Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

https://twitter.com/CFCrss/status/882357935896186881

Hahahah koja smo mi smijurija dan te jebo,nas svako vuče za nos.Everton za Lukakua, Juventus za Sandra,Southampton za Van Dijka i Atletico za Costu.Jebote i Emenalo i Marina i sve pa da li je realno ovo.

Otisao je i Chalobah, pa ga eto :D

Proveo ukupno čitavih sat vremena na terenu u 5 utakmica za jednu sezonu i verovatno će tražiti transfer.

Ili jedini domaći igrač koji je nešto igrao, prošle godine su sa RLC-om predstavili dres. Puni 23 za 5 meseci, a tretiraju ga kao da je i dalje tinejdžer.

Pa moze i Yeovil ponuditi milion funti, to ne znaci da ce prihvatiti. Atletico je smijesan, imaju bruku para, a jos se ponasaju kao sirotinjski klub. Zato se moze Falcao i ostala ekipica pretplacivati, a kada znaju da npr. Diego zeli kod njih, nude mizerne pare :D

Problem je što smo mi ovdje u pat poziciji zbog toga što je Diego rekao da ga Conte ne želi,a također ima još 2 godine ugovora,ako se ne varam.

Diego kad skonta da nece vise zaigrati za repku, i da ga vise nece htjeti ni atletico, onda ce i otici. Za nas tesko da ce igrati nesto posebno, mozda par tekmi da ga Conte vidi ima li stvarnu zelju da igra.

Uglavnom ce biti jebeno ako ne dovedemo napadaca, ne treba cekati sta ce se desiti sa Costom, sto se mene tice moze i truhnuti na tribinama.

Zasto ja imam neki osjecaj da ce nas Costa dobro zajebati. Cekamo da se rijesi situacija sa njim i ne kupujemo dostupne napadace. Na kraju cemo ga pustiti dzabe ali ce tada biti prekasno. Treba kupiti Lukakua ili Moratu a govno Costu prebaciti da trune u rezervnom timu do isteka ugovora. Za nezalaganje na treningu ili utakmici mladih, oduzmi mu sedmicnu platu pa nek se jebe.

Nijedan igrac nije veci od kluba. Costa "novi Malouda" svaka cast na tvome doprinosu klubu ali sad je dosta.

Ponasaju se k'o da je jedan od akademaca koji je uspio doci do prvog tima, i imati solidan ucinak.

U Watfordu, nakon prodaje koju će proslaviti šampanjcem kupljenim od para dobijenih iz njegovog transfera.

kakav god Kosta nama napravio problem to ne menja činjenicu da nas jebu iz Evertona

ti i da prodaš Kostu za 20m to ne bi bio tolko problem da Everton traži 50, pa nek traže i 60 ponovo bi dali ali 100 nije normalno

ja lično kako ne bih dozvolio da me Kosta vuče za nos ne bih ni prihvatio da me Everton ucenjuje

pa nije taj Lukaku jebo ga on poslednji napadač na svetu

Slazem se sa tobom. Everton je bas odlucio da iskoristi ovu situaciju sa Costom a nije ni Atletico Madrid nista bolji.

Dici ruke od obojice, uzeti Moratu Manchesteru ispred nosa pa nek bude sta bude.

Ne kuzim, brate mili ako se itko trudio na utakmicama to je bio Costa, ne zamjeram mu nista. Cemu toliki rage kada mu je conte sam rekao da ne racuna na njega i da si trazi klub, svasta

Poslije nove godine i propalog odlaska u Kinu, Costa se nije mogao prepoznati kao igrac. Nije se trudio, mnogo sansi je upropastio, zicera promasio ( namjerni ili ne, ostaje za diskusiju ). Sva ona energija koju je posjedovao je nestala, jednostavno covjek se prestao truditi i samo je mislio kad ce kraj sezone pa da bjezi.

Poslije nove godine i propalog odlaska u Kinu, Costa se nije mogao prepoznati kao igrac. Nije se trudio, mnogo sansi je upropastio, zicera promasio ( namjerni ili ne, ostaje za diskusiju ). Sva ona energija koju je posjedovao je nestala, jednostavno covjek se prestao truditi i samo je mislio kad ce kraj sezone pa da bjezi.

treba to u picku materinu otjerati, ne znam koliki mu je ostalo ugovora, onako uraditi kao sa maloudom, vratiti ga da igra za mlade i tu ga zakucati za klupu 

taj film nećemo da gledamo, verovatno je takav stav bio u trenutku, bar je Telegraf pisao da je Roman tolko besan da će ga ostaviti u klubu dok mu ne istekne ugovor

al evo sad kad se smirlia situacija, priča se tiho o prodaji

prosto ako ti vodiš računa o FFP, moraš bar nešto da izvučeš od njega

mene samo brine to što mi jednog Mendešovog igrača menjamo za igrača koga zastupa Mino 

Mogu li ovi ljudi zavrsiti te transfere ili ne, uzasno su spori sa pregovorima. I mene pocinje sad hvatat nestrpljivost, pogotovo kad skontam koliko su nasi tvrdoglavi a neko nece da im proda pa na kraju rade panic buy u zadnjoj sekundi prelaznog roka a imali 3 mjeseca prije da odrade posao.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.