6. juni 2017.9 god. comment_271668 Ocekivano Everton trazi 100 miliona funti za Lukakua. Mogu dobiti kurac da izbiju oci. Prijavi
6. juni 2017.9 god. comment_271670 Ne treba zamjena za fabregasa kada ne ide nigdje. Nego Lukaku rece danas da je dosao to agreement sa jednim klubom, pa vi vidite :D Prijavi
6. juni 2017.9 god. comment_271672 Ne treba zamjena za fabregasa kada ne ide nigdje. Nije zamena za Fabregasa, nego novi prvotimac umesto Matića, bar se nadam tome. Prijavi
6. juni 2017.9 god. comment_271673 Nije zamena za Fabregasa, nego novi prvotimac umesto Matića, bar se nadam tome. Ja nesto vidim to da ce doci bakayoko, a ostati svi ovi sadasnji. Tesko da ce matke otici. Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271674 Ne treba zamjena za fabregasa kada ne ide nigdje. Nego Lukaku rece danas da je dosao to agreement sa jednim klubom, pa vi vidite :D kako ne treba, bolje sad dovesti ovog eriksena, dosta mladji, a kvalitet neupitan Pa jebote jesi li mu vidio lopte, svaka lopta ima cetvere oči. Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271675 I dalje nije ni blizu Fabregasovih lopti. Dobar igrac pravo, ali tesko da se moze dovesti, osim da cekamo da mu istekne ugovor. Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271676 I dalje nije ni blizu Fabregasovih lopti. Dobar igrac pravo, ali tesko da se moze dovesti, osim da cekamo da mu istekne ugovor. ove sezone 12 golova i 23 asistencije u svim takmicenjima U PL 8 golova i 15 asistencija po meni jedina idealna zamjena za fabregasa, ne vidim nikog drugog ko bi mogao nadomjestiti cesca bolje od eriksena. Prijavi
7. juni 2017.9 god. Autor comment_271678 Upariti bilo kojeg sa Kanteom bila bi kombinacija za ligu prvaka. To moja želja, naravno ne piše se da smo zainteresovani za bilo kojeg (prije par mjeseci nešto za Verratija ali ništa ozbiljno). Neko zatišje za Alexisa ili mi se čini? Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271681 Čitam na Twitteru da ide u City i da će potpisati u nekom od narednih dana.Ne mogu naći tweet,stavio bih da mogu. Izgleda da će naše prvo pojačanje biti Lukaku,samo je pitanje koliko će nam smradovi klepiti love 70 ili 80 miliona funti. Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271683 Ma nista, ode i Van Dijk u City onda, ako ode i Alexis, nek im odmah daju titulu. Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271684 Taman sam hteo ove dve stvari da napišem. Liverpool zvanično objavio da odustaju od Van Dijka Ma nista, ode i Van Dijk u City onda Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271686 Prodao im je Soton i previse igraca dosad, haman ljudima dopizdilo da ih zovu Liverpoolovom filijalom. Sad samo uletit sa 70 kekica i kaparisati Van Dijka :D .. Mada ja ne bih nikad uzeo igraca koji nije htio doci kod tebe odmah nego je izabrao Liverpool pa tek kad mu je to propalo onda razmatra druge klubove. Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271687 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/872521579590189056 50 miliona EVRA, kad pogledaš cene i kvalitet nekih drugih igrača, ovo bi bila sitnica. https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/872523270897246209 DAJ NAM ALEX SANDRA Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271688 Ma ja sam siguran da će dovest Lukakua,samo mi nije jasno što će s Costom. Alex Sandro vanserijski igrač. On i Alaba su na toj poziciji najbolji. Spominje se i Bonucci,no mislim da je to patka. Kad je odustao Liverpool, a City je već potrošio 100 milijuna, vrijeme je da i mi nešto dovedemo. Ajmo po tog van Dijka Nisam za Bakayoka ako to znači odlazak Matića, jer Matić je kvalitetniji igrač. Verratti je već druga priča. Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271689 https://twitter.com/Conteholic/status/872581589187911682 Evo šta će sa njim,zajebo se Costa pošteno. Prijavi
7. juni 2017.9 god. comment_271690 Nema zajebancija sa Conteom. Tako je sefe. Samo nam je debil ovim sto je iznio u javnost dobrano sjebao sanse da ga prodamo za neke velike pare. Ako klepimo i 30 miliona sad trebamo se udarat nogom u guzicu. Jedini spas su Kinezi ili da nekim cudom upadne par ekipa u pricu pa da licitiramo sa cijenom. Prijavi
8. juni 2017.9 god. comment_271698 Sa ovakvim stvarima profesionalni igrač ne smije izlaziti u javnost. S jedne strane mi je drago jer će doći bolji igrač,naravno mislim na Lukakua,ako dolazi Morata onda mi je bolji Costa, a s druge nećemo više moći toliko pregovarati za cijenu nakon ovog debilnog ispada. No svejedno bi ga menađer ponudio klubovima te bi se tako među klubovima saznalo da je na transfer listi. Prijavi
8. juni 2017.9 god. comment_271701 ...povezujemo se tiho sa Tolisom, bio predmet razgovora kad je Lion doso da pregovara oko Traorea plus po Telegrafu, Marez je definitivno opcija, verovatno ako Sancez ne prodje Prijavi
8. juni 2017.9 god. comment_271707 Daj neka vrate malog B. Traorea to je igračina, to je pojačanje. Prijavi
8. juni 2017.9 god. comment_271708 Velika greška je ova izjava Coste, vjerovatno je ljut pa je poletio da ispriča to, automatski smo u lošijoj situaciji u pregovorima sa klubovima koji ga žele. Smatram da od Sancheza nema ništa, prosto nerealno je da ga Arsenal proda nama. Vidim da se spominje Alex Sandro, extra igrač za tu bekovsku liniju, koliko je realno ne znam, takođe ne bi imao nista protiv dolaska Dani Alvesa, moze on odraditi solidnu ulogu. Već sam rekao oko štopera, propustiti Van Dijka nakon odlaska Terrya po meni je neozbiljno. Što se tiče Mahreza, nemam loše mišljenje o njemu kao igraču, dobar je to igrač i prije svega sposoban da odradi konkretne stvari, eh sad postavlja se pitanje da li je dobar potez izgubiti Pedra ili Williana zbog Mahreza. Zbog Alexisa bi to bilo apsolutno opravdano ali zbog Mahrez moglo bi se diskutovati o tome. Prijavi
8. juni 2017.9 god. comment_271709 Ma nije on poletio da ispriča, nego ga boli briga kako će proć klub prilikom njegove prodaje, a prodan će bit svakako... Prefrigan je on, kako diablo kaže sad će lipo on ispast svetac, a Conte mu kao sms-om javalja takve stvari Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.