Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Nisam za Lukakua, ali eto to je bio prvi izbor kluba i vec ako je tako nije mi jasno da su nesposobni ga dovesti, sta su toliko cekali, sto je najjace i on je htio kod nas al smucilo mu se cekati nas fantastican duo emenalo-marina. Ajd ako je zbog cijene, ali sada ce ili moratu ili belottija ganjati i sigurno ih nece platiti manje nego sto bi platili da su odmah uzeli Lukakua, jer sada i Real i Torinu znaju da smo u panici i mogu se igrati s nama i sigurno je kako ce tu cijena ici gore. Ili jos bolja solucija da ostanemo na Llorenteu i prodamo Costu i eto u plusu smo opet, to bi bilo eto vrh
Na kraju ce Costa ostati jer cisto sumnjam da cemo uzeti Moratu ili Belotia, vise sam za Belotia. Moglo se ovo puno bolje uraditi sa Lyonom kad smo prodavali Traorea da ukljucimo u transfer Lacazeta.
Bar nekome od mladih da daju sansu...

According to Foot Mercato, Musonda is highly rated by both Antonio Conte and the club’s hierarchy, and will play a role in the first-team squad next season.

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/07/07/chelsea-add-close-ally-antonio-contes-staff-alex-sandro-andtiemoue/

Evo telegraph malo da nas utješi. Ugl ništa novo, potvrda rudigera i bakayoka kako bi trebali potpisati kroz par dana, Llorente samo za back up, a povezuju nas sa moratom i belottijem. Za Sandra ništa posebno osim kao da je Chelsea prilično uvjeren u njegov potpis

Danas naletih na neki klip Mosesa, sazetci iz prosle sezone. Ne treba nama niko na toj poziciji, Moses nek gura, a svakako Azpi je tu da ga zamjeni kad god treba. Moses je stvarno eksplodirao, odlican je bio, malo jest u zadnjoj tekmi protiv Arsenala ujebo, al desava se svakome, nebi onaj potez ni bio tolika mrlja da je ekipa igrala dobro.

Uglavnom, na toj poziciji smo veoma dobri i zaista nije nam potreban Danilo i slicni.

Lijevo moramo Sandra dovesti, moramo i trebaju zaganjati van Dijka svim silama, tada bi odbrana bila kompletirana za duzi period.
Express, metro i takvi izvori su smijesni.. Ovi nasi nesposobni zavrsiti gotove dealove od 30tak milijuna a ne nesto vece, pa hoce li potpisat vise tog rudigera i bakayoka da mozemo krenuti dalje, ili cekaju da im netko i njih skine
Ljudi, sada kada vam je Lukaku otpao, koji je bio prvi izbor 90% foruma, zanima me vase misljenje koja opcija bi bila najbolja za klub sada. Nema tu velike filozofije, ostaje nam par opcija, izgladiti stvari sa Costom barem jos ove godine da odigra ili dovesti novog napadaca. Ako bi doveli novog tko vam je sada prvi pick Morata,Belotti ili Aubameyang. I mislite li da bi jedan od ovih, po vasem misljenju bio upgrade u odnosu na Costu.

Evo ni ja nisam za opciju ostanka Coste, koliko god cijenio njegov doprinos do sada, iz razloga sto zaista s njim ne mozemo znati hoce li zatraziti transfer na zimu ili nesto, a i pitanje je kakva mu je i motivacija sada da ostane nakon sto smo ga otpisali. Po meni najbolje rjesenje je Belotti, je da je ogroman rizik s obzirom da je iza njega jedna dobra sezona i mnoga pitanja se tu otvaraju, moze li nastaviti na visem nivou igrat itd. Naravno odsteta koju bi morali platit za njega je ogromna..

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/884037159233232896

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/884040457155686401

Chelseajevo poslovanje treću godinu zaredom:

-> počnu glasine u Tuttomercato ili tako nekom tabloidu da smo zainteresovani za nekog igrača

-> posle dva-tri dana neki ozbiljniji izvor prenese da smo zainteresovani

-> dve nedelje se vrte iste cifre u medijima i kako se čika odluka igrača

-> mediji prenose da igrač samo što nije prošao pregled

-> dva dana nema novosti

-> tabloidi pišu da smo zainteresovani za nekog igrača

-> ponavljaj prethodne korake tokom celog leta i poslednjeg dana prelaznog roka dovedi nasumičnog igrača

Ako bih birao, izabrao bih Moratu. Dokazan napadač u Juveu, Realu, i konačno u reprezentaciji, a mlad.

Istina, i meni Morata djeluje nekako sigurniji pick, odnosno provjereniji je igrac od Belottija, ali nekako sam misljenja kako Belotti ima veci potencijal postati wc, ne znam mozda nisam u pravu
Kada je Costa svim mislima uz klub, kada je bez ispada i u formi, ne bih ga mijenjao niti za jednoga napadaca u svijetu. Ali Costa koji sve cini da napusti klub, koji u pola sezone zeli pobjeci iz kluba i Costa koji drugu polovicu sezone odigra kao amater je za sutnut s noge na nogu.

Mi moramo dovesti napadaca, po meni ostale su dvije opcije Morata i Belotti. Morata je na bolje glasu, igrao i LP, bio dobar u Juveu, tehnika vrhunska, zna i zabiti po koji gol, dobar za samu igru, odlicno igra fudbal. Je li on kao takav dobar za nas, pitanje je. Zasto? Pa mi nemamo nijedno krilo koje redovno zabija veliki broj golova.

Belotti nije fudbalski talentovan kao Morata, ali grize, daje sve od sebe na terenu, te zabija golove na razne nacine. Moje misljenje je, da nam je potrebnije takav igrac, nego neko ko je samo tehnicki nadaren.

Kada je Costa svim mislima uz klub, kada je bez ispada i u formi, ne bih ga mijenjao niti za jednoga napadaca u svijetu. Ali Costa koji sve cini da napusti klub, koji u pola sezone zeli pobjeci iz kluba i Costa koji drugu polovicu sezone odigra kao amater je za sutnut s noge na nogu.

Mi moramo dovesti napadaca, po meni ostale su dvije opcije Morata i Belotti. Morata je na bolje glasu, igrao i LP, bio dobar u Juveu, tehnika vrhunska, zna i zabiti po koji gol, dobar za samu igru, odlicno igra fudbal. Je li on kao takav dobar za nas, pitanje je. Zasto? Pa mi nemamo nijedno krilo koje redovno zabija veliki broj golova.

Belotti nije fudbalski talentovan kao Morata, ali grize, daje sve od sebe na terenu, te zabija golove na razne nacine. Moje misljenje je, da nam je potrebnije takav igrac, nego neko ko je samo tehnicki nadaren.

Da, Morata je tehnicki stvarno dosta jak igrac, ali ne bih rekao da Belotti u tom segmentu nesto puno zaostaje, sto se tice driblinga nije ni malo los a i prvi dodir s loptom mu je solidan, iako ima tu mjesta za napredak jer napreduje iz sezonu u sezonu. Malo mu je pass igra jedino nesto slabija po mom misljenju ali mislim da je tehnicki lvl iznad coste i lukakua. Veliki plus mu je naravno igra glavom gdje je odlican.
Ne bih imao nista ni protiv Morate, prije sam bio za njega jer sam mislio da je izmedu njega i lukakua, ali pise se da je i Belotti opcija. Morata je tehnicki najpotkovaniji od svih ovih napadaca i tu bi hazard, fabregas i pedro sigurno imali s kim kombinirati, pitanje je samo moze li on dati dovoljan broj golova koji ce nam biti potreban

Ako će Costa igrat ka šta je igra u drugom dijelu sezone onda je i moja baba upgrade u odnosu na njega, plus njegovo ponašanje koje mi se nikad nije sviđlo, tako da sam svakako za prodaju Coste. Prije bih Michya stavio kao prvotimaca nego njega opet gledao.

Morata je ok opcija, pitanje je jedino cijena i želi li ga uopće Real prodat. United ga je isto navadno proba dovest pa nije uspia, neče ni nama bit ništa lakše.

Belottia nisam gleda, ali čini se kao veliki potencijal. Isto vrlo dobra opcija po meni.

Aubameyanga ista nisam baš gleda, ali znam da je igračina, samo preskup, a s 28 godina i stariji od prethodne dvojice, tako da sam nekako više za jednog od dvojca Belloti/Morata

Inače, ja čak i ne bih imao ništa protiv da se Michyu da šansa kao prvotimcu, meni se svidilo ono šta sam prošle godine vidio od njega u našem dresu, a i ranije je u francuskoj bia odličan. Kad bi igrao redovito siguran sam da bi posta igračina. Ne znam zašto ga Conte ne voli... Samo u tom slučaju trebalo bi ipak u dovest u napad nekog kapitalca, tj. pridružit Michyu i Hazardu top pravo desno krilo, npr. Sancheza

Willy Caballero pa Antonio Rudiger, kakva pojacanja

idemoooooooooooooooooooooo

Istina, i meni Morata djeluje nekako sigurniji pick, odnosno provjereniji je igrac od Belottija, ali nekako sam misljenja kako Belotti ima veci potencijal postati wc, ne znam mozda nisam u pravu

ma morata je i ljepsi, vise bi se uklopio u imidz kluba, a i tradicija je da dovodimo zgodne i lijepe igrače,  iako se nadje tu koji izuzetak

Meni je baš dopada ova priča za Aubamejanga, mislim da je on pravi napadač za Čelsi trenutno. Lagan, hitar, igra i nogama i glavom, kompletan potpuno. Navikao da daje golove iz sezone u sezonu, već 6 sezona 15+ golova, poslednje dve sezone 39 i 40. Klasičan trpač!

Beloti drugi na listi, prehajpovan je, odigrao je jednu sezonu za Torino i odmah 100m kao cena. Sećam se sezone 14/15 u Palermu kada se raspadao, pa onda pređe u Torino i u sezoni 15/16 se mučio igrao ispod nivoa. Ok je priča da je stasao da ima mnogo mesta za napredak ali to mi je pričao kao da imamo dva Bačuaija u timu.

Morata isto svake godine bio rezerva, i prošle takođe iako je dao 20 golova u svim takmičenjima, to je priča on ako dobije šansu da negde bude prvi špic ima da ubija. 

Beloti i Morata - mačke u džaku, uzmimo u obzir da je Čelsi znao da sahrani i mnogo bolje napadače od ove dvojice, tačnije da napadači ne uspeju da igraju kod nas kao u drugim klubovima. 

Sviđa mi se špekulacija da sada nećemo dati Matića Junajtedu, što implicira da nećemo dovesti Bakajokoa, što implicira da će nadam se dobiti šansu Čaloba!

Uz najvjerojatniji dolazak Bakayoka potrosit cemo oko 70mil funti do sada, ostaje jos prostora za napadaca da tu potrosimo od 50-70 mil funti, mislim kako tu Sandro definitivno otpada. Eventualno nekog drugog beka od 20-30 milja uz uvjet da prodamo Matica i Costu pa da se pokrpamo nekako
Navodno je real danas,ranije odbio nasu ponudu od 60 miliona za Moratu i dao nam do znanja da ga nece prodati ni po kojoj cijeni.Dakle sada cemo se okrenuti Belotiju..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.