Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Bonucci’s son underwent surgery at the end of July to cure a severe pathology that has not been named and shortly after their son’s surgery, Bonucci’s family released a statement asking the press to ‘respect the silence and the privacy that every child and his family deserve’ (that’s why you’ve never heard about this story before oncalciomercato.com) adding that the ‘surgery was successful’ and that there were some ‘positive news’.

Vjerojatno nije nikamo ptišao na ljeto jer mu sin ima tumor ili nešto pa je htio izbjeći stres oko preseljenja.......Čini se kao moguć transfer jer su u Torino doveli Benatiu na ljeto. S time da  bi radije Chiellinija gledao, ali ajde, valjda će ovo uspjeti

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/783785540130840576

https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/783785774621810689

Whisper i ja pravimo more na jugu Srbije od balavljenja.

Prva dvojica može jer mogu zaigrat i na krilu, Morata (osim ako nemamo namjeru igrat s 2 napadača) je nepotreban, samo će Michy dobivat još manje šanse...

Auba-Kosta-Grizman
To je najmanje 50-60 golova u ligi
E onda mogu u odbrani da igraju i Kejhil i Luiz i Bane, ma mozemo i Bosingvu da vratimo, mislim da je sad bez kluba :D
Nalupace se opet par paprenih transfera, sada ili na leto, i time ce Konte ostati bez ikakve zastite, u koliko ne isporuci. U tom slucaju ce veliki gazda traziti borbu za titulu, ili cemo na Bozic opet imati novog trenera, pa ce njemu trebati sezona da usaglasi sebe sa igracima, i tako u krug...

Pravi momenti za velika ulaganja bili su posle Karlove i posle Murinjove titule. Sve ostalo je pucanje u prazno, gasenje pozara, ali sa kontra efektom. Nadam se da ce Konte uspeti da sacuva poverenje ljudi iznad, da ova vrteska vec jednom stane.

Hoces li pravit more i ako od njih troje dovedu samo Moratu? :D

Hoću i u tom slučaju, ali ne od bala već od krvi.

I onda za 5 godina, Christensen će  po treći put biti izabran u idealni tim godine, forumaši liju suze, a diablo i dalje tvrdi da je retardiran jer nije dovoljno visok.

Cristiansen bi trebao biti buducnost Chelseaja, ne znam ni sam zasto nije vracen u klub, njegova prodaja bi bila ravna pustanju Cecha i Debruyna.

Mora da ne valja kurcu čim je diablo rekao da je retardiran.  :P Nisam upoznat sa kvalitetama Christensena,ali volio bih da dođe nazad u Chelsea jer od Cahilla ne može biti gori.

Joj, opet Barca Balkan proseri o akademiji.

Chelseajeva akademija je smeće i točka, nikad neće pošteni igrač odande niknuti i bezvezno je uopće trošiti lovu i riječi na to. Jebala vas akademija, ima se novaca i treba se trošiti, a ne tražiti izgovore u FFP jer Abroamovič ne želi dati pare, dok City, United i Liverpool troše ko da sutra ne postoji....Dok je Emenalo u klubu, nema tu kruha. Prosjek do prosjeka. Zato se i ne dovode treneri tipa Simeone. 

Imao je i Arsenal unazad par godina talente tipa Nordtveit i Denilson koji su bili bolji od ičega što je naša akademija ikada izbacila pa nisu napravili nikakvu karijeru. Jednostavno skaut služba ne radi dobro i točka. 

https://www.facebook.com/BalkanChelsea/videos/1220535794680692/

Da moze biti gori.

kako je ovo gore od Cahillovog kiksa prvo Cahill sam sebi zakomplicira dok je ovom lopta nabijena i uopšte je nije dirnuo,kad je zamahnuo protivnički igrač je gurnuo svoju nogu ispred i uzeo mu loptu.Ovo jeste greška i morao je bolje,ali tek mu je 20/21 i naravno da ne bi igrao od prve minute ali kao backup je bolje imati njega nego Cahilla.Uostalom Borussia M. je u ligi prvaka,ako je on toliki antitalenat sigurno da Borussia ne bi vidjela LP.Uz Terrya koji će nadam se ostati i sljedeće sezone ostati,ali samo u ulozi mentora može naučiti mnogo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.