18. decembar 2011.14 god. Autor comment_11507 Vidio si protiv Liverpoola u kupu da nije zelen ! A uostalom kako ce postati igrac ako neigra ? Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11508 nadam se da je istina...ajde romane obraduj nas http://www.tribalfoo...mar-bid-2561681 I još dodaj ovo http://www.thenational.ae/sport/football/chelsea-plan-mario-goetze-bid Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11514 Al' nas nalozise ljudi sa ovim pricama: Stize Neymar, a i Gotze. Nema nista od toga, msm ja bih bio presrecan kada bi neko od njih dosao ali sanse su zaista minimalne. Vjerujem da svi znate, Napoli je djelovao prije nas i uzeo Vargasa. Poslali su €13m i izgleda da je ostalo jos samo par stvari i transfer je sredjen. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11516 Nije mi bitno kakvo je ime igrača, al samo da bude pun pogodak ko Mata :D Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11518 Nije mi bitno kakvo je ime igrača, al samo da bude pun pogodak ko Mata Samo to. :D Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11519 Goetze bi bio odlicno pojacanje:) mislim da bi se sjajno uklopio :) Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11529 I ja bas citam na skoro svim portalima da AVB zeli dovesti Neymara... Koliko je istina to znaju ljudi u klubu, ali jedno znam... TREBAJU NAM POJACANJA... Kad sam vidio danas kako Barca melje Santosa pasovima, igraci se krecu konstantno i uvijek naprave visak, rekao sam sebi, pa mi se njima mozemo suprotstaviti samo ako sve poredamo u odbranu.... Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11532 Ja bih najvise volio kad bi doveli Ibisevica e onda bi nas bht1 stalno prenosio..HA..Ha jA. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11538 Dobar je Neymar al treba se udebljati i malo u teretanu. šta će on sa 55kg na Vidića, Karagera, Kompanija, Kaboula, Fabia Kanavara.. pa ubiće jadno djete.. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11545 Heh pa upravo takve trome igrace baca na pod fintama, dok bi mu veci bio problem preci recimo jednog Luiza, Kompanya, Pepea i sl. :) Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11549 Sta je sa Sturridgeom i on nije boz zna nesto bapucan, meni izleda isto da je hljeba željan, al on ima nesto sto drugi nemaju a to je brzina i *eben dibling kojim ubija odbranbene igrace, eh isto sto sam rekao za Danny-a reci cu i za Neymara. Jest on žgoljav ali postavi sebi jedno pitanje kako tog žgolju uhvatit, prosto nemoguće NIKAKO ! Po mom misljenju i danasnjem utisku kako su igrali tj. kako je igrao Neymar nije nesto pokazao, jer je jedini igrao i nije se imao s kim dodavati, dok s druge strane imao je nekoliko pokusaja pa cak mislim 1-2 puta je izlazio na golmana ali nista, doveli njega, Gotzea ili Hazarda znam da bi nam dobro došli i unijeli velike živosti u ekipu ... :D Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11553 Ali Sisoko na meti Čelsija http://www.sportske.net/vest/transferi/ali-sisoko-na-meti-celsija-60963.html Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11585 Wan Der Wiel ide u Valensiju sam je to danas potvrdio. Izgubili smo veliku priliku, takav nam je trebao umijesto Bosingwe! Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11590 Wan Der Wiel ide u Valensiju sam je to danas potvrdio. Izgubili smo veliku priliku, takav nam je trebao umijesto Bosingwe! Taj ti je 'Bosingwa-drugi dio'. Nismo ništa propustili. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11595 Sisoko je pravo dobar igrac, lijevi bek.. ne znam mozda nam i treba taj lijevi bek jer ne znam da li je Bertrand adekvatna zamjena za Ashleya.. ii slazem se sa chelseafan97, velika prilika je propustena, van der Wiel je bio savrsena zamjena za Bosingwu.. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11600 Sisoko je pravo dobar igrac, lijevi bek.. ne znam mozda nam i treba taj lijevi bek jer ne znam da li je Bertrand adekvatna zamjena za Ashleya.. Treba nam ljijevi bek definitivno, Cole je tu siguran u zadnje vrijeme ne igra dobro ali bez obzira je stalno prva i uvijek odigra svih 90 min , Bertrand jos nije spreman tako da nam treba neka adekvatna zamjena. E sad da li je to bas Sisoko ? Prije 2 godine je trebao potpisat za Milan sve je bil dogovoreno. A onda nije prosao ljecnicki pregled zbog navodnih problema sa zubima sto je kasnije protumaceno da ima izvijesnih problema sa srcem i da je to sa zubima samo paravan . Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11602 Sisoko je pravo dobar igrac, lijevi bek.. ne znam mozda nam i treba taj lijevi bek jer ne znam da li je Bertrand adekvatna zamjena za Ashleya.. ii slazem se sa chelseafan97, velika prilika je propustena, van der Wiel je bio savrsena zamjena za Bosingwu.. Ništa bolji nije Sisoko od Ryana i nadam se da je to jedna u nizu patki. @wisey reče to za VD Wiela, s čime se slažem. U ofanzivi dobar, u odbrani katastrofalan. Baš kao Bosingwa. I zašto onda davati pare na takvog igrača? Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11604 Ne bih se zalio ako to bude on, dobar je igrac, vjerovatno jedan od najboljih igraca Lyona i relativno je mlad, 23 il 24 godine.. Ništa bolji nije Sisoko od Ryana i nadam se da je to jedna u nizu patki. @wisey reče to za VD Wiela, s čime se slažem. U ofanzivi dobar, u odbrani katastrofalan. Baš kao Bosingwa. I zašto onda davati pare na takvog igrača? Bosingwa kada je dosao u Chelsea imao je 26 godina, znaci gotov produkt sa vrlo malo ili ni malo prostora za napredak.. van der Wiel je mlad igrac koji ima samo 22 ili 23 godine, nisam siguran, te veliki talenat i potencijal za dalji razvoj.. pogledajte samo igraca Arsenala Bacary Sagna koji kad je dosao u Arsenal bio je uglavnom orijentisan na igru u defanzivi ali s vremenom to se promijenilo i pogledajte sada njegov doprinos ofanzivnoj igri i one ubacaje sa desne strane.. i Sagna je dosao u Arsenal sa 24 godine, znaci stariji od van der Wiela godinu, a godina je duga za napredak.. Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11609 ja sam na toj poziciji htio Coentraa,ali on je u RMD,a jos su mi dobri od ovako mladjih Bale,Badstube i svidio mi se onaj Alba iz Valensije Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11611 Dobar je Neymar al treba se udebljati i malo u teretanu. šta će on sa 55kg na Vidića, Karagera, Kompanija, Kaboula, Fabia Kanavara.. pa ubiće jadno djete.. Ma on je bucko kakav je nas Ramires... :-DDD Kakva teretana uspori igraca, dobar je on... Sto se tice kilaze oni to usklade vec na pripremama i redovno se vagaju tokom citavog prvenstva, tako da on sigurno nema ni viska ni manjka kilograma... Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11617 Teretana uspori igraca ?? Jel Ronaldo usporen ili Alexis Sanchez ili Antonio Valencia ili mozda najbolji primjeri Micah Richards i Elokobi iz Wolverhamptona ?? Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11619 Inače je Cissokho a ne Sissoko Dobar, ali ne treba nam trenutno. Što se Van Der Wiela tiče, ne mogu reći da mi je žao što ga nismo doveli, već vidim da Kane nikad ne bi mogao postati veliki igrač ako bi mu netko takav blokirao mjesto, a Kane je zasigurno veći talenat od VDW-a, plus je Englez i naš ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.