10. septembar 2022.4 god. comment_334230 Čisto sumnjam. Trebat će mu barem 2 sedmice da skonta s kakvim je krampama igrao u Birghtonu, te da ne poželi više nikad to raditi. Prijavi
10. septembar 2022.4 god. comment_334232 joj kad krenu dovoditi igrace iz bivsih klubova Boehly kume, ako citas, a znamo da citas. nemoj ovo dopustati. Prijavi
10. septembar 2022.4 god. comment_334233 Ima kod njih par igrača koji bi nam mogli poslužiti u rotaciji. Trossard je jedan od njih, ali mislim da su ambicije kluba da se na tu poziciju dovede Nkunku ili Leao. Prijavi
11. septembar 2022.4 god. comment_334234 6 hours ago, Adi said: Ima kod njih par igrača koji bi nam mogli poslužiti u rotaciji. Trossard je jedan od njih, ali mislim da su ambicije kluba da se na tu poziciju dovede Nkunku ili Leao. Jedino ako Potter bas insistira na Trossardu, sto nije nemoguce, posebno jer je na leto slobodan igrac. Tu su onda Caisedo, koji ce biti top igrac i naravno nas Lamptey. Prijavi
11. septembar 2022.4 god. comment_334238 Trossard nije baš krampa, problem je samo što na njegovoj poziciji imamo više nego dovoljno igrača, tako da ne vjerujem da nam treba toliko. Treba pregurati do zime i vidjeti gdje smo šuplji pod Potterom Prijavi
11. septembar 2022.4 god. comment_334242 Ma imamo dosta debila kojih se trebamo rijesit a trossard bi mogao doc kao zamjena im besplatno i nevjerujem da bi se bunio sto grije klupu Prijavi
15. septembar 2022.4 god. comment_334444 Ovaj igrac je nesto najblize Kanteu sto trenutno postoji u svijetu fudbala. Moramo ga dovesti, ne smijemo ovakvog igraca propustiti. Prijavi
15. septembar 2022.4 god. comment_334445 Ako ga budemo htjeli, ne sumnjam da ćemo ga dovesti, jer želi raditi s Potterom i tu je naša prednost. Prijavi
15. septembar 2022.4 god. comment_334453 Ne znam odakle više izvlače ove igrače, jako dobar skauting imaju. Uglavnom, kada se prošle sezone vratio sa posudbe iz Belgije i kada ga je Potter ubacio u prvu postavu, automatski su se vratili na pobjednički kolosijek. Prethodno su imali 6 poraza u nizu i remi sa Norwichem, dali 1 gol na 7 utakmica. Ove sezone je također nezamjenljiv i svi smo vidjeli njihove rezultate. Ima tek 20 godina (rođen krajem 2001. godine) i već preko 20 utakmica za Ekvador. Sa njim u ekipi Ekvador se rutinski kvalifikovao na Svjetsko pored nekih jačih ekipa. Ko ga nije gledao ovo mu dovoljno govori. Što se tiče igre slažem se da je sličan Kanteu, uzima lopte, "dribla", čak i zabija golove kao on ono lagano po zemlji. Problem bi mogla biti cijena, navodno je već ovo ljeto Liverpool nudio 40 miliona funti, a ovi su rekli da za te pare mogu dobiti samo njegove kopačke. Cijena će nastaviti da raste posebno ako nastave sa ovako dobrim rezultatima, pa ako nešto napravi sa Ekvadorom. Ako bismo ga tražili na zimu to je opet dodatni bonus na cijenu jer je sezona u toku itd. Prijavi
15. septembar 2022.4 god. comment_334454 Uvijek imamo igrača za koje su zainteresovani. Tipa ponudimo im Jorginha i 100 miliona. Mislim da bi pristali. Prijavi
30. septembar 2022.4 god. comment_334641 Znaci nista od Leao-a mozda, osim ako Boehly bas ne poludi Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334645 Ako kojim slucajem ne uspemo da kupimo Caiseda, moze i jedan od ove trojice Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334647 Od sve trojice mislim da sam samo za Enza čuo, trebaju oni još pure jesti. Sledeća imena koja treba ganjati u sredini su Jude, Rice i Caisedo. Može se jedan pokupiti da ga jebeš Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334650 11 minutes ago, Kun Aguer0 said: Od sve trojice mislim da sam samo za Enza čuo, trebaju oni još pure jesti. Sledeća imena koja treba ganjati u sredini su Jude, Rice i Caisedo. Može se jedan pokupiti da ga jebeš Trebaju, naravno. Enzo je malo ofanzivniji igrac ali ova dvojica su taman takav materijal kakav je recimo Caisedo bio kad je dosao kod Pottera. Svakako sam ja za top pojacanje tipa Jude ili Rice, da se razumemo al eto ako Kante produzi nama bas treba jedan mlad igrac, da pece zanat i eventualno nasledi njegovo mesto. Izmedju Ricea i Juda uvek Rice jer ofanzivnih vezista imamo, ali nam previse fali strong defensive presence na sredini terena. Takodje Rice je potpuno prilagodljiv Potterovom stilu menjanja formacije u toku utakmice jer pokriva CD/CDM/MC. Prijavi
1. oktobar 2022.4 god. comment_334702 Lijep pokušaj da se izimitira Ramires ali ipak ni blizu, mora još pure jesti Prijavi
2. oktobar 2022.4 god. comment_334717 On 9/10/2022 at 3:31 PM, Spaha said: joj kad krenu dovoditi igrace iz bivsih klubova Boehly kume, ako citas, a znamo da citas. nemoj ovo dopustati. Čitam i neću. Prijavi
3. oktobar 2022.4 god. Autor comment_334736 Nije trebalo mjenjati naziv teme jer vec postoji Zimski prelazni rok trebalo je samo tu otključati. Izgleda ovo ozbiljno za Nkunkua sto me veseli. Prijavi
3. oktobar 2022.4 god. comment_334739 Dobro je i što može na više pozicija u napadu igrati. Ali ne kao Havertz, nego stvarno može na više. Naša potencijalna meta Trossard je zabila 3 gola na Anfieldu prošli vikend. Ako Pulišić ne pokaže ništa do polusezone mislim da može spakovati kofere. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.