Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ne treba zamjena za fabregasa kada ne ide nigdje.

Nije zamena za Fabregasa, nego novi prvotimac umesto Matića, bar se nadam tome.

Ne treba zamjena za fabregasa kada ne ide nigdje.

Nego Lukaku rece danas da je dosao to agreement sa jednim klubom, pa vi vidite :D

kako ne treba, bolje sad dovesti ovog eriksena, dosta mladji, a kvalitet neupitan

Pa jebote jesi li mu vidio lopte, svaka lopta ima cetvere oči.

I dalje nije ni blizu Fabregasovih lopti. Dobar igrac pravo, ali tesko da se moze dovesti, osim da cekamo da mu istekne ugovor.

ove sezone 12 golova i 23 asistencije u svim takmicenjima
U PL 8 golova i 15 asistencija

po meni jedina idealna zamjena za fabregasa, ne vidim nikog drugog ko bi mogao nadomjestiti cesca bolje od eriksena.

• Autor

nintchdbpict000280486584.jpg?w=640&strip

gettyimages-669947508.jpg?itok=vujsfuS5

Upariti bilo kojeg sa Kanteom bila bi kombinacija za ligu prvaka. To moja želja, naravno ne piše se da smo zainteresovani za bilo kojeg (prije par mjeseci nešto za Verratija ali ništa ozbiljno).

Neko zatišje za Alexisa ili mi se čini? 

Čitam na Twitteru da ide u City i da će potpisati u nekom od narednih dana.Ne mogu naći tweet,stavio bih da mogu.

Izgleda da će naše prvo pojačanje biti Lukaku,samo je pitanje koliko će nam smradovi klepiti love 70 ili 80 miliona funti.

Taman sam hteo ove dve stvari da napišem.

Liverpool zvanično objavio da odustaju od Van Dijka

DBvF5TOXUAUHm1F.jpg

Ma nista, ode i Van Dijk u City onda

Prodao im je Soton i previse igraca dosad, haman ljudima dopizdilo da ih zovu Liverpoolovom filijalom.

Sad samo uletit sa 70 kekica i kaparisati Van Dijka :D .. Mada ja ne bih nikad uzeo igraca koji nije htio doci kod tebe odmah nego je izabrao Liverpool pa tek kad mu je to propalo onda razmatra druge klubove.

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/872521579590189056

50 miliona EVRA, kad pogledaš cene i kvalitet nekih drugih igrača, ovo bi bila sitnica.

https://twitter.com/Matt_Law_DT/status/872523270897246209

DAJ NAM ALEX SANDRA

Ma ja sam siguran da će dovest Lukakua,samo mi nije jasno što će s Costom.

Alex Sandro vanserijski igrač. On i Alaba su na toj poziciji najbolji.

Spominje se i Bonucci,no mislim da je to patka.

Kad je odustao Liverpool, a City je već potrošio 100 milijuna, vrijeme je da i mi nešto dovedemo. Ajmo po tog van Dijka

Nisam za Bakayoka ako to znači odlazak Matića, jer Matić je kvalitetniji igrač. Verratti je već druga priča.

Nema zajebancija sa Conteom. Tako je sefe.

Samo nam je debil ovim sto je iznio u javnost dobrano sjebao sanse da ga prodamo za neke velike pare. Ako klepimo i 30 miliona sad trebamo se udarat nogom u guzicu. Jedini spas su Kinezi ili da nekim cudom upadne par ekipa u pricu pa da licitiramo sa cijenom. 

Sa ovakvim stvarima profesionalni igrač ne smije izlaziti u javnost. S jedne strane mi je drago jer će doći bolji igrač,naravno mislim na Lukakua,ako dolazi Morata onda mi je bolji Costa, a s druge nećemo više moći toliko pregovarati za cijenu nakon ovog debilnog ispada.

No svejedno bi ga menađer ponudio klubovima te bi se tako među klubovima saznalo da je na transfer listi.

Velika greška je ova izjava Coste, vjerovatno je ljut pa je poletio da ispriča to, automatski smo u lošijoj situaciji u pregovorima sa klubovima koji ga žele.

Smatram da od Sancheza nema ništa, prosto nerealno je da ga Arsenal proda nama.

Vidim da se spominje Alex Sandro, extra igrač za tu bekovsku liniju, koliko je realno ne znam, takođe ne bi imao nista protiv dolaska Dani Alvesa, moze on odraditi solidnu ulogu.

Već sam rekao oko štopera, propustiti Van Dijka nakon odlaska Terrya po meni je neozbiljno.

Što se tiče Mahreza, nemam loše mišljenje o njemu kao igraču, dobar je to igrač i prije svega sposoban da odradi konkretne stvari, eh sad postavlja se pitanje da li je dobar potez izgubiti Pedra ili Williana zbog Mahreza. Zbog Alexisa bi to bilo apsolutno opravdano ali zbog Mahrez moglo bi se diskutovati o tome.

Ma nije on poletio da ispriča, nego ga boli briga kako će proć klub prilikom njegove prodaje, a prodan će bit svakako... Prefrigan je on, kako diablo kaže sad će lipo on ispast svetac, a Conte mu kao sms-om javalja takve stvari

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.