Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Sumnjam da ce se Leao moci za 80 dovesti. Jos, vrlo moguce je da ce produziti ugovor, Italijani su to, nekako ce ga nagovoriti.

Sad ozbiljno, ako cemo imati veliki budzet i sljedece godine, dao bih ogromne pare za njega, jer to je igrac koji bi nas digao na veci nivo i nasu igru prema naprijed. To cekamo od odlaska Hazarda.

Nkunku je dobar, ali kod njega je nekako najveci adut zavrsnica, zabijanje golova, ali Leao je apsolutno sve. Snaga, visina, brzina, dribling, golovi, asistencije...

5 minutes ago, njuso21 said:

Sumnjam da ce se Leao moci za 80 dovesti. Jos, vrlo moguce je da ce produziti ugovor, Italijani su to, nekako ce ga nagovoriti.

Sad ozbiljno, ako cemo imati veliki budzet i sljedece godine, dao bih ogromne pare za njega, jer to je igrac koji bi nas digao na veci nivo i nasu igru prema naprijed. To cekamo od odlaska Hazarda.

Nkunku je dobar, ali kod njega je nekako najveci adut zavrsnica, zabijanje golova, ali Leao je apsolutno sve. Snaga, visina, brzina, dribling, golovi, asistencije...

Nemas sta sumnjati, tako je dogovoreno da ce ga pustiti. Nkunku je isto potpisao novi ugovor, ali dogovorili se da ga puste za 60.

4 minutes ago, Whisper said:

Hahahah opet Diablo i njegove ekskluzive :D

Leao ce uskoro potpisati novi ugovor, isto kao Nkunku sto je i tu ce biti klauzula od 80 miliona. Nkunku je vec dogovorio kao sto sam davno rekao, a to vec mozes vidjeti i sam na milion mjesta za klauzulu od 60 miliona koja vrijedi od iduce sezone.

15 minutes ago, reLo said:

Leao će otići svugdje drugo no u Chelsea.

Otići će u Real, otići će u Barcelonu, otići će u City, otići će u Bayern. Tek ako ga niko od njih ne bude htio onda će razmotriti Liverpool, United i Juventus, a ako ga ni oni ne budu htjeli, onda uskačemo mi.

I svugdje ce otici za 80 miliona, njegova je odluka.

4 hours ago, reLo said:

Leao će otići svugdje drugo no u Chelsea.

Otići će u Real, otići će u Barcelonu, otići će u City, otići će u Bayern. Tek ako ga niko od njih ne bude htio onda će razmotriti Liverpool, United i Juventus, a ako ga ni oni ne budu htjeli, onda uskačemo mi.

iskreno kako igramo, to je logicno da se desi.

Ne pereš hamco sa Leaom, lik je izvrstan igrač. Mislim da je jedan od rijetkih na tržištu koji bi i bio dostupan a da me podsjeća na Hazarda, te da bi mogao raditi ono što je Eden radio kod nas.

Barca se nekako osigurala po krilima, dok Real također na njegovoj poziciji ima Vinija, tako da od tih egzotičnih destinacija nema ništa. Eh sad gdje bi se kod nas uklopio to ne znam, zbog ove čudne formacije i svega

Kakvih 80 miliona diablo jesi ti dobar? Leau je trenutna otkupna klauzula 150 miliona. Ima jos ovu i narednu godinu ugovor. 

Covjek ne samo da je najbolji igrac Milana nego i lige, i sto bi ga ljudi prodali za 80? Ispod 100 miliona oni ga nece pustiti ni naredne godine kada udje u zadnju godinu. 

Jedva cekam da ga vidim protiv nas, nadam se da ce James imati utakmicu sezone i da nas maestro Tusel nece gurnuti Azpia da ga cuva.

2 hours ago, hamco said:

Kakvih 80 miliona diablo jesi ti dobar? Leau je trenutna otkupna klauzula 150 miliona. Ima jos ovu i narednu godinu ugovor. 

Covjek ne samo da je najbolji igrac Milana nego i lige, i sto bi ga ljudi prodali za 80? Ispod 100 miliona oni ga nece pustiti ni naredne godine kada udje u zadnju godinu. 

Jedva cekam da ga vidim protiv nas, nadam se da ce James imati utakmicu sezone i da nas maestro Tusel nece gurnuti Azpia da ga cuva.

Da, ove godine mu je jos ta otkupna klauzula. Nkunkua ne bi ove godine pustili za ispod 120, zato ce pod novim ugovorom otici na 60. Leao ce isto potpisati novi ugovor sa vecom platom, ali klauzulom od 80.

Ma kakav Real i Barsa. Oni su pokriveni na tim pozicijama i sumnjam da ce se u tolikoj mjeri iskesirati kad imaju opcija. Sad moguce da City uskoci al i oni su prosuli na Grealisha stotku, tu je i Foden i Mahrez, sumnjam da ce i oni. Liverpool se nasukao sa Nunezom, masne pare na njega potrosene, bitnije im je vezu rijesiti a i rijetko kad se oni isprse za igraca, to obično bude svake 3, 4 sezone. 

Ako budemo konkurenti i obezbjedimo ligu prvaka iduce sezone, mislim da imamo itekako dobre sanse da ga dovedemo. Stavise optimističan sam, pogotovo kad vidim da novi vlasnici ne stede kad kupuju. Pokušali smo ovo ljeto ali prekasno. Iduce ljeto, vjerujem da cemo imati dobre sanse.

Rasford je odlican igrac samo do sad lose vodjen. Uz dobrog trenera koji zna i moze njegove kvalitete dovesti do izrazaja, hladno moze svaku sezonu zabijati 20 golova.

• Autor
2 hours ago, reLo said:

A United? Ako ovako nastave, desno Antony, lijevo Leao, u sredini Rashford... Najjači napad na svijetu bi imali.

A gdje se tu uklapa Sancho? 

3 hours ago, ker said:

Umrijecu ali necu skontati po kojoj logici ocjenjujes igrace

Pa po igracu, Rashford imao dobre 2 sezone i onda propast mrtva. Isto da sada Martial proigra par meceva i odmah igracina, a ono opet retardiran igrac. Bukvalno je bio bolji kada je tek pocinjao karijeru nego prosle sezone.

Mislio sam da su mu poželjne karakteristike da je igrač mlad, da je Englez, da je iz naše akademije i da je tamnoput. I onda je rekao da Chalobah ne valja i srušio mi sve teorije.

Pola ekipe im je takvo. Jednu sezonu igrač svjetske klase, jednu sezonu igrač za drugu ligu. Martial je takav, Pogba je bio takav, Shaw je takav, De Gea, Rashford, Greenwood dok je igrao, Lingard itd.

17 hours ago, diablo_bih said:

Da, ove godine mu je jos ta otkupna klauzula. Nkunkua ne bi ove godine pustili za ispod 120, zato ce pod novim ugovorom otici na 60. Leao ce isto potpisati novi ugovor sa vecom platom, ali klauzulom od 80.

A sto ce svaki klub dati na ruke mami i tati i agentu jos 100mil ne racunas,m

Greenwood je baš bio top talenat, Martal je imao po par dobrih mjeseci i to je to. Rashford je također odličan igrač, fino se uklapa zasad kod Ten Haaga i mogao bi im biti od koristi, ne vjerujem da će se izuvati uskoro za nekog špica. Tako da, Sancho, Antony, Rashford i Elanga to je to što se njih tiče

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.