Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

ja to ovako vidim

1. dovedes Sanceza, premium pojacanje, izdavis patku na sto i hvalis se, jos ako proigra, mozes i da se popisas, da ne pricam o tome kolko bi po mom skromnom misljenju takav transfer znacio i za eventualni ostanak Azara

2. dovedes Mareza, imas onda pored Pedra i Vilijana jos jednog dobrog igraca koji je zeljan dokazivanja a svi oni osim Azara su spremni i na neku rotaciju, bas sklop koji Konteu odgovara i klubu u teoriji zavrsava posao 

"negativna strana" toga je sto ne izlazis na naslovne strane, nisi jebiga doveo luxury pojacanje, tviter masa ostaje razocarana, Emenalo razapet na sve strane, ona manjina kojoj ne smeta opcija dva se moli da Marez progira(ne da bi se dokazala nekom, nego prosto zato sto smatra da je to u interesu kluba) dok trpi pljuvanje vecine koja je bila iskljucivo za opciju 1

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Spominje se da bi Costa mogao u Milan, budemol ga prodavali Italijanima dobicemo u ratama jer oni ne znaju drugacije.

Sto se Mahreza tice, svakako jesam za njegovo dovodjenje, level iznad Wiliana.

Ovo za Lukakua mi se cini da vise sam klub zeli njegov dolazak, nego sam Conte

Isto tako, malo je neprofesionalno s Conteove strane da tek tako salje informacije preko sms poruke igračima.

Ti spaha vjerujes Costi da je sve to trk tako bilo? De ba jaro, pa ovaj je vec pokazo mnogo puta da je djubre, tako da i sad sigurno glumi zrtvu.

Ovo za Lukakua mi se cini da vise sam klub zeli njegov dolazak, nego sam Conte

Isto tako, malo je neprofesionalno s Conteove strane da tek tako salje informacije preko sms poruke igračima.

To naravno stoji i to je istina da je Lukaku vise opcija od kluba nego contea, ne znam bas, dobar igrac ali vidjet cemo kako ce to proci ako dode, nisam previse optimistican ali sumnjam kako ce biti los. Ocekujem da bude nesto losiji od coste

Ti spaha vjerujes Costi da je sve to trk tako bilo? De ba jaro, pa ovaj je vec pokazo mnogo puta da je djubre, tako da i sad sigurno glumi zrtvu.

Ma Konteu izgleda puko film i to je to

kaže Telegraf sad da je Konte svima pustio poruku, šta treba da rade tokom leta, Kosta mu na to odgovorio nešto što se ovom nije svidelo i tolko 

plus izgleda da je nakon ovoga Kosta(ili njegovi ljudi) kontaktirao Čelzi i kao nešto pretio Marini

sve bolje od boljeg

jednu stvar ne kontam, mislim da je već par puta postano da je Konte tražio Lukakua još u Juventusu

pisali to ljudi iz DiMarzio tima i onaj novinar HLN (časopis iz Belgije il tako nešto) , ako dve totalno nezavisne strane lažu onda da ga jebeš

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/872917773722284033

Kakav je smrad ovaj Costa, procitajte samo taj clanak u Telegraphu..
Marina i Conte, jebite mu mamu kako god znate i mozete, puna podrska klubu

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ja zvanično obećavam da neću pisati na forumu 3 meseca ako se dovede koji drugi štoper za 50m a za VVD neće dati 60

to kažem ko navijač, pojedinac

ne sećam se kad samo oko nečega bio tolko razočaran, kolko kad sam to pročitao 

ko da mi sad neko kaže da ne bi doveo Kantea za 40 al doveo bi ga za 32

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/06/10/chelsea-close-ontiemoue-bakayoko-monaco-transfer/

Chelsea are closing in on a £35million deal to sign Tiemoue Bakayoko from Monaco with the midfielder expected to travel to England to complete the switch.

Head coach Antonio Conte identified Bakayoko as one of his main summer targets some months ago and Chelsea have made significant progress on the transfer over the past few days.

Chelsea officially opened talks with Monaco over Bakayoko last month, but negotiations had slowed down over the Ligue 1 club’s £43m valuation and the 22-year-old’s wage demands.

But the Blues have made a breakthrough over the fee and Bakayoko is ready to accept Chelsea’s terms and undergo a medical.

Chelsea’s move for Bakayoko also sparked talks over striker Michy Batshuayi moving to Monaco, either on loan or permanently. Batshuayi prefers a move to Monaco than the prospect of joining Everton, who are also interested in the Belgian, but Chelsea may be reluctant to let him go until they are sure of clinching the signature of Romelu Lukaku from Everton.

Chelsea are in talks with Everton over Lukaku, who is desperate to return to Stamford Bridge in time to go on pre-season tour with Conte’s squad.

Bakayoko’s scheduled arrival will raise question marks over the future of Nemanja Matic, who has been linked with Juventus and Manchester United.

Cesc Fabregas, though, is ready to stay at Chelsea and fight for his place again next season. That stance will only change if the club decide they want to cash in on him.

Bakayoko looks set to be the first arrival of Chelsea’s planned £200m summer spree, which is also likely to see Diego Costa depart.

Chelsea are confident Lukaku, who Everton value at £100m, will follow Bakayoko, while the club are also in the market for a back-up goalkeeper and a wide player, with Riyad Mahrez among the players they have shown an interest in. Juventus left-back Alex Sandro is a target of Conte, while the Italian is likely to assess his options before deciding whether or not to sign a new central defender.

Chelsea had been leading the chase for Virgil van Dijk before Liverpool approached the Dutchman and Southampton insisted he will not be sold. Van Dijk remains of interest to Chelsea, but they will not bid the £60m it could take to force Southampton to reconsider their stance. Instead, with Andreas Christensen returning, Conte will reconsider whether or not he needs to sign a new centre-back which could be influenced by whether or not Nathan Ake can be persuaded to stay.

Chelsea want Ake to be part of the first-team squad next season, but the 22-year-old has already stated his desire to play more regularly. Bournemouth, where he spent the first half of last season on loan, Southampton and Stoke City have all shown an interest in Ake.

Costa has been told via text message that he is not part of Chelsea’s plans by Conte and the club are now looking for the smoothest exit possible for him.

Ma daj tolike pare dati za igraca koji ima 30 godina, ne vidim svrhu da se odustane od Vandijka a krene po Bonucia.
Meni nije jasno kako se ne rjesavaju bekovske pozicije. Razumio bih to, da je trziste puno kvalitetnih bekovskih igraca, ali kada je na trzistu igraca da ih nabrojis na prste jedne ruke onda treba munjevitom brzinom reagovati. Nasi spavaju.

Kakav Bobucci sad, cc.

u stvari, istripovao sam ja, u nekom od tekstova je bio Aleks Sandro al to mi je ono, skoro pa nemgouće

a ovo gore za Akea i Kristensena kako da shvatimo ??

to je isti fazon kao u januaru kad ništa nismo mogli da dovedemo pa je onaj pavijan ćelavi pisao kako je Konte bio šokiran time da su zamene za Baneta i ne znam još koga neka deca

sad kolko je to tačno ne znam( da je Konte bio šokiran)

ali videli smo kasnije da Akea nije ni koristio dok se neko nije povredio

Ne razumijem tog Michua, zar mu ne bi bilo bolje da ode u Everton?
Vjerovatno hoce da ide na prodaju u Monaco.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Ma cudne odluke definitivno. Ne dovode igrace za odredjene pozicije, al zato ne daju priliku ni mladim igracima. I zato kad nedostaje recimo Moses, cijela se odbrane ispremjesta da se ne zna ko gdje vise igra..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.