15. januar 2018.8 god. comment_278104 Ma tesko da ce ga uspjeti dovesti, jer ga zele na pozajmicu, ne vidim razlog zasto bi ga west ham pustio. Nego, Mahrez bi mogao traziti da ode, jer ima dogovor sa Leicesterom takav, tako pisu francuzi. Prijavi
15. januar 2018.8 god. Autor comment_278105 Cekamo da Adam Johnson izadje iz zatvora pa da i njega potpisemo. Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278107 Umjesto Courtoisa ako ga prodaju stize i Al Habsi Za 2-3 godine mi cemo bit u sredini tabele i to ce nam bit plafon. Ne trebamo se vise nervirati dzaba, kad vec vidimo da samo tonemo, nema vise pravog Chelsea s ovakvim ljudima u klubu Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278109 A sacekaj, koga smo to doveli dosad takvog prosjecnog ili ispodprosjecnog, pa da se razmislja tako? To sto smo se povezivali sa debilima ala llorente i tako ti, nista ne znaci. Zadnjeg doveli Rossa, povezujemo se jos kako treba sa Mahrezom i to je to. Ako jos nekoga pored njih dvojice dovedemo u januaru, to ce biti top. A sto se tice barijeve fore, oplakah :D Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278111 A sacekaj, koga smo to doveli dosad takvog prosjecnog ili ispodprosjecnog, pa da se razmislja tako? Bilo koji igrač od Kantea na dalje, Luiz eventualno izuzetak. Naravno, ne zaboravimo hitove poput Djilobodjija i Hectora, to nije bilo tako davno. Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278115 Ne znam ima li išta od tog ove zime, vjerojatno ne, ali recimo Neymar sad osvoji LP s PSG-om pa bi bilo lijepo da ga mi dovedemo na ljeto u paketu s Griezmannom. Pa da u napadu igraju Neymar i Hazard po krilima a u špici Griezmann. Mislim da bi mogli tad uspjeti. Ali nam treba jedno 400 miliona, bez novca ne treba se nadat ničemu ko ni Arsenal. Znači 400 miliona i njih dvojicu dovesti. Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278117 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Bilo koji igrač od Kantea na dalje, Luiz eventualno izuzetak. Naravno, ne zaboravimo hitove poput Djilobodjija i Hectora, to nije bilo tako davno. Ah da, i nijedan ni odigrao minute osim papya onih slavnih minutu i pol sto je odigrao :D Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278120 Chelsea's last 25 signings: Pato, Pedro, Amelia, Baba Rahman, Begovic, Kenedy, Falcao, Hector, Miazga, Nathan, Djiloboji, Pantic, Cuadrado, Kante, Luiz, Alonso, Batshuayi, Eduardo, Bakayoko, Zappacosta, Drinkwater, Rudiger, Morata, Caballero, Barkley. I koliko njih je bilo dobar posao trojica? Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278121 Pedro, Kante, Luiz, Alonso, Rudiger (koji nije imao nikakvih gresaka posebnih), a za Moratu, Barkleya i Baku se jos mora vidjeti. Ovo ostalo ili sjedili na tribinama ili vec prodani za veci iznos. Prijavi
16. januar 2018.8 god. comment_278155 Ja bio volio da dodje ovaj Bailey..gledao sam sad neke highlightse njegove izgleda dosta dobar.Mlad je i lijevonog,sto nama odgovara a ako je stvarno navijac Chelsea onda bi to bio pun pogodak jer bi ostavljao srce na terenu. Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278163 Je li Emerson u pitanju ? Ako jeste,dobar je u ofanzivi kao i alonso,nazad malo sumnjiv,ali dosta brzi igrac od marcosa,tako da se na tome moze poraditi. Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278164 I igrac koji vec godinu dana ne igra, imao operaciju koljena u prosloj sezoni, a ove je odigrao jednu utakmicu. Pravi igrac za nas Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278165 Jebo majku pa 17 dana vec proslo jos nismo doveli Carolla A jesmo nesposobni jebo majq Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278177 Chelsea are selling Batshuayi to Dortmund, so Aubameyang can join Arsenal, to replace Alexis Sanchez who's joining Man United... All so Chelsea can buy Andy Carroll. Amazing stuff. I najlošije prosli :D bicemo na visini Evertona uskoro. Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278185 Nije selling, nego na posudbu, takva je vijest. Vjerovatno nema nista od toga, ali i da ima, vjeruj mi da bi pokazao sta zna momak. Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278189 U sta? Nadam se da nece otici, tj. da nece doci Andy. Ali na drugu stranu, tamo bi bio 100% prvotimac, i dobro bi mu leglo, a ovamo bi Andy gledao Moratu u prvoj kako se muci. Ja bih prije da mi dovedemo nekoga na posudbu koji ce to raditi, a isto uraditi i Mitchyu da se barem covjek razvija. Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278191 https://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/roma-il-chelsea-si-fa-avanti-per-edin-dzeko-1066089 Eh da je ista bolji izvor... A kasnimo jedno 8 godina sa ovim potezom :D Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278194 A ni sad te ne bi spriječilo da špricneš po kupatilskim pločicama ako se ostvari :D Prijavi
17. januar 2018.8 god. comment_278203 E moj diablo tvoji postovi su u rangu izjava Munire Subasic iz Potočara. Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278218 Nemoj me s tim kurcem od osobe uporedjivati. Mitchy je Bog za nju. Prijavi
18. januar 2018.8 god. comment_278243 Sranje, Carroll se ozljedia, propao transfer stoljeća... http://www.skysports.com/football/news/11668/11212647/andy-carrolls-chances-of-chelsea-move-from-west-ham-hit-by-month-long-ankle-injury Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.