3. januar 2023.3 god. comment_337352 Koliko znam oni hoce 10-15 mil, plus 6 mil za platu, a to je za posudbu od 6 mjeseci. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337355 Katastrofa, gdje ćeš dati 15 miliona za posudbu, i ozlijedi se za mjesec dana npr.. Zamisli koji bi to fijasko bio. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337357 Ma prosao bi ko i Havertz, nisam neki ljubitelj Felixa. Bio je dobar u Benfici, ali u Atleticu je prosjek, nista specijalno. Ko ga je tjerao da potpise za Atletico? Sam je sebe upucao u nogu. Sad su mu napucali cijenu i gledaju da izmuzu sto je vise moguce novca za njega. Ne, hvala. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337360 Treba zamijeniti 2 generacijska talenta, Havertz u Atletico, a nama Felix. Pa da vidimo ko će koga više zajebat. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337367 Sad cemo svojim odlukama da vadimo atletik iz bule jer su za njega dali 120 milki i sad videli nas da za svakakve poluigrace dajemo 100milki. Havertz trzisna vrednost 70 a felix 50. Ruku dajem da ce oni za felixa da izvuku min 80 a mi za haverrza plafon 60. Obojca slocni tipovi igraca, neizdefinisani i slican ucinak, iste godine. .... Ja se nadam da ce se bajern zaleteti i da plati bar 70 za havertza jer nijedan drugi klub ne bi dao ni corav evro. Mozda PSŽ. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337369 Pa treba backup za Pulišića... Kad se Amerikanac umori da ovaj uskoči. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337370 Pa treba sigurno da treba. Mada zamenu za pulisica mozemo da nadjemo u ligi BIH ili srpskoj ligi. Otprilile toliko korisnih stvari donosi za tim. A za to je dovoljno 4 5 milki evra. Al na njegovu srecu nije jedini. Prijavi
3. januar 2023.3 god. comment_337372 2 hours ago, Corto Maltese said: Imas Bukarija, reprezentativac Gane iz Zvezde. Bukari je desno krilo Ne vidim razlog da sada i njega jurimo, posebno sto ce Sahtjor traziti dobru lovu. Prijavi
4. januar 2023.3 god. comment_337378 Mali je dobar igrač ali nepotreban u ovom trenutku. Ne vjerujem da može donijeti toliko potrebnu prevagu na terenu, pogotovo iz razloga što će mu sigurno biti potrebna adaptacija na engleski fudbal. Prvo sam mislio da je ovo patka i nabijanje cijene za Arsenal ali ipak nije. Također jedino pojačanje koje se trebalo ganjati na ovoj poziciji je Leao na ljeto i to je moglo sačekati, čak i da se izvisi za Leaa bilo bi opcija. Što se Enza tiče ne vrijedi te pare, vrijedi tačno pola od toga, WC igrač ne može postati zbog 6 utakmica na SP. Kod njega me fizička spremnost ne brine toliko, u ovom gustom rasporedu na SP igrao je svaku tekmu i istrčao je to sve jako dobro ali opet nisam za to da se toliko para na njega baci. Felix i posudba, može za ovih 8 miliona tih dodatnih 7 neka ubace u kupovnu cijenu ako odlučimo da ga kupimo. Da li će se dokazati i snaći, naravno da ne. Pojest će ga i engleski fudbal i naše mrtvilo u napadu. Prijavi
7. januar 2023.3 god. comment_337618 Osrednji igrac i nista vise, bolje ne dovesti nista nego ovakve Prijavi
7. januar 2023.3 god. comment_337620 Taman da se uhlebi kod nas na jedno 7 godina, jer smo postali svratiste za razlicit otpad. Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337624 Nas novi tehnicki direktor gura ovaj transfer. Iako ne moze biti losiji od Aube raspalog, ne treba nam. Jedino da se njih dvojica zamene, barem da onog tikvana vise ne gledamo. Nego izgleda da ce ovo biti brzo gotovo, samo ako on pristame da dodje. Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337626 Lukaku, Werner, Aubameyang, Sterling, Pulišić, Ziyech, Havertz. Svi su došli kao bolji igrači od njega. Po meni je igrač za klupe, a takvih imamo i previše. Prijavi
8. januar 2023.3 god. comment_337644 Bas meh igrac, imao je onu jednu sezonu solidnu i to je to. Prijavi
9. januar 2023.3 god. comment_337738 Najvece pojacanje je napustanje uloge privremenog sportkog direktora od strane kaubojca Prijavi
10. januar 2023.3 god. comment_337780 Neka dovedu samo desnog beka za backup i to je to, ne treba ništa više. Samo neka ne izmišljaju više igrače i pojačanja jer vidi se da veze nemaju šta rade, bolje da počiste ovo smeće od ljudi što je ostalo u svlačionici Prijavi
12. januar 2023.3 god. comment_337870 Konacno su ozbiljno shvatili problem desnog beka. Dobre su opcije obojica, samo da se sto pre to resi. Prijavi
12. januar 2023.3 god. comment_337873 Porro je Cityev igrač tako da tu ne bi bili lagani pregovori. Mislim da bi Walker Petres mogao biti dostojan back up. Ne traži se puno od Jamesove rezerve, mora samo biti bolji od Azpija Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.