Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

E cuj Essien zvijezda bio :D Pa kante je ronaldo onda.

Ti vjerovatno nisi ni pratio fudbal tada ako smatras da Esien nije bio zvijezda, covjek je bio u rangu Makelela s kojim su ga uporedjivali cesto.

Toliso je odlican igrac, necu ulaziti u to da li vrijedi ovoliko ali se radi o kvalitetnom igracu.

Chelsea nije vise klub kao prije gdje su velike zvijezde dolazile poput Sevcenka, Balacka, Esiena...za nas je ako Mahreza dovedemo premija. Ne znam koji je razlog, mozemo dovesti koga zelimo ali necemo da placamo kao drugi klubovi.

Razloga je vise. 

Prvo nisi vise jedina velika riba u moru. Sto ce reci imas napretek klubova koji su spremni pljunuti nenormalan novac za igrace, ne pitaj ni za kakav fair-play, ne gledaju na inflacije, cak ih ne interesuje ni omjer ulozeno/vraceno. A da ne pricam koliko vece prihode imaju "manji" klubovi i da ih apsolutno nista s te finansijske strane ne tjera na prodaju igraca. Stvorio se jedan zacarani krug koji za rezultat ima zaista smijesne cifre i cijene u fudbalskom svijetu.

Drugo, faktor Torres. Jako bitna stvar na koju se zaboravlja, a to je taj transfer gdje smo prvi put izisli iz svih gabarita sa transferom ( i to jos u vrijeme dok ovolika lova nije bila tako cesto) i fulali zestoko. Ishod je bio katastrofalan a klub jako pametno posluje od tada.

Trece ocigledno Roman zeli pronaci pravog trenera kojeg ce eventualno podrzati sa takvim igracima, jer trener je krucijalan faktor. On mora da kombinuje velike transfere sa domacim igracima i akademcima, te gura nase mladice u tim. Dugorocno strategija krhanja silne love donosi samo kontraefekat, a to je nedostatak samoodrzivosti kluba, poteskoce cim neka sezona losije krene i generalno gubitak identiteta Chelseaja kojem je prethodna velika generacija udarila pecat. Sada vise nema niti jednog igraca, ta velika era je odlaskom Terrya sluzbeno zavrsila i moraju se nove legende stvarati.

Meni se svidja to sto ne zelimo biti niciji taoc, necemo se razbacivati lovom tek tako i dozvoljavati drugima da nas ucjenjuju. Marina i taj dio ekipe rade prilicno dobar posao, mora se priznati. Pravi ugovori se sklapaju s vaznim igracima, pravovremeno se reaguje i nagradjuje. Zadrzavamo bitne igrace i pronalazimo pravu podrsku. Ono na cemu se jednostavno mora poraditi jeste komunikacija izmedju akademije, posudjenih igraca i prvog tima, tu moraju puno vise insistirati da se definise neka strategija jer je trenutno sve na horuk. Vjerujem da se trazio pravi trener. 

Al isto tako ne smijemo spavati i biti previse pasivni, pogotovo zato sto smo zaista zaradili dobar novac hem osvajanjem, hem prodajom igraca, hem marketingom. Ne kazem da treba baciti 300 miliona ko City ali moze se i mora potrositi na kvalitetne igrace za vazne pozicije. Mislim da je svima jasno da ovoj ekipi treba barem po jedan igrac u svakoj liniji, minimalno 4 pojacanja, a mozda i vise ako bude odlazaka (izvjesno Costa). To pricam ukoliko zelimo ostati na vrhu u Engleskoj i napraviti iskorak u Ligi Sampiona, da pokusamo opet biti konkurentni i dogurati sto dalje. A prilika je idealna, jer imamo dobrog trenera, imamo igrace koji su u najboljim godinama i slozili smo dobar tim.

Sto se pojacanja tice, nemam nekih zelja poimenice sada, nadam se samo da nece previse cekati. Za mjesec dana se ide na pripreme, glupo je ocekivati da ce one kupovine na 31. august opet upaliti kao sa Luizom i Alonsom ove sezone. To su vise izuzeci nego pravila.

Pa to i jeste lroblem sto si vec spomenuo, mi se vise ne povezujemo kao prije sa 10 igraca od kojih dovedemo 4-5. Mi nemamo rezervnu opciju zato ne znamo ni da pregovaramo. Igrace treba dovesti sto je prije moguce, od igraca koji su kasno dosli a uklopili se u ekipu samo bih izdvojio Matu od prije nekolko godina.
https://twitter.com/cfc_wale/status/874552861744668672

Sljedeće godine na ljeto Chelsea nudi 65 miliona za Traorea

https://twitter.com/TweetChelseaUK/status/874563159260110849 3-5-2 u najavi

Lukaku je sigurna stvar, Bakayoko se već dugo spominje tako da je njegov dolazak lako moguć, Varrati već teže, PSG ga navodno ne želi prodat (iako je on navodno zatražia odlazak) tako da ako ode cijena će bit paprena šta naši teško da će platit, a i navodno je i Barca zainteresirana šta nam dodatno smanjuje šanse... Ali nada umire posljednja, kakvo bi nam samo to pojačanje bilo...

ma nije navodno, Verati 110% hoće da ide, pa lik plače na svaka 3 dana i tu nema izvora posrednih, pa eno njegov agent otvoreno priča o tome

totalno drugi par čarapa je to što nijedan normalan izvor nije nas povezao sa njim, znači bio je jedan tekst u Mejlu pre 6 meseci i tolko

druga stvar, čak i da se povezujemo ne vidim kako bi ga doveli, čovek ima ugovor dal valjda do 2021

on jedino da izadje ispred skupštine i udari jedan štrajk gladju pa možda i ostvari taj transfer u Barsu 

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/874722403800186880

prošlo leto mesec dana, verovatno i više otišlo na pregovore sa Napolijem da bi nas na kraju odbili a on majstor naravno par dana nakon toga potpiše novi ugovor i sad ponovo kukanje

dal ti igrači razmišljaju nekad glavom

evo gledam Lukakua, lepo čovek kaže, traži izlaz iz Evertona i neće da potpiše ugovor i to mi je ok, sad jbg, govnjivo je sa jedne strane al bar znaš na čemu si 

a ne ovo, oće iz kluba a potpisuje novi ugovor, isto kao što je Verati napravio

Spominje se dolazak Insignea ako Hazard ode. Suska se da bi Isnigne bio i vise nego duplo jeftiniji od onog novca koji bi dobili prodajom Hazarda a to je preko 100 miliona necega. Sigurno bi to bila rekordna prodaja u svijetu ali nadam se da ga necemo prodati. Neka prodaju koga hoce ali Hazarda neka ne diraju. Oko njega treba graditi ekipu.
Postirana slika

al jedna stvar me oduševljava

pre par dana, znači ne pre mesec, 3 nedelje video tvit da su zainteresovani, nakon toga da je postignut dogovor i jutros da ima preglede

evo gledam kad sam postao o tome, 12 jun

Corentin Tolisso's transfer to Bayern Munich is €41.5m + €6m in bonuses.
Juventus je opasno zagtijan za Douglasa Costu. Mi izgleda nikako nismo.

Da je spustiti cijenu Jamesu Rodriguezu, pa ga dovesti. On bi s Hazardom cuda cinio, Hazard place za takvim saigracem jos od odlaska Mate.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.