14. maj 2017.9 god. comment_270838 preterao Verati sa izjavama, ajde sprdao sam se mesec, dva na tu temu ali on majstor nastavlja, ne staje :D jbt ko kurva neka je, ona od 500 dinara treba čovek da se zapita dal želi takvog igrača u timu, šta onda, treba da nas izjebe na prvu bolju ponudu kao Kosta Prijavi
14. maj 2017.9 god. comment_270839 Pa nije, covjeku dosadila liga, jer nije zanimljiva, a i ne moze prismrditi ligi prvaka sa psgom. Logicno je da malo place.. Prijavi
14. maj 2017.9 god. comment_270841 Tamo gdje se i Bayern interesira bojim se da nemamo previše šanse, ajde oko Sancheza možda i imamo zbog Londona, već se navikao na grad pa ga to možda privuče, pitanje je jedino koliko nam ga je Arsenal voljan prodat, sigurno da će ga rađe utrpat nekom van eng... Prijavi
14. maj 2017.9 god. comment_270843 Pa nije, covjeku dosadila liga, jer nije zanimljiva, a i ne moze prismrditi ligi prvaka sa psgom. Logicno je da malo place.. zašto je onda potpisao novi ugovor :D Ibrahimović ih bar nije zavlačio, igrao je kolko je igrao i otišo, molim lepo razumem ja da ti to radiš iza scene, ali ovo je jedno od najgorih kmečanja koje sam video Prijavi
14. maj 2017.9 god. comment_270844 Sto se tice napadaca, mislim da ima dosta dobrih igraca koji bi mogli biti kupljeni. Lacazette, Modeste, Lukaku, Morata, Mbappe. Bilo koga od ovih da dovedemo, mislim da ce lijepo zamjeniti Diega. Ja bih najvise volio Lacazeta. Modeste ima vec 29 godina, nije opcija za dugorocno. Prijavi
14. maj 2017.9 god. comment_270846 Lakazet je novi igrač AM, jedino ako im ne skinu ban onda taj posao otpada Prijavi
14. maj 2017.9 god. comment_270847 Pa ja koliko znam oni ne mogu kupovati trenutno ? Samo je realu otpisan taj ban, a AM je jos banovan- Prijavi
14. maj 2017.9 god. comment_270850 možda ne mogu da registruju igrače.... nemam pojma, znam da je u tvitu pisalo a lik je proveren 110% da je on izabrao AM a u nastavku, ako to otpadne da su zainteresovani Arsenal i Liverpul https://twitter.com/mohamedbouhafsi/status/860174235867729920 Prijavi
14. maj 2017.9 god. comment_270854 Koga bi doveli ako Sančez otpadne ?? pitam pošto nema baš nikakvih pisanja u tom pravcu, za odbranu, napadača još se i pominju neke rezevne opcije ali osim toga ništa ili je pak dovoljno pedro/vilijan Prijavi
15. maj 2017.9 god. comment_270865 Lacazette nije pojačanje za ligu prvaka.Navodno je Agueru dosta Guardiole,možda bi tu nešto mogli čak bi ga prije Sancheza a tu je i Bale i Griezmann. Prijavi
15. maj 2017.9 god. comment_270873 Kako god vilija i pedra bi ostavia za kupove i nevazne utakmice tipa legia na sbu ili tako nesto a dovesti treba klasu ne bi mahreza Prijavi
15. maj 2017.9 god. comment_270874 Morat će Conte mnogo više rotirati,ako misli da zadrži Zoumu,Akea,Williana, morat će da ih rotira kao Fabregasa ove sezone.Mislim da bi glupost bila izgubiti Zoumu ili Akea radi Cahilla koliko god da se ovaj popravio.Kojeg god navijača Juventusa sam pitao kakav je Conte bio u Juventusu po pitanju rotacija svi su manje više odgovorili da je rijetko mijenjao. Prijavi
15. maj 2017.9 god. comment_270875 neće klub tolko igrača da drži, ako se dovede neko krilo to sigurno povlači za sobom odlazak nekog igrača, ako ne sad, onda u sledećem roku to jedino Siti i Junajted drže gomilu igrača sa velikim platama, pa samo onaj Delf u Sitiju ima veću platu no što je Lampard imao na vrhuncu karijere Prijavi
15. maj 2017.9 god. comment_270885 evo juče tekst u telegrafu, ponovo sve isto, samo Lukaku i Sančez se pominju još je pisalo da Miči čeka odluku kluba i da se rešava njegova sudbina uskoro Zuma na pozajmicu i Ake traži izlaz Prijavi
16. maj 2017.9 god. comment_270925 http://gianlucadimarzio.com/en/milan-completes-a-deal-for-kessie-the-details Prijavi
17. maj 2017.9 god. comment_270953 Thiago Maia je najvjerojatnije prvo "pojačanje". Kao Kenedy i Nathan i ostala brazilska garda doveden da odigra par utakmica, sezona na posudbi te da ga preprodamo za više nego što smo ga doveli što se nadam da će se ove godine počet dešavat s nekim igračima tipa Atsu, Piazon, Kalas, Omeruo. Prijavi
17. maj 2017.9 god. comment_270954 Maia je vise Oscar, tj. strasan talenat, i mogao bi dobiti par prilika ako se dovede. Prijavi
17. maj 2017.9 god. comment_270955 dobar je, gledao sam kad se na konferenciji ubio od plakanja kad su ga pozvali u repku :D i baš tip igrača koji fali njima, da poveže odbranu i napad, imaju sad dobra krila i DM igrače, ako se on razvije biće to jebana repka ponovo po stilu podseća bar mene na Mutinja, DLP Prijavi
18. maj 2017.9 god. comment_270973 ništa novo, sve paljevinski, ima konte 200m funti da potroši .... http://www.telegraph.co.uk/football/2017/05/18/chelsea-step-bid-sign-50m-monaco-midfielder-tiemoue-bakayoko/ Prijavi
18. maj 2017.9 god. comment_270976 Mislim da toliko i ima na raspolaganju :D Mora se vala potrositi kada skontas da ce ovi manchesteri po 400 potrositi plus nam treba igraca za europu :D Prijavi
18. maj 2017.9 god. comment_270983 primetio sam i po tviteru da ljudi pljuju već uveliko Emenala, kao u fazonu da Konte neće Lukakua nego Moratu i eto jelte, ponovo mu dovode igrača protiv njegove volje a čitam danas, lik koji je deo Dimarzio tima plus iz Belgije novinar, plus još neki iz drugih novina, svi pišu kako je Konte tražio Lukakua još u Juventusu mislim, jeste istina da klub pa i Emenalo želi da vrati Lukakua ali daleko od toga da Konte nije njegov fan sad jebem li ga, tumačite to kako Vam je volja, samo kažem šta sam čitao Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.