Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ima tu nesto cim se ovoliko Higuain spominje

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea-pripremio-30-miliona-za-higuaina/70380

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor

Cahill , Cavani , Hamsik(Hazard,Modric,Gotze) to je sve sto trebamo ... naravno ne sve tri pojacanja u januaru ali do pocetka sljedece sezone trebali bi to rijesiti ! :D

da, pretrpavanje napadacima... ako cemo realno mi igramo samo s jadnom spicom, za to mjesto konkuriraju droga, torres i lukkaku... na krilima imamo maloudu, kaloua, sturridgea i matu...znaci sedam igraca na tri pozicije, to je i vise nego dovoljno... i nevalja kupovati igrace na pozicijama koje su dobro pokrivene, znamo svi kako ide prica sa torresom.. nije ga islo, trazio je formu, a ispastali su drogba, anelka i CHELSEA...

zasto ne? lukkaku je i doveden da bude prvi napadac za godinu dvije kad drogba ode, a torres sigorno jos nije za staro zeljezo..

zasto ne? lukkaku je i doveden da bude prvi napadac za godinu dvije kad drogba ode, a torres sigorno jos nije za staro zeljezo..

lukakua treba cekat jos, nije on jos spreman da se oslanjamo na njega...a nadat se da ce se torres vratit staroj formi je isto ko da u utakmicu udes i nadas se da ce protivnik dobit 4 crvena pa da ti se upise 3-0...

taman lukaku sazrije kad drogba ne bude mogo vise, a torres moze pomoci, itekako...

ali ajde, npr, dovedemo cavania i sta... on igra i ovu trojicu ostavimo na klupi ?

300.000 puta sam ponovio i ponovicu i sada - vezni je prioritet svih prioriteta!

taman lukaku sazrije kad drogba ne bude mogo vise, a torres moze pomoci, itekako...

ali ajde, npr, dovedemo cavania i sta... on igra i ovu trojicu ostavimo na klupi ?

U Januaru Cavani igra, Lukaku na klupi, kad se Drogba vrati iz Afrike, Drogba i Cavani igraju u rotaciji, a Lukakua na posudbu...jel trebam crtat?

Meni se cini da u januaru mi necemo dovesti nekog "trazenog" igraca jer su oni svi bitne karike u svojim klubovima, pa sumnjam da ce ici u januaru bilo gdje...

U januaru pored Cahilla volio bih vidjeti De Bruyne-a. Dakle, dodje De Bruyne, prikljuci se Piazon, tu su Romeu, McEachran (ako ne ode na pozajmicu) i to je odlicno. Nisam pominjao Matu jer je on doktor, nema smisla njega pominjati. De Bruyne kao i Piazon mogu igrati tu poziciju 10-ke ili krilo. U nekim manje vaznim utakmicama, De Bruyne ili Piazon mogu dobiti sansu, a mogu igrati obojica. Jedan u sredini a drugi na krilu, nekada mogu obojica biti na krilima a onda Sturridge moze biti spic (ako se Torres i Drogba odmaraju) ali i generalno za rotaciju, uvijek bi jedan od ove dvojice mogao dobiti sansu u nastavku sezone. I to bi bilo dobro da se ti mladi igraci (mislim na vezni, to je za mene prioritet): Romeu, McEachran, Piazon, Ramires, De Bruyne (ako dodje) polako upoznavaju na treninzima, na Cup utakmicama gdje ce sigurno dobijati sansu, na minutama provedenim u tekmama u PL...

Pod upoznavanjem smatram upoznavanje tih momaka na terenu, u akcijama. Da razumiju jedni druge, kretnje itd., ukratko - da se stvara hemija medju njima, kao sto su se nekada kontali Lampard, Ballack, Essien na terenu...

Mislim da bi to bio veliki plus za buducnost. A onda na ljeto da se dodaju jos 3-4 igraca tipa Hazard, Gotze... Jedino ako nas sve Roman ne iznenadi pa dovede Hazarda u januaru, to bi bio spektakl. :)

U Januaru Cavani igra, Lukaku na klupi, kad se Drogba vrati iz Afrike, Drogba i Cavani igraju u rotaciji, a Lukakua na posudbu...jel trebam crtat?

sve u redu, ali ovo nije manager !

lukakua treba cekat jos, nije on jos spreman da se oslanjamo na njega...a nadat se da ce se torres vratit staroj formi je isto ko da u utakmicu udes i nadas se da ce protivnik dobit 4 crvena pa da ti se upise 3-0...

Jaj stručnjaka, braćo moja. :unsure:

Jednom sam ti napisao da si kontradiktoran i opet cu ti to napisati...

Sad kazes da Lukaku nije spreman jer mu je tek 18. Ok slazem se ali kako nas onda ubjedjujes da Josh treba da zaigra kad je on jos mladji od njega... I dobro ti je Chelsea4 rekao, nije ovo football manager...

Sumnjam da ce Boas dovesti jos jednog napadaca a da investicija od 50miliona grije klupu... Nema mi tu nikakve logike, onda radije ga prodati, nego bezveze trositi pare na plate...

I nadam se da se Abramovic nece mjesati previse u posao AVBa, jer kad god je to uradio opekli smo se...

Torres, Sturidge, Lukaku, Feruz........+ Drogba, Kalou, zar ima potrebe za jos nekim napadacem?!

Feruz??? Dijete od 15 godina brojiš???

Al slažem se itekako da nam špic ne treba.

Jednom sam ti napisao da si kontradiktoran i opet cu ti to napisati...

Sad kazes da Lukaku nije spreman jer mu je tek 18. Ok slazem se ali kako nas onda ubjedjujes da Josh treba da zaigra kad je on jos mladji od njega... I dobro ti je Chelsea4 rekao, nije ovo football manager...

Sumnjam da ce Boas dovesti jos jednog napadaca a da investicija od 50miliona grije klupu... Nema mi tu nikakve logike, onda radije ga prodati, nego bezveze trositi pare na plate...

I nadam se da se Abramovic nece mjesati previse u posao AVBa, jer kad god je to uradio opekli smo se...

Ne znam čije si ti postove čitao, ali moje nisi.

Kad sam ja rekao da su Lukakuove godine razlog što nije spreman? Nađi taj post umjesto da mi stavljaš riječi u usta. Lukaku je zelen zato jer ne može meda bilo kojoj obrani, kao da noge nisu njegove, a to znači da još nije spreman za veliku scenu, nije stvar u godinama. Recimo, Wilshere je postao jedna od glavnih karika Arsenala već sa 18, dok je recimo jedan Alessandro Matri uz sav talent se iskazao tek sa 25-26. Shvaćaš? I nemojte mi te fore ko je stariji mjesec-dva-tri, nije uopće bitno, jer nije u nogometu sve u tako striktnim okvirima, da su svi igrači isti, tko bi gledao ovaj sport?

Pa ja nisam ni tražio da Torres grije klupu, tj. volio bih ja da on grije klupu al negdje u Malagi ako misli ovako igrat.

Ne znam čije si ti postove čitao, ali moje nisi.

Kad sam ja rekao da su Lukakuove godine razlog što nije spreman? Nađi taj post umjesto da mi stavljaš riječi u usta. Lukaku je zelen zato jer ne može meda bilo kojoj obrani, kao da noge nisu njegove, a to znači da još nije spreman za veliku scenu, nije stvar u godinama. Recimo, Wilshere je postao jedna od glavnih karika Arsenala već sa 18, dok je recimo jedan Alessandro Matri uz sav talent se iskazao tek sa 25-26. Shvaćaš? I nemojte mi te fore ko je stariji mjesec-dva-tri, nije uopće bitno, jer nije u nogometu sve u tako striktnim okvirima, da su svi igrači isti, tko bi gledao ovaj sport?

Pa ja nisam ni tražio da Torres grije klupu, tj. volio bih ja da on grije klupu al negdje u Malagi ako misli ovako igrat.

Ti malo previse filozofiras za dijete od 15-16.

Sto se tice napadaca nisu nam potrebni zbog nasih vec 4-5 koliko ih imamo ali nam je potreban jer samo Drogba u pravoj formi dok ostali griju klupe.

Najlogicnije bi bilo da se dovede jedan playmaker da malo pomogne mati u razigravanju a i takodjer nebi bilo lose kad bi Defanzivac jedan dosao.

Ti malo previse filozofiras za dijete od 15-16.

Sto se tice napadaca nisu nam potrebni zbog nasih vec 4-5 koliko ih imamo ali nam je potreban jer samo Drogba u pravoj formi dok ostali griju klupe.

Najlogicnije bi bilo da se dovede jedan playmaker da malo pomogne mati u razigravanju a i takodjer nebi bilo lose kad bi Defanzivac jedan dosao.

Vidim ti po imenu da nisi ni ti stariji ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.