Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Sudeci prema transferima Torresa u Liverpool, Silve i Aguera u City, Mate u Chelsea, Jose Enriquea u Newcastle itd onda igraci iz Spanije dosta dobro podnose prelazak iz Primere u Premiership.. ii volio bih da Higuain dode, jedan je od najboljih napadaca u svijetu, pogotovo ako sada u Januaru, pored Anelke koji odlazi, odu Kalou i Drogba.. ali i ako ne odu sada mislim da ni Drogba, a ni Kalou nece docekati sljedecu sezonu u plavom dresu.. a Higuain bi bio odlicna zamjena i pored toga tek su mu 24 godine :)

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Sudeci prema transferima Torresa u Liverpool, Silve i Aguera u City, Mate u Chelsea, Jose Enriquea u Newcastle itd onda igraci iz Spanije dosta dobro podnose prelazak iz Primere u Premiership.. ii volio bih da Higuain dode, jedan je od najboljih napadaca u svijetu, pogotovo ako sada u Januaru, pored Anelke koji odlazi, odu Kalou i Drogba.. ali i ako ne odu sada mislim da ni Drogba, a ni Kalou nece docekati sljedecu sezonu u plavom dresu.. a Higuain bi bio odlicna zamjena i pored toga tek su mu 24 godine :)

Ja nebih da nam špic igrač dođe. Dva krila ili krilo i kvalitetan veznjak(play)... To je dovoljno, i naravno stoper koji je otprilike već tu (Cahill).

Ja nebih da nam špic igrač dođe. Dva krila ili krilo i kvalitetan veznjak(play)... To je dovoljno, i naravno stoper koji je otprilike već tu (Cahill).

Slazem se, najvise nam treba krilo i to desno i playmaker.. stoper takoder i zadovoljan sam ako to bude Cahill.. ali samo sto sam htio reci je to da odlaskom Anelke i vrlo vjerovatno Drogbe i Kaloua, Higuain bi bio odlicna zamjena.. samim odlaskom svih ovih igraca ostajemo sa samo 2 napadaca, Torres i Sturridge, a to je malo.. Lukakua nisam racunao jer ocekujem da ode na posudbu.. Cavani ili Higuain, svejedno, ako bi dosao bilo ko od ove dvojice bili bi pravo dobra pojacanja..

Ubrajam ono sto se treba ubrajati u kreativnost, a valjda znas sta to znaci... Igrac koji ima mnogo slobode i koji se u svakom trenutku nalazi na ralzicitim pozicijama. Igrac koji leti, Jedini kod nas takav igrac je Mata.. Kada imas vise takvih igraca u mogucnosti si da eliminises pozicionu igru i tako omogucis igracu ili igracima da se nadju u bilo kojem dijelu terena...Tu se ne radi o igri slobodnim stilom ili igri u kojoj svako može da radi šta hoće da se razumijemo, nego o smislenom nadopunjavanju u kojem igrači, uslovno rečeno, samo razmjenjuju mjesta. Dakle, na tvoje mesto dolazi saigrač koji podjednako dobro odgovara zahtjevima te pozicije... i dodatno mozes napraviti visak u igri, i u vecoj si prilici da zabijes.... Kreativni igraci su nepredvidljivi, njeguje se pas, dribling i svaki igrac postaje potencijalni strijelac.. To su igraci koji njeguju leprsav i slobodan fudbal nekada se to zvao totalni fudbal... Taj Valero ti nije takav igrac i mene vrlo podsjeca na naseg Meirelesa a zasto da imamo dva slicna igraca kad nam treba nesto novo da bi razbili monotoniju u igri... i zato ja nisam za tog igraca... To je moje misljenje za tog igraca i sto se tice kreativnosti...

Jednostavnije rečeno - igrač koji je u mogućnosti iskoristiti maksimalan roaming, ili bar blizu tome ;)

Od jutros koi god sam nogometni sajt otvorio je vijest kako je Abramovic odobrio 150 M funti, i spominju se Cahill koji je prakticki vec dosao, Cavani, Hamsik i ostalo Andreu po svom izboru xD

Ak je vec tako Hazard i Neymar/Gotze :D

Od jutros koi god sam nogometni sajt otvorio je vijest kako je Abramovic odobrio 150 M funti, i spominju se Cahill koji je prakticki vec dosao, Cavani, Hamsik i ostalo Andreu po svom izboru xD

Ak je vec tako Hazard i Neymar/Gotze :D

Ma joj otkud ko zna, koliko je Roman odobrio. Možda nije ništa. To je sve bubanje na pamet, pa ako šta potrefe dobro je.

Ma joj otkud ko zna, koliko je Roman odobrio. Možda nije ništa. To je sve bubanje na pamet, pa ako šta potrefe dobro je.
AL nemoj reci da ti nije drago xD

AL nemoj reci da ti nije drago xD

Iskreno drago mi je ako je odobrio toliko para i ako će se oni potrošiti na pravi način. To nam daje veće šanse u borbi za naslove, za koje se borimo.

Ali ne svidja mi se to ako ce dovoditi Hamšika, Cavanija, Krasića. Ja bih to drugačije.

Iskreno drago mi je ako je odobrio toliko para i ako će se oni potrošiti na pravi način. To nam daje veće šanse u borbi za naslove, za koje se borimo.

Ali ne svidja mi se to ako ce dovoditi Hamšika, Cavanija, Krasića. Ja bih to drugačije.

Pa brate za Krasica nisam nija, ova dva su ok :D Nek on nama dovede Hazarda a ostalo kako bude ;)

Cavani nam ne treba i ne bih ga dovodio. Jest igračine, to stoji ,ali nama špic nije potreban.

Dalje, Hamšik mi se nikada nije pretjerano sviđao. Puno košta a od njega za te pare možeš naći boljeg igrača npr. Hazard, Gotze (to smo 100x ponovili). Igrači koji bi nam više godili za AVB-ovu igru, sa puno zajebancija na terenu.

Mah, da se novinare pita Roman vazda odobrava neke čekove, keš, vamo tamo. Kad god ima zafali šta pametno a oni o Romanu i njegovom novčaniku. :rolleyes:

Naravno da je igracina, i Torres je igracina ali se nije uklopio u ovaj sastav.. Sta da radi jos jedan vrhunski napadac u timu ako nemamo dobru vezu... Zato bolje pare dati za playmakera koji moze gurnuti loptu u sredinu pa ce i Torres zabijati... Nije Torres zaboravio igrati, niti je glup.. On je vrlo talentovan i vjest..

Ali brate mi nemamo najpotrebniju kariku u timu... Meireles je prosjek, Ramirez nije taj igrac...

a cuj, torres se zapravo meni nikad nije svidao niti sam bio fasciniran njegovim predstavama...pa kosu sam si htio počupat kad sam čuo da za takvog panja bacamo 50 mil eura...

a higuain me svaki put sve više oduševljava i po meni je puno bolji igrač od torresa..

istina da nam treba jedan hazard

ali isto tako je istina da taj torres iako ne dobiva nesto puno lopti, redovito promašuje dobre šanse kada se nađe u istima...nama treba neki igrač koji će iz ničega zabiti, a ne igrač koj će mrtvaca fulat...istina je da niko nije mogo znati da ćemo tako promašit sa torresom ali jbg po meni ga sada treba uvalit nekom za neke pare i dovest kvalitetnije rješenje što je po meni sigurno higuain

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.