Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Kada bi se ovo desilo da ostanemo bez Anelke, Drogbe i Kaloua u Januaru nama bi trebao, najmanje, 1 izuzetan napadac ako ne i 2, zbog duzine klupe, koja ima veliki uticaj kada igras u 3 jaka takmicenja kao sto je Premier Liga, Liga Prvaka i FA kup.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Kada bi se ovo desilo da ostanemo bez Anelke, Drogbe i Kaloua u Januaru nama bi trebao, najmanje, 1 izuzetan napadac ako ne i 2, zbog duzine klupe, koja ima veliki uticaj kada igras u 3 jaka takmicenja kao sto je Premier Liga, Liga Prvaka i FA kup.

Ako se desi da Drogba ode a da niko ne dodje od napadaca, onda ce sigurno Boas poceti Lukakua forsirati.

Ne znam čije si ti postove čitao, ali moje nisi.

Kad sam ja rekao da su Lukakuove godine razlog što nije spreman? Nađi taj post umjesto da mi stavljaš riječi u usta. Lukaku je zelen zato jer ne može meda bilo kojoj obrani, kao da noge nisu njegove, a to znači da još nije spreman za veliku scenu, nije stvar u godinama. Recimo, Wilshere je postao jedna od glavnih karika Arsenala već sa 18, dok je recimo jedan Alessandro Matri uz sav talent se iskazao tek sa 25-26. Shvaćaš? I nemojte mi te fore ko je stariji mjesec-dva-tri, nije uopće bitno, jer nije u nogometu sve u tako striktnim okvirima, da su svi igrači isti, tko bi gledao ovaj sport?

Pa ja nisam ni tražio da Torres grije klupu, tj. volio bih ja da on grije klupu al negdje u Malagi ako misli ovako igrat.

Ma ne pada mi na pamet sad da citam tvojih 1500 postova u kojima si pisao sve i svasta druze Toni... Ali ponesto se i sjecam...

Ja ti samo kazem da ti sam sebe ponekad dematujes, nemas cvrste stavove... Pises sta ti je na umu u tom trenutku a ne razmislis...

• Autor

Ma ne pada mi na pamet sad da citam tvojih 1500 postova u kojima si pisao sve i svasta druze Toni... Ali ponesto se i sjecam...

Ja ti samo kazem da ti sam sebe ponekad dematujes, nemas cvrste stavove... Pises sta ti je na umu u tom trenutku a ne razmislis...

Ja sam i mislio da je draz foruma pisati sta ti je trenutno na umu , i da kasnije vidis sta si pogrijesio (sjeti se situacije oko Lampsa) svi su govorili da je za klupe ovo ono , a kad je dao 5-6 golova svi su promijenili misljenje !

Ipak mislim da trebamo pisati sta nam je trenutno na umu ali trebamo ipak barem malo razmisljati !

Mislim da svi trebamo da malo smirimo strasti ! ;)

Na sto bi ovaj forum licio kada bi mi svi pisali sve i svasta bez nekog smisla... Ja zbog toga nisam tu, za tebe i ostale ne znam.. Ovdje ima raje s kojima se moze fino diskutovati, koji razmisle prije nego nesto napisu... Ja Whisperu i Wiseyu skidam kape i svaki njihov post je dobro promisljen prije nego sto bude napisan...

Ja sam i mislio da je draz foruma pisati sta ti je trenutno na umu , i da kasnije vidis sta si pogrijesio (sjeti se situacije oko Lampsa) svi su govorili da je za klupe ovo ono , a kad je dao 5-6 golova svi su promijenili misljenje ! Ipak mislim da trebamo pisati sta nam je trenutno na umu ali trebamo ipak barem malo razmisljati ! Mislim da svi trebamo da malo smirimo strasti ! ;)

Mislim da nisi shavtio baš najbolje Adisa.

Ako se desi da Drogba ode a da niko ne dodje od napadaca, onda ce sigurno Boas poceti Lukakua forsirati.

Ne bi volio da tako bude jer mislim da Lukaku jos nije na tom nivou kako bi imao veci doprinos nasoj igri, njega bi trebalo ovu polusezonu poslati na posudbu, po mogucnosti, u neki engleski klub.

AVB će imati na zimu Torresa, Lukakua i Sturridgea koji može igrati špicu i to bi moglo biti dovoljno za izdržati tih mjesec dana... zapravo će sve ovisiti o Torresu

• Autor

Mislim da nisi shavtio baš najbolje Adisa.

Ocigledno nije ni procitao sta sam napisao , a kamoli shvatio o cemu sam mu pricao ! ;)

Ajd' hajd nema veze !

Meni se cini da u januaru mi necemo dovesti nekog "trazenog" igraca jer su oni svi bitne karike u svojim klubovima, pa sumnjam da ce ici u januaru bilo gdje...

U januaru pored Cahilla volio bih vidjeti De Bruyne-a. Dakle, dodje De Bruyne, prikljuci se Piazon, tu su Romeu, McEachran (ako ne ode na pozajmicu) i to je odlicno. Nisam pominjao Matu jer je on doktor, nema smisla njega pominjati. De Bruyne kao i Piazon mogu igrati tu poziciju 10-ke ili krilo. U nekim manje vaznim utakmicama, De Bruyne ili Piazon mogu dobiti sansu, a mogu igrati obojica. Jedan u sredini a drugi na krilu, nekada mogu obojica biti na krilima a onda Sturridge moze biti spic (ako se Torres i Drogba odmaraju) ali i generalno za rotaciju, uvijek bi jedan od ove dvojice mogao dobiti sansu u nastavku sezone. I to bi bilo dobro da se ti mladi igraci (mislim na vezni, to je za mene prioritet): Romeu, McEachran, Piazon, Ramires, De Bruyne (ako dodje) polako upoznavaju na treninzima, na Cup utakmicama gdje ce sigurno dobijati sansu, na minutama provedenim u tekmama u PL...

Pod upoznavanjem smatram upoznavanje tih momaka na terenu, u akcijama. Da razumiju jedni druge, kretnje itd., ukratko - da se stvara hemija medju njima, kao sto su se nekada kontali Lampard, Ballack, Essien na terenu...

Mislim da bi to bio veliki plus za buducnost. A onda na ljeto da se dodaju jos 3-4 igraca tipa Hazard, Gotze... Jedino ako nas sve Roman ne iznenadi pa dovede Hazarda u januaru, to bi bio spektakl. :)

alo momak koj krc ce nam toliko igrača. pa nismo mi man city da u godini dana cjelu momcad izmjenimo, ne trebaju nam tolka pojacanja, imamo dosta dobar roster, fali nam eventualno u napadu jedan ili 2 klasna pojačanja (torres -nista od njega, nemozemo si dopustit da njega cekamo dok rivali titule osvajaju, lukaku - neznam...ja od njega nista dobro zasad nisam vidio, poslat ga na posudbu pa sta bude, postoji mogucnost da se razvije iz njega novi drogba, ali ja mislim da je to ipak jos 1 promasaj od igraca, kalu - njega se rjesiti sto prije isto kao i maloude koji svaku utakmicu gubi lopte zaletavajući se u 2 ili vise protivnika), veza nam je dosta dobra (lampard-mozda bas i nije na razini al se jako trudi i on nam jos mnogo moze dati, oriol-mali rastura i treba ga forsirat, essien-sta reci za njega, jednostavno jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji, ali je pitanje hoce li se vratit u formu poslje ove ozljede, meireles-iako mozda nije bas medu najboljima po kvaliteti, jako se zalaze za tim i uvijek je dobro imati jedno takvog razbijača u momčadi, ramires-kolko sam ga pratio, mali rastura, i jos mceachranu sansu davat ponekat pa da vidimo sta ce iz njega bit) iako bi nam dobro dosao jedan Hazard, obranom sam jako zadovoljan (terry-ove sezone je napravio nekoliko vecih gresaka ali njemu se oprasta jer u zadnjih par utakmica pokazuje svoju klasu i vodi nasu momcad pravim putem, david luiz- momak je napaljen i jako mi se svida, mislim da ce postat jedan od najboljih na svojoj poziciji, ivanovic- uvijek smiren i pokazuje svoju klasu, a cole- o njemu nemoram previse govorit, jedan od najboljih na svojoj poziciji, i jos imamo neke mlade igrače tipa bertrand il kak se vec zove :D)

neznam dal sam zaboravio nekog vaznog igrača al nemojte zamjerit :D

i jos moram pohvalit naš napadački tandem Mata-Drogba-Sturridge, usudio bih se reći da imamo u ovom trenutku najbolji i najubojitiji napadački tandem u PL-u (da, bolji čak i od Cityevog)

Eto ti sad :rolleyes:

http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/transfer-rumours/1381/16/napoli-make-first-move-chile-striker

Ovaj ce, izgleda, igrati protiv Celsija, na prolece....

De da vam cika Edin ponesto objasni ! ! !

Napadaca nam netreba, ako "a vjerovatno oce" Drogba ostane s nama.

Za taj mjesec januar za koi cemo ostati bez Drogbe pravite preveliku paniku, ostali odusti su manje vishe nebitni. Imamo adekvatnu zamjenu, uredu miliste da Torres nemoze nista napraviti pa ok neka al tu je jos uvijek Sturridge a zasto ne i Lukaku, covjek jos uvijek i nije dobio priliku da pokaze sta zna, AVB ga ubaci 10 minuta i vi ocekujete da da goal smijesno..

Sto se tice pojacanja "ljudi nama je prioritet dovesti nekog razigravaca" igraca tipa Modric, Hazard, Hamsik ! Previshe se zamarate tim napadacima, da ti imas 1000 napadaca ak ti nemas covjeka koi ce to pitati loptama od tog nes nista ! ! !

De da vam cika Edin ponesto objasni ! ! ! Napadaca nam netreba, ako "a vjerovatno oce" Drogba ostane s nama. Za taj mjesec januar za koi cemo ostati bez Drogbe pravite preveliku paniku, ostali odusti su manje vishe nebitni. Imamo adekvatnu zamjenu, uredu miliste da Torres nemoze nista napraviti pa ok neka al tu je jos uvijek Sturridge a zasto ne i Lukaku, covjek jos uvijek i nije dobio priliku da pokaze sta zna, AVB ga ubaci 10 minuta i vi ocekujete da da goal smijesno.. Sto se tice pojacanja "ljudi nama je prioritet dovesti nekog razigravaca" igraca tipa Modric, Hazard, Hamsik ! Previshe se zamarate tim napadacima, da ti imas 1000 napadaca ak ti nemas covjeka koi ce to pitati loptama od tog nes nista ! ! !

U neku ruku si u pravu, ali što se Lukakua tiče, nije sve u golu, meni momak djeluje kao da nema nimalo tehnike, kao da ne može kontrolirati vlastite noge već jedino ponešto na fizičku snagu (kao ono jednom kada je igrača zagradio tijelom pa je Mata ili netko dao gol). Ne želim da sad ispadne da napadam Lukakua pa da se svi obrusite na mene, ali ja sam osobno vrlo skeptičan u vezi njega, izgleda mi kao još jedan promašen slučaj kao što netko već reče. ;)

U neku ruku si u pravu, ali što se Lukakua tiče, nije sve u golu, meni momak djeluje kao da nema nimalo tehnike, kao da ne može kontrolirati vlastite noge već jedino ponešto na fizičku snagu (kao ono jednom kada je igrača zagradio tijelom pa je Mata ili netko dao gol). Ne želim da sad ispadne da napadam Lukakua pa da se svi obrusite na mene, ali ja sam osobno vrlo skeptičan u vezi njega, izgleda mi kao još jedan promašen slučaj kao što netko već reče. ;)

Gotov si sad :D

tocno tako i meni izgleda :D

alo momak koj krc ce nam toliko igrača. pa nismo mi man city da u godini dana cjelu momcad izmjenimo, ne trebaju nam tolka pojacanja, imamo dosta dobar roster, fali nam eventualno u napadu jedan ili 2 klasna pojačanja (torres -nista od njega, nemozemo si dopustit da njega cekamo dok rivali titule osvajaju, lukaku - neznam...ja od njega nista dobro zasad nisam vidio, poslat ga na posudbu pa sta bude, postoji mogucnost da se razvije iz njega novi drogba, ali ja mislim da je to ipak jos 1 promasaj od igraca, kalu - njega se rjesiti sto prije isto kao i maloude koji svaku utakmicu gubi lopte zaletavajući se u 2 ili vise protivnika), veza nam je dosta dobra (lampard-mozda bas i nije na razini al se jako trudi i on nam jos mnogo moze dati, oriol-mali rastura i treba ga forsirat, essien-sta reci za njega, jednostavno jedan od najboljih na svijetu na svojoj poziciji, ali je pitanje hoce li se vratit u formu poslje ove ozljede, meireles-iako mozda nije bas medu najboljima po kvaliteti, jako se zalaze za tim i uvijek je dobro imati jedno takvog razbijača u momčadi, ramires-kolko sam ga pratio, mali rastura, i jos mceachranu sansu davat ponekat pa da vidimo sta ce iz njega bit) iako bi nam dobro dosao jedan Hazard, obranom sam jako zadovoljan (terry-ove sezone je napravio nekoliko vecih gresaka ali njemu se oprasta jer u zadnjih par utakmica pokazuje svoju klasu i vodi nasu momcad pravim putem, david luiz- momak je napaljen i jako mi se svida, mislim da ce postat jedan od najboljih na svojoj poziciji, ivanovic- uvijek smiren i pokazuje svoju klasu, a cole- o njemu nemoram previse govorit, jedan od najboljih na svojoj poziciji, i jos imamo neke mlade igrače tipa bertrand il kak se vec zove :D) neznam dal sam zaboravio nekog vaznog igrača al nemojte zamjerit :D i jos moram pohvalit naš napadački tandem Mata-Drogba-Sturridge, usudio bih se reći da imamo u ovom trenutku najbolji i najubojitiji napadački tandem u PL-u (da, bolji čak i od Cityevog)

Kakvo prenatrpavanje? O cemu ti pricas?

Ja sam rekao da dodje De Bruyne (Cahill je za odbranu) koji je veznjak. I rekao da bi Piazon mogao dobiti sansu u nekim Cup utakmicama, ili po 10 minuta u PL, u manje vaznim utakmicama i to je to. Romeu, McEachran, Piazon, Ramires i eto De Bruyne. To su igraci za buducnost sto se veznog tice. Ne za 2-3 godine, vec za 10 godina lagano. Lamparda sada jedu protivnicki igraci kada se mi branimo. Ne krivim ga, ali je jednostavno ostario i ne moze vise pratiti taj ubitacni tempo i u napadu i u odbrani, pa je zato los u odbrani, ali u napadu moze jos posluziti. Ali to je jos ova sezona i mislim da ce naredne sezone dobijati sansu na kasicicu, jer mora Chelsea nauciti igrati i bez Lamparda. Tako da njega ne racunaj za buducnost. Essien tesko da ce se vratiti u svoju formu jer je pretrpio dosta povreda koje ostavljaju traga koliko god igrac bio izdrzljiv a pored toga i on ima 28. godina i pitanje je da li ce moci povratiti formu i drzati je kada predje 30 godina. Mikel dobar za klupe ili ga prodati, jer je realno Romeu sada korisniji od njega na terenu. Meireles je dobar igrac ali ne i igracina. On nam moze posluziti jos 2-3 sezone sa ovoliko trcanja, ali treba razmisljati unaprijed. Moze se desiti da se i on povrijedi kao Essien i eto problema... Kako neki ne shvataju da je na pomolu smjena generacija i da se klub mjenja. To treba raditi postepeno vec sada a ne odjednom se probuditi i da imas tim u kojem pola igraca nije sposobno odigrati utakmicu na prosjecnom nivou a kamoli vrhunski. Na kraju krajeva, uvodi se novi sistem i nama trebaju mastoviti i mladi veznjaci. Vezni je najvazniji dio ekipe, valjda si to dosad shvatio. Najsladje su muke kada imas dosta vrhunskih igraca u veznom.

100 eura na Twelfth-a :D :P

Bjezi budalo. :D

Tebi samo nisu promašeni slučajevi igrači iz CSKA, Napolija, a naši ba pojma nemaju. Bravo!

Promasen slucaj?Ocemu ti pricas to?

pa Lukaku ima 18 god heii 18 shvatas li ti sta je to?

Liga u kojoj je on igrao i u kojoj sada igra su nebo i zemlja.

Za neke 3-4 god cemo moci reci dali je on promasaj ili ne.

Samo neznam sta si ti sa 15 god Ferguson kad znas da netko sa 18 god nece uspijeti u nogometu.ehh

Jah vala, baš si ti relevantan da procijeniš sposobnosti jednog 18-godišnjaka kojeg si u plavom dresu gledao maksimalno 5 puta (ako i toliko). :rolleyes:

Kako mozete i da pomislite da ce Lukaku biti promasena investicija ! Do jucer ste slinili da ga dovedu i ako covjek za 50 minuta provedeni na terenu ne zabije hat-rick treba mu jebat mater il sta ? de dijeco prosvijetlite se, dodjite sebi ! Svatate li da mu je tek 18 godina, da jos za prvi team nije zaigrao na svojoj poziciji, da AVB ga stavljao na krilo...

Pogledaj malo da je za rezerve u 3 utakmice postigao 3 gola, jel ti to nesto govori ?

I zamolio bi pojedine da poslije napisanog posta prije objevljivanja to 3x procitaju i razmisle o svemu tome i tek onda objave ! PUSSA !

edit: Sto se tice pojacanja prioritet je desni bek i kreator, a vi sanjajte o Cavaniju, Higuainu i drugim ;)

Uređeno , autor izmjene: sisa01

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.