Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Umjesto Courtoisa ako ga prodaju stize i Al Habsi

Za 2-3 godine mi cemo bit u sredini tabele i to ce nam bit plafon.

Ne trebamo se vise nervirati dzaba, kad vec vidimo da samo tonemo, nema vise pravog Chelsea s ovakvim ljudima u klubu

A sacekaj, koga smo to doveli dosad takvog prosjecnog ili ispodprosjecnog, pa da se razmislja tako? To sto smo se povezivali sa debilima ala llorente i tako ti, nista ne znaci. Zadnjeg doveli Rossa, povezujemo se jos kako treba sa Mahrezom i to je to. Ako jos nekoga pored njih dvojice dovedemo u januaru, to ce biti top.

A sto se tice barijeve fore, oplakah :D

A sacekaj, koga smo to doveli dosad takvog prosjecnog ili ispodprosjecnog, pa da se razmislja tako?

Bilo koji igrač od Kantea na dalje, Luiz eventualno izuzetak. Naravno, ne zaboravimo hitove poput Djilobodjija i Hectora, to nije bilo tako davno.

Ne znam ima li išta od tog ove zime, vjerojatno ne, ali recimo Neymar sad osvoji LP s PSG-om pa bi bilo lijepo da ga mi dovedemo na ljeto u paketu s Griezmannom. Pa da u napadu igraju Neymar i Hazard po krilima a u špici Griezmann. Mislim da bi mogli tad uspjeti. Ali nam treba jedno 400 miliona, bez novca ne treba se nadat ničemu ko ni Arsenal. Znači 400 miliona i njih dvojicu dovesti.

GElNwNa.jpg

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bilo koji igrač od Kantea na dalje, Luiz eventualno izuzetak. Naravno, ne zaboravimo hitove poput Djilobodjija i Hectora, to nije bilo tako davno.

Ah da, i nijedan ni odigrao minute osim papya onih slavnih minutu i pol sto je odigrao :D

Chelsea's last 25 signings:

Pato, Pedro, Amelia, Baba Rahman, Begovic, Kenedy, Falcao, Hector, Miazga, Nathan, Djiloboji, Pantic, Cuadrado, Kante, Luiz, Alonso, Batshuayi, Eduardo, Bakayoko, Zappacosta, Drinkwater, Rudiger, Morata, Caballero, Barkley.

I koliko njih je bilo dobar posao trojica?
Ja bio volio da dodje ovaj Bailey..gledao sam sad neke highlightse njegove izgleda dosta dobar.Mlad je i lijevonog,sto nama odgovara a ako je stvarno navijac Chelsea onda bi to bio pun pogodak jer bi ostavljao srce na terenu.

Je li Emerson u pitanju ?
Ako jeste,dobar je u ofanzivi kao i alonso,nazad malo sumnjiv,ali dosta brzi igrac od marcosa,tako da se na tome moze poraditi.

I igrac koji vec godinu dana ne igra, imao operaciju koljena u prosloj sezoni, a ove je odigrao jednu utakmicu. Pravi igrac za nas
Chelsea are selling Batshuayi to Dortmund, so Aubameyang can join Arsenal, to replace Alexis Sanchez who's joining Man United... All so Chelsea can buy Andy Carroll. Amazing stuff.

I najlošije prosli :D bicemo na visini Evertona uskoro.

U sta? Nadam se da nece otici, tj. da nece doci Andy. Ali na drugu stranu, tamo bi bio 100% prvotimac, i dobro bi mu leglo, a ovamo bi Andy gledao Moratu u prvoj kako se muci. Ja bih prije da mi dovedemo nekoga na posudbu koji ce to raditi, a isto uraditi i Mitchyu da se barem covjek razvija.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.