22. juni 2017.9 god. comment_272134 Bonucci će naravno biti panic buy za nekih 60 miliona jer nam Soton neće pristat prodat Van Dijka za iste pare. Al što neko reče boli nas kurac nek daju i 100 miliona za 40-godišnjaka ako hoće, ne plaćamo mi iz svog džepa. Kakav panic buy kada ga pratimo otkad je Conte dosao ? Prijavi
22. juni 2017.9 god. comment_272136 Ako uspijemo dovesti VVD, Bakayoka, Lukakua i barem jos po jednog beka, bice dovoljno da opet uz City imamo najjacu ekipu u prvenstvu. Prijavi
22. juni 2017.9 god. comment_272137 https://twitter.com/iChelseaTweets/status/877852122053697537 Kad ga na kraju platimo 100 miliona. Prijavi
22. juni 2017.9 god. comment_272138 Ma jebes vise ove transfere i tvitere ko ih izmisli, ljudi sjede u hladovini i sprdaju se s nama. Prijavi
22. juni 2017.9 god. comment_272139 ne znam kolko pratite Sautempton.... ali VVD je sad svakim danom sve dalje od transfera 1.klub sad nema trenera pa sad i taj faktor može predstavljati dodatni problem, šta ako novi trener isključivo traži da ga zadrže ili da se sačeka 2. Kinezi kucaju na vrata Sautemptona 3. Ono što je mene najviše iznerviralo to je da smo dozvolili Liverpulu da udje u trku, da mu podigne cenu, ajde to bi se svakako desilo ali piše se da ga ja Klop ubedio da je Liverpul pravo mesto za njega meni je prosto neverovatno da mi njega imamo na listi želja još od januara/februara i da za 6 meseci ništa nismo napravili plus što smo dozvolili da drugi klub udje ispred nas Prijavi
22. juni 2017.9 god. comment_272140 Liverpool je varao i razgovarao s igračem prije nego s klubom što nije dozvoljeno, radi toga im je transfer i propao jer je Southampton za to saznao i zaprijetio im da će ih prijavit Prijavi
22. juni 2017.9 god. comment_272141 a ti misliš da naši nisu kontaktirali igrača, piše se izmedju ostalog da je Sautempton zamalo i nas prijavio 95% ponuda ide tek nakon što se kontaktira igrač lili njegov agent zašto smo mi tolko čekali ne znam, zašto nije poslata ponuda, crno na belo, nego je dozvoljeno da Liverpul uleti i zagovnja sve i evo sad vidim, prvo se pisalo da se Konte nada da će poslovi biti završeni što pre, pa je onda pomereno za početak okupljanja a sad čak ni to nije rok nego tek 19 jul kad valjda kreću put Azije a onaj Cohen pominje neke pregovore od aprila, znači 3 meseca mi ne možemo transfer da završimo Prijavi
22. juni 2017.9 god. comment_272148 Nekoliko novosti... https://twitter.com/FabrizioRomano/status/878007444303036417 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/878010545823129601 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/878016539269660672 Prijavi
23. juni 2017.9 god. comment_272150 Ovo je jos jedan transfer window gdje sky italia nabaca hiljadu BREAKING NEWS, i jedna upali, pa onda opet di marzia zovu nekim izvorom :D Prijavi
23. juni 2017.9 god. comment_272152 ______________Kurto_____________ ____Dave(C)____Luiz______Virgil____ Moses_____Baka____Kante____Sandro _________Mahrez____Eden_________ _____________Lukaku_____________ Imas opciju protiv jacih gurnuti Fabregasa mjesto Mahreza, ili rotirati Edena sa Willianom, Pedrom. Pedro moze i wing-backa igrati protiv slabijih. Mozes Davea isturiti desno, a Cahilla ubaciti na stopera, Alonsa mozes na stopera staviti. Jedino vidim problem sto ako bas sve ovo uspiju i odraditi, ne vjerujem da cemo zadrzati tako veliku momcad. Neko ce sigurno htjeti otici radi minutaze. Nisam bas uvjeren da je Conte tip koji ce mnogo rotirati. Dovedu li Virgila, Ake a mozda i Christensen odlaze. Bakayoko, ode Matic. Mahrez, mozda Willian ne bude htio ostat. A i pitanje ostaje drugog napadaca, jer Michy nece sigurno pristati da grije klupu opet. Interesantno ljeto nam predstoji. Prijavi
23. juni 2017.9 god. comment_272153 Ovo je jos jedan transfer window gdje sky italia nabaca hiljadu BREAKING NEWS, i jedna upali, pa onda opet di marzia zovu nekim izvorom :D neću da zalazim u vesti za druge klubove, samo ću da ponovim da su jedini iz Italije koji nisu forsirali odlazak Kontea znači za godinu dana su imali jednu "negativnu" vest u našem pravcu i to samo da je Konte nestrpljiv sa transferima ako je to senzacionalizam onda jebem li ga, a vest bukvalno ima jedan pasos i to u istom stoji da su preduzete mere da se situacija smiri Prijavi
23. juni 2017.9 god. comment_272158 https://twitter.com/ChelseaAction/status/878208916806451204 Ako se dovedu ova 4 i Hazard i Curtois ostanu,mislim da se možemo smatrati ozbiljnim konkurentima za LP. Prijavi
23. juni 2017.9 god. comment_272163 Već sam kritikovao našu transfer politiku, ali igrači koji se povezuju sa nama su mi totalno uredu. Van Dijk, Alex Sandro, Bakayoko, Lukaku sve su to igrači koji bi nas pojačali, vidjet ćemo šta će biti od ta četiri igrača. Nadam se da je poslata ponuda za Van Dijka i da će naši pokušati nešto oko njegovog transfera. Terry više nije tu, Cahill je u godinama, nikad ne znaš kakvog Luiza mozes dobiti sljedeće sezone, tako da nam treba jedan vrhunski stoper. Bonucci je takođe extra stoper ali već mu je 30 godina.. Alex Sandro mi se takođe sviđa kao igrač, njega sam spominjao još i ranije dok je bio u Portu. Ispunjava uslove "modernog" beka ubio se za 3-4-3, brz, prodoran, dobar centaršut. Naravno teško je to izvesti jer igra u velikom klubu, Juventusu nije baš lako uzeti nešto što njima treba, mozda jedino da idemo na kartu plate, jer mu možemo dati puno veću platu. Bakayoko je već naš samo se čeka služba potvrda, njega nisam puno gledao, koliko sam vidio nije tehnički puno bolji od Matića mozda malo, mozda se bude bolje snalazio pod pritiskom protivnika kada treba iznijeti loptu. Uglavnom imali smo sreće sa Francuzima valjda i ovaj put pogodimo. Jedino što mi nije jasno zasto zbog toga Matića puštamo u United, ok ako je procjena da je višak, ali zasto pojačavati rivala zar nije bolja opcija upotrijebiti ga kao dio dogovora za Sandra. Prodali smo im Matu, ako im prodamo i Matića već šaljemo pogrešnu sliku dajemo im do znanja da mogu dobiti našeg igrača što mislim da nije dobro jer bi nam onda mogli početi kružiti i oko mnogo važnijih igrača. Lukaku je možda o najbolja opcija kada se pogleda tržište, nema tu neke extra ponude, eh sad mozda bi nama na osnovu našeg stila igre više odgovarao tehnički bolji igrač tipa Aubameyang koji bi recimo mogao naše kontre dovesti na veći nivo jer svi znamo kako je Costa znao uništiti čistu kontru zbog preduge obrade lopte koju dobije. Smatram da je Costa ipak bolji u određenim stvarima od Lukakua ali bar bi dobili igrača koji je naš navijač koji neće sliniti za drugim klubovima svako malo. Naravno ako dođe Lukaku podržavam taj transfer.. Prijavi
23. juni 2017.9 god. comment_272165 Ali nikako ne mogu da shvatim da Matic ide ponovo kod covjeka koji ga je unistavao u onoj katastrofalnoj sezoni. Par puta ga sramotio i ovaj se odluci ipak za njega, ne shvatam zaista. Ako se dovedu zaista igraci, ta cetvorica o kojima se najvise pise, ja sam siguran u titulu i u bar polufinale LP. Virgil, Luiz, Cezar, Moses i Sandro odbrana a ispred Kante i Baka, jedna od najjacih odbrana definitivno, rijetke su ekipe koje bi nam mogle napravit nekih problema tokom utakmica. I da, sta mi se svidja, je to da ne dolaze vise pi.ckice kao Oscar i slicni, vec stijene od ljudi, Lukaku, Virgil, Baka, ai Sandro je fizicki mocan. Pa nek se poguraju s nama. Prijavi
23. juni 2017.9 god. comment_272171 neću da zalazim u vesti za druge klubove, samo ću da ponovim da su jedini iz Italije koji nisu forsirali odlazak Kontea znači za godinu dana su imali jednu "negativnu" vest u našem pravcu i to samo da je Konte nestrpljiv sa transferima ako je to senzacionalizam onda jebem li ga, a vest bukvalno ima jedan pasos i to u istom stoji da su preduzete mere da se situacija smiri Pa ti si se prvi upalio kada je di marzio serator poceo pisati gluposti i bombe. Di marzio je jedan od sky italia, tako da je to to. Znaci ljudi imaju senzacije, a ustvari 95 % nije istina. Prijavi
25. juni 2017.9 god. Autor comment_272189 Lukaku je možda o najbolja opcija kada se pogleda tržište, nema tu neke extra ponude, eh sad mozda bi nama na osnovu našeg stila igre više odgovarao tehnički bolji igrač tipa Aubameyang koji bi recimo mogao naše kontre dovesti na veći nivo jer svi znamo kako je Costa znao uništiti čistu kontru zbog preduge obrade lopte koju dobije. Smatram da je Costa ipak bolji u određenim stvarima od Lukakua ali bar bi dobili igrača koji je naš navijač koji neće sliniti za drugim klubovima svako malo. Naravno ako dođe Lukaku podržavam taj transfer.. Baš suprotno, odavno nije bilo na tržištu toliko dostupnih a dobrih centarfora (mada slažem se da je Lukaku veoma dobar izbor). Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272214 Nakon zatišja, odjednom 2 velika transfera. Bakayoko i Sandro su gotovi transferu, potvrdili su svi, evo sad i novinar Sky Sportsa. https://twitter.com/skykaveh/status/879296921843765248 Matić odlazi, što znači da će se njegovim parama pokriti Bakayoko, a Oscarovim se pokriva Sandro. Ostaje onda još da se proda Costa, dovede Lukaku, i vjerovatno će se dovesti neki jak stoper, nadam se Van Dijk. S ta 4 pojačanja mislim da se možemo itekako boriti za sve trofeje naredne sezone, mada očekujem da se dovedu još 1-2 "sitnije ribe" koje mogu biti odličan backup jačim igračima. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272216 Pored svih tih igraca, ne racunajuci rezervnog golmana, vjerovatno cemo morati pojacati desnu stranu i dovesti konkurenciju Mosesu. Mozda i krilne pozicije evenutalno. U sredini ce vjerovatno mladi igraci krpati sirinu ekipe, nadam se Chalobah i Baker da ce biti tu, a Loftus je pokazao u nekoliko navrata da moze biti jako dobra i drugacija opcija od omalenih Williana i Pedra. Ja ne bih nijednog davao na posudbu, ako ne dovedemo tu jos igraca.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272221 Kao što sam i najavljivao, naša ovoljetna pojačanja su: 1. Lukaku 2. Alex Sandro 3. Bakayoko 4. Van Diyk I vjerujem da će biti i peto pojačanje prema naprijed, fali nam jedno WC krilo, možda dovedemo Sancheza ili Mahreza. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272238 jel vidio itko išta igdje za Vitola, ja negdje naletio al zaboravio okačiti ovdje Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272244 Jesmo, debilni spanci izvor. Kao i Atletico zainteresovan, 35 miliona eura otkupna klauzula. Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272266 neće Mareza uzeti za te pare koje Lester traži, bar je tako pisalo u Telegrafu a pošto nam nije transfer pod moranje, bar ne u ovom trenutku onda pretpostavljam da tu neće forsirati, eventualno ako neki drugi poslovi ne propadnu Sančez se i ne pominje više Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.