15. januar 2017.9 god. comment_265621 Koliko znam lik je bio naj strijelac prvenstva, i sami su ti pokazali kakve strašne brojke ima. Nitko mu ne može osporiti da je dobar igrac, nisam za njegovo dovodenje, ali on je dobar igrac, izrazito ubojit. A ti nisi naveo niti jedan razlog adekvatan zasto je on po tebi shit, niti mozes, jer to ne stoji po nikakvom podatku ili statistici Bio je i Torres najbolji strelac Eura dok kod nas nije mogao meda. Miller je dobar igrač, mentalno jak, odličan finišer i jako se dobro pozicionira to je ono što od dobrih stvari prvo primjetim. Mane su ta što je veoma loš u igri 1 na 1 i još stvari koje krase Kostu kao što je igra leđima i mogućnost da otrese čuvara jednim pokretom tijela, nadomjesti Muller dosta toga svojom kretnjom i sa osjećajem da bude na pravom mjestu u pravo vrijeme ali on nikada neće biti pravi špic koji, počeo je kao veznjak sad ga najviše koriste kao AMF-a, SS-a to je njegova pozicija ali nama u slučaju da Costa ode treba čisti napadač. Pored toga ove sezone je u padu forme mislim da nije zabio 3-4 gola samo. I hamco 27 mu je godina a ne 26 Eto to je šta mislim o njemu klocinom sam ga nazvao primarno jer ga očima ne mogu i bukvalno od kad sam ga prvi put vidio postao mi je antipatičan ali da je loš igrač nije. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265625 Bio je i Torres najbolji strelac Eura dok kod nas nije mogao meda. Miller je dobar igrač, mentalno jak, odličan finišer i jako se dobro pozicionira to je ono što od dobrih stvari prvo primjetim. Mane su ta što je veoma loš u igri 1 na 1 i još stvari koje krase Kostu kao što je igra leđima i mogućnost da otrese čuvara jednim pokretom tijela, nadomjesti Muller dosta toga svojom kretnjom i sa osjećajem da bude na pravom mjestu u pravo vrijeme ali on nikada neće biti pravi špic koji, počeo je kao veznjak sad ga najviše koriste kao AMF-a, SS-a to je njegova pozicija ali nama u slučaju da Costa ode treba čisti napadač. Pored toga ove sezone je u padu forme mislim da nije zabio 3-4 gola samo. I hamco 27 mu je godina a ne 26 Eto to je šta mislim o njemu klocinom sam ga nazvao primarno jer ga očima ne mogu i bukvalno od kad sam ga prvi put vidio postao mi je antipatičan ali da je loš igrač nije. Sry krivo sam shvatio, uglavno slaze se sa svim sto si napisao, iskreno ni ja nisam za njegovo dovodenje, pogotovo ne kao zamjena za costu. Mogu ga zamisliti u tandemu sa costom i to u 3-5-2 gdje bi bio malo povuceniji od coste, ali kao klasicna spica ne mogu.. Radije bih za te pare dodao malo i kupio griezmanna, koji je dokazan u 3-5-2 ili mozda cak bi probao s njim u 3-4-3 jer mislim da cak i to moze odigrat, 3-5-2 nam bas ne odgovara jer ne vidim poziciju za hazarda tu.. Ili eventualno sanchez naravno Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265626 Igrač je prosjek obični pa u Bayernu je i Gomez zabijao po 20 golova po sezoni,imamo Pedra koji ima dobru kretnju,ima njuh za gol,ali vrlo često zna nestati.Ukoliko želimo adekvatno zamijeniti Costu radije bih da to bude Sanchez i neka igra lažnu devetku.Ja sam naveo primjer Pedra koji je za mizernu minutažu u Barsi imao 60 golova i negdje oko 40 asistencija. Boga mi Pedrito je nekad tamo prije jebi ga čini mi se 6-7 godina (jebu me malo ove godine brzo sezone prolaze :D ugl. one godine kad je barsa igrala sa interom kad je ibra bio u barsi...) bio legitiman član prve postave i nije imao mizernu minutazu. Mario Gomez je bio klasični ubica koji je tu bio da ne radi ništa osim da zabija golove a čovjek je to znao, vrhuski klasični špic koji trpa čime stigne i isplatio se dobro Bayernu. Alexis , na njega ne treba trositi riječi. Jedino što mi nije jasno je odakle ta ideja da se igra sa jebenom laznom devetkom jer je to po meni jedno veliko sranje. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265627 Costa je igrač koji nas izdvaja od ostalih TOP ekipa u PL, ne govorim sada o tabeli ili bodovima nego o rosterima i tipovima igrača koje svaka ekipa iz vrha ima. Klasični ubica, centarfor koji radi sve na terenu, prava napast, suvišno je pričati koliko bi ga bilo teško nadoknaditi.. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265628 Sry krivo sam shvatio, uglavno slaze se sa svim sto si napisao, iskreno ni ja nisam za njegovo dovodenje, pogotovo ne kao zamjena za costu. Mogu ga zamisliti u tandemu sa costom i to u 3-5-2 gdje bi bio malo povuceniji od coste, ali kao klasicna spica ne mogu.. Radije bih za te pare dodao malo i kupio griezmanna, koji je dokazan u 3-5-2 ili mozda cak bi probao s njim u 3-4-3 jer mislim da cak i to moze odigrat, 3-5-2 nam bas ne odgovara jer ne vidim poziciju za hazarda tu.. Ili eventualno sanchez naravno Ma razumijem drug i ja kad premotam svoje postove izgleda kao da govorim da je on kurac od igrača ali jebi ga to je ugl . bilo zbog toga sto mi je kažem ti totalno antipatičan lik Costa je igrač koji nas izdvaja od ostalih TOP ekipa u PL, ne govorim sada o tabeli ili bodovima nego o rosterima i tipovima igrača koje svaka ekipa iz vrha ima. Klasični ubica, centarfor koji radi sve na terenu, prava napast, suvišno je pričati koliko bi ga bilo teško nadoknaditi.. Napast, prava riječ. Koliko on pere odbranu pa onaj gol protiv Boroa čini mi se kada je lopta padala i on je prvi dohvatio pored čitave protivničke odbrane, način na koji pritisne stopere kad imaju loptu, tjera ih na grešku, ma ima čovjek mnogo toga dobroga i bilo bi šteta bez ovakvog špica ostati Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265636 Boga mi Pedrito je nekad tamo prije jebi ga čini mi se 6-7 godina (jebu me malo ove godine brzo sezone prolaze :D ugl. one godine kad je barsa igrala sa interom kad je ibra bio u barsi...) bio legitiman član prve postave i nije imao mizernu minutazu. Mario Gomez je bio klasični ubica koji je tu bio da ne radi ništa osim da zabija golove a čovjek je to znao, vrhuski klasični špic koji trpa čime stigne i isplatio se dobro Bayernu. Alexis , na njega ne treba trositi riječi. Jedino što mi nije jasno je odakle ta ideja da se igra sa jebenom laznom devetkom jer je to po meni jedno veliko sranje.Kad su bili Messi Ibrahimović Eto i Henry nije igrao redovno,poslije kad su otišli došli Neymar i Sanchez,Pedro opet na klupu,više vremena je bio Squad igrač nego standardni prvotimac. Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265641 Kad su bili Messi Ibrahimović Eto i Henry nije igrao redovno,poslije kad su otišli došli Neymar i Sanchez,Pedro opet na klupu,više vremena je bio Squad igrač nego standardni prvotimac. Ma i uefa je tada rotirala pun kurac igrača te ne valja ibra, henry i alexisa umalo da useru ali ko ih jebe. btw pedro je upisao preko 300 nastupa za barsu u svim takmičenjima Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265649 Ma slazemo se jedino u tome da niko od nas nije za dovodjenje Milera. Sto se tice tog famoznog desnog krila, ako vec ne mozemo dovesti Sancheza, volio bih da dovedemo ljevaka koji moze zasjecati unutra jer to nam u ovom slucaju mnogo fali. Ulazak u sredinu s desne strane i podvaljivanje lopti iza ledja odbrane ili prijetnja sutem. Ima tu par igraca koje bih ja instan doveo bez puno razmisljanja, a to su prije svih Mahrez i Bernardo Silva iz Monaca. Ovaj drugi sam ubjedjen biti buduca zvijezda, trenutno je malo takvih igraca, sa dobrim prijemom, first touch igrom, driblingom, tehnikom pa cak i sutem. Uglavnom, volio bih da konacno dovedemo u ekipu jednog takvog igraca koji je ljevak i koji bi nam donio neke sasvim druge opcije u napadu nego sto to sad imamo. Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265673 Nerazumijem zašto ste zapeli za desno krilo a imamo Pedra u vrhunskoj formi. Imamo Williana koji isto nije za odbaciti + Bertranda Traorea koji takođe igra (uspješno) tu poziciju na posudbi u Ajaxu. Šta očekujete koji k.od desnog krila 15-20 golova i još možda 20 asistencija Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265682 Ne, nego nekoga u rangu hazarda i coste da imamo bas wc napadacki trojac, pedro je dobar ali ja ga vidim korisnim u rotacijama vise nego u startnih 11.. Mislim da u francuskoj ligi bas ima dosta potencijala za kupiti i da bi trebali tamo gledat, uvijek smo od tamo pogadali sa transferima Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265688 pojebaće nas eventualni transfer Koste opasno, da ne pričam o tome kolko bi tek bilo loše ako ga Roman zatvori i baci ključeve sve mi se čini da bi najmanje bolelo to da mu se da para kolko traži, nije da ne možemo da priuštimo to nakon ovih povećanja prihoda na drugu stranu, klasično iznudjivanje i talačka situacija, ne znam, nisam pametan, još nije moglo u gorem trenutku da se dogodi, onda kad Roman napokon dobije dozvolu da ulupa 500m na stadion neko mu se posere po faci Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265690 Nadam se da će doživjeti Maloudinu sudbinu, daleko je 30. juni 2019. Pa nek ga onda Kinezi besplatno dovedu, al tad će mu ponudit ko Mikelu 150k sedmično. Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265693 Po meni je stvar oko Coste poprilično jasna. Costa ima ugovor do 2019 i ima da ga poštuje. Ako oče ić nek nagovori Kineze da nam ponude 120M i eto im ga, u suprotnom ima da igra, trenira i šuti, ako neče na tribine pa nek trune dvi godine Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265694 i što je najgore, nikom ništa time ne bi dokazali, verovatno bi se neko našo i napisao, svaka čast čelziju, nisu pristali na ucenu, odjebali Kineze i šta ti ja znam a na kraju se broje samo oni bodovi na tabeli što bi svakako izgubili u tom slučaju a kad gubiš bodove, neće proći dugo dok Kurtoa il neko treći digne sidro Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265695 nema više igrača poput Lamparda, Terrya, Drogbe, pa i Mikela, koji su šutjeli i radili. Sa ovim danas igračima nikad ne znaš šta te može zadesiti, kad nemaju onu prvu, najbitniju stvar, a to je poštovanje prema klubu u kojem igraš. Nego, ima li kakvih novosti za Payeta? Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265703 Ima, Payet se vraća u Francusku na Velodrome za 25 milki. Što se Coste tiče ne zeli da prihvati novi ugovor i dobija 200k po sezonu (zbog ovoga mu ne bi ponudio ni marke više) na kraju sezone ga pustiti u Kinu za masnu paru, od tog zaključavanja do 2019 nemamo ništa a i zašto to sebi da dopuštamo , bole nas kurac. Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265706 nema više igrača poput Lamparda, Terrya, Drogbe, pa i Mikela, koji su šutjeli i radili. Sa ovim danas igračima nikad ne znaš šta te može zadesiti, kad nemaju onu prvu, najbitniju stvar, a to je poštovanje prema klubu u kojem igraš. Kako se vremenom zaboravljaju gluposti koje su legende pravile, ćutili i radili, a ovamo uticali na to da neki treneri dobiju otkaz, Drogba je sam nekoliko puta bio pred odlaskom iz kluba. Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265709 Kako se vremenom zaboravljaju gluposti koje su legende pravile, ćutili i radili, a ovamo uticali na to da neki treneri dobiju otkaz, Drogba je sam nekoliko puta bio pred odlaskom iz kluba. Pa sad, jel to do trenera il do njih? Boasa sam i sam podrzavao dokle god je islo, ali na kraju se ispostavilo da je donio niz losih odluka. Scolari tupko mislio prodati Drogbu i zamijeniti ga Adrianom. Niko od njih nikada nije uradio ni slicno nesto kao Costa sada. Medjutim, ima i u ovom timu zaista igraca koji su zavolili klub i daju u svakom trenutku 100% od sebe za Chelsea, bilo na terenu ili van njega. Mada ima i fakat mutnih likova s kojima nikad ne znas kad moze dici sidro. Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265728 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/820988049685446664 Prijavi
16. januar 2017.9 god. comment_265738 Ovaj mali Morata je mačak u vreći tačno ne znam šta reći povod njega Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265746 Icardi je mnogo bolji igrac od Morate. Lik dobro ganja prostor, nesto kao Costa, s tim sto ima mnogo bolju tehniku. Malo ga visina jebe, al je zato brzi. Nikad nisam bio njegov fan, ali ove sezone sam mnogo pratio Inter i on me bas pozitivno iznenadio. Mislio sam da je drvo, ali lik ima skroz dobru tehniku, a i ubacivanje iza ledja odbrane mu je skroz dobro. Definitivno sam prije za njega nego za Moratu. Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265748 Slazem se , icardi je trenutno najslicniji Costi . Uz to je mlad i dosao bi nam odlicno, ali mislim da je to nerealno. Inter mi je jedan od drazih klubova , odma iza Chelsea ,pa ih dosta pratim. On je tamo kapetan, sunning ulaze dosta , najavljuje se stvaranje neke mega jake ekipe na ljeto. Tesko je ovekivat da bi njega pustili , novac im nije problem. Morata mi se nesvida , nije jednostavno ta klasa. Mozda bude u buducnosti ali cisto sumnjam. Mi moramo ako je ikako moguce Costu zadrzat do ljeta , i onda naci i ako treba masno platiti pravu zamjenu. Problem je sto svima u ovom trenu izgleda skoro nemoguce nac pravu zamjenu . Ja sam vise za opciju dovodenja prave devetke , iako ih je malo ovakvih kao diego. Muller, Griezman, pa cak i Aubmeyang nisu tip igraca koji je cista devetka iako su strasni igraci. Sve ovisi kako ce se Conte odlucit igrati a s laznom devetkom nema onog sto diego savrseno radi . U trenutku kad je okrenut ledima golu primanje lopte,odlaganje hazardu i pedru , a i sasvim solidna igra 1 na 1 s obrambenim igracem. Malo je tako kompletnih napadaca .. Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265749 Ja sam za Belottia, igrac koji je fenomenalan napadac, mlad ali igrac koji pisa krv na terenu, a ne neka primadona. Lukakua bih takodjer pokusao dovesti, ukoliko Michy ode,gledao sam ga protiv citya, mnogo je napredovao, a oduvjek je bio odlican strijelac. To su te realnije opcije, Aubamejang, Griezman i slicni, mislim da su predaleko od Chelseaja, zbog cijene. Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265755 Ako Costa ode na ljeto, moje želje su Auba i Sančez.Onaj pavijan Grizman će vjerovatno u raspali junajted Prijavi
17. januar 2017.9 god. comment_265759 Halo ba, Lacazette je jedina opcija, to je Bog napadaca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.