Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

United je evo dao 45 mil za lindelofa, 70-80 mil za Moratu, i opet se nisu pojacali hahahah

pretera ga sad :D mislim, moramo da sačekamo i vidimo iako znamo da ti uvek pogadjaš  :fantom:

ja bih ipak rekao da je on već imao ekipu za naslov, no lik je pao kao trener dosta, nikad on ovolko lošu prvu sezonu nije imao, pa sa nama je prve godine u drugom mandatu maltene do par kola pred kraja bio u trci za naslov a sad mu odjednom Smoling, Šou, Marsijal, Mikitarijan ne valjaju 

čovek praktično ima da zameni sva pojačanja(ne bukvalno naravno) koja je Junajted doveo zadnjih 3-5 godine, znači onih pola milijarde kao da su bacili u vetar

• Autor

Sanchez loves London and would prefer not to have to relocate. Champions #Chelsea are the club he is most keen to join. [Independent]

AMIN da dođe

Pročitao sam neku priču o tome kako smo možda čak i dogovorili sve sa nekim igračima, ali ne želi klub da ništa ozvaniči dok ne istekne ugovor sa adidasom kako ne bi oni dobili besplatnu reklamu. ^:)^

Sanchez loves London and would prefer not to have to relocate. Champions #Chelsea are the club he is most keen to join. [Independent]

http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/arsenal-transfer-news-alexis-sanchez-manchester-city-chelsea-bayern-munich-a7790286.html

Nista od Sancheza. Ne treba se tu zezati s Arsenalom i gubiti na vremenu bezveze ako vec nece da ga prodaju nama. Ima drugih igraca koje mozemo dovesti.

Ja bih volio da kupimo Moussa Dembelea iz Celtika.
20 godina mu je a fantastican je napadac.
Cak sam i citao smo zaintereaovani za njega vec nekoliko mjeseci.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ja bih volio da kupimo Moussa Dembelea iz Celtika.
20 godina mu je a fantastican je napadac.
Cak sam i citao smo zaintereaovani za njega vec nekoliko mjeseci.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

našo sam dobar primer oko transfer vesti da vidite kako može doći do zablude

link za pecanje, tvita Telegraf koji je jelte dobar izvor al vidite kako piše u naslovu ovo Football transfer news and rumours: pa onda ostalo pod navodnicima, znači to nije njihova vest i posle kad se otvori sam tekst, ne piše ime autora ali to ljudi ne primete, posle se navodi izvor vesti što se ponovo često preleti pošto ljudi mahom samo čitaju naslov i gledaju slike

https://twitter.com/TeleFootball/status/875651162715734016

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/875840363013001216

Sad kad se ispostavi da je Conte sve ono izrežirao kako bi se ljudi uozbiljili, Conte tactical masterclass kao i uvek ekekek.

Ne znam zasto nisu ni pokusali dovesti Douglasa Costu. 40-ak miliona eura ce ga platiti Juventus, to je smijesna cifra s obzirom na danasnje cijene za takvog igraca.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.