13. decembar 2011.14 god. comment_10819 Chelsea ozbiljno zainteresovan za Cilenskog napadaca Eduarda Vargasa(22), pominju ga kao mogucu zamjenu za Anelku. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10827 Chelsea ozbiljno zainteresovan za Cilenskog napadaca Eduarda Vargasa(22), pominju ga kao mogucu zamjenu za Anelku. Da citao sam dosta o tome, kao glavi konkurent za njegovo dovodjenje bit ce Inter koem ove sezone nikao neide. Ja i nisam bas toliko za njegovo dovodjenje. Po vokaciji je RMF, tako da i ako dodje bit ce u sjeni Sturridge ! Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10829 Te sportske.net obiÄne šupljake narode serviraju i sve osim službenih izjava sa tog sajta uopšte ne treba razmatrati. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10835 kako god, zamjena je za anelku i sigurno bi mnogo vise ponudio nego anelka ali posto je sturridge u formi sigurno da ce sjediti na klupi.. medjutim ja mislim da bi on bio dobra zamjena za sturridga je mu treba dobar konkurent, a i on bi se vise trudio da dobije mjesto u timu... ja bas i nemam nista protiv, bolji je i od kaloua i anelke... (kako sam pregledao nek klipive na youtube) a momak moze igrati i napadaca i ove sezone dobro igra... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10849 Pošto je sve izvjesnije da Torres odlazi u januaru, evo po meni par najboljih zamjena: - Edinson Cavani - 24.500.000 £ - Fernando Llorente - 17.500.000 £ - Chicharito - 16.500.000 £ - Lucas Barrios - 15.000.000 £ - Alessandro Matri - 14.500.000 £ - Loic Remy - 13.500.000 £ - Seydou Doumbia - 13.000.000 £ - Moussa Sow - 9.700.000 £ - Batefimbi Gomis - 8.800.000 £ Po meni: 1. Cavani 2. Doumbia 3. Matri 4. Chicharito 5. Llorente 6. Barrios 7. Gomis 8. Remy 9. SowS obzirom na mogućnost igranja na oba fronta, najbolji izbor je Matri, za Llorentea nisam siguran, pa dali mi netko moze objasnit kako to tocno funkcionira? Prijavi
14. decembar 2011.14 god. Autor comment_10857 Obrazloži. Zato sto jedini ima kvalitet koji je "imao" Torres kada je dovodjen u Chelsea. . . Gomis , Sow , Remy , Matri , Barios , nedorasli za Chelsea , (Barios jedne sezone bio najbolji ove sezone ga Levandowski ibacio iz sastava,Gomis samo sto je jak Drogba u najgorem svjetluje bolji od njega , Matri ove sezone dao koji go nije nesto posebno ) Chicharita ce Alex tesko pustiti , iako mu se pola ekipe povrijedilo i da sad prodaje igrace . Llorente - sta da kazem 2-3 sezone igra na odlicnom nivou , nosi igru Baskijaca , bio je veliki talenat ali nije nikada otisao iz Atletica ne znam koliko bi bilo pametno dovesti ga iako je Odlican u Bilbau Doumbia - kazu nasljednik Drogbe ? Kontrukcijom nije ni slican Drogbi osim boje koze xD , svakako veliki potencijal ima ! Cavani - najbolji CF trenutno na svijetu ! Dovoljno ? Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10859 Slažem se da je Cavani najbolji izbor, ali on ne može igrati LP ove godine za nas, Chicharita Alex i tako ne koristi, Doumbia je fenomenalan jer je ono što ja zovem "playmaker u šesnaestercu", za Llorentea Bilbao čeka pravu ponudu, a ovo za Matrija se nikako ne slažem. Matri je jedan od najboljih mladih napadača u svijetu trenutno, njega bih puno radije vidio nego kojekakvog Neymara ili slično. Pogledajte jednu utakmicu Juvea, sve će vam biti jasno ;) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10861 Slažem se da je Cavani najbolji izbor, ali on ne može igrati LP ove godine za nas, Chicharita Alex i tako ne koristi, Doumbia je fenomenalan jer je ono što ja zovem "playmaker u šesnaestercu", za Llorentea Bilbao čeka pravu ponudu, a ovo za Matrija se nikako ne slažem. Matri je jedan od najboljih mladih napadača u svijetu trenutno, njega bih puno radije vidio nego kojekakvog Neymara ili slično. Pogledajte jednu utakmicu Juvea, sve će vam biti jasno http://en.wikipedia.org/wiki/Alessandro_Matri Ima 27 godina, ako je on mlad igrac ja sam Didier Drogba! Jos ga uporedjujes sa Naymarom, pa to prkosi zdravom razumu! Prijavi
14. decembar 2011.14 god. Autor comment_10862 Slažem se da je Cavani najbolji izbor, ali on ne može igrati LP ove godine za nas, Chicharita Alex i tako ne koristi, Doumbia je fenomenalan jer je ono što ja zovem "playmaker u šesnaestercu", za Llorentea Bilbao čeka pravu ponudu, a ovo za Matrija se nikako ne slažem. Matri je jedan od najboljih mladih napadača u svijetu trenutno, njega bih puno radije vidio nego kojekakvog Neymara ili slično. Pogledajte jednu utakmicu Juvea, sve će vam biti jasno Matri mlad ? Drug on vec ima 27 godina to po meni nije mlado ! Chicharito je bio povrijedjen zbog toga nije bio koristen ! A za Llolentea i Cavania se slazem ! :) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10867 Pošto je sve izvjesnije da Torres odlazi u januaru, evo po meni par najboljih zamjena: - Edinson Cavani - 24.500.000 £ - Fernando Llorente - 17.500.000 £ - Chicharito - 16.500.000 £ - Lucas Barrios - 15.000.000 £ - Alessandro Matri - 14.500.000 £ - Loic Remy - 13.500.000 £ - Seydou Doumbia - 13.000.000 £ - Moussa Sow - 9.700.000 £ - Batefimbi Gomis - 8.800.000 £ Po meni: 1. Cavani 2. Doumbia 3. Matri 4. Chicharito 5. Llorente 6. Barrios 7. Gomis 8. Remy 9. Sow S obzirom na mogućnost igranja na oba fronta, najbolji izbor je Matri, za Llorentea nisam siguran, pa dali mi netko moze objasnit kako to tocno funkcionira? 1. Edinson Cavani - Napoli ga nece pustiti u januaru. Imaju solidan sastav, i gledajuci sve timove, koji su prosli u top 16 fazu LS, uz malo srece, mogu da se domognu i 1/4 finala. Cavani ce im sigurno biti potreban, u tom pohodu. 2. Fernando Llorente - Ni ja nisam siguran, da moze igrati LS, ali je jako dobar napadac, koji nije napustao Bilbao, jer je skroman i ne leti za parama. Da je hteo, mogao je da digne halabuku i oni bi ga prodali. Vec nekoliko sezona igra odlicno, i zaslusuje sansu, da se oproa, na velikoj sceni. Ako moze igrati LS, on je moj NO1 za januar. 3. Chicharito - Ne postoji sansa da Fergi proda jednog od svojih najboljih, velikom rivalu, konkurentu za titulu. 4. Lucas Barrios - Prosle sezone bio glavni adut Jurgena Klopa, ali se pred kraj sezone povredio, i njegovo je mesto zauzeo Lewandowski, koji igra odlicno. Za napadaca, koji greje klupu, u Nemackoj, preskup je.... 5. Alessandro Matri - Glavni napadacki adut Juventusa, ove sezone, iako i nije preterano efikasan. Preskup... 6. Loic Remy - Realno, nema kvalitet, za Celsi. 7. Seydou Doumbia - Tvoj san, ali isto tako dobar igrac, igra za tim, trudi se, a i postize golove. NO2 8. Moussa Sow - Odlicna prosla sezona, i u tekucoj mu ide odlicno, mogao bi da posluzi, posebno u paru za Hazardom NO3 9. Batefimbi Gomis - Prosecan napadac, postize golove uglavnom slabijim timovima, a i par puta je kolabirao, na treninzima Lyona, tako da nisam siguran, kako bi podneo intenzitet treninga u PL. Eto, ja sam izabrao trojicu, koji bi bili odgovarajuca resenja, s obzirom na to, da je Tito glavna faca trenutno, i njima bih mogao da dodam samo Roberta Lewandowskog. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10868 Nisam znao da Matri ima 27, kontao sam da ima oko 20-21 Evo potrudio sam se sastaviti popis najboljih 20 igrača koji bi mogli igrati LP za nas u knockout fazi (koji nisu ni EL igrali su boldani, a nerealne transfere poput Suareza sam odbacio): 1. Radamel Falcao 2. Neymar 3. Fernando Llorente 4. Alvaro Negredo 5. Bojan Krkić 6. Leandro Damiao 7. Kevin Gameiro 8. Papiss Demba Cisse 9. Pablo Osvaldo 10. Felipe Caicedo 11. Jose Salomon Rondon 12. Emmanuel Emenike 13. Welliton 14. Mario Mandzukic 15. Demba Ba 16. Mohammed Abdellaoue 17. Tim Matavz 18. Luuk De Jong 19. Christian Benitez 20. Ricky Van Wolfswinkel Sortirani su po cijenama. Kao što vidite, tu i nema baš nekih kvalitetnih igrača osim Falcaa (teško da će ga pustiti), Neymara (preskup), Llorentea (nisam siguran smije li igrati), Osvalda (teško da će ga pustiti) te Dembe Ba. Moj prvi izbor je Demba ;) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10909 Mandžukić? Među 20 najskuplje ocijenjenih napadača do 26/27 godina (nisam siguran) koji nisu nastupali u Ligi Prvaka ove godine (transfermarkt) Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10911 Ma smijesni napadaci, doumbia bi mogao mozda nesto, ali ipak samo cavani dolazi u obzir od svih koji bi bili pristupacni. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10916 Kako smijesni???? Pa prva trojica razvaljuju i nema tog trenera koji ne bi volio vidjeti jednog od njih u svom timu... Moj izbor je Neymar, jer najkvalitetniji je koji bi mogao igrati u LP.. Ali znam da ga necemo dovesti... Svidja mi se njegova igra, i napokon bi i mi imali svoga Ronalda ili Messija.... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10924 Kako smijesni???? Pa prva trojica razvaljuju i nema tog trenera koji ne bi volio vidjeti jednog od njih u svom timu... Moj izbor je Neymar, jer najkvalitetniji je koji bi mogao igrati u LP.. Ali znam da ga necemo dovesti... Svidja mi se njegova igra, i napokon bi i mi imali svoga Ronalda ili Messija.... Uf kako bih ja volio vidjeti Neymara u plavom dresu, ali on odlazi u Spaniju, siguran sam 100%. Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10953 da, samo nam treba jos pretrpavanja napadacima... :S.... prije kupit nekog veznog nego napadaca... Prijavi
14. decembar 2011.14 god. comment_10964 Ma naravno neymar, ali kada bi igrali sa dva napadaca, ovako cavani savrsen, ovako kada bi doveli neymara stavili bi ga na krilo. Prijavi
15. decembar 2011.14 god. comment_10971 da, samo nam treba jos pretrpavanja napadacima... :S.... prije kupit nekog veznog nego napadaca... O kakvom pretrpavanju pricas? Anelka je otišao, Kalou otišao ili ne, ide skupa s Drogbom na kup nacija i nema ga 4 utakmice, uz mogućnost da se jedan od njih povrijedi dole što nije nemoguće ostajemo na smiješnom Torresu i nezrelom Lukakuu. Pretrpavanje? I don't think so. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.