Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

E dobili smo novog starog zabavljaca. A zabavljace nas i na pl mecevima. Pakla cigara i gajba piva da mirno gledam odbranu sa luizom.
NOTE:

Svaki čovjek ima poštapalicu, kod nekih je to "znači", kod drugih "dakle", postoje i oni koji su alternativniji pa koriste "međutim" ili čak "elem". 

Naš Filip kao poštapalicu koristi "Hljeb te jebo". 

Ajde da je i ovo gotovo. Kad sve sumiramo mislim da moramo bit itekako zadovoljni odrađenim prijelaznim rokom pogotovo kad se uzme situacija u kojoj se nalazimo (ne igramo lp, Conte tek došao i treba mu vremena kako u svemu tako i u transferima). Znam da su mnogi vjerojatno nezadovoljni i da će grintat kako ne dovodimo WC igrače i sl. ali mislim da smo ovaj prijelazni rok odradili i više nego dobro.

Uglavnom, doveli smo 4 igrača, od čega su 2 TOP pojačanja 1 potencijalno top pojačanje i 1 s kojim nisam baš oduševljen ali je barem na kritičnoj poziciji... Mislim da bolje nije moglo...

Kante - vrhunsko pojačanje, po meni i među najboljim pojačanjima uopće u zadnjih par godina. Mislim da smo se u ove tri utakmice već uvjerili o kakvom se igrču radi. Plus, došao je za siću, ma vrhunsko pojačanje!

Michy - već vidim novog Drogbu :), igrač za sadašnjost ali i budućnost, s njime smo rješili napadačku opciju za idućih 10 godina i dobili potencijalnu legendu  kluba, a u najgorem slučaju za 4-5 sezona ćemo ga utrpat Barci/Realu za 3 puta više nego smo ga platili, a mislim da je ovih par utakmica bilo dovoljno da se uvjerimo da kvalitete ne nedostaje. Po meni WC pojačanje...

Alonso - Ne znam puno o njemu, ali po satistici i komentarima koje čitam mogao bi bit top pojačanje. Ako ništa barem više nečemo gledat Ivanovića na beku i Azpi će moć zaigrat na svojoj strani, a i nije puno plaćen tako da s njim možemo samo pogodit...

Luiz - s njime nisam baš oduševljen ali ajde nije totalna karina i barem je iskusan, a možda me pod Conteom i razuvjeri... A i barem je zabavan ko tip...

Previse para za tako malo muzike.
Luiz kome je vrednost 23 m mi dali 35. Alonso koji vredi 7 mi dali 20.
Al to je kad cekas zadnji dan. Nama pod hitno treba osvezenje u upravi i u strucnom stabu. Treba vise planskog rada da nam se ne desavaju vise lukau i de brujne.
  • 1 mjesec kasnije...
Odbrana je prioritet broj jedan.
Ne mogu Aldervirelda da prezalim nikako. Bojim se da opet ne provedu mesec dana jureci nekoga koga ne mogu dobiti. U svakom slucaju kvalitetan stoper je obaveza. Previse je rizicno cekati leto. Samo sto meni ne pada na pamet nijedan koji se uklapa u kritikujeme kvaliteta i dostupnosti.
Sto se napada tice, zavisi od Kontea I toga da li ce menjati formaciju, ali Grizman je najbolja opcija u svakom slucaju, jer covek moze da igra sve zivo. Osim njega, primamljiva meta je i Draksler. Volfsburgu ne ide bas najbolje, mogao bi se ubediti da digne sidro odatle.
Dobar je Grizman ali nam u ovom trenutku nikako nije prioritet. U špici već imamo dva odlična napadača, na krilu je već veći problem ali i tu imamo sjajnog Mosesa a i Willian može koji put solidno odigrat, tako da ćemo se već snać bez Grizmana barem ovu sezonu...
Prioritet nam ponajprije treba bit stoper i (ako već neče igrat Fabregas) kreativan veznjak koji može vodit i organizirat igru, a tek onda možemo razmišljat o svemu ostalom
Willian jedino ako dadne 10+ golova do kraja polusezone može ostati.Grizmana dovesti obavezno i po mogućnosti Gimenez iz Atletika ili Romagnoli iz Milana i kreativan CAM.
Nema potrebe menjati Kostu za Lakazeta, jer je ovaj drugi polivalentan napadac,kao i Grizman uostalom, koji moze da igra sve napadacke pozicije u svim formacijama.

Cim rese odbranu, napad ce sam sebe dovesti u red.

Grizman i Bonuci su ovdje najbolje opcije i uz njih vratiti malog Hazarda ako smo u mogucnosti, dat mu sansu. 

De Sciglio se spominje kao Conteova meta??? Sinoc sam to negdje procitao...

Ja sam mišljenja da nam napadački dio ekipe (napadači, krila) nisu problem jer čak i dovedemo svjetske klase đabe nam to kad nema ko organizirat igru i donjet loptu tim napadačima. Nama treba igrač tipa Modrić, s takvim bi igračem bili 3 puta jači, siguran sam...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.