Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Tamo gdje se i Bayern interesira bojim se da nemamo previše šanse, ajde oko Sancheza možda i imamo zbog Londona, već se navikao na grad pa ga to možda privuče, pitanje je jedino koliko nam ga je Arsenal voljan prodat, sigurno da će ga rađe utrpat nekom van eng...

Pa nije, covjeku dosadila liga, jer nije zanimljiva, a i ne moze prismrditi ligi prvaka sa psgom. Logicno je da malo place..

zašto je onda potpisao novi ugovor :D 

Ibrahimović ih bar nije zavlačio, igrao je kolko je igrao i otišo, molim lepo

razumem ja da ti to radiš iza scene, ali ovo je jedno od najgorih kmečanja koje sam video

Sto se tice napadaca, mislim da ima dosta dobrih igraca koji bi mogli biti kupljeni.

Lacazette, Modeste, Lukaku, Morata, Mbappe. Bilo koga od ovih da dovedemo, mislim da ce lijepo zamjeniti Diega.

Ja bih najvise volio Lacazeta. Modeste ima vec 29 godina, nije opcija za dugorocno.

Morat će Conte mnogo više rotirati,ako misli da zadrži Zoumu,Akea,Williana, morat će da ih rotira kao Fabregasa ove sezone.Mislim da bi glupost bila izgubiti Zoumu ili Akea radi Cahilla koliko god da se ovaj popravio.Kojeg god navijača Juventusa sam pitao kakav je Conte bio u Juventusu po pitanju rotacija svi su manje više odgovorili da je rijetko mijenjao.

neće klub tolko igrača da drži, ako se dovede neko krilo to sigurno povlači za sobom odlazak nekog igrača, ako ne sad, onda u sledećem roku

to jedino Siti i Junajted drže gomilu igrača sa velikim platama, pa samo onaj Delf u Sitiju ima veću platu no što je Lampard imao na vrhuncu karijere 

Thiago Maia je najvjerojatnije prvo "pojačanje".
Kao Kenedy i Nathan i ostala brazilska garda doveden da odigra par utakmica, sezona na posudbi te da ga preprodamo za više nego što smo ga doveli što se nadam da će se ove godine počet dešavat s nekim igračima tipa Atsu, Piazon, Kalas, Omeruo.

primetio sam i po tviteru da ljudi pljuju već uveliko Emenala, kao u fazonu da Konte neće Lukakua nego Moratu i eto jelte, ponovo mu dovode igrača protiv njegove volje

a čitam danas, lik koji je deo Dimarzio tima plus iz Belgije novinar, plus još neki iz drugih novina, svi pišu kako je Konte tražio Lukakua još u Juventusu

mislim, jeste istina da klub pa i Emenalo želi da vrati Lukakua ali daleko od toga da Konte nije njegov fan 

sad jebem li ga, tumačite to kako Vam je volja, samo kažem šta sam čitao 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.