Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

hahah

pa traore sprinta masu više, čvršći, jači, puuuuuuuuno bolji dribler, puuuuuuuuuuuuuno bolja tehnika, prodorniji, agilniji i ono najbitnije već je NAŠ..

garant te ponukalo ovih par sprinteva i prodora po strani protiv raspale australije da napišeš ovako nešto...kakav brandt brate moj, neka ga u leveru, imamo mi svojih brandtova..zar nam treba prodati sad traorea pa ga poslije ko npr matića, evo možda i lukakua vraćati za masne pare..a uostalom traore se je dokazao da je zreo za premiership ;)

i ja se nadam njegovom ostanku u chelseaju.

Traore je extra, on je WC krilo po meni, ali klub ga ne želi i nemamo mi tu šta filozofirati.

Slažem se za igrače s komplikešjn nejms. Evo Miči Bačuaj mi još nije legao, ne znam mu prezime napisati.

Citam u IBTimesu Conte je nameracio 6 pojacanja ovo ljeto dovesti. Napadaca, 2 veznjaka, jednog stopera i 2 beka (ne racunajuci rezervnog golmana).

Odokativno ovako imamo Caballera kao golmana, Lukaku i Bakayoko su najblize dolasku. Za krilo spominje se Mahrez mada je navodno prva zelja Contea bio Mertens iz Napolija dok nije potpisao novi ugovor, lijevi bek traze Sandra iz Juventusa al bice tesko s obzirom na cifru koju zele. Desno bi se trebali pojacati al nijedno ime se tu konkretno ne veze. Za stopera se pricalo o Bonucciju i Van Dijku, mada je opcija i da ostanemo sa Christensenom i Akeom. Zanimljivo toliko se toga prica, a niti jedno pojacanje nije potvrdjeno dosad. Dal je Nike ugovor u pitanju il nije, ne znam.

Ovo ce nas izac na nekih 230-250 miliona, al imamo i dobru zaradu dosad.

PS. samo se nadam da ce izgurati nekog mladog igraca, daj Boze da nas iznenadi Conte

Teško da ćemo vidit išta od mladih igrača, eventualno ako ne uspijemo dovest stopera možda vidimo nešto od Akea/Christensena/Zoume, ovo drugo ništa, ako želi dovest čak dvojicu srednjaka a nema se namjeru nikog od trenutnih prodat znači da ćemo jako teško vidjet Chalobah ili RLC-a, a lako moguće da će se dovest i neki popularniji desni bek (tipa Alves) pa čak i Moses otpadne. Također ne vidim da se igdje spominje povratak Traorea koji bi po meni trebao dobit šansu...

Sve je stvar toga koliko ce Conte biti voljan da rotira naredne sezone, a morat ce to raditi mnogo mnogo vise nego ove. Imamo fleksibilnu formaciju, nekoliko igraca koji mogu pokriti vise pozicija, imamo mladih igraca kojima se moze vjerovati za neke utakmice. Do Contea je sada kako ce to ukomponovati zajedno s novim igracima.

https://twitter.com/kuba_karpinski/status/877119754955362304?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fforum.talkchelsea.net%2Findex.php%3Fapp%3Dcore%26module%3Dsystem%26controller%3Dembed%26url%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fkuba_karpinski%2Fstatus%2F877119754955362304

Vlažni (verovatno i pusti) snovi. Zanimljivo da ovo prenose novinari iz Poljske, što daje maaaalo kredibiliteta...

pisao Telegraf o ovome, evo sad lokalne novine, znamo o ranije da je Telegraf pisao kako je tokom pregovora sa Mboroom dotični bio predmet razgovora...

https://twitter.com/sjstandardsport/status/877492226489806848

sad neću da zalazim u kvalitete ovih igrača ali pokušavam da zamislim Kontea koji traži Mertensa (koji je pod hajpom sad debelim) a klub želi da dovede igrača iz kluba koji je ispao :D 

Hahahahaqhaha, Isuse, ne, nadam se da nema ništa od ovoga, bolje da daju priliku našem Traoreu (kog će gotovo sigurno prodati) ili nekom drugom umesto da dovode ovog antitalenta što samo zna da trči kao muva bez glave.

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/877490885990207488

Bilo je lepo sanjati.

https://twitter.com/JakeFCohen/status/877521830407528448

ovo postaje kao da slušam političare neke, kakva glupost, čuj komplikovano da sklopiš posao

a isti taj tip i ostali koji brane upravu pisali kako najviše zavisi od ciljeva kluba, ko je voljan da plati odma, obaranja cena i šta ti ja znam

pa onaj ugovor o prodaji Bejla ima neke klauzule koje kao da je pisalo dete od 15 godina

komplikovano bi bilo npr. da tražiš dozvolu za izgradnju stadiona, da iznajmiš stadion, pa to su ugovori na preko 200 stranica, milion strana uključenih, gomile tačaka, zainteresovanih lica itd

bar sam očekivao od jednog pravnika da bude objektivan 

LEWANDOVSKI
Current market value:
80,00 Mill. € 
Bayern ga ne bi dao jeftino.

Ne znam zašto ne krenemo za AUBAMEYANGA
Current market value:
65,00 Mill. €
Njega bi mogli kupiti, ovo ostalo je gubljenje vremena..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.