15. decembar 2022.3 god. comment_336994 Evo resenja Ovo je low risk kupovina, jer su primarne mete nedostupne u januaru. A mozda i bude dobar, ko ce ga znati. Elem 😁 Prijavi
15. decembar 2022.3 god. comment_336995 Imam nekakav vibe transfera da je k'o fuzija Drogbe i Azpilicuete. Datro Drozpueta Fofana! Cijena odlicna, iz obale slonovace. Prijavi
15. decembar 2022.3 god. comment_336997 Novi Djilobodji. Nasjedit će se na klupi kao vječni backup Havertzu. Prijavi
16. decembar 2022.3 god. comment_337000 18 hours ago, reLo said: Novi Djilobodji. Nasjedit će se na klupi kao vječni backup Havertzu. Ode na posudbu izgleda odmah. Prijavi
16. decembar 2022.3 god. comment_337001 2 hours ago, diablo_bih said: Ode na posudbu izgleda odmah. Što ga onda dovodimo? Prijavi
16. decembar 2022.3 god. comment_337002 58 minutes ago, Adi said: Što ga onda dovodimo? Jer smo retardiran klub Prijavi
16. decembar 2022.3 god. comment_337003 1 hour ago, Adi said: Što ga onda dovodimo? To se i ja pitam. A najvise me nervira ovo dovodjenje igraca, koji ce zaigrati od leta. Jbt pa do tad ima budemo 10 u ligi. Iskreno, zato i nevolim ovaj januarski transfer rok, posebno ce biti ovaj zajeban. A kako cemo okoncari sezonu, nemam pojma. Prijavi
17. decembar 2022.3 god. comment_337011 Gvardiol je odigrao vrhunski celo prvenstvo. Sto se polufinala tice Mesi je i mnogo iskusnije i namazanije stopere pravio budalama. Eh sad sto ce mu cena ici na 100 miliona, to je druga prica. Generalno gledano jako malo mladih stopera ima trenutno sa takvim kvalitetom. Dobri su nas Strahinja Pavlovic i Kim iz Napolija, al ne toliko dobri. Ako kod njega postoji zelja da zaigra za Celsi treba reagovati brzo kao s Nkunkuom i sto pre njega i Fofanu zajedno na teren. Prijavi
17. decembar 2022.3 god. comment_337013 Biti će teško izboriti se sa Realom i Cityem, samo ne znam što će i jednima i drugima. Pogledao sam video u kojem je izjavio da ima veliku želju igrati u Engleskoj, ali i da od djetinjstva navija za Liverpool, tako da nije isključeno da se i oni uključe ako budu imali sredstava da se upuste u ovu utrku za njegov potpis. Gledajući našu poziciju mi možemo očekivati veliki broj pojačanja a i novi vlasnici ne gledaju na cijenu. Nkunku je već osiguran, velika mi je želja Leao da dođe, naravno i Gvardiol, ali treba očekivati i da će Rice biti dostupan na ljeto. Kako to sve mislimo izvesti, veze nemam. Prijavi
17. decembar 2022.3 god. comment_337014 Poznavajući Leipzig ta cijena neće ići preko 100 miliona i koliko se sve spominje. On sigurno već ima otkupnu klauzulu ili će je ubaciti u ugovor. I za Upamecana su svojevremeno odbijali ponude koje bi ga učinile najskupljim defanzivcem ikada i na kraju su ga prodali za puno manje. Prijavi
17. decembar 2022.3 god. comment_337015 6 minutes ago, Adi said: Poznavajući Leipzig ta cijena neće ići preko 100 miliona i koliko se sve spominje. On sigurno već ima otkupnu klauzulu ili će je ubaciti u ugovor. I za Upamecana su svojevremeno odbijali ponude koje bi ga učinile najskupljim defanzivcem ikada i na kraju su ga prodali za puno manje. As reported by Florian Plettenberg, there is no release clause in Joško Gvardiol’s contract, which runs until 2027 at RB Leipzig. The Croatian international has been heavily linked with a whole host of top European clubs and could leave the Saxons by next summer. Prijavi
19. decembar 2022.3 god. comment_337039 Radije bih Moukoka, mladji, ne kosta puno, tacnije nista osim plate. Prijavi
19. decembar 2022.3 god. comment_337041 Sta covek promasi u nadoknadi, neka hvala. Dosta mi je u ekipi igraca, koji vola u dupe ne mogu pogoditi. Prijavi
24. decembar 2022.3 god. comment_337080 Rice ce biti dostupan na ljeto, West Ham je po atleticu priznao da ce ga morati prodati. Jorginho i Kante odose izgleda, zato i kupujemo ovoliko veznih, posebno mladih. Prijavi
24. decembar 2022.3 god. comment_337084 Evo ovoga hocemo kada dovedemo Santosa Boehly igra FM izgleda 🙂 Vitor Roque Prijavi
24. decembar 2022.3 god. comment_337085 Pojačava nas za 2025. godinu, a do tada ćemo ispasti iz lige. Prijavi
24. decembar 2022.3 god. comment_337092 🚨 Josko Gvardiol’s price rise has forced Chelsea to broadern their search. Multiple sources believe Badiashile will join Chelsea in the next weeks for around £30m. (@David_Ornstein) #CFC Kakav je ovaj? Prijavi
24. decembar 2022.3 god. comment_337093 Odlican je Badiashile, jak, ljevak, visok. Borimo se sa Newcastleom za njega. Prijavi
24. decembar 2022.3 god. comment_337099 4 hours ago, diablo_bih said: Odlican je Badiashile, jak, ljevak, visok. Borimo se sa Newcastleom za njega. Ako njega klepimo za 35 mil kako se spominje, to je kradja samo takva. Odlican igrac stvarno. Prijavi
26. decembar 2022.3 god. comment_337122 17 minutes ago, Didi11 said: Sta kazete? sta da rečem. jebo ga floperc u tijesnu picku. eto sta. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.