Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

da stavimo na papir na osnovu onoga što se piše 

Oskar je prodat za 51m funti

na izlaznim vratim Bega + Ake, priča se skupa 30m funti

Diego neka bude minimum 90m evra

Acu je 6-7m funti

plus računaj da Juventus treba definitivno da otkupi Kvadrada, to je još nekih 20m evra

Pa idu Omeru, Kalas, Piazon oni su svi pričali o transferu

Miči, neizvestan, ali ako se i on proda biće to za dobre pare

od Mičija nije teško da budeš bolji, dovoljno je samo da igraš, ispada sad da bi jedan Lorente bio korisniji nego neko ko ne dobija minuta 

pišem iz ugla Kontea, ne šta ja mislim da je dobro 

ako se Konte tako postavlja prema MIčiju, onda bolje nek dovedu nekoga ko će igrati, nemamo apsolutno nikakvu korist od igrača koga trener ne korist

sad, šta da radiš, da se ubiješ 

Ne treba ni zanemarit da će ovo bit već druga sezona pod ovim novim golemim parama od TV prava, također nam iduće sezone dolazi Nike koji plaća više od Adidasa, a i Yokohama nam je već par sezona sponzor što je isto jači ugovor od onog prije s samsungon, plus vraćamo se u lp dogodine pa i na te novce možemo računat, tako da pare ne bi trebale bit problem, samo treba prave igrače ubost...

Što se tiće Michya, ja njega osbno ne bih prodao, ali slažem se ako ga Conte nema namjeru koristit, i rađe će radit eksperimente s lažnim devetkama i sl. nego njega stavljat u igru onda ga je bolje prodat. Bolje i za njega a bolje i za nas jer nema smisla da ti igrač od 40M nikad ne igra...

To samo u Čelziju imaš da se igrač otpiše bez minuta ili sa 30 minuta skupa, znači čak i jebani Siti koji menja igrače verovatno više od nas, čak i njima dati igrač odigra sezonu

neki minimum bi trebalo bar da odigra da znaš na čemu si, tipa Albino pre no što je prodat gde beše, Volsburg 

i onda se posle čudiš kad ti igrači igraju dobro, ma kakvi dobro, dominiraju, Lukaku prvi strelac lige, KDB prvi asistent lige

u Čelziju otpisani po kratkom postupku 

Ako ce nam doci bakayoko, za sto nisam, moze onda matic da se proda, po meni je bitnije da se pojacamo kvalitetno na krilu
A ne može mu dati priliku kad ovaj i kad dobije priliku sebičan užasno,ne zna zagraditi loptu,a ni primiti istu.

Kad pogledaš njegove golove, vidiš da su to zapravo bili ziceri(protiv Watforda u obe utakmice dao na prazan gol,protiv WBA skoro prazan gol,al' klasični tap in).I da se povrijedi glavni napadač šta ćeš ti sa igračem koji zna samo stopostotnu priliku zabiti?

Bertrand Traore igračina čak je i prošle sezone u onakvom rasulu i onako mizernoj minutaži uspio uvaliti 6-7 golova i to ne klasičnih tap ina.Na pripremama dao više golova od Diega.

Sve u svemu mislim da Miči će otići i da ga se treba riješiti.
Moramo odraditi dobar posao ovo ljeto, prosto moramo, osvajanje titule se mora nadograditi pojačavanjem ekipe a ne ponoviti grešku od prošle sezone kada smo nakon titule odradili užasan prelazni rok. Prošlo ljeto odrađeni odlični transferi, Kante kapitalac, Luiz odličan na iznenađenje mnogih, Alonso takođe odradio odlično svoju ulogu iako od njega nisam očekivao ništa posebno, Michy mislim da nije po ukusu Contea to je pokazala i želja za Llorenteom u januaru, ali eto vidjet ćemo.

Mišljenja sam da Akea treba zadržati, Zoumi bi vjerovatno najviše legla neka dobra pozajmica jer mu treba utakmica da se vrati na nivo od prije povrede iako mi je drag lik i bilo bi mi žao da ide na pozajmicu ali eto.

Dovesti Van Dijka jer nam treba kompletan stoper, pojačati konkurenciju na wing bekovima, za sredinu terena takođe fali jedan igrač i iskreno se nadam da će ostati i Cesc to je igrač svjetske klase i potreban nam je.

Costa vjerovatno ide, smatram da ćemo ga teško nadoknaditi bez obzira na sve njegove bubice, mislim da bi to uradili jedino dovođenjem Alexisa posmatrajući tržište.
Prvenstveno bih doveo Van Dijka jer je najbolji dostupan stoper na tržištu iako nam na tom mjestu ne gori pod nogama kao npr. na wing bekovima,ali tu trebamo samo rotaciju dovest,nema smisla tu velike odštete davat, Ghoulam iz Napolija može doć besplatno kao i Kolašinac a dovoljno su kvalitetni,pogotovo Ghoulam.
3. prioritet je taj desno krilo prva meta Alexis.
Ja na Conteovom mjestu nebi dovodio vezne jer imamo 3 najbolja centralna vezna u ligi,a i ako bi dovodio to sigurno nebi bio Bakayoko,a ni Kessie.

I naravno Costu zamjeniti Lukakuom.
Citam neki dan, ne znam jel tacan podatak, ali kazu kad bi izbacili sva 24 Lukakuova gola Everton bi i dalje imao isti broj bodova kao i sad.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

normalno da nije tačan, samo mi padaju na pamet 3 gola protiv Sanderlenda i ona 3-4 protiv Bornmuta gde bi izgubili odnosno igrali nerešeno

i to je nezahvalna statistika, kako ti znaš koji gol je odlučio pobedu, prvi, drugi ili poslednji ili pak šta bi se desilo da oduzmeš golove tog igrača

pa protiv Sitija je u gostima dao gol za 1:1, ono kad je Sanju prešo ko dete sa igrališta 

ono što ja lično mogu 110% da tvrdim na osnovu pogledanih utakmica, znači ne na osnovu statistike je to da nakon povrede Bolasija, Lukaku praktično odsečen od veznog reda, Mirales je truba cele sezone, Barkli bez obzira na periode dobre forme malo je kreirao i čini mi se da je iz nekog razloga nezadovoljan situacijom u klubu....Kuman je utrpao tri destruktivca u vezu koji iako jesu dobri igrači prosto ne znaju da stvore priliku

poenta je da u odnosu na usluge koje Kosta dobija, situacija u Evertonu je baš očajna 

kad čitam te kritike u pravcu Lukakua, sve je to pisano suvoparno, nijedna reč o tome da im je desna strana amputirana nakon povrede Bolasija i Šejmusa K. a Bo im je bio alfa i omega, svaki napad hranio Romula

Bejns više nije to to

Iskreno, neću da zalazim u to dal sam ja za taj transfer ili ne, samo kažem kakva je situacija tamo i šta sam gledao

Gledaj Kejna jbt, pa njemu Ali, Dajer, Eriksen, Dembele, Tripije, Son, Rouz prave šanse, svi zajedno napadaju, pa to je nebo i zemlja u odnosu na Everton, da ne pričam o stilu nogometa

Everton se većinu vremena brani a u mnogim utakmicama možeš prilike da im izbrojiš na prstima jedne ruka, tipa proitv Liverpula ili jbt protiv WH; ej oni protiv WH nisu mogli jednu šansu da naprave 

Slozio bih se s tobom, Everton stvarno ima slabu igru, s malo sansi i u velikom broju utakmica su bili potpuno bezopasni, zato i jeste ovoliki broj golova Romelua nesto fascinantno.

Jos teeba dodati da Romelu konstantno iz sezone u sezonu napreduje i po broju golova i igrom. Nije cudo sto su nasi zapeli za to da ga dovedu cim prije.
To je donekle istina, ali istina je i da se everton kao ekipa bazirao na lukakua, te su tako i igrali s obzirom na njega, ugl je to sve islo sta on napravi i na njega, tako da treba biti realan, ne znamo bas kako ce to ispasti. Ugl ne ocekujem ni od jednog pojacanja koji se spominju u pogledu zamjene za costu da bude kvalitetniji od njega odmah, jer svi oni su jos trenutno slabiji igraci od coste, ali eto mladi su pa ce sigurno i napredovati jos. U svakom slucaju nadam se Morati, vise mi se svida kao napadac i vise odgovara nasoj igri.. A i to da je conteu prvi pick treba uzeti definitivno u obzir, da sam ja na mjestu uprave ne bih se dvojio nego doveo conteu ono sto zeli, naravno ako je moguce.

sa takvim stavom samo od Kontea pravimo Murinja, ništa manje 

kao da nisu pokušali Moratu da dovedu, gde nisu, pa sam je Morata priznao da je Real odbio ponudu preko 50m evra

i ponovo je klub kriv? 

Gdje sam ja to okrivio klub, napisao sam ako je moguće naravno.. Nedvojbeno je kako je morata jeftiniji pick, tako da ne vidim problem. S druge strane zašto ne bismo vjerovali čovjeku šta njemu treba za sustav koji je on promjenio, ne vidim kako ponavljanje michya ima smisla, ako real s druge strane ne pusti moratu, a conteu je lukaku drugi pick, naravno da treba ici onda po njega

po tebi je Konte uvek nepogrešiv pa je ipak isti taj Konte prvo odstranio Kostu iz tima pred utakmicu sa Lesterom pa je isti taj Konte forsirao Kostu u drugom delu sezone i skoro doveo u pitanje osvajanje titule 

i da, jebem ti ja onda tog trenera ako je problem to što mu je drugi pik igrač od 80m funti, ali ja ne kažem da je njemu to problem ali iz tvojih reči kako ga veličaš, ispada da jeste 

Pazi, ako klub napuste i Costa i Michy, onda ja ocekujem i Lukakua i Moratu. S ta dva napadaca se da kombinovati vise formacija i sistema. Svidja mi se sto su oba vrlo mlada igraca, te da su voljni uciti te igrati.

Siguran sam da i klub i Conte zele obojicu, istina ogromna investicija bi to bila, ali u slucaju odlaska obojice trenutnih napadaca, ova dva su sasvim sigurno novi igraci Chelseaja.

Sto se tice biranja izmedju Romelua i Morate, manju prednost bih dao prvom zbog iskustva igranja u Engleskoj, mada i Morata je rekao bih odlican, kompletan napadac.

po tebi je Konte uvek nepogrešiv pa je ipak isti taj Konte prvo odstranio Kostu iz tima pred utakmicu sa Lesterom pa je isti taj Konte forsirao Kostu u drugom delu sezone i skoro doveo u pitanje osvajanje titule 

i da, jebem ti ja onda tog trenera ako je problem to što mu je drugi pik igrač od 80m funti, ali ja ne kažem da je njemu to problem ali iz tvojih reči kako ga veličaš, ispada da jeste 

Insinuiraš, ali dobro.. Niti sam ja prvi u redu koji hvale contea, ali niti pljujem po mourinho kao ti, tako da.. Kritizirao sam contea u više navrata oko stvari koje mi se nisu svidjele, a to što ti u svemu vidiš mourinha ja s tim problem nemam. Moje mišljenje je takvo, ne samo zbog contea, nego što mislim kako je all in all, morata bolji pick za nas

Cuj sebican, covjek dao vise od 10 asistencija prosle sezone. Mora biti sebican, jer pokusava dokazati napadacke sposobnosti u svojih 3 minute sto dobije. Izgori, pa ti se cini. I kao takav u toliko malo tekmi je dao dobar omjer golova, jedan od njih i za titulu.

Kog boli kurac za ovo boldirano?

Mora u tvojoj glavi i tako se dokazuju djeca u akademiji,a ne profesionalni i odrasli igrači.

Citam neki dan, ne znam jel tacan podatak, ali kazu kad bi izbacili sva 24 Lukakuova gola Everton bi i dalje imao isti broj bodova kao i sad.

Pogresno sam prenio, kaze se da bi bez svih njegovih golova i dalje bili isto plasirani, tj. na 7. mjestu.
Mada slazem se da je glupa statistika al eto zanimljivo svakako. Cinjenica jest da je bar jedno 10-ak golova davao na rijesenim utakmicama.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.