Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ma prosao bi ko i Havertz, nisam neki ljubitelj Felixa. Bio je dobar u Benfici, ali u Atleticu je prosjek, nista specijalno. 

Ko ga je tjerao da potpise za Atletico? Sam je sebe upucao u nogu. Sad su mu napucali cijenu i gledaju da izmuzu sto je vise moguce novca za njega. 

Ne, hvala.

Sad cemo svojim odlukama da vadimo atletik iz bule jer su za njega dali 120 milki i sad videli nas da za svakakve poluigrace dajemo 100milki. Havertz trzisna vrednost 70 a felix 50. Ruku dajem da ce oni za felixa da izvuku min 80 a mi za haverrza plafon 60. Obojca slocni tipovi igraca, neizdefinisani i slican ucinak, iste godine. ....

Ja se nadam da ce se bajern zaleteti i da plati bar 70 za havertza jer nijedan drugi klub ne bi dao ni corav evro. Mozda PSŽ. 

Pa treba sigurno da treba. Mada zamenu za pulisica mozemo da nadjemo u ligi BIH ili srpskoj ligi. Otprilile toliko korisnih stvari donosi za tim. A za to je dovoljno 4 5 milki evra. Al na njegovu srecu nije jedini. 

2 hours ago, Corto Maltese said:

Imas Bukarija, reprezentativac Gane iz Zvezde.

Bukari je desno krilo :D

Ne vidim razlog da sada i njega jurimo, posebno sto ce Sahtjor traziti dobru lovu. 

Mali je dobar igrač ali nepotreban u ovom trenutku. Ne vjerujem da može donijeti toliko potrebnu prevagu na terenu, pogotovo iz razloga što će mu sigurno biti potrebna adaptacija na engleski fudbal.

Prvo sam mislio da je ovo patka i nabijanje cijene za Arsenal ali ipak nije. Također jedino pojačanje koje se trebalo ganjati na ovoj poziciji je Leao na ljeto i to je moglo sačekati, čak i da se izvisi za Leaa bilo bi opcija.

Što se Enza tiče ne vrijedi te pare, vrijedi tačno pola od toga, WC igrač ne može postati zbog 6 utakmica na SP. Kod njega me fizička spremnost ne brine toliko, u ovom gustom rasporedu na SP igrao je svaku tekmu i istrčao je to sve jako dobro ali opet nisam za to da se toliko para na njega baci.

Felix i posudba, može za ovih 8 miliona tih dodatnih 7 neka ubace u kupovnu cijenu ako odlučimo da ga kupimo. Da li će se dokazati i snaći, naravno da ne. Pojest će ga i engleski fudbal i naše mrtvilo u napadu.

Nas novi tehnicki direktor gura ovaj transfer. 

Iako ne moze biti losiji od Aube raspalog, ne treba nam. Jedino da se njih dvojica zamene, barem da onog tikvana vise ne gledamo. 

Nego izgleda da ce ovo biti brzo gotovo, samo ako on pristame da dodje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.