Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

to je zato što Roman hoće i jare i pare, on bi i da učini klub stabilnim i kako stoje stvari nezavisnim od njega ili ti da posluje u okviru FFP

ali bi za to vreme i da digne stadion od svojih para samo(???) i da uzme trofej .... i da natera trenera da pruži priliku mladima 

to je prosta matematika da on ne može da posluje u okviru FFP i da se nadmeće sa SItijiem, Realom, Junajtedom 

ono jbt, klub napreduje i to je ono najbtinije, samo što ti usput zbog takvog načina poslovanja gaziš leševe bez problema

i što je najgore, ja čak više i ne znam da li bi neki trener koji je poznat po radu sa mladim igračima izdržao kod nas, zato što bi verovatno dobio otkaz

na kraju dobiješ jedan začaran krug ciklusa u kome se vrtimo 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Tacno tako. To jeste veliki problem, nekako se s tim i borimo ali nece ici na duge staze.

Osvajanje trofeja moze biti samo s ulaganjima velikim, bez istih trofeji su rijetkost. E sad ako nema ulaganja, zelja je "kao" da se guraju mladi, zasto se ocekuju trofeji, zasto su onda treneri na ivici otkaza cim rezultati krenu ka dole?? Ancelloti nakon duple krune dobio otkaz jer je zavrsio drugi, a ni dan danas niko nije dao vise sansi mladim igracima kao on sto je. Josh Mceachran bi danas bio najvazniji vezni igrac u Chelseaju grantujem, da je italijan ostao u klubu.

Kod nas bi da se je.bemo al da nam ne udje (da se tako prosto izrazim). Tako nece ici, mora se nesto promjeniti.

Mislim da Roman ne bi imao toliki problem sa tim da trofeja ne bude sezonu-dve ako klub napreduje u drugim aspektima i razvija se. Ne verujem da bi trener dobio otkaz, jedino mora ekipa baš da podbaci, tipa bod iznad zone ispadanja za Božić. A što se Ancelotija tiče, nije sve to tako crno-belo, samo zato što je završio drugi.

ispravka, u pravu je Igi, pomenuto je od drugog mandata Murinja da je titula naravno cilj ali da nije problem i TOP 4 

i ovo ostalo što igi kaže, verovatno Murinjo ne bi dobio otkaz da nije baš tolko prso

a kad je Konte preuzeo, sećam se teksta gde je pisalo da je TOP4 minimum ali uzmite u obzir da se to pisalo u momentu kad je došo a sad se piše da ga baš gotive

Kad je takva klasa u pitanju,godine nisu bitne.

Prije 7 godina tolika cifra bi bila bum, no danas kad su toliki novci u igri nije ništa čudno.

Jer dovedeš na ovu ekipu 3 igrača klase Bonucci i ti sigurno osvajaš Premiership koji nosi pol milijarde funti i već si ih otplatio,pa zatim Liga Prvaka gdje svaki prolazak u osmine,četvrtine nosi po 10,20 milijuna eura.

Sve u svemu sa takvim igračima nižeš rezultate,a sa rezultatima ih otplatiš kroz jednu sezonu i puno više od toga.

https://twitter.com/TransferTrends/status/873829486164398081

Ostalo je nama 80 miliona od prodanih igrača,pare od lige i od ugovora sa TV kućama,uglavnom ima se para samo što Roman za razliku Sitijevog Šeika neće da potroši 300 miliona.

Kad je takva klasa u pitanju,godine nisu bitne.
Prije 7 godina tolika cifra bi bila bum, no danas kad su toliki novci u igri nije ništa čudno.
Jer dovedeš na ovu ekipu 3 igrača klase Bonucci i ti sigurno osvajaš Premiership koji nosi pol milijarde funti i već si ih otplatio,pa zatim Liga Prvaka gdje svaki prolazak u osmine,četvrtine nosi po 10,20 milijuna eura.
Sve u svemu sa takvim igračima nižeš rezultate,a sa rezultatima ih otplatiš kroz jednu sezonu i puno više od toga.

Kakva liga prvaka, Real Madrid je osvojio i dobio isto para ko i Sunderland koji je ispao iz lige. Vise se dobije kroz ligu prvaka na nekim drugim stvarima.

Što se tiće očekivanja titula, to je nekoć tako bilo, ali mislim da je trenutno Roman spreman i na koju sezonu bez titula i da više nema namjeru davat tako olako otkaze. Već s Mouom je bio spreman na strpeljenje, da je ovaj bio oko 4 mjesta sigurno ne bi dobio otkaz, čak i da je ostao bez lp kao npr. 5 ili 6 vjerojatno ne bi dobio otkaz, ali ovaj nas je bukvalno odveo do mjesta za ostanak a pritom ekipa nije napredovala ni na drugim poljima (koji bi zamjenili ne dostatak titula) stoga je otkaz bio logičan, dobio bi ga i u puno strpljivijim klubovima...

A što se tiće ovog prijelaznog roka, pomalo tek je počelo, u engleskoj tek 3 dana službeno traje, Kinezima (gdje ćemo nadam se ipak uspjet utrpat Costu) još nije ni počelo. Tako da, ne treba već sudit, vidjet ćemo za mjesec dana gdje smo...

Ja se nadam dobro prijelaznom roku, prošle sezone smo osvojili titulu, vratili smo se u LP što je sigurno velika stvar, zato mislim da bi trebali nadograditi i poboljšati ovu ekipu. Iskreno naša transfer politika i naši transferi mi idu na živce u mnogo slučajeva, suviše je tu cjenkanja i nekog straha od velikih transfera, fali tu malo one bahatosti koju je Chelsea nekad imao na tržištu, nekako mi izgleda kao da je tržište previše poludilo sa ciframa a mi se previše povukli..

Nego zanima me nešto jer zbog nekih obaveza ne pratim baš detaljno transfer priče, da li je Bakayoko u vrhu liste želja ili je neki plan C ili tako nešto?

Nego zanima me nešto jer zbog nekih obaveza ne pratim baš detaljno transfer priče, da li je Bakayoko u vrhu liste želja ili je neki plan C ili tako nešto?

Rekao bih da je Baka prva meta, pošto je prema pisanjima, Tolisso smatran planom B, a sa Radjom se ne povezujemo uopšte.

50 miliona znaci za igraca koji je odigrao pola sezone na velikom nivou, svaka cast.. moram se i ja pocet bavit fudbalom, ovo je definitivno sad ludnica
Toliso je odlican igrac, necu ulaziti u to da li vrijedi ovoliko ali se radi o kvalitetnom igracu.

Chelsea nije vise klub kao prije gdje su velike zvijezde dolazile poput Sevcenka, Balacka, Esiena...za nas je ako Mahreza dovedemo premija. Ne znam koji je razlog, mozemo dovesti koga zelimo ali necemo da placamo kao drugi klubovi.

E cuj Essien zvijezda bio :D Pa kante je ronaldo onda.

Sezone prije nego sto smo ga potpisali proglasen najboljim igracem lige. Bio jedan od najtrazenih igraca u Evropi, jasta je nego premija ga bilo dovesti. Danas to vec ne bi uspjeli, i u tome je poenta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.