Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ne branim nikog, al sigurno i ne osudujem covjeka koji nam je pomogao da dodemo do dvije titule prvaka i to u oba navrata kao jedan od predvodnika, jednostavno ne zaboravljam doprinos preko noci, sry
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

ko da je Kosta jedini pomogo u tim poduhvatima

šta je onda sa ostatkom ekipe čiji je trud mogo da propadne da nismo bili dovoljno prisebni  da izugramo to i bez njega

kažem samo sva sreća pa je Fabregas uskočio, Azar i ostali izneli do kraja

od ponude Kineza do kraja prvenstva igrao kao da je tamo po kazni

ko da je Kosta jedini pomogo u tim poduhvatima

šta je onda sa ostatkom ekipe čiji je trud mogo da propadne da nismo bili dovoljno prisebni da izugramo to i bez njega

kažem samo sva sreća pa je Fabregas uskočio, Azar i ostali izneli do kraja

od ponude Kineza do kraja prvenstva igrao kao da je tamo po kazni

Napisao sam jedan od predvodnika, sto implicira da nije jedini zasluzan, ne?
E sad kad je gotovo izvjesno da lukaku ide u United(svi izvori tako pisu)a Kosta bi trebao za koji dan da predje u Atletiko,bas se pitam kog napadaca ce dovesti ovi nasi?

E sad kad je gotovo izvjesno da lukaku ide u United(svi izvori tako pisu)a Kosta bi trebao za koji dan da predje u Atletiko,bas se pitam kog napadaca ce dovesti ovi nasi?

Conte van Italije nula bodova. Nitko živ ga ne cijeni kao trenera. Doveo polovnjaka Rudigera. Sramota. Uz sve pare koje ima, ne može dvije vreće krumpira dovesti. Mourinho ga posrao Lukakovim transferom

Hehe, ma nije ovo nista strasno, nasi nek ponude iste pare i zna se onda gdje ce Romelu. Ako ne posalju istu ponudu, onda nisu ni zainteresovani i sta mi tu mozemo onda.

Ali ako ga ne dovedemo, mogu reci da smo ga najebali sto se tice ofanzive. Hazard ko zna kad ce se vratit, Michy jedini napadac, Pedro jedini od kojeg mozemo nesto ocekivati, a koliko je to dobro :/
Nek smo popusili za Lukakua, mozda se konacno neko opameti u ovoj nasoj upravi. Nije ovo prvi put da se klubovi sprdaju sa nama, Napoli, Totenham i Everton prednjace u tome.

Odlicno, to najvjerojatnije znaci da se okrecemo Morati, podrzavam ako je istina

I šta sad treba dati 70 miliona za Moratu,igrača koji nikad nije bio u PL i koji je u Realu ulazio samo protiv ekipa nižeg ranga ili ekipa koje su se borili za opstanak, ako nam i njega ne mazne neko.

Svaka čast odlično poslovanje.

I šta sad treba dati 70 miliona za Moratu,igrača koji nikad nije bio u PL i koji je u Realu ulazio samo protiv ekipa nižeg ranga ili ekipa koje su se borili za opstanak, ako nam i njega ne mazne neko.

Svaka čast odlično poslovanje.

Predugo smo čekali. Znao sam da će se ovo dogoditi. Ne razumijem u cemu je bio problem. Imali smo pare da platimo Lukakua ali izgleda da je i Everton tvrd orah i neće da nam ga prodaju iz nekog razloga. Od nas traže 100 milja a Manchesteru ga prodaju za 75, nema logike.

Nadam se da ću se sutra probuditi i pročitati vijest da od dogovora nema ništa već je ovo bio Evertonov način da ubrzaju Chelsea da pošalju ponudu. Vidjet ćemo.

Predugo smo čekali. Znao sam da će se ovo dogoditi. Ne razumijem u cemu je bio problem. Imali smo pare da platimo Lukakua ali izgleda da je i Everton tvrd orah i neće da nam ga prodaju iz nekog razloga. Od nas traže 100 milja a Manchesteru ga prodaju za 75, nema logike.
Nadam se da ću se sutra probuditi i pročitati vijest da od dogovora nema ništa već je ovo bio Evertonov način da ubrzaju Chelsea da pošalju ponudu. Vidjet ćemo.

75 miliona funti je negdje oko 100 miliona eura,tražili su i od nas i od Uniteda isto samo sto mi čekamo da se proda brazilski majmun.
https://twitter.com/TweetChelseaUK/status/883230377363615744

Još Djilobodji i Ramires,valjda nećemo izvisiti i na kraju napraviti panic buy..
Imas mogucnost 24-godisnjeg Lukakua dovesti, ti naravno to ne odradis vec dovodis 33-godisnjeg Llorentea. Aplauz.

Naravno, mladog Michya se takodjer rjesavas. Neka jos vrate Torresa i pravo smo dobri.
Ma Llorente će biti backup samo mene nervira što se prvo dovode backupi koje nam neće niko ukrasti,ali eto ako ništa i on je Conteova želja.
Chelsea are reportedly ready to offer £53million (€60m) for Real Madrid ace James Rodriguez.

Spanish publication Don Balon claim the Blues are prepared to stump up the required fee to secure his signature and pip Manchester United in the race to land him.

But Chelsea may struggle to win over Rodriguez because the 25-year-old has his heart set on a switch to Old Trafford.

Ko je kriv za ove transfer neuspjehe? Marina i Emanelo ili Conte? 

Iz kojeg god ugla sagledam, ne moze to biti Conteova greska jer on je svima jasno do znanja dao koje igrace zeli. Evo vec 3. prelazni rok, njegove zelje su samo puste zelje. 

Ne bih mu zamjerio ni da ode iz kluba kad ljude iz vrha boli kurac.

Da sam umjesto njega i sam bih pokupio stvari i otisao. Toliko truda je ulozio tokom sezone, od prosjeka klasu pravio i umjesto da ga nagrade oni kontru mu udaraju. Sramota.
Pa ne znam zasto bi Conte uopce i ostao, kada podtoje x klubova koji ga zele i koji mu mogu omoguciti transfere koje on zeli. Ovo za Rodrigueza je nista, nema ni teoretske sanse da ga dovedemo a pogotovo ne za 57 milja. Smijesno, nadam se da i nije istina, samo bi ispali jos vise smijesni i skupljali jos odjeba ili bi nas jos vukli za nos i onda odustanemo. Nasa realnost su ocito razno razni Llorentei, Rudigeri i takve ekipice

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.