30. oktobar 2022.3 god. comment_335880 Govorim za naredno ljeto. Svako vidi kakvi su talenti kvicha i Leao. Na to se trebamo okrenut naredni ljeto a ne na zahu npr Prijavi
30. oktobar 2022.3 god. comment_335881 Previse kostaju. Ja bih prije da nadjemo talenta istog kvaliteta za manje para. Nismo dzaba doveli ovu trojicu valjda. Znaju naci pravog igraca. Judea bih jedino doveo odmah, jer njegovog kvaliteta nema nigdje niti ce biti. Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336294 Ovaj tužni smajli za Kovačića. Mendyja ko jebe. Ali ako ode i Kovačić baš smo najebali. Ostati bez Kovačića i Kantea u kratkom roku ne bi se moglo nadoknaditi. Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336296 3 minutes ago, reLo said: Ovaj tužni smajli za Kovačića. Mendyja ko jebe. Ali ako ode i Kovačić baš smo najebali. Ostati bez Kovačića i Kantea u kratkom roku ne bi se moglo nadoknaditi. dodaj tu i registu. ogroman udarac za nasu sredinu Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336297 Zanimljivo je da je uvijek Kovačić među onima koji se žale. Mendy sa ovakvom formom može nazad u treću francusku ligu. U vezni red dovesti Tielemansa i Nevesa po akcijskoj cijeni i čim pređemo centar samo šutati. Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336299 Ocekivan potez, s obzirom da smo ga zeleli i letos a i Shields(covek ga doveo u Siti) je sad kod nas. Kapitalci kao sto su Jude, Rice, Caisedo ili De Jong bice razmatrani tek na leto. Svakoga ko ne zeli da igra za ovaj klub ili isti ucenjuje nerealnim novcanim zahtevima treba pustiti da ode. Bez obzira kako se taj neko zove. Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336300 57 minutes ago, Whisper said: Ocekivan potez, s obzirom da smo ga zeleli i letos a i Shields(covek ga doveo u Siti) je sad kod nas. Kapitalci kao sto su Jude, Rice, Caisedo ili De Jong bice razmatrani tek na leto. Svakoga ko ne zeli da igra za ovaj klub ili isti ucenjuje nerealnim novcanim zahtevima treba pustiti da ode. Bez obzira kako se taj neko zove. ŽIVEO GOVORNIK!!!!! Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336301 Ma mendy moze da se napusi kite. Do neki dan nisu culo za njega dok ga nismö mi uzeli. Ak je se umislio da je neki baja nek odjebe. Vjerovatnö je vidio kepu kak brani i nema fajde snjim ic u borbu Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336302 Mi pre dovodjenja igraca imamo preca posla a to je izgradnja sistema koji je skroz urusen ko kula od karata dolaskom Boelija. Dakle prvo izgradnja sistema (personalno i organizaciono),pa onda spreciti egzodus igraca (govorkanja ima sve vise) pa onda dovodjenje igraca. Inace ni poter ni gvardiola ni mbape nemaju smisla. Srecna okolnost je WC pa ce imari vremena da dosta rese za mesec ipo dana. Prijavi
8. novembar 2022.3 god. comment_336313 Nije nikakvo cudo sto smo doveli dosta igraca na toj poziciji, ala Casadei, Carney, a imamo i Webstera jos ovu sezonu medju mladima. To su sljedeci koji je uci u prvu ekipu, barem na treningu, vidjet cemo u iducim sezonama. Judea i Ricea dovesti, pa bili bi zagarantovani sljedecih 7, 8 godina. Prijavi
9. novembar 2022.3 god. comment_336326 Ja ne znam šta oni vidješe u ovom Laviji malom, zabi nam gol i povrijedi se i to je to od njega Prijavi
9. novembar 2022.3 god. comment_336328 Ma nema nista od toga, traze oni previse za momka koji je dobro igrao dok je igrao, sad se evo vraca pomalo, ali suludo je ocekivati da cemo davati preko 50 miliona za njega. Lavia se jos razvija i tek treba da se vidi gdje i sta ocekivati od njega. Prijavi
9. novembar 2022.3 god. comment_336329 Imamo mi tih talenata punu akademiju + igrači na posudbi i još one koji su otišli. Lavia igra dobro za svoje godine, ali ga u ovom trenutku ne bih dovodio za 50 miliona. Imamo mi igrače za malo dalju budućnost, problem je sadašnjost i to što ne mogu garantovati ni za jednog seniorskog veznjaka da će biti tu za 10 mjeseci. Prijavi
9. novembar 2022.3 god. comment_336336 Mogao bi biti dobar ulov, ispod radara, da nas zakrpi do kraja sezone. Prijavi
10. novembar 2022.3 god. comment_336374 Ja bih se rijesio havertza sto prije i doveo maddersa, trebamo nekog igraca koji vidi pass, dobar na lopti, i moze opalit.. ali izgleda nkunku samo sto nije nas, i bilo bi odlicno ak dodje vec u januaru Prijavi
10. novembar 2022.3 god. comment_336378 54 minutes ago, Didi11 said: Ja bih se rijesio havertza sto prije i doveo maddersa, trebamo nekog igraca koji vidi pass, dobar na lopti, i moze opalit.. ali izgleda nkunku samo sto nije nas, i bilo bi odlicno ak dodje vec u januaru Na ljeto ga možemo dobiti za 60 miliona koliko će mu iznositi klauzula u ugovoru. Ako bismo ga u januaru dovodili to bi koštalo puno više. Prijavi
10. novembar 2022.3 god. comment_336380 Ma nije realno znam, mogli bi probat sa tielemansom isto, decko je super igrac i ugovor mu istice na ljeto Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336397 Ako smo ispušili Neymara onomad prije desetak godina, nadam se da će se sve snage upregnuti za ovog. Mada je tim Brazilcima Španija i Italija svakako lakša za prilagodbu. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336411 Ako se ne pojavi Real, a pojavice se, onda imamo realne sanse da zavrsi kod nas. Prijavi
11. novembar 2022.3 god. comment_336413 Ja se do sad secam sledecih Brazilaca oko kojih smo se kao tukli: Neymar, Nathan, Cenedy, Piazon itd. Kog mi ne dovedemo, on postane dobar ili cak ekstra igrac. Tako da je bolje za igraca, da ne dolazi kod nas. Imam jos jedno pitanje, kako ovi insajderi ili kako se vec zovu, znaju u koji klub bi igrac zeleo da dodje? Prijavi
12. novembar 2022.3 god. comment_336418 Endrick je nadnaravan. Ako ne bude ono standardno brazilsko, nonsalantno kada dobije pare, bit ce najbolji igrac na svijetu. Prijavi
12. novembar 2022.3 god. comment_336433 Nikada ne bih dao 60 miliona za dijete od 15 godina. Više takvih je propalo nego što je uspjelo. Prijavi
12. novembar 2022.3 god. comment_336434 Ne moze se koliko znam jos dovesti, tek kad napuni 18, dotad cemo ga vidjeti kako zabija po 50+ golova. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.