11. august 2022.4 god. Popularna objava comment_331859 I mi navaljujemo da kupimo ovoga. Lik otvoreno nece da predje, ne dolazi mu se sto se vidi iz aviona i ovi navalili. Kod nas generalno svaki transfer koji ima malo naznake da podje po zlu krene po zlu. Marfijev zakon na djelu. Bolje cekati godinu dana pa uzeti Declana nego kupiti ovog pa da place ko Lukaku i onda cemo ga morati vracati. U startu mi se cinilo da je i on voljan doci ovdje, ali kako situacija odmice cini mi se da je bas on problem. Uređeno 11. august 2022.4 god., autor izmjene: ker Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331861 Nisam u toku, kakva je sad situacija u klubu oko transfera? Da li i dalje važi ono da se prvo mora prodati nešto pa tek onda dovoditi kao što se radilo poslednjih godina, mahom je svaki transfer povlačio i nečiju prodaju? ja se stvarno ne sećam kad smo poslednji put ušli u sezonu bez napadača (ne računam igrače iz akademije) Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331864 2 hours ago, ker said: I mi navaljujemo da kupimo ovoga. Lik otvoreno nece da predje, ne dolazi mu se sto se vidi iz aviona i ovi navalili. Kod nas generalno svaki transfer koji ima malo naznake da podje po zlu krene po zlu. Marfijev zakon na djelu. Bolje cekati godinu dana pa uzeti Declana nego kupiti ovog pa da place ko Lukaku i onda cemo ga morati vracati. U startu mi se cinilo da je i on voljan doci ovdje, ali kako situacija odmice cini mi se da je bas on problem. ovi nasi izgleda ko neke sivonje, sto ih vise igrac odbija ovi vise navaljuju. ne bi me cudilo da za 10-20 godina i fudbaleri pocnu optuzivati klubove za neki harassment. Prijavi
11. august 2022.4 god. Popularna objava comment_331865 I vi kao da ste s Marsa pali. Pa lijepo je receno, zainteresovani smo ali ponudu necemo slati sve dok sam De Jong ne pozeli doci kod nas. On ako ne bude htio doci, mi necemo poslati ponudu i to je to. Zasto su onda nasi sivonje? Ne mogu da vjerujem kakva negativa vlada ovdje, zbog 2-3 lika koji konstantno pljuju i dobro idu na kurac. Nista ne valja. Ne valja ako ne dolaze igraci, ne valja ako dolaze a skupo placamo, a isto tako ne valja ako sitnicarimo za par miliona, onda nase sivonje skrti. Ne valja mlad igrac, ne valja star igrac, ima li ista da valja? Ljudi bi i Tuchela mijenjali, haha, pa i ne zasluzujemo nista bolje od Lamparda i takvih trenera, kad se trenercina kao Tuchel pljuje. Princezama dosadan Chelseaov fudbal. Bezobrazno pa hajd Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331866 A kako ti misliš da će on odjednom "poželiti" da pređe kod nas? Danas ne želi, ali sutra možda bude htio. Pokušaću ti odgovoriti, naši su sivonje jer pritišću Barcelonu kako bi ga na neki način prisilila na transfer. I kakvog ćeš igrača dobiti? Lukaku vol. 2, samo će ovaj plakati za Barcelonom, a ne Interom. Kad si već i tu temu upleo, ovo "trenerčina" Tuchel zvuči pomalo smiješno, s obzirom da smo zadnju akciju u napadu odigrali prije 4 mjeseca. Ali hajde, neću dalje da ne bude previše negativno. Prijavi
11. august 2022.4 god. comment_331870 Cekaj, ti stvarno misliš da naši pritiscu barselonu da ga nagovore na transfer? Opšte je poznato, da je barsi u cilju da ga proda, ne Chelseaju ili De Jongu. Cuj mi pritiscemo. De Jong ne zeli da mu propadne onih 20 milki sto mu duguju smradovi, jednostavno. To mu Chelsea nece platit, a i zasto bi, a ovi ne mogu. Sutra da dobije te pare, automatski je kod nas. A ovaj zadnji dio , necu ni komentarisati. Nemas ti pojma. Prijavi
12. august 2022.4 god. comment_331875 4 hours ago, Whisper said: Moze i odmah sto se mene tice. bez 100 miliona ne treba ga pustati. Prijavi
12. august 2022.4 god. comment_331893 Moje misljenje je ako ponude bad ozbiljan novac treba ga prodati ali svakako mu treba jos jedna sansa. Prijavi
12. august 2022.4 god. comment_331896 E sad mi treba da im kupimo Aubameyanga kako bi oni mogli registrovati istog tog Koundea za kog su nas napravili majmunima. Prijavi
13. august 2022.4 god. comment_331930 On 8/11/2022 at 11:13 AM, Whisper said: A @Kun Aguero dogodine tandem na sredini Rajs - De Jong To bi stvarno bio ubitačan tandem ali opet onda moraš sigurno prodati Kovačića i Gallaghera koji će biti u najboljim godinama i imaju ogroman kvalitet. Ne vjerujem da će ga staviti ispred Frenkija, makar ne Tuchel. Prijavi
13. august 2022.4 god. comment_331935 Galager tek treba da pokaze kvalitet. Videce se vrlo brzo od cega je. Prijavi
13. august 2022.4 god. Autor comment_331936 6 minutes ago, cobinho said: Galager tek treba da pokaze kvalitet. Videce se vrlo brzo od cega je. Pokazao je kvalitet u Palaceu sto mu je i donijelo mjesto u reprezentaciji Engleske. Ono sto treba pokazati je konstantnost a to nece moci ako prilike bude dobijao na kasicicu. Prijavi
13. august 2022.4 god. comment_331937 Imas mnogo igraca koji u manjim klubovima igraju dobro a u velikim ne mogu da se sastave. Polako. On najpre treba da "nosi vodu" u igri a tek onda da postane vazan sraf. I ja sam za to da mu se da sansa pre nego li da roknemo 80milki + 15milki ugovor za De Jonga. Prijavi
13. august 2022.4 god. comment_331938 Mislim da De Jong ne bi treba isključivati Gallaghera, nisu isti profil igrača tako da mogu igrat obojica. De Jong je tipičan deep laying playmaker FM rječnikom olitiga bolja verzija Jorginha, a Gallaghera može bit dosta ofenzivniji Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331952 12 hours ago, cobinho said: Imas mnogo igraca koji u manjim klubovima igraju dobro a u velikim ne mogu da se sastave. Polako. On najpre treba da "nosi vodu" u igri a tek onda da postane vazan sraf. I ja sam za to da mu se da sansa pre nego li da roknemo 80milki + 15milki ugovor za De Jonga. Potpuno tačno ali koliko dokazivanja treba Tuchelu da vidi da Jorginho nije igrač za prve postave, ne znam kakvi mu dokazi trebaju. Jorginho može ući da smiri utakmicu i da se privede kraju i to je to, u zavisnosti od protivnika ponekad može biti starter ali da igra regularno to je van pameti. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331967 Barkley je odlican igrac i bio bi sigurno pojacanje za sve te timove. Mozda nema slifa za najvece domete, top klubove ali itekako ima svoje kvalitete. Trebaju se rijesiti i drugih igraca od kojih nema koristi. Alonso i Emerson su obojica visak, Bascuaji da ne pricam. Vjerovatno ne zele ni Ampadua. Centarfor nam je nasusno potreban, ne razumijem logiku prodati oba spica i ostati bez napadaca ovako. Obojica su bolji od Haverca kojeg Tuchel forsira tu. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331973 Obojica su htjeli da napuste klub, nisi ih mogao zadrzati. Meni se svidja ovo, ko god ne zeli biti u klubu, izvoli vrata su otvorena, dzaba ih dajemo, ali rjesavas se nezadovoljnih i to moze biti samo dobro za ekipu. Sta ce ti nezadovoljan Lukaku, ma kakav god bio ? Ili Werner? Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_331974 Tako i pep radi. Bernardo zeli da ide, moze, kad neko plati dovoljno A jedan od najjacih im igraca Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332069 2 minutes ago, Adi said: Nepotreban u ovom trenutku Zar si mislio da ćemo dovesti potrebne igrače? Poslije Gordona ide De Jong i, kao šlag na tortu, neki novi golman. Prijavi
14. august 2022.4 god. comment_332076 Na još 4 ili 5 pozicija se treba dovesti neki igrač i nijedna od tih nije lijevo krilo, niti je ovo igrač koji bi nam riješio neki problem. Jedino logično objašnjenje je da je uprava postavila cilj da se dovede igrač iz svakog kluba u ligi. City, Arsenal, Brighton, Villa i Southampton su već riješeni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.