9. decembar 2011.14 god. comment_10249 Pa dobro mi smo u utrci za gotovo svakog dobrog igraca sto je i normalno, veliki smo klub i naravno da ce nasi skauti da prate igrace koji mogu nesto vise ponuditi ali da li ce se nesto od toga realizirati to je vec druga stvar... :-D Ukrali smo Wengeru Matu pred nosem, ako Wenger prati Gotzea onda on mora biti dobar igrac pa mozda mu i njega ukrademo...... ispred nosa.. :-DD Ja sam gotovo siguran da cemo mi u januaru kupiti jedno ili dva dobra pojacanja... AVB je sigurno vec shvatio gdje leze nasi problemi... Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10284 "Prijatelji fudbala" gadno zapeli za Andrea Ayewa. http://www.footballfriendsonline.com/transfer-gossip/2011/12/9/chelsea-bayern-and-arsenal-chase-african-star.html Ako je informacija pouzdana, 10 mil nije mnogo, za takvog igraca. Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10285 Ayew sigurno vrijedi vise, i 10 miliona je dzaba za njega... Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10295 Ayew sigurno vrijedi vise, i 10 miliona je dzaba za njega... Da vrijedi on vishe, ali on nam "i nje potreban" nek oni dovedu nekog vrsnog kreativca i desnog bockog :) Evo 3 koe bih ja voleo vidjeti u januaru Modric Hazard van der Wiel Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10349 Da vrijedi on vishe, ali on nam "i nje potreban" nek oni dovedu nekog vrsnog kreativca i desnog bockog :) Evo 3 koe bih ja voleo vidjeti u januaru Modric Hazard van der Wiel Dolazak Modrica i Hazarda znaci da ce Romeu ili Ramires na klupu, a nepotrebno je traciti tolike milione, da bi nam jedan od boljih igraca grejao klupu. Jedan od njih dvojice je sasvim dovoljan. Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10351 Dolazak Modrica i Hazarda znaci da ce Romeu ili Ramires na klupu, a nepotrebno je traciti tolike milione, da bi nam jedan od boljih igraca grejao klupu. Jedan od njih dvojice je sasvim dovoljan. Care konkurencija je cudo, tada se i trude svi da bi upali u prvih 11 / da nebi ispali.... Pogledaj malo Real i Barsu ;) Prijavi
10. decembar 2011.14 god. comment_10352 evo sta bi ja htio u januaru Howedes/Cahil Hamsik/Gotze/Modric Neymar/Hazard/Hulk Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10394 evo sta bi ja htio u januaru Howedes/Cahil Hamsik/Gotze/Modric Neymar/Hazard/Hulk A ko nebi . Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10409 Imam neki osjecaj da ce Cahill i Gotze u januaru doci. Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10436 Malo da i ja maštam: Napad prije januara: Torres, Drogba, Anelka, Lukaku, Malouda, Kalou, Sturridge, Mata Napad poslije januara: Torres, Drogba, Lukaku, Hoilett, Hazard, Sturridge, Mata Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10459 Postoje li ikakve šanse da nam se vrati Robert Huth? Odličan je, baš sam ga danas gledao. Siguran branič, a već je igrao u Chelseaju. Prijavi
11. decembar 2011.14 god. comment_10468 Kao što već rekoh u (p)januaru kupiti - Cahill, Gotetze, Demba Ba. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10546 'We have to see. We have plenty of central defenders on loan we have a buyback option on [slobodan] Rajkovic, and we don't know if Alex will go. Then we have [Jeffrey] Bruma, Rajkovic, [sam] Hutchinson and [Nathaniel] Chalobah so we have a lot of talent coming through and it is not 100 per cent sure.' - Andre o situaciji sa stoperima Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10547 'We have to see. We have plenty of central defenders on loan we have a buyback option on [slobodan] Rajkovic, and we don't know if Alex will go. Then we have [Jeffrey] Bruma, Rajkovic, [sam] Hutchinson and [Nathaniel] Chalobah so we have a lot of talent coming through and it is not 100 per cent sure.' - Andre o situaciji sa stoperima Nije Kalasa naveo, a vjerovatno ce najprije on do prve ekipe od svih ovih navedenih.. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10550 Nije Kalasa naveo, a vjerovatno ce najprije on do prve ekipe od svih ovih navedenih.. To se kod nas kaže, tražiš dlaku u jajetu, dragi Dubro. ;) Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10552 Ne bih ja Brume dirao, lik standardan u HSV-u, doci ce i odigrati mozda par utakmica i presjedit djaba, ovako bolje da se jos razvija na posudbi Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10553 To se kod nas kaže, tražiš dlaku u jajetu, dragi Dubro. Samo napominjem, jer je po meni Kalas ovdje mozda i najveci potencijal, Chalobah je jos u youthu ako se ne varam, Hutchinson uz sve probleme koje je imao jos nije spreman, Bruma mi je ipak za nijansu nesigurniji od Kalasa...Rajkovic ni ne moze radi radne dozvole, a ni nije mi neki igrac u odnosu na ovu cetvoricu. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10574 Samo napominjem, jer je po meni Kalas ovdje mozda i najveci potencijal, Chalobah je jos u youthu ako se ne varam, Hutchinson uz sve probleme koje je imao jos nije spreman, Bruma mi je ipak za nijansu nesigurniji od Kalasa...Rajkovic ni ne moze radi radne dozvole, a ni nije mi neki igrac u odnosu na ovu cetvoricu. Chalobah je najtalentovaniji od svih stopera ( sa 16 godina standardan u U-19 reprezentaciji)...Ali još je mlad za prvi tim. Hutchinson- ko zna možda je spreman sad za tekme.. stalno trenira, igra za rezerve... Volio bih ga vidjeti opet u prvom timu Rajkovic- ono sto je pokazao u pripremnim tekmama, je sigurno dovoljno da zamjeni Alexa. Problem je možda radna dozvola, ali igro je nekoliko utakmica za Srbiju (ne znam koliko tačno), moguće da nije dovoljno E ostaje dilema između Kalasa i Brume. Obojica su standardni trenutno u Vitesseu odnosno Hamburgu. Ja bih se ipak odlučio prije za Brumu, odavno je clan Chelseaja, odigrao je nekoliko tekmi u prvom timu (našem), dobijao pozive u reprezentaciji holandeza.. A i u jačem je klubu i ligi nego Kalas. I to znači nešto, valjda. Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10590 Napadač Dortmunda na meti Čelsija? http://www.sportske.net/vest/transferi/napadac-dortmunda-na-meti-celsija-60291.html Prijavi
12. decembar 2011.14 god. comment_10593 Napadač Dortmunda na meti Čelsija? http://www.sportske....sija-60291.html Vjerovatno je patka, no ja ne bih imao ništa protiv Lucasa. Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10745 http://www.footballt...-replace-anelka Opet mediji licitiraju Andrea Ayewa kao moguce pojacanje Celsija. Ayew je jako dobar igrac, brz, prodoran, efikasan. Za 10ak mil funti, boljeg igraca necemo naci. Prijavi
13. decembar 2011.14 god. comment_10804 Ja se nadam da vi kada pišete o pojačanjima razmišljate o tome da njih većina ne može igrati s nama u ligi prvaka... još jedan veliki minus u zimskom kupovanju, uz igračevu veću cijenu i činjenicu da nisu s nama prošli nikakve pripreme ... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.