Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ma mozes dovesti sve igrace ali opet dzaba, kad ja nas gledam pa nama treba godina da se pokrenemo kad nazad uzmemo loptu, tranzicija prespora, protivnik se uvijek lagano namjesti. 

Sa loptom u nogama jadni i spori mi se dodajemo okolo, protivnici treba samo da stoje i mi nista napraviti necemo

Kad se i Jorginho i Mount i Havertz pripremaju pola godine da pošalju taj finalni pas. Vidiš kako De Jong, kao Kova povremeno, vuče loptu i čim vidi da je može gurnuti gura je bez razmišljanja. I Cucurella to isto radi, kod nas sve jebeni filozofi s loptom. 

Ocajno treba nam igrac kao Fabregas, a najblizhe toga je De jong. I kova je sjajan igrac. Sa Jorginho i RLC necemo stici daleko. 

Ocajno nam treba i Krilo/Napadac, nesto kao Nkunku, Zaha, Maximin. Jer sta ako se povredi sterling/mount???. 

Treba velika cistka u ekipi. Nije kasno, jos traje transfer rok al dok se ekipa uhoda bice tesko. 

31 minutes ago, reLo said:

I Auba u napadu? Opet instant rješenje, pa traži opet novog napadača sljedeće ljeto. A možda nam takav i treba.

Ja se nadam da je neki drugi, ala antony, tj. desno krilo, vidjet cemo sta ce skontati.

@cobinho Odakle ti da su odbili ? Prodat ce ga ako dodje ta ponuda.

Izvor Le Parisien. Mislim da je sve preko te cifre glupo davati

S aplilacije One football. Za klub koji pratis skuplja sve vesti.

Malo mi je I ova politika kluba glupa.. Napoli je hteo I RlC i JORGINHO. Mogli smo da umetnemo jedan kao deo transfera za Koulibaly. Isti slucaj i sa Wernerom. Mogli bi da pokusamo uzeti Nkunku ukljujuci wernera. Sad evo moze i za Fofana, zainteresovani su za Barkley, RLC. Uzimamo igrace, a smece nam stoji i smeta realno. 

NKUNKU, MAXIMIN, A.TRAORE. Sve su to sjajni igraci i potrebni nama. Bar jedan mozemo uzeti. A mi smo zapeli za Auba i neznam ko jos sa 35 godina. 

21 minutes ago, Stefan123 said:

Malo mi je I ova politika kluba glupa.. Napoli je hteo I RlC i JORGINHO. Mogli smo da umetnemo jedan kao deo transfera za Koulibaly. Isti slucaj i sa Wernerom. Mogli bi da pokusamo uzeti Nkunku ukljujuci wernera. Sad evo moze i za Fofana, zainteresovani su za Barkley, RLC. Uzimamo igrace, a smece nam stoji i smeta realno. 

NKUNKU, MAXIMIN, A.TRAORE. Sve su to sjajni igraci i potrebni nama. Bar jedan mozemo uzeti. A mi smo zapeli za Auba i neznam ko jos sa 35 godina. 

to ti je spoj nove uprave kojoj je ovo novo polje + dodaj šahovskog velemajstora koji ima posebne želje što se tiče dovođenja pojedinaca.

1 hour ago, Stefan123 said:

Nkunku je potpisao novi ugovor nedavno, te ove sezone nece napustiti klub. Od nareenog leta mu vazi izlazna klauzula od 60 miliona. 

Traorea nasi ne zele jer im se ne placa toliki novac za back up igraca. Zbog toga je Azpi i ostao.

RLC zeli da ostane u klubu. A Lester sigurno nece hteti da ulazi u razmenu igraca, jer prvo ne zele da prodaju Fofanu. Ako se to i desi, Barklija ce dobiti jeftinije za kes nego u sklopu razmene, a i takve pregovore je jako tesko voditi. Njukasl nema niti jedan razlog da proda Maximina, jer im je najbolji igrac a nije da im fali para. Izgleda da se i njemu ne zuri da ode... 

• Popularna objava
42 minutes ago, Whisper said:

Nkunku je potpisao novi ugovor nedavno, te ove sezone nece napustiti klub. Od nareenog leta mu vazi izlazna klauzula od 60 miliona. 

Traorea nasi ne zele jer im se ne placa toliki novac za back up igraca. Zbog toga je Azpi i ostao.

RLC zeli da ostane u klubu. A Lester sigurno nece hteti da ulazi u razmenu igraca, jer prvo ne zele da prodaju Fofanu. Ako se to i desi, Barklija ce dobiti jeftinije za kes nego u sklopu razmene, a i takve pregovore je jako tesko voditi. Njukasl nema niti jedan razlog da proda Maximina, jer im je najbolji igrac a nije da im fali para. Izgleda da se i njemu ne zuri da ode... 

Hvala ti sto si me postedio pisanja..misle neki ko u igrici transfer rok napraviti, a i tamo je neke stvari nemoguce

Puna podrska treneru i novom vlasniku, i naravno igracima..

Hvala jos jednom, i pozdrav iz toplog Zagreba

3 minutes ago, Wisey said:

Zurno reagovati za igraca koji ne zeli da dodje u tvoj klub?

Prva smo opcija ako odluci da napusti Barsu, tako da treba ugrabiti sansu.

Na stranu De Jong, dobar je ali mozemo bez njega. Treba Galagheru dati priliku, pa covjek je skroz drugaciji profil od ovog sto imamo. 

Odlaskom Wernera i Sarra, sigurno ce doci igraci umjesto njih. Pogotovo to mislim na odbrani jer ionako nam je trebao igrac u odbrani a sad pogotovo.

Takodjer smatram i da bi nam u napadu dobro dosao novi igrac. Vidjet cemo ali ocekujem do kraja roka da dovedemo i napadaca i odbrambenog.

Ako ode Kepa ostajemo na Mendyu i Bettinelliju. U januaru se priključuje Slonina. Ovo mi ne ulijeva povjerenje, ako se Mendy povrijedi na gol će stati golman koji nije dokazan na ovom nivou. Ako Mendy padne u formi ne postoji adekvatna zamjena niti postoji adekvatna konkurencija koja bi ga držala uvijek skoncentrisanog. Propustili smo dovesti neke golmane koji bi bili dobra rezerva.

U odbrani je jasno prioritet kvalitetan štoper za prvu postavu, po mogućnosti dugoročno rješenje. Azpilicueta je ostao kako ne bismo morali dovoditi još jednog poslije, mada bih više volio da je ostao Ampadu koji očito neće biti dio prvog tima. Silva, Koulibaly, Fofana (?), Chalobah, Cucurella i Azpilicueta na štoperima. Može to i bolje, ali ako išta Tuchel zna srediti to je odbrana. Lijevo trenutno imamo 6 bekova, očekujem da se riješimo Alonsa, Emersona, Babe i Kenedya i da ostanu Cucurella i Chilwell. Tu nemamo briga. Desno imamo samo jednog igrača. Azpilicueta, RLC i Odoi su samo zakrpe, treba pravi moderan desni wb da ne gledam njih trojicu na toj poziciji. Dobro bi bilo da to bude neko jeftin jer smo se istrošili za ostalo. Nije sramota dovesti nekog na posudbu.

Vezni red najbolje izgleda. Jedina izmjena koju bih uradio je prodaja Jorginha i dovođenje igrača sličnog tipa, samo boljeg. Opcija je De Jong, po meni je dobra opcija i Neves koji bi donio više defanzivne čvrstine i šut iz daljine. Kante i Kovačić su najbolji veznjaci koje imamo, ali su nažalost igrači koji često imaju neke sitne povrede. Zbog toga bi Gallagher trebao imati veliku minutažu, kao i Jorginho (ili novi igrač), a tu je i Loftus-Cheek koji će, nadam se, ostati. To je 5 igrača za 2 pozicije koje bih u bilo kojoj kombinaciji poslao protiv bilo kojeg protivnika. I nema više potrebe da Kante igra polu oporavljen pa da se opet povrijedi. Kao zakrpe ako baš zagusti su tu Chalobah koji može igrati zadnjeg veznog i Mount koji se može vratiti nazad, a ako još više zagusti ima akademija: Hall, Vale, Chukwuemeka, Webster.. 

U napadu ne znam šta da radim. Previše flopova i nezadovoljnih igrača. Treba ih skoro sve promijeniti što je nemoguće za jedno ljeto. Broja i lažne devetke Sterling i Havertz se čine nedovoljno, a problem je i desno krilo. Puno posla, malo vremena i malo opcija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.