Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
3 minutes ago, reLo said:

Ovaj tužni smajli za Kovačića. Mendyja ko jebe.

Ali ako ode i Kovačić baš smo najebali. Ostati bez Kovačića i Kantea u kratkom roku ne bi se moglo nadoknaditi.

dodaj tu i registu. ogroman udarac za nasu sredinu

Ocekivan potez, s obzirom da smo ga zeleli i letos a i Shields(covek ga doveo u Siti) je sad kod nas.

Kapitalci kao sto su Jude, Rice, Caisedo ili De Jong bice razmatrani tek na leto.

Svakoga ko ne zeli da igra za ovaj klub ili isti ucenjuje nerealnim novcanim zahtevima treba pustiti da ode. Bez obzira kako se taj neko zove.

57 minutes ago, Whisper said:

Ocekivan potez, s obzirom da smo ga zeleli i letos a i Shields(covek ga doveo u Siti) je sad kod nas.

Kapitalci kao sto su Jude, Rice, Caisedo ili De Jong bice razmatrani tek na leto.

Svakoga ko ne zeli da igra za ovaj klub ili isti ucenjuje nerealnim novcanim zahtevima treba pustiti da ode. Bez obzira kako se taj neko zove.

ŽIVEO GOVORNIK!!!!!

Ma mendy moze da se napusi kite. Do neki dan nisu culo za njega dok ga nismö mi uzeli. Ak je se umislio da je neki baja nek odjebe. Vjerovatnö je vidio kepu kak brani i nema fajde snjim ic u borbu

Mi pre dovodjenja igraca imamo preca posla a to je izgradnja sistema koji je skroz urusen ko kula od karata dolaskom Boelija. 

Dakle prvo izgradnja sistema (personalno i organizaciono),pa onda spreciti egzodus igraca (govorkanja ima sve vise) pa onda dovodjenje igraca. 

Inace ni poter ni gvardiola ni mbape nemaju smisla. 

Srecna okolnost je WC pa ce imari vremena da dosta rese za mesec ipo dana. 

Nije nikakvo cudo sto smo doveli dosta igraca na toj poziciji, ala Casadei, Carney, a imamo i Webstera jos ovu sezonu medju mladima. To su sljedeci koji je uci u prvu ekipu, barem na treningu, vidjet cemo u iducim sezonama. Judea i Ricea dovesti, pa bili bi zagarantovani sljedecih 7, 8 godina.

Imamo mi tih talenata punu akademiju + igrači na posudbi i još one koji su otišli. Lavia igra dobro za svoje godine, ali ga u ovom trenutku ne bih dovodio za 50 miliona. Imamo mi igrače za malo dalju budućnost, problem je sadašnjost i to što ne mogu garantovati ni za jednog seniorskog veznjaka da će biti tu za 10 mjeseci.

Ja bih se rijesio havertza sto prije i doveo maddersa, trebamo nekog igraca koji vidi pass, dobar na lopti,  i moze opalit.. ali izgleda nkunku samo sto nije nas, i bilo bi odlicno ak dodje vec u januaru

54 minutes ago, Didi11 said:

Ja bih se rijesio havertza sto prije i doveo maddersa, trebamo nekog igraca koji vidi pass, dobar na lopti,  i moze opalit.. ali izgleda nkunku samo sto nije nas, i bilo bi odlicno ak dodje vec u januaru

Na ljeto ga možemo dobiti za 60 miliona koliko će mu iznositi klauzula u ugovoru. Ako bismo ga u januaru dovodili to bi koštalo puno više.

Ma nije realno znam, mogli bi probat sa tielemansom isto, decko je super igrac i ugovor mu istice na ljeto

Ja se do sad secam sledecih Brazilaca oko kojih smo se kao tukli: Neymar, Nathan, Cenedy, Piazon itd. Kog mi ne dovedemo, on postane dobar ili cak ekstra igrac. Tako da je bolje za igraca, da ne dolazi kod nas.

Imam jos jedno pitanje, kako ovi insajderi ili kako se vec zovu, znaju u koji klub bi igrac zeleo da dodje? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.