9. august 2022.4 god. comment_331760 Pa ti si rekao da treba pruziti podrsku Tuchelu odnosno pustiti ga da sam odabere igrace kakvi mu pasu. I koliko vidim niko mu ne dovodi igrace na silu nego ih sam bira, znaci podrsku ima. Medjutim ne vidim da on i sam zna koji su to igraci, zainteresovani smo navodno za jednog, a kupimo 5. opciju? Da li mu je Aubameyang neko koga je planirao ili je bilo "evo mogli bi ovog kupiti pa daj sta das"? Kad si cuo da mu je Cucurella u planovima? Cuo si to dva dana prije nego sto ce ga kupiti. Isto tako i za Koulibalyja, bili smo povezani sa tuce stopera dok sve to nije propalo pa daj sta das (odlican transfer, ali necemo se lagati da nam je bio i blizu prve opcije). Sve su to kvalitetni igraci, ne ulazim u to, ali pricati da je ovo neko plansko dovodjenje igraca koje trener ima u svojim planovima nema nikakve potpore. Sto se tice otkaza naravno da ga treba dobiti, ne naravno sad, ali ako se pokaze da ta pojacanja i silne pare nisu dovele do unapredjenja igre/rezultata (nakon odredjenog vremena). Ne znam sto odmah povlacite pitanje otkaza cim neko prokomentarise ili kritikuje sistem, pa ne bih kritikovao da ne gledam utakmice i sam sebi oci kopam jer ne mogu da vjerujem kako jedan kolektiv sa poprilicno solidnim igracima moze tako odvratno igrati. Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331762 Pa naravno da treba dobiti otkaz ako i ove sezone zakaze. Ali nije on toliko zakazao koliko su ova dvojica ispred njega bolji. Ima on trofeje iza sebe i to jedan bas veliki trofej. Liverpool ima odbranu i napad bolji od naseg. Golmana imaju boljeg. Nije bas da nemaju bolju ekipu. Na sve to imaju boljeg trenera. Ali Pep i Klopp su bolji ne samo od Tuchela nego i od svih drugih. Mislim ne branim ja Tuchela, pogotovo ne mislim da igramo dovoljno dobro. Trebamo i moramo igrati bolje. Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331763 59 minutes ago, ker said: Pa ti si rekao da treba pruziti podrsku Tuchelu odnosno pustiti ga da sam odabere igrace kakvi mu pasu. I koliko vidim niko mu ne dovodi igrace na silu nego ih sam bira, znaci podrsku ima. Medjutim ne vidim da on i sam zna koji su to igraci, zainteresovani smo navodno za jednog, a kupimo 5. opciju? Da li mu je Aubameyang neko koga je planirao ili je bilo "evo mogli bi ovog kupiti pa daj sta das"? Kad si cuo da mu je Cucurella u planovima? Cuo si to dva dana prije nego sto ce ga kupiti. Isto tako i za Koulibalyja, bili smo povezani sa tuce stopera dok sve to nije propalo pa daj sta das (odlican transfer, ali necemo se lagati da nam je bio i blizu prve opcije). Sve su to kvalitetni igraci, ne ulazim u to, ali pricati da je ovo neko plansko dovodjenje igraca koje trener ima u svojim planovima nema nikakve potpore. Sto se tice otkaza naravno da ga treba dobiti, ne naravno sad, ali ako se pokaze da ta pojacanja i silne pare nisu dovele do unapredjenja igre/rezultata (nakon odredjenog vremena). Ne znam sto odmah povlacite pitanje otkaza cim neko prokomentarise ili kritikuje sistem, pa ne bih kritikovao da ne gledam utakmice i sam sebi oci kopam jer ne mogu da vjerujem kako jedan kolektiv sa poprilicno solidnim igracima moze tako odvratno igrati. Zna on dobro koga zeli, ali zelja mora da bude obostrana. Dembele i Rafinja su odabrali Barsu, Kimpembe nije zelelo da napusta Pariz, De Liht je zeleo u Bajern... Nije da smo jedini klub na trzistu pa da zeljeni igraci nemaju gde. Pregovaralo se sa mnogima, oni koji su zeleli u Celsi su i dosli. Ne mozes samo na osnovu toga sto neki igrac ima drugacije zelje od Tuhelovih reci da se ne radi planski. Ako pratis pricu oko De Jonga onda ti je sve jasno, nasi su kontaktirali njegove agente i Barselonu, ali zvanicna ponuda nece ici osim ako on NE IZRAZI ZELJU da dodje. Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331765 Ako odu i Odoi i Zijeh onda moze. Ovo je prihvatljiva cena za igraca da popuni roster. Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331767 Meni i dalje nije jasno, Sterling, Mount, Pulisic koji vise vole i bolji su kad igraju levo i sad na to Zaha. A desno samo Havertz a ostali samo kad moraju. Leb te jebo. Gde je ovde logika. Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331768 Na lijevoj strani i dva dobra beka imamo (pored krila), a na desnoj Jamesa. Da vratimo Williana? Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331770 Nema smisla dovoditi još jedno lijevo krilo. Doveli smo Sterlinga, Mount se sklanja na drugu stranu, ali bi i njemu bilo bolje na lijevoj strani, Pulišić lice franšize isto lijevo krilo. Od dobrih opcija za desno krilo imaju samo Anthony i Bowen. Obojica su baš skupi jer klubovi znaju kakvo je tržište. Bowen zna zabiti gol, utrčati iza leđa odbrane, igrati bez lopte, čini se kao bolji igrač za sistem. Ima i puno asistencija, najviše iz centaršuteva. Doveli su sad Corneta tako da bi ga možda i pustili. Anthony je neko ko može više individualno da uradi, dribling, kreacija i vjerujem da bismo mogli Ziyecha da ugradimo u transfer. Ajax bi tražio jedno 60-70 miliona jer su već prodali pola ekipe. Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331784 Izgleda da Tuchel i Boehly nikada neće izraziti interesovanje za nekog igrača koji je meni lično dobar. Ne znam je li gledao iko West Ham i City. Pored dominacije Citya jeeste li vidjeli kakva je igračina Declan Rice. Pa dao bi 2 De Jonga za njega Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331789 Malo guglam i vidim da smo se raspitivali za "zdravlje" Beradija. On je igrac koji igra odlicno duze vreme, jel zna neko kakav mu je status? Po meni top, leva noga dobar sut brzina pregled igre. A moze i spica da igra Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331792 Za D.Rice slazem se. Nas igrac, zeli da se vrati kod nas, ali ja mislim da ce doci kod nas, mozda ne ovog ljeta ali sledece kad mu padne cena zbog ugovora. On je nas igrac, ja ga vidim kod nas. Ali on je najmanji problem. Sta sa desnom krilu? Sta sa napadacom? Prijavi
9. august 2022.4 god. comment_331793 Vi bi cijeli tim tek tako promijenili.. nije to paket red bulla pa cemo ovaj normalni ili mozda ovaj sa kokosom… Lamps nam je doveo Kaia, Wernera i Ziyecha i tu nam je uvalio karinu.. jednog smo se rijesili izgubili kes al jbg.. sta cemo sa ostalima? Prijavi
10. august 2022.4 god. comment_331803 21 hours ago, hamco said: Liverpool ima odbranu i napad bolji od naseg. Golmana imaju boljeg. Pretjera ga kume sad Golmani su tu negdje, nije neka osjetna razlika, Alisson jeste bolji ali imao je i on kikseva kao i svaki golman. Bekovi su nam isto bara bara, ništa mi TAA nije bolji od Reecea, statistički jeste iz razloga jer smo mi napadački dosta gori od Lpoola. Lijevo Robbo vs Chily, mislim da je Chily prije povrede u najmanju ruku bio bolji od Robertsona, Robbo jeste dosta jači fizički ali i on ima izleta ko bezglava kokoš, jedan takav ih je koštao u finalu LŠ. Stopera imaju jednog vrhunskog, jednog od najboljih i uz njega koga god da staviš biće dobar ali opet i mi smo imali dobre stopere i ove i prosle sezone, Silva i Rudi te sad Kulibali, sasvim kvalitetni igrači. Sredinu imamo i širu i bolju, dok je njihov napad pakao, mogao bi i naš biti ali nema ko da ga postavi Prijavi
10. august 2022.4 god. comment_331807 Fali mi ona igra i taktika kao protiv reala u LS drugu utakmicu kad je bilo 3:2. Slomili smo ih u svakom pogledu al nismo iskoristili sanse. A mogli smo im dati bar 5gola. Tako i sad. REALIZACIJA NAM JE UZASNA i neznam u cemu je problem. U ofanzivi smo slabi. Sad sa sterlingom je bolje al falj josh jedno ubitacno krilo. Ziyech je daleko od krila, havertz isto. Pulisic svaki dodir pada. Nemozemo ovako. Trebaju igrace Prijavi
10. august 2022.4 god. comment_331809 Bit ce jos igraca. Ja sve kontam da je Frenkie tek dimna bomba da izvuku sto vise para Unitedu ako uspiju natjerati samog igraca da ode. Declana planiraju za iducu godinu i uvijek je tako bilo. Cim se rijesi fofana, kontam da ce krenuti na to desno krilo i desnog beka. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331840 Ako je 33. godisnji Aubameyang rjesenje za nase probleme u napadu onda ga jebi. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331841 22 hours ago, diablo_bih said: Bit ce jos igraca. Ja sve kontam da je Frenkie tek dimna bomba da izvuku sto vise para Unitedu ako uspiju natjerati samog igraca da ode. Declana planiraju za iducu godinu i uvijek je tako bilo. Cim se rijesi fofana, kontam da ce krenuti na to desno krilo i desnog beka. Bomba jeste, ak nije dimna. A @Kun Aguero dogodine tandem na sredini Rajs - De Jong Prijavi
11. august 2022.4 god. Autor comment_331842 Nemam nista protiv Frenkiea, dobar igrac pojacat ce nas sigurno samo mislim da su 3 pozicije potrebnije za rijesiti od sredine terena. I drugi razlog je Callagher, ako dodje Frenkie imat ce sigurno manje minuta a pokazao je u Palaceu kakav je igrac. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331843 Galeger je igrac za liniju ispred Frenkija. Frenki je sve ono sto smo zelili da bude Zorzinjo. Idealno je da se predje na 4-3-3 sa Frenkijem na cetvorci. Prijavi
11. august 2022.4 god. Autor comment_331844 Svejedno, sigurno da ce imati manje prilika ukoliko ovaj dodje, cak i ako ode Frelo. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331845 Na kraju ce pristati na smanjenu platu i ostat ce u Barceloni. Dembele vol2 Daj ti nama Fofanu i napadaca nekog, prezivjet' cemo vec nekako bez De Jonga. Prijavi
11. august 2022.4 god. Popularna objava comment_331853 Gallagher, nije Callagher. On će svoje minute sigurno imati jer su Kante i Kovačić nažalost sve češće povrijeđeni. Često će ulaziti sa klupe kad nije starter jer je sposoban zabiti gol. Vjerovanje u Jorginha je jedan od (brojnih) razloga zašto nam je 5 godina plafon borba za 4. mjesto. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331856 Ne shvataju ljudi koliko našu igru u napadu koči Jorginho, na stranu greške gdje on proda loptu, već sami izbor kome i kad će dodati loptu je toliko očajan da bi nam samo njegov odlazak valjao. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331857 Hvala Bogu konacno shvatate ono sto ja pricam godinama unazad. Nema igre bez kvalitetnog veznog reda. Nema napretka sa Zlatnom Loptom na celu kolone. Tuchel smijesan sa svojim napadackim opcijama. Rekoh ja da lik zivi u vremenu kad je bio u Dortmundu. Zato gura Pulisica na desnu aut liniju i zato mu je Aubameyang neka klasa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.