Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Bakayoko je igracina, Sandro je jos veca igracina, ali meni je zelja Van Dijk, njega da se pitam prvog bih zavrsio.

Ako ne bude Lukaku, neka zavrse Moratu i gotovo. Nema vise napadaca na trzistu, da su dobri a dostupni, Belloti preskup, Lacazet zavrsen u Arsenalu, dalje ne bih mogao navesti.

Michya cemo morati ostaviti u klubu, a vjerujem da mu ponovo slijedi klupa, s tim da ce dobiti vecu minutazu zbog vroja utakmica.

pa taj tekst u Gardijanu piše Romano, eno pogledaj njegov potpis crno na belo 

Ma ne govorim za danasnji clanak, Alex Sandro je vec gotov ima nekoliko dana. Sad Romano i ostala ekipica pokusava sebi pripisati ekskluzivu. Alex Sandro je kupljen vec na pocetku sedmice, samo se ceka 1 juli i objava.

ajde baš da vidim to senzacionalno pojačanje prvog jula

pošto bi mi bilo tragikomično da se posle toliko čekanja predstavi samo rezevni golman i Bakajoko 

još je onaj Cohen koji večito brani upravu, koji je izmedju ostalog i pomenuo da se na nekim transferima radi još od aprila najavio da će biti veselo za vikend

https://twitter.com/JakeFCohen/status/878994774111522816

https://twitter.com/JakeFCohen/status/877521830407528448

https://twitter.com/TweetChelseaUK/status/881149696487698432

Krenulo Sandro,Lukaku,Alexis,završit će Lulić,Llorentea i Niang iz Milana...
A ovisi akoe conte tia van duyka(70mil) bonucija kojeg juve ne da i rudigera nismo podbacili nego smo kupili sta sno mogli.
To je isto ka na faxu imas tri ispita i jedan rok imas jedan tezak koji moras ucit duuugo jedan koji te profesor ne pusta taj rok i jedan zahvalni ispit koji rijesis u tom roku i opet si sretan
Ponudili 60 miliona funti za VVD,ovi traže 65 miliona funti i nećemo da dignemo cijenu.

Jebemo se oko Lukaku pola stoljeća ne damo pare svi dovode igrače,samo mi se cjenkamo oko dva tri miliona niže.

130 miliona imamo od transfera umjesto da završimo posao sa Van Dijkom i Sandrom da su svi oni koji će igrati u prvom timu tu prije priprema,ali ne.Conteovo produženje ugovora se vuče mjesec i po brat bratu.Ne zna se ni hoćel nas Conte trenirati,na kraju dođe Viljaš Boaš da nas trenira.

Ponudili 60 miliona funti za VVD,ovi traže 65 miliona funti i nećemo da dignemo cijenu.

Jebemo se oko Lukaku pola stoljeća ne damo pare svi dovode igrače,samo mi se cjenkamo oko dva tri miliona niže.

130 miliona imamo od transfera umjesto da završimo posao sa Van Dijkom i Sandrom da su svi oni koji će igrati u prvom timu tu prije priprema,ali ne.Conteovo produženje ugovora se vuče mjesec i po brat bratu.Ne zna se ni hoćel nas Conte trenirati,na kraju dođe Viljaš Boaš da nas trenira.

Na forumu je Aleks Sandro već naš igrač. Momak nije ni blizu Čelzija. Ne treba kriviti upravu. Ako igrač ne želi ili ga klub ne želi prodati šta oni tu mogu. Ovo sa Sandrom je bilo izvlačenje još više para od Juvea za novi ugovor. Prema informacijama iz Italije izgleda da će potpisati novi ugovor vrijedan 5.5 mil. Njegov najbolji prijatelj Danilo će u Juve, tako da je teško očekivati njegov transfer. Van Dijk da želi preći kod nas to bi se sve vrlo brzo završilo. Mada ovi previše traže, ali momak izgleda ne želi baš da napusti Soton. Engleskim klubovima bez obzira na novac, jako je teško za normalne pare dovesti igrače. Lukaku, Van Dijk, . . .  ko da su Mesi i Bonuči. Otišlo je ovo sve dođavola. Još malo pa čemo mi sa foruma vrijediti po koji milion.

https://twitter.com/TweetChelseaUK/status/881149696487698432

Krenulo Sandro,Lukaku,Alexis,završit će Lulić,Llorentea i Niang iz Milana...

tako je to kad se oduzi sa pregovorima, uleti neko drugi i gotovo

slicna stvar bila 2008.  kad smo bili zainteresovani za Robinha, cak neki poceli printati dres sa robinhovim imenom ,kad ode na kraju frajer u City, jer mu je City ponudio vise.

tako je to kad se oduzi sa pregovorima, uleti neko drugi i gotovo

slicna stvar bila 2008.  kad smo bili zainteresovani za Robinha, cak neki poceli printati dres sa robinhovim imenom ,kad ode na kraju frajer u City, jer mu je City ponudio vise.

Nema ni 1% šanse da ode u PSG, jer ta dva kluba nisu u dobrim odnosima. Zbog Komana.

Ne ocekujem niti sandra, ni vvd-a, ni mahrez/sanchez i nezz sa kim smo se jos povezivali, jedino bakayoko mislim da ce doci i mozda uzmemo toga rudiggera. Jos eventualno jednog beka do kraja prijelaznog roka uzmemo za 20-30 mil i ako costa ode onda i nekog napadaca do 50-60mil. Bio bih zadovoljan, nismo vise klub koji kupuje trenutno najpozeljnije mete, zna se zalomit tu i tamo kao Kante, al i njega smo za relativno male pare kupili. Ovo naravno nije u negativnom kontekstu, ne sumnjam da ce se neki od navedenih pokazati kao top pojacanje

Alaše, zar smo krenuli da paničimo zbog vesti koje objavljuju tabloidi za beskičmenjake poput Tuttomercato i The Sun?

Nije problem što objavljuju the Sun i Tuttomercato, problem je što će za 7 dana početi objavljivati i Di Marzio i Sky sports jer se odugovlači ko da nemaju para i cjenkaju se Juventusom ko da će im ovi smanjiti cijenu.Cjepidlači se za 5-10 miliona ko da smo Arsenal..

Nije problem što objavljuju the Sun i Tuttomercato, problem je što će za 7 dana početi objavljivati i Di Marzio i Sky sports jer se odugovlači ko da nemaju para i cjenkaju se Juventusom ko da će im ovi smanjiti cijenu.Cjepidlači se za 5-10 miliona ko da smo Arsenal..

A di marzio kao neki relevatnan izvor. On i njegovi samo printaju vijesti, pa neka i upali :D

Sandro je nas, ova prica je smijesna...

a poenta odugovlačenja je ??

treba da budemo realni i priznamo da iako je Ridiger igrač na listi Kontea sigurno nije bio prva opcija te smo i ovo leto podbacili iz tog ugla na planu transfera 

Ma nije zadnji dan prelaznog roka, svaki dan po jedan igrac, to ce biti zavrseno do kraja one sedmice. I onda kad se zavrse ovi bakayoko, sandro. Onda mozda dodje Lukaku i neki stoper.

Famozni 1. juli prosao, sad panika krece :D
Jos su krenuli rasporodavati sve redom, ja ne znam sta je tim ljudima u glavi. Ja mislim da je jedino Bakayoko dogovoren dosad, ovo sve ostalo nije.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Sandro ce potpisat novi ugovor..opet nas sposobni pregovaracki duo marina emenalo jede govna

kao što sam jučer napisao, ovo su samo bile igrice, da bi momak dobio ugovor od 6 mil od Juvea. Nisu ludi da mu ne daju takav ugovor i da zbog  par miliona izgube poslije Marsela najboljeg lijevog beka.

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/07/02/future-60m-chelsea-target-alex-sandro-become-clearer-monday/

The future of Chelsea target Alex Sandro is expected to become clearer on Monday following a fresh round of talks regarding the Juventus left-back.

As reported by Telegraph Sport, Chelsea are aiming to clinch a hat-trick of transfer deals worth £125million for Sandro, central defender Antonio Rudiger and midfielder Tiemoue Bakayoko this week.

Negotiations over Sandro are planned for Monday, when Chelsea hope to make a breakthrough in their bid to sign the Brazilian.

Juventus are fighting to try to keep Sandro with the offer of a new contract worth £76,000-a-week to stay in Italy, but Chelsea can better that by paying him over £100,000-a-week.

Paris Saint-Germain have also shown an interest in Sandro and can pay more than Juve, but the will of the player is likely to be key.

Sources close to Sandro have confirmed he is interested in the prospect of moving to the Premier League with Chelsea and believe the Blues hold a slight advantage over their rivals.

Vesti iz pouzdanog izvora, a ne da paničimo zbog lažnih vesti kvazinovinara iz expressa, suna, i maila.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.