3. juli 2017.9 god. comment_272465 Sta je, nije ti dovoljan caballero ? :D :P Soon chiba, soon ! Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272490 Potpisao onaj mali iz Rangersa Billy Gilmour. Al gledaj mu mame, kakav MILF Bože :O Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272497 FIna bas, nego valjda ce malac ispuniti ocekivanja :DIspuniti očekivanja i otići na 1000 posudbi. Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272498 Otisao je i Chalobah, pa ga eto :D Cak je i nas Terry otisao, pa ga eto :D Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272500 https://twitter.com/CFCrss/status/882357935896186881 Hahahah koja smo mi smijurija dan te jebo,nas svako vuče za nos.Everton za Lukakua, Juventus za Sandra,Southampton za Van Dijka i Atletico za Costu.Jebote i Emenalo i Marina i sve pa da li je realno ovo. Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272501 Pa moze i Yeovil ponuditi milion funti, to ne znaci da ce prihvatiti. Atletico je smijesan, imaju bruku para, a jos se ponasaju kao sirotinjski klub. Zato se moze Falcao i ostala ekipica pretplacivati, a kada znaju da npr. Diego zeli kod njih, nude mizerne pare :D Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272503 Otisao je i Chalobah, pa ga eto :D Proveo ukupno čitavih sat vremena na terenu u 5 utakmica za jednu sezonu i verovatno će tražiti transfer. Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272504 Proveo ukupno čitavih sat vremena na terenu u 5 utakmica za jednu sezonu i verovatno će tražiti transfer. Vise je vjerovatno da ce potpisati novi ugovor, nego da ce otici, jedna je od zvijezda i na predstavljanju dresa... Prijavi
4. juli 2017.9 god. comment_272505 Ili jedini domaći igrač koji je nešto igrao, prošle godine su sa RLC-om predstavili dres. Puni 23 za 5 meseci, a tretiraju ga kao da je i dalje tinejdžer. Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272506 Ponasaju se k'o da je jedan od akademaca koji je uspio doci do prvog tima, i imati solidan ucinak. Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272507 Pa moze i Yeovil ponuditi milion funti, to ne znaci da ce prihvatiti. Atletico je smijesan, imaju bruku para, a jos se ponasaju kao sirotinjski klub. Zato se moze Falcao i ostala ekipica pretplacivati, a kada znaju da npr. Diego zeli kod njih, nude mizerne pare :DProblem je što smo mi ovdje u pat poziciji zbog toga što je Diego rekao da ga Conte ne želi,a također ima još 2 godine ugovora,ako se ne varam. Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272508 Diego kad skonta da nece vise zaigrati za repku, i da ga vise nece htjeti ni atletico, onda ce i otici. Za nas tesko da ce igrati nesto posebno, mozda par tekmi da ga Conte vidi ima li stvarnu zelju da igra. Uglavnom ce biti jebeno ako ne dovedemo napadaca, ne treba cekati sta ce se desiti sa Costom, sto se mene tice moze i truhnuti na tribinama. Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272509 Zasto ja imam neki osjecaj da ce nas Costa dobro zajebati. Cekamo da se rijesi situacija sa njim i ne kupujemo dostupne napadace. Na kraju cemo ga pustiti dzabe ali ce tada biti prekasno. Treba kupiti Lukakua ili Moratu a govno Costu prebaciti da trune u rezervnom timu do isteka ugovora. Za nezalaganje na treningu ili utakmici mladih, oduzmi mu sedmicnu platu pa nek se jebe. Nijedan igrac nije veci od kluba. Costa "novi Malouda" svaka cast na tvome doprinosu klubu ali sad je dosta. Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272511 Ponasaju se k'o da je jedan od akademaca koji je uspio doci do prvog tima, i imati solidan ucinak. U Watfordu, nakon prodaje koju će proslaviti šampanjcem kupljenim od para dobijenih iz njegovog transfera. Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272512 kakav god Kosta nama napravio problem to ne menja činjenicu da nas jebu iz Evertona ti i da prodaš Kostu za 20m to ne bi bio tolko problem da Everton traži 50, pa nek traže i 60 ponovo bi dali ali 100 nije normalno ja lično kako ne bih dozvolio da me Kosta vuče za nos ne bih ni prihvatio da me Everton ucenjuje pa nije taj Lukaku jebo ga on poslednji napadač na svetu Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272513 Slazem se sa tobom. Everton je bas odlucio da iskoristi ovu situaciju sa Costom a nije ni Atletico Madrid nista bolji. Dici ruke od obojice, uzeti Moratu Manchesteru ispred nosa pa nek bude sta bude. Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272519 Ne kuzim, brate mili ako se itko trudio na utakmicama to je bio Costa, ne zamjeram mu nista. Cemu toliki rage kada mu je conte sam rekao da ne racuna na njega i da si trazi klub, svasta Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272520 pa ovo je Kosti treći put da forsira transfer iz kluba a ono u Januaru je bilo u najmanju ruku odvratno ne znam kako možeš Skaro da braniš nekog ko je na pola sezone bio spreman da ostavi ceo tim na cedilu samo da bi zadovoljio svoj lični interes Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272521 Poslije nove godine i propalog odlaska u Kinu, Costa se nije mogao prepoznati kao igrac. Nije se trudio, mnogo sansi je upropastio, zicera promasio ( namjerni ili ne, ostaje za diskusiju ). Sva ona energija koju je posjedovao je nestala, jednostavno covjek se prestao truditi i samo je mislio kad ce kraj sezone pa da bjezi. Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272524 Poslije nove godine i propalog odlaska u Kinu, Costa se nije mogao prepoznati kao igrac. Nije se trudio, mnogo sansi je upropastio, zicera promasio ( namjerni ili ne, ostaje za diskusiju ). Sva ona energija koju je posjedovao je nestala, jednostavno covjek se prestao truditi i samo je mislio kad ce kraj sezone pa da bjezi. treba to u picku materinu otjerati, ne znam koliki mu je ostalo ugovora, onako uraditi kao sa maloudom, vratiti ga da igra za mlade i tu ga zakucati za klupu Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272525 taj film nećemo da gledamo, verovatno je takav stav bio u trenutku, bar je Telegraf pisao da je Roman tolko besan da će ga ostaviti u klubu dok mu ne istekne ugovor al evo sad kad se smirlia situacija, priča se tiho o prodaji prosto ako ti vodiš računa o FFP, moraš bar nešto da izvučeš od njega mene samo brine to što mi jednog Mendešovog igrača menjamo za igrača koga zastupa Mino Prijavi
5. juli 2017.9 god. comment_272528 Mogu li ovi ljudi zavrsiti te transfere ili ne, uzasno su spori sa pregovorima. I mene pocinje sad hvatat nestrpljivost, pogotovo kad skontam koliko su nasi tvrdoglavi a neko nece da im proda pa na kraju rade panic buy u zadnjoj sekundi prelaznog roka a imali 3 mjeseca prije da odrade posao.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.