Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

gle, mislim da se zna moj stav kakav je, da smaram oko tih mladih igrača ali evo ovde teška srca moram da priznam da je VVD toliko dobar da vredi staviti sve na njega

slikovito, po mom mišljenju, to je Mesi medju štoperima, po pitanju kvaliteta nema mu ravnog

visok, krupan, jak u duelima, brz, zna sa loptom, čita igra, pozicioniranje plus na to lider na terenu što nam svakako treba nakon odlaska Terija 

ko god ga dovede na leto, biće to babaroga transfer, znači impact kao što je Kante imao za nas ove godine

Moramo napasti ligu prvaka a za to trebamo podići kvalitetu dovesti 2,3 top pojačanja neće ništa bit od toga ako gledamo ne trebamo stopera jer imamo Cristensena,Azpi može pokrit desnog beka imamo i Ainu itd.
Tri pojačanja zna se koja su van Dijk, Alexis i Lukaku.Uz njih dva dobra wing beka da nisu skupa do 20 milijuna eura.I imamo ekipu neću reć ravnopravnu Realu i Barceloni ali ću reć najkonkurentniju jer bi imali puno bolji balans.A za EPL da ne govorim.
  • Autor

Žao mi je zbog offtopica ali moram jer ne mogu ovakvih izjava.Ne znam zašto svi forsiraju tu famoznu Barcelonu? Zašto se spominje da ima odličnu ekipu?Ovo nije ni blijeda sijenka ekipe od prije par sezona. Izuzev napada, koji je po mom mišljenju najbolji na svijetu, ostatak ekipe je malo iznad prosječan.Nije sve ni u napadu to je pokazao PSG(koji i dan danas i vjerovatno nikad neće ni znati kako je ispao) a ponajviše Juventus. 
Iniesta- svaka njemu čast, zajedno sa Xaviem je činio najbolji vezni tandem, kada je ovaj otišao par sezona je vukao Barcu međutim godine su ga stigle, vrijeme za MLS ili neko drugi ligu.
Busquets- ovaj lik mi nikad nije bio drag al' mora se priznati da je bio najbolji DMF, čitao igru perfektno, tehnika odlična, u onom sastavu Barce možda i najpotcenjeniji. Danas je miljama daleko od tog' igrača. 
Andre Gomes- ne vrijedi trošiti riječi na ovog čarobnjaka, ne znam kako je uopšte dospjeo do Barce.
Rakitić- uz dužno poštovanje solidan igrač, možda nešto iznad toga.Svakako nije krema, ubio se za rotacije.Doveden kao zamjena Cescu koji je u svemu bolji od ovoga čak je i brži (službeno najsporiji igrač primere). 

Sergi Roberto- Još jedan u nizu prefuranih igrača iz njihove čuvene škole. Već ima 25 godina i trebalo je da bude formiran igrač. Nikako nije kapacitet za prvih 11 usudio bih se reći Villareala a kamoli Barcelone.

S ovakvim veznim redom teško da se može nešto postići. O odbrani neću ni da pričam, svjetlosnim godinama je to daleko od granitne i čvrste. Trebat' će Barceloni jedan dobar remont

Slažem se, samo to što im je ekipa prosjek ti malo znači kad imaš Messia koji kad ima svoj dan može sam bilo koga pobjedit.

Ali u globalu se slažem, Barca je pred raspadom već par godina, samo ih Messi drži da se ne raspadnu, i tako će bit dok god on ili ne ode u penziju/padne u formi ili ga ne prodaju (što je malo vjerojatno da će se ikad desit). Mislim da je tu od odlaska Pepa bilo puno grešaka koji su ih tu doveli, od redovitih krivih izbora trenera, do (izuzev SN-a) poprilično loših i upitnih transfera. Iduća sezona bi trebala bit prekretnica za njih, ili će napokon dovest dobrog trenera koji će ih uspjet posložit i odgurnit nazad put trofeja ili će opet pogrješit s izborom trenera i nastavit tonit u prosječnost...

Također mislim da Španjolski nogomet je opčenito u laganom padu nakon one uvjerljive dominacije. To vidimo i na Španjolskoj reprezentaciji. Ali i klubovi su u padu, Barca, Atletico također, Real je ove godine opet u finalu LP, ali i njima će ubrzo trebat remont ekipe, Ronaldo je sve stariji, Modrić isto stari i sve je češće ozljedeđen koji im je kičma ekipe... A i nije da nešto posebno impresivno igraju bez obzira na dobre rezultate...

PS: Sorry zbog offtopica...

Dečki ja se apsolutno slažem s vama prvi bi da sam menađer barcelone doveo 6 novih igrača,u real 3 ali to su i dalje najjači klubovi uz sav respekt Juventusu za kojeg molim da osvoji ligu prvaka.Bayern im je bio ravnopravan ali nije ni on kao nekad.
Lahm i Xabi odlaze sve više na vodu izlazi da je Muller luk i voda,Robben i Ribery pomalo se udaljavaju od vrjunske razine itd.A na početku sam na njih ciljao da osvoje LP.Ne Real,ne Barca. Zašto ? Najbolji golman svijeta, jaka obrana i jak napad po kojem su mi imali laganu prednost nad Juveom.
Ajmo i mi napravit ekipu na koju će se računat da itekako može osvojit LP.

Ispričavam se radi offtopica samo sam htio ukazati na to da nam bude cilj se pojačati zbog lige prvaka a i naša konkurencija ce se definitivno pojačat,barem po financijama jer ne znam kako će se United pojačat bez Ibre i De Gee.

Sta mislite ako ne dovedemo Lukakua u napad, da pokusamo sa Vardyem, digo je formu u drugom dijelu sezone, a nije to igrac koji je zaboravio igrati fudbal. Mislim ne povezujemo se sa njim samo onako konstatacija da bi mogao uci u izbor, Englez je, dobar igrac, cijena vjerovatno solidna. Ali i pored njega treba nam jos jedan napadac.

Dobar je Vardy, ali ima već 30 godina, tako da nisam za njega...

Vjerojatno ako otpadne Lukaku, idemo po Moratu, navodno i on sam želi doć u Chelsea. Ne znam kakva je kod njega cijena, ali iako ni ja nisam bio za njega, kad malo bolje razmislim, ako nije neka bolesna cijena, sasvim solidna bi bio opcija iako ga se ovdje na forumu često predstavlja kao drvo, mislim da i nije baš tako... Ali svakako bi mi prvi pik bio Lukaku, ma koliko ga trebalo platiti.

Bale je igračina samo takva, trenutno najbolji u Realu, malo brinu ozljede, ali svakako bi bio top pojačanje, samo mislim da je njegov dolazak poprilično nerealan...

Chelsea are willing to spend €40 million on Ajax centre-back Davinson Sanchez. (Mundo Deportivo)

to su te vesti, novine iz Katalonije prenose da klub iz Londona traži igrača iz Holandije  :hljeb: 

jedino logično objašnjenje bi bilo to da je Barsa zainteresovana pa su tako čuli 

Ma kakav Bale, taj ne ide nigdje iz reala do pred kraj karijere, inače cifre koje se spominju su smiješne, ispod 100milki sigurno ne bi isao nigdje, naravno kakve su cijene danas, cijena je vjerojatno i do 120

Jedno je sigurno, Costa isporucuje ono sto treba a to su golovi. Ipak mislim da je vrijeme za promjenu i zbog kluba a i samog igraca. Costa je za ove tri sezone provedene u klubu opravdao i vise nego sto se moglo ocekivati. Amazonac je ostavio pecat u ovom klubu, to su dvije titule za tri godine i jedan je od najzasluznijih za to.

Hvala mu za sve ali vrijeme je za rastanak.

Jedno je sigurno, Costa isporucuje ono sto treba a to su golovi. Ipak mislim da je vrijeme za promjenu i zbog kluba a i samog igraca. Costa je za ove tri sezone provedene u klubu opravdao i vise nego sto se moglo ocekivati. Amazonac je ostavio pecat u ovom klubu, to su dvije titule za tri godine i jedan je od najzasluznijih za to.

Hvala mu za sve ali vrijeme je za rastanak.

Konačno jedan objektivan post o Costi, realno lik je bio vrh, čak i ukupno gledajući ove sezone, previše bodova nam je donio.. Malo mi se smučilo nakon svih onih pljuvanja po njemu, nisam mogao vjerovati ali eto, ja sam mu u svakom slučaju zahvalan i prezadovoljan sam prikazanim, ogroman trud je uložio i hvala mu na tome. Isto se slažem da je vrijeme za rastanak, iz razloga kako se više ne bi ponavljalo usred sezone da on želi otići, to nam svakako više ne treba..

Što se tiče eventualne zamjene, ima dosta dobrih napadača tu koji se nude, ali po meni niti jedan dovoljno dobar, odnosno u rangu Coste, barem od ovih što se nude i čiji je transfer izgledan kao što su Lukaku, Belotti, Morata... Tu definitivno bi mogao biti problem naredne sezone, nadam se Morati, on je nekako najbliže onom što nam treba, odnosno vrsti napadača kojeg tražimo

Nema mi smisla prodavat Williana da bi još trebali nadoplatit 15 milijuna eura za Mahreza.

Po telegraphu Abramovic spremio 230 milijuna funti za pojačanja.Od toga se mora napravit klub konkurentan za ligu prvaka,danas smo isto,ali da smo favoriti protiv pa reć ću Atletico Madrida.
Bit ću maštovit pa ću se poigrat brojkama.
Van Dijk-50 mil. funti
Ghoulam- istiće mu ugovor-0 funti
Cancelo- 20 mil funti
Lukaku- 60 mil. funti
Alexis- 40 mil funti

Uz ove igrače i po ovim realnim cijenama još ima mjesta i za Verratija.
Verrati ako bude odlazio iz Psga to ce biti Bayern. Juce je izjavio da mu je zelja da igra pod palicom Ancelotija. Takodje i Sancez je prva meta Bavaraca tako da cemo vidjeti.

Prije svega trebat ce nam napadac koji ce biti dostojna zamjena za Costu.
Inace bi nas Bayern pojeo u konkurenciji, ali u slucaju Sanchez mislim da smo mi favoriti i pitanje je da li smo spremni izdvojiti potreban novac...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.