20. maj 2017.9 god. comment_271035 ja to ne mogu da mu zamerim a evo i zašto nek je i davao, to bi imalo smisla npr da ostatak ekipe igra super pa da ti onda dodješ i kažeš, evo on daje većinu takvih golova ko npr u Totenhemu gde imaš tri igrača sa 20 golova u svim takmičenjima(lupam) plus još par njih raspoloženih pa sad izvlačiš jednog u Evertonu je Lukaku baš DOMINANTAN i ne samo po golovima, on im maltene dirigjuje u napadu, pokazuje gde da mu pošalju loptu, kad je Bolasije bio zdrav, još je kolko tolko i bila bolja situacija ako baš moram da mu tražim nešto to bi se odnosilo na 1, činjenica da nije ratnik kao Kosta niti će ikada takav biti, prosto nije takav tip igrača 2.slabija igra u odbrani, što se naravno može ispraviti 3.to što ne znamo da li je pobednik ali kako i da znamo kad nikada nije igrao u kontinuitetu za TOP klub, svakako nije razlog da ga samo zbog toga ne dovedeš pošto vidim da neki pišu, pa kako ćeš njega, da li će davati golove u LŠ 4. ono što je sigurno to je da ima volje i ambicije u njemu da postane veliki igrač što je pozitivno ali ne i garancija neka 5. nije neka balerina sa loptom, da se ne lažemo nikada neće ni biti ali eto nije ni Kosta pa nam je završavao posao, normalno da može i tu da napreduje Prijavi
20. maj 2017.9 god. comment_271036 Lukaku može još kod nas da napreduje, sjetite se samo onih slika sto je postavljao, kad su svi odmarali on je visio po teretani. Ali jednostavno nije mu pruzena bas sansa Ja nemam nista protiv Lukakua koliko imam protiv te visoke cifre. I da, eventualni ostanak Coste, bilo koji napadač da dođe, biće to bacanje para. Prijavi
20. maj 2017.9 god. comment_271040 Lukaku je prodan za 28 miliona Evertonu. Ajde uzmimo u obzir da je napredovao al da ga jebes nije duplo bolji igrac nego kada je odlazio. Dakle njegova vrijednost moze maksimum maksimuma biti 60 miliona (tj. duplo vise nego koliko je prodan). Realna bi cijena bila oko 45-50 mil. S druge strane, Morata ima jednu koliko-toliko dobru sezonu u Juventusu gdje je bio na posudbi, u Realu je druga violina za centarfora i igra protiv onog otpada u spanskoj ligi gdje i zabija svoje golove. Sa Spanijom nije nista uradio, izbacen upravo od Conteove Italije koja je igracki za 2 klase slabija bila. Dakle neka realna cijena ovog igraca bi bila 25-30 miliona. Al eto naravno ovo je nemoguce jer Everton trazi 100 a Real barem 60. Iskreno, nijedan od njih dvojice ne moze uskociti u Costine kopacke tek tako i odmijeniti ga da se ne primijeti. Jedina istinska klasa je Sanchez, po mom misljenju iza Hazarda odmah drugi igrac lige. Sa njim bi veliki iskorak u kvaliteti napravili i eventualni odlazak Coste nadomjestili. Costa bez obzira sto je odradio u svakoj sezoni po losu polusezonu, pogotovo sada nakon one price za Kinu covjek je opao skroz ali ne treba zaboraviti da je predvodio napad do 2 titule i ogroman doprinos dao. Prijavi
20. maj 2017.9 god. comment_271041 Kog boli kurac za ovo boldirano? Mora u tvojoj glavi i tako se dokazuju djeca u akademiji,a ne profesionalni i odrasli igrači. Govorim ti da nije sebican igra, nego mora biti sebican, da bi se dokazao. Tako svaki napadac radi, kada mu se ne da prostor, koji se realno Mitchyu nije dao. Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271045 valjda je i to ljudima iz kluba jasno, ne znam, kažem ne znam ali 100% je sigurno da idu ponude i za Sančeza i za Lukakua Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271046 Sanchez iako se dovede, dovest ce se na desno krilo, sto nam vjecno treba. Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271047 Govorim ti da nije sebican igra, nego mora biti sebican, da bi se dokazao. Tako svaki napadac radi, kada mu se ne da prostor, koji se realno Mitchyu nije dao. Sebičnost u njegovom slučaju je mač sa 2 oštrice,a budući da obično ne zabije kada odluči biti sebičan to mu ne ide u prilog i kod Contea stvara loš utisak. Možeš biti sebičan koliko god hoćeš dok zabijaš,a Miči osim par zicera i penala nije zabio baš puno. Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271069 Teško će biti nadoknaditi njegov odlazak, vidjet ćemo to sljedeće sezone. Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271083 1.6. se otvara. Nakon današnje utakmice se iskreno nadam da ga prodajemo. Zna zabit gol ali iritira i njegovo ponašanje i igra. Lukaku je bolji izbor,još imamo mogućnost prodati Costu za više nego što ćemo platiti Lukakua. Volio bih da do 1.7. imamo ekipu za iduću godinu. Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271088 Sebičnost u njegovom slučaju je mač sa 2 oštrice,a budući da obično ne zabije kada odluči biti sebičan to mu ne ide u prilog i kod Contea stvara loš utisak. Možeš biti sebičan koliko god hoćeš dok zabijaš,a Miči osim par zicera i penala nije zabio baš puno. 5 golova, je li ovo bio zicer danas ? Svakih 48 minuta covjek zabija gol :D Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271094 5 golova, je li ovo bio zicer danas ? Svakih 48 minuta covjek zabija gol :DPrvi jeste,drugi ne. Prijavi
21. maj 2017.9 god. comment_271102 http://www.independent.co.uk/sport/football/transfers/chelsea-transfer-news-alexis-sanchez-arsenal-antonio-conte-a7745721.html Ma ovdje je jedina prepreka Arsenal, nece ga ti smecari pustiti nama da ga jebes, ja mislim. A perfektan je igrac za Contea i ovu nasu ekipu, kakvo bi to pojacanje bilo. Al eto treba pokusati pa sta bude. Prijavi
26. maj 2017.9 god. comment_271223 Terry u intervjuu rekao da ćemo se pojačat sa 5,6 vrhunskih pojačanja zbog lige prvaka. E sad sa 5,6 vrhunskih pojačanja mi smo kompletan klub. Nagađam da će to biti stoper,desni bek,vezni i dva ofanzivca. Imat ćemo igrače za dva kolosjeka. Klupa Cahill,Ake, ostavio bi Baba Rahmana,Fabregas,Willian,Pedro,Michy. Bit ćemo kompletniji od Barcelone. Prijavi
26. maj 2017.9 god. comment_271264 insajder kaže ovaj redosled FA Kup ---Konte produžava ugovor ----pa tek onda transferi Prijavi
27. maj 2017.9 god. comment_271267 Morata navodno blizu Milana, jel to znaci da se bacamo na Lukakua ili cak posto se ovo sa Kinom zakompliciralo ostajemo na Costi? Bit ce zanimljivo svakako Zaboravio sam na Belottija, ne povezuje se vise s nama bas nesto, vise sa Unitedom Prijavi
27. maj 2017.9 god. comment_271268 u ovom trenutku više niko živ ne zna šta će biti sa Kostom :D Prijavi
27. maj 2017.9 god. comment_271271 Vece su sanse da ce ostati nego otici, cisto sumnjam da je neko spreman toliko platiti za njega. Prijavi
27. maj 2017.9 god. comment_271274 iskreno, ja lično nikad ovo nisam video a baš dugo pratim transfere i isčitao sam svašta usput ali ovo, ovakav izbor reči, da se više niko i ne upušta u to šta će biti sa njim, baš jedinstven primer jedino objašnjenje mi je to da se ovaj cirkus sa Kinezima odigrao pre finala kupa pa onda prosto niko nije imao ni vremena da se mlati sa tim Diego Costa’s team-mates have given up speculating where the striker might be playing next season.... Given his closest friends cannot predict whether or not Saturday’s FA Cup final will be Costa’s last appearance in a Chelsea shir .....Chelsea know only too well that trouble can be just around the corner with Costa and it is difficult to predict when he may blow up or decide that he’s had enough of England, Chelsea, the weather, or Premier League referees. Prijavi
27. maj 2017.9 god. comment_271276 Lukaku je naš. Hazard za Belgijske novine:"ako uzmem povišicu neće ostati novaca za Lukakua". Još da napomenem da je Hazard rijetko glup čovjek, top 10 nogometaš na svijetu i meni najdraži, ali glup. Za ovo ga klub može masno oderati da hoće. Inaće u svakom ugovoru ima stavak o medijima i ovakve stvari su im strogo zabranjene. Prijavi
28. maj 2017.9 god. comment_271351 kaže DiMarzio da je Murinjo već poslao ponudu za njega, Konte se samo raspitivao Inter has set Perisic's price as Manchester United has raised an interest towards the winger. The Italian side wants 55-60 million euros while Manchester United has offered 35. http://www.skysports.com/football/news/11668/10896140/chelsea-interested-in-signing-ivan-perisic-from-inter-milan Prijavi
28. maj 2017.9 god. comment_271355 Perišić je solidan igrač, prednostu mu je šta je dobar s obe noge. Nisam ga gledao puno u Interu, ali u reprezentaciji je zadnjih godina jedan od najboljih. E sad, sve jedno nisam siguran koliko je WC igrač i koliko bi nas podigao... Ja bi nekako rađe Sancheza za to desno krilo... Prijavi
28. maj 2017.9 god. comment_271356 WC igrač sigurno nije. Ja bih bio najsretniji kada bi mi za desno krilo doveli ili Sancheza ili Mahreza. Prijavi
28. maj 2017.9 god. comment_271367 Nadam se da ovo nije istina. Volim Perišića kao reprezentativca, ali za Chelsea nije. Treba nam WC, a ne prosjek. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.