Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

iskreno, zabole me za te sporedne mete koje su nam ponudjene

interesuje me šta će napraviti ove godine sa primarnim metama pošto mi od 2012 možemo na prstima jedne ruke da izbrojimo transfere gde smo pobedili konkurenciju

znači to su Azar, Kosta, Kante

jebem li ga, valjda je jasno da prosto više neke stvari ne prolaze, ne može Roman da traži trenera za instant uspeh a da se nadmeće sa Sitijem, Realom, Junajtedom, Bajernom pa i PSG, Barsom

Ako je tačno nabijem našu upravu, pa da li su u stanju dovesti bilo koju top metu, propustiti ovakvog stopera i to zbog Liverpoola. OK uboli smo sa Alonsom kao igračem prosječne Fiorentine ali neće to ići svake sezone, stvarno razočarenje..

Sreća pa ljudi iz uprave nisu blesavi da pristanu na onu farsu, ne može da bude toliko bolji od Christensena da košta 60 miliona, ako je uopšte bolji.

Jedino objasnjenje moze biti to da nisu uopste u planu dovodit stopera, vec ce dati priliku Christensenu ili Akeu. U slucaju da planiraju dovodit stopera, a prepustili su najboljeg u Engleskoj jednom Liverpoolu, onda im je veliki minus za to. Ogroman minus.

Nije ništa uprava kriva ako je Virgil sam IZABRAO da ode u Liverpool, City je prema informacijama hteo da ga učini najplaćenijim štoperom sveta i sigurno mogu uvek više da mu ponude od Liverpoola, tako da nije isključivo do para, škrtosti, nesposobnosti uprave i slične priče.

A baš će ga Soton prodat Liverpoolu za 30 miliona, a vamo City nudi 60. Ne budite smiješni.

I do sad nisam vidio da se ikako povezivao s Liverpoolom, sad odjednom on želi u Liverpool i ovi će eto iskeširat pare i dovest ga samo zato što on želi.

Smrdi priča, danas se igrača najmanje pita šta on želi.

Kolika se cifra spominje za Lukakua? Bojim se da ce nas oderati zesce.

I nadam se da cemo makar utopiti Amazonca nekome i tu zaraditi, jer ako ostaje i on onda ovaj transfer nema smisla.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Prelazni rok jos nije ni poceo , jednostavno nema smisla paničariti i biti nestrpljiv sto se tiče pojačanja.

Liverpool je zadnjih godina imao puno više očajnih nego dobrih kupovina , te su uranili ove godine s pojačanjima. Pokazali su zadnjih godina da je njihova transfer politika u najmanju ruku upitna, a nadam se da ni ovo ljeto neće napraviti neki veći pomak. Realno Salah nije garancija pouzdanog igrača za PL(kao sto jr bio mane npr). Također Virgil je bio dosta ozlijeđen i sam bog zna na sta ce sada ličiti.
City je također krenuo kupovati rano i odmah suludo trošiti novce. Donekle razumljivo jer je toj ekipi potreban veliki remont, sa trenutnim kadrom i ova treća pozicija je za njih odlična ove godine.
Ali opet tipična priča, gomilaju tzv zvijezde, bez nekog plana i bez pokušaja pravljenja ravnoteže u momčadi. Bernardo je playmaker, po meni ta pozicija nije prijeko potrebna Cityu s obzirom da imaju igrača sa iskustvom igranja u PL(npr Silva ) koji bi je mogli pokriti. Druga stvar ko može garantirati da Beenardo nije instant zvijezda , odnosno mačak u vreći ? Obrana im je kriminalna , tako da se od njih može očekivati još puno ovaj rok.

Mi očekivano ulazimo pomalo u cijelu priču.Po meni od top ekipa u engleskoj potrebno nam je najmanje promjena u kadru. Da se ne shvatimo krivo potrebno je ojačati ekipu i pripremiti je za borbu za europu. Ali to je ipak neuporedivo manji posao od totalnih remonta koje očekujem od citya i uniteda npr.
Mišljenja sam da top stoper u klub neće doći, a razlog je jednostavan. Imamo tri stopera koja iza sebe imaju fantastičnu sezonu. Činjenica je da je Cahill tu najslabija karika,ali s druge strane radi se o novom kapetanu kluba , i teško je očekivati da će on sjediti na klupi. Najviše što možemo očekivati je neki back up u vidu mladog igrača, bio to neki naš omladinac ili neki novi.
Mislim da je Conte svjestan Costine neodlučnosti i da mu je dolazak Lukakua primarni cilj ovog prijelaznog roka. Radi se o savršenom napadaču za nas , pokretan , brz , iskustvo igra ja u ligi..ma jednostavno ima sve. Sljedeće sto vjerujem da će se tražiti je back up za krilne defanzivne pozicije. Back up nemora značiti da će se dovesti neki levat da sjedi u zamijeni, nego jednostavno igrač da zaoštri konkurenciju i da u slučaju pada forme mosesa ili alonsa igra. Mislim da će ipak prioritet bit lijevo krilo, jer na desnoj strani su dosad uspijesno igrali i Azpi i Pedro. Nekako Jordi Alba bi bio odlična opcija. I treće ukoliko bude prilike moglo bi se dovest WC krilni napadač ili centralni vezni.
Krilni napadač čisto jer willy i pedro nisu klase koje će odigrat u prvoj postavi ekipe koja gazi u europi i npr osvaja ligu prvaka. Na toj poziciji u prvom redu vidim Alexisa ili Mahreza
Centralni vezni bi se mogo dovesti s ciljem rasterećivanja Kantea i Matića. To bi mogao biti mlađi igrač koji će se kroz godine isprofilirati i tek onda izaći u prvi plan (npr Bakayoko). Tome ide u prilog i činjenica da je Cescova budućnost još nejasna.
Sve u svemu mislim da naši na radaru imaju dosta igrača, ali sumnjam da će ikoga dovest ovako na brzinu i bez da su potpuno sigurni u taj transfer

Van Dijk najbolji dostupan stoper na tržištu. Fantastičan igrač.

Šteta što ne dolazi,sad je bolje gurati naše,ali Ake i Cristensen nisu ni blizu ta razina.

Nadam se da Costa odlazi,odradi on svoje,ali previše me iritira. Lukaku je malo bolji i nadam se da će od njega napraviti projekt kluba da uđe u legendu uz bok Drogbi.

https://twitter.com/CFCNewsApp/status/872121144442322944

Sljedeće sezone Costa i Lukaku u samom vrhu napada i Hazard iza njih kakav će to ses biti.

https://twitter.com/EPLBible/status/872163445759762436

Neko upoznat sa kvalitetama ovog mladića da me prosvijetli?

Neko upoznat sa kvalitetama ovog mladića da me prosvijetli?

Meni je iskreno poznat zahvaljujući Fifi. :'D

https://www.whoscored.com/Players/134894/Show/Corentin-Tolisso

https://www.whoscored.com/Players/135211/Show/Tiemou%C3%A9-Bakayoko

Malo je drugačiji tip igrača od Bakayoka, statistika to pokazuje, mada sam pročitao kako je tek od ove sezone postao ofanzivniji, a pre toga je i on imao malo defanzivniju ulogu, tako da mu defanzivna uloga nije apstraktna. Jedan je od najboljih igrača Lyona uz Lacazettea i Gonalonsa, tako da mislim da ne mogu da pogreše sa njim, i oni imaju mnogo talenta.

https://www.youtube.com/watch?v=ejIdYhSGyWU

KAKVE LOPTE ŠALJE :o

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.