15. januar 2017.9 god. comment_265544 Ma sumnjam da cemo ista dovesti u ovom roku, costa ostaje do ljeta to je sigurno Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265554 Muller i James su debelo podcijenjeni igrači, mislim da oba vrijede svojih novaca. Muller je osvojio sve živo i dobro bi mu došla promjena lige i kluba, super učinkovit igrač, upgrade verzija Pippa Inzaghija, zna se namjestiti, zna zabiti otpadak, ima nos za gol. Nije baš neki trkač, ali trebalo bi ga dovesti, sigurno prije nego Llorentea i slične propalitete Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265556 a gde bi stavio MIlera, prosto ne znam šta bi sa njim radio Konte na ostrvu jedino Poch ima Alija koji je tako neki hibrid i vidimo da to može da funkcioniše no dajem glavu da većina trenera ne bi znala šta da radi sa njim, mislim pre svega na one koji rade po nekom konceptu i poznaju maksimalno dve formacije a pritom im je amputiran svaki smisao za kreativnost hipotetički gledano, mislim da i njegovo dovodjenje ne bi imalo uticaja na Kostu nego na taj dvojac koji igra uz njega Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265557 a gde bi stavio MIlera, prosto ne znam šta bi sa njim radio Konte na ostrvu jedino Poch ima Alija koji je tako neki hibrid i vidimo da to može da funkcioniše no dajem glavu da većina trenera ne bi znala šta da radi sa njim, mislim pre svega na one koji rade po nekom konceptu i poznaju maksimalno dve formacije a pritom im je amputiran svaki smisao za kreativnost hipotetički gledano, mislim da i njegovo dovodjenje ne bi imalo uticaja na Kostu nego na taj dvojac koji igra uz njega Ovo je vec smisljen komentar. Znaci nije rijec o Milerovom kvalitetu vec o njegovoj poziciji i sistemu u koji se on vjerovatno ne bi uklopio. Nesto slicno se desava i kod Ancelotija ove sezone, lik ga stavlja na desno krilo i prosto se momak tu ne snalazi. Ni ja nisam za dovodjenje Milera upravo iz tih razloga. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265558 Ma kakav kvalitet, nikakav igrac. Tehnika nikakva, ne zna driblati, ne zna igrati ledjima golu, nema brzinu, nema sut. Koliko Bayern napada i dominira, i puno slabiji igraci se nazabijaju golova da igraju koliko on. Zna utrpati otpatke i zicere. Ne bih dao za njega 15 miliona, kamoli 75. Rijetko odvratan igrac. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265568 Nije u Bayern Munchenu dao gol nepamtim, protiv Wolfsburga je mislim dao gol i cijela ekipa ga grli ko Mikela. Ni slucajno dovesti Mulera. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265571 Rijetko odvratan igrac. To što je tebi odvratan ne znači da je i nekvalitetan. Muller je bez sumnje top igrač, e sad da li bi se uklopio u naš sistem je druga priča... Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265572 To što je tebi odvratan ne znači da je i nekvalitetan. Muller je bez sumnje top igrač, e sad da li bi se uklopio u naš sistem je druga priča... Po cemu je top igrac? Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265578 Tehnika nikakva, ne zna driblati, ne zna igrati ledjima golu, nema brzinu, nema sut. . Zna utrpati otpatke i zicere. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265584 Tu su nas sabili u 16 metara 89 minuta,morao je neko zabiti,igrom slučaja bio je to ovaj kloc.Antipatičan lik. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265585 Čuj dovesti Mullera da zamjeni Costu i to ni manje ni više nego Mullera koji se ne može sastaviti, šta to Muller ima što nama treba, nemojte samo "Švabo je to.." ili "Taj njegov njemački mentalitet..." i slično. Čovjek nije klasa niti će nekada biti.. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265586 Igrom slucaja je covjek zabio vec 100+ golova za Bajern i fali mu samo nekoliko golova da bude najbolji strelac Njemacke reprezentacije u historiji a sve to sa 26 godina. Igrom slucaja... Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265587 Hamco to nije nikakvo mjerilo zabio 100+ golova u Bayernu koji je dominantan u BL, Crouch je blizu da uđe u društvo igrača koji su dali 100 golova u PL pa jel to znači da je u 10 najboljih napadač koji su igrali u PL.. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265589 Igrom slucaja je covjek zabio vec 100+ golova za Bajern i fali mu samo nekoliko golova da bude najbolji strelac Njemacke reprezentacije u historiji a sve to sa 26 godina. Igrom slucaja...Igra u jednom od najjačih klubova i u jednoj od najjačih reprezentacija u svijetu,pa i Pedrova statistika u Barsi je vrlo dobra pa jesmo li ga platili 75 miliona? Baš bih ga volio vidjeti kako se pati u PL.Za te pare možemo dovesti Sancheza koji igra za 5 Mullera. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265591 Ocito ne gledamo fudbal istim ocima. Pa nije sve u tehnici i driblingu a primjetio sam da mnogi uzimaju te osobine kao jedino mjerilo ocjene kvaliteta nekog igraca. Da se razumijemo, ni ja ga ne bih volio u Chelsea ali nemojte pretjerivati i praviti od takvog igraca levata, sramota he tako nesto izjaviti. I jos nesto, zanima me kako uopste takav levat ima mjesta u prvih 11 u ekipama kao sto su Bayern i Elf? Covjek je igrao non stop i kod Van Gala, Hejnkesa, Guardiole i Lowa. Sigurno Miler dobro pusi kitu, nema drugog objasnjenja. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265593 Ne kažem da je levat ali nije ni igrač koji može zamjeniti Costu jer nije klasa, Costa je klasa špic kakvih je malo ostalu u fudbalu, Muller može igrati uz Costu ali ne i njega mijenjati. Čovjek je pao totalno nije to više onaj igrač iz finala 2012. godine, svako ima svoje ali on je za mene dobar timski igrač i to je to, nikakav extra kvalitet.. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265597 Muler je dobar igrac za Bundeslige, ne znam kolko bi se uklopio u engleski fudbal. Postignuti golovi itekako mogu imati mjerila, Inzaghi nije imao nikakvu tehniku, drbibling, vjecito na granici ofsajda pa je jedan od najboljih napadaca Italije svih vremena, ima jos puno takvih primjera. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265603 Kakve su sve seklemezine u Bayernu igrale centarfora i utrpale bruku golova, mislim da dovoljno govori. Pogotovo u onom periodu dok su Ribery i Robben filali loptama sa bokova, samo se naklonis glavom i eto ga. Igrala se viktorija na protivnicki gol. Ako ce vec spica iz Bayerna ima Lewandowski koji je klasa, pokazao je to i u Dortmundu. Ili nek uzmu Douglasa Costu za krilnu poziciju, taj ima top u lijevoj nozi. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265608 Kada je taj Douglas Costa ovdje opisan kao brazilski uhljeb ima par godina :D Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265610 Kada je taj Douglas Costa ovdje opisan kao brazilski uhljeb ima par godina :D Jest, pojeli smo govno posteno poslije toga.. A sjecam se da nas je doslovno molio da ga kupimo od Sahtara Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265613 Ne vjerujem igi da kao jedini argument navede njegov gol nama u LŠ i to je to, igračina, Bog, apostol a ovamo kada zelis dokazati suprotno trazi se hiljadu kuraca i razloga hahahaha Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265614 Ne vjerujem igi da kao jedini argument navede njegov gol nama u LŠ i to je to, igračina, Bog, apostol a ovamo kada zelis dokazati suprotno trazi se hiljadu kuraca i razloga hahahaha Koliko znam lik je bio naj strijelac prvenstva, i sami su ti pokazali kakve strašne brojke ima. Nitko mu ne može osporiti da je dobar igrac, nisam za njegovo dovodenje, ali on je dobar igrac, izrazito ubojit. A ti nisi naveo niti jedan razlog adekvatan zasto je on po tebi shit, niti mozes, jer to ne stoji po nikakvom podatku ili statistici Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265615 Igrač je prosjek obični pa u Bayernu je i Gomez zabijao po 20 golova po sezoni,imamo Pedra koji ima dobru kretnju,ima njuh za gol,ali vrlo često zna nestati.Ukoliko želimo adekvatno zamijeniti Costu radije bih da to bude Sanchez i neka igra lažnu devetku.Ja sam naveo primjer Pedra koji je za mizernu minutažu u Barsi imao 60 golova i negdje oko 40 asistencija. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.