7. januar 2018.8 god. comment_277825 Zamjena za Coutinha, value for money Lpool napravio odličan posao, Lemara bi preplatili svakako............Van Dijk je isto bio fantastičan transfer Kad na ljeto pokriju kritične pozicije, imat će contender ekipu. Mahrez je ok igrač Zamjena za Coutinha, value for money Lpool napravio odličan posao, Lemara bi preplatili svakako............Van Dijk je isto bio fantastičan transfer Kad na ljeto pokriju kritične pozicije, imat će contender ekipu. Mahrez je ok igrač Prijavi
7. januar 2018.8 god. comment_277830 Pa i bilo mi je cudno, jer i salah i mahrez su desna krila, oba ljevaci, ne bi mogli nikako ih ukomponovati. Cudno mi je da traze vise od 50 miliona za Mahreza, ja sam mislio da to moze i jeftinije. Prijavi
7. januar 2018.8 god. comment_277832 [quote name="diablo_bih" post="277782" timestamp="1515208028"] Aha, kao sto otpuhuju jesusa i ostale mnogobrojne mrsavije igrace.[/quote]Jesus ima 20 godina a ovaj 16 i on se nada da ce zaigrati u prvom timu naredne godine??? Ne nadas se valjda i ti?! Pogledaj u Jesusa nogu pa onda pogledaj u ovog cackalice. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
7. januar 2018.8 god. comment_277837 Spominje se nešto da bi mogli dovesti Benzemu za 50 miliona funti. Prijavi
7. januar 2018.8 god. comment_277841 Spominje se nešto da bi mogli dovesti Benzemu za 50 miliona funti. ekstra bi to bilo, a mi njima kurtou i hazarda. Prijavi
7. januar 2018.8 god. comment_277843 Treba da nam dostave svi klubovi spisam povređenih igrača i igrača van forme pa da mi pokušamo da ih oźivljavamo. Prijavi
7. januar 2018.8 god. comment_277847 bbc prenosi kako je chelsea odustao od mahreza, ceka se adam johnson Prijavi
7. januar 2018.8 god. comment_277848 Jesus ima 20 godina a ovaj 16 i on se nada da ce zaigrati u prvom timu naredne godine??? Ne nadas se valjda i ti?! Pogledaj u Jesusa nogu pa onda pogledaj u ovog cackalice. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Pogledaj sterlingu, pogledaj i ostalim brzim igracima. Ne kazem da je da ce igrati sljedece sezone, ali nista ne znaci je li igrac monstrum ili mrsaviji, da bi bio dobar igrac u PLu. Prijavi
8. januar 2018.8 god. comment_277864 Conte kaze da Barkleya vidi kao ofanzivnog veznjaka, igrat ce pozicije Williana, Pedra, dakle ostajemo na istom veznom redu s Bakayokom, te definitivno mozemo reci da novi ofanzivac nece doci. Blago nama. Prijavi
8. januar 2018.8 god. comment_277866 http://www.telegraph.co.uk/football/2018/01/08/chelsea-move-alex-sandro-stalls-juventus-asking-price/ Zanimljiv članak o Sandru i drugim metama za ovaj transfer rok, slažem se da je previše 60 mil funti za Sandra koliko Juventus traži, a na ljeto su navodno tražili 80 lol.. Spominje se i Telles i Sessegnon kao druge opcija, a u napadu Caroll ili Benteke, vidjet ćemo. Isto tako navodno da je Michy ispucao svoje šanse barem za sada i da mu ne gine posudba, što podržavam Prijavi
8. januar 2018.8 god. comment_277867 Kad vidiš koliko su neki drugi igrači plaćeni 60M i nije toliko puno... Došla su takva vremena da ako očeš dovest top provjernog igrača ispod 50-60M ne ide. Prijavi
8. januar 2018.8 god. comment_277868 Mislim da bi ryan sessegnon bio i bolji izbor, mladji, englez, i vec je stvarno dobar igrac. Covjek se nadavao golova i asistencija sa tog lijevog beka strasno, jos u Fulhamu je. Prijavi
8. januar 2018.8 god. comment_277870 koga ti ljudi iz uprave mažu, pa šta smo mi, majmuni sa grane jebote od leta pokušavaju da ga dovedu, 12x naslov kako će uraditi sve,spremni ne znam kolko pare da daju i sad je problem cena kao da su juče pali sa grane a ne da od leta pregovaraju pa se sad čude, jao majko Prijavi
8. januar 2018.8 god. comment_277871 Sto se tice napadaca sad bih potpisao Bentekea, bolje nego Carola. Prijavi
8. januar 2018.8 god. comment_277873 80 miliona trazili ljudi za mrtvog Sandra, pa jebem vam mater zabarsku.. I ne treba ga dovoditi za taj novac. Prijavi
8. januar 2018.8 god. comment_277875 Zato smo tu gde jesmo (16 bodova iza prvog 16 kola pre kraja). Al tu je Barkley. Prijavi
9. januar 2018.8 god. comment_277878 Zato smo tu gde jesmo (16 bodova iza prvog 16 kola pre kraja). Al tu je Barkley. Mislis da bi Sandro pravio toliku razliku na terenu ? Prijavi
9. januar 2018.8 god. comment_277879 Ako je WC lijevi bek (što po svemu sudeći je, ali dopustiti ću da griješim jer ga nisam puno gledao) onda da. Za našu formaciju (a i općenito u modernom nogometu su bekovi vrlo bitni) je to vrlo važna pozicija. Pogotovo što bi kvalitetan bek na toj lijevoj Hazardovoj strani i njega učinio još boljim. Ali čak nije ni u tome bit koliku bi on razliku napravio, stvar je u tome da danas ako želiš dovodit top igrače i bit top ekipa moraš ih toliko plaćati, našima je sve preko 50M još uvijek pre velik novac koji ne žele i boje se potrošit. Ako to ne promjene mogli bi utonuti u prosjek. Eno, čak je i Klopp koji je govorio da će se ostavit nogometa kad bude morao igrača plaćati 100m shvatio da nema druge nego platit... Prijavi
9. januar 2018.8 god. Autor comment_277880 Mislis da bi Sandro pravio toliku razliku na terenu ?Ne bi sam Sandro pravio toliku razliku ali s takvim stavom za par godina TOP4 ce nam biti plafon. Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278098 Dolazi nam Andynator.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278099 Igrac kao sekundarna opcija je i vise nego dobar. Pa nama redovno pravi probleme, tesko izlazimo na kraj sa njim, a sigurno da bi lik imao bolju karijeru da nije vazda u bolnici. Prijavi
15. januar 2018.8 god. Autor comment_278100 Jebo ti taj transfer. Pokusavas zadrzati Kurtonju i Hazarda ovakvim transferima, sramota. Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278101 Ajde to što je Conte sjebao sa Moratom i Batshuayiem, ali pijanac Carrol :D. Samo idiot može ovo napraviti........I nije ni čudo da je u bolnici kad rastura noćne klubove, loče i ne trenira kako spada. A u međuvremenu Arsenal dovodi Aubameyanga, tsk Prijavi
15. januar 2018.8 god. comment_278102 Isuse kriste, Andy Carroll, mislio sam da ne mogu da nadmaše Popivodu. Naleto najzad da dovedemo Aarona Lennona. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.