21. decembar 2011.14 god. comment_11967 Sjetite se samo proslog ljeta ! Neymar,Pastore,Sanchez,Falcao,Modric,Moutinho,Mata,Pereira,Snaider ! Od pomenutih samo Mata dosao ! :) Neymar je odlucio u zadnji tren da ne predje u Chelsea, Pastore je izabrao PSG zbog vece plate, Sancheza su trazili ali ne sad nesto pretjerano da su se trudili da ga dovedu, za Falcaoa je postojao samo mali interes, za Modrica su se borili do zadnjeg trena, Moutinho je tek nesto malo spominjan pred kraj prelaznog roka, za Pereiru je bio interes, Snajder manje vise, novinari cesto plasiraju i neke patke ali u ovim slucajevima nisu nista lagali, a vec sam rekao kad se ovako pise puno o jednom igracu sanse su itekako velike da ce doci, tako je bio i slucaj sa Torresom kada je svaki dan bila barem jedna vijest o njemu i na kraju predje, tako da ne sumnjam da ce Cahill doci i da se pravo zagrizlo za Gotzea Prijavi
21. decembar 2011.14 god. Autor comment_11969 Neymar je odlucio u zadnji tren da ne predje u Chelsea, Pastore je izabrao PSG zbog vece plate, Sancheza su trazili ali ne sad nesto pretjerano da su se trudili da ga dovedu, za Falcaoa je postojao samo mali interes, za Modrica su se borili do zadnjeg trena, Moutinho je tek nesto malo spominjan pred kraj prelaznog roka, za Pereiru je bio interes, Snajder manje vise, novinari cesto plasiraju i neke patke ali u ovim slucajevima nisu nista lagali, a vec sam rekao kad se ovako pise puno o jednom igracu sanse su itekako velike da ce doci, tako je bio i slucaj sa Torresom kada je svaki dan bila barem jedna vijest o njemu i na kraju predje, tako da ne sumnjam da ce Cahill doci i da se pravo zagrizlo za Gotzea Nadam se da ste upravu ! ;) Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11970 Dovodjenje Mate je odradjeno profesionalno, na izuzetno pametan nacin. Celog leta su mediji vukli pricu, o interesovanju Arsenala za njega, i gadjali se cenom igraca. Roman je cekao, u zasedi, da Arsenal uputi i zvanicnu ponudu. Kad se to konacno desilo, resio je da se umesa, i podigne ulog. Arsenal to nije mogao da isprati, i dobili smo fantasticnog igraca. Slicno je sada ucinio Napoli, dok su se u klubu neckali oko Vargasa. Zbog jurnjave za Modricem, koja se vukla kroz celi prelazni rok, dosta igraca je propusteno... Nadam se da slicnih scenarija u buducnosti nece biti. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11972 Ljetos, prelazni rok za naš klub je trajao kratko. Znamo svi, došao novi trener, koji nije htio na pamet kupovati igrače. Već je odlučio sa već postojećim kadrom otići na pripreme, a nakon toga vidjeli smo da je došlo nekoliko igrača(Mata, Romeu, Lukaku, Meireles). Niti jedan od njih nije promašaj, čak šta više, odlična su pojačanja. Dakle radilo se pametno. E sad, trener je tu neko vrijme, zna šta mu fali da još unaprijedi igru tima, tako da od prvog dana januarskog prelaznog roka možemo očekivati nove igrače. Koliko i ko tačno, to mi ne znamo. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. Autor comment_11973 Ljetos, prelazni rok za naš klub je trajao kratko. Znamo svi, došao novi trener, koji nije htio na pamet kupovati igrače. Već je odlučio sa već postojećim kadrom otići na pripreme, a nakon toga vidjeli smo da je došlo nekoliko igrača(Mata, Romeu, Lukaku, Meireles). Niti jedan od njih nije promašaj, čak šta više, odlična su pojačanja. Dakle radilo se pametno. E sad, trener je tu neko vrijme, zna šta mu fali da još unaprijedi igru tima, tako da od prvog dana januarskog prelaznog roka možemo očekivati nove igrače. Koliko i ko tačno, to mi ne znamo. A sad Januar je tako da ce malo teze timovi pustiti svoje igrace , a i ako ih puste cijene ce biti vece , i neki od njih nece moci igrati LP ! Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11974 A sad Januar je tako da ce malo teze timovi pustiti svoje igrace , a i ako ih puste cijene ce biti vece , i neki od njih nece moci igrati LP ! Nikad se ne zna. Prošle sezone u Januaru su se dogodili veliki transferi. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. Autor comment_11975 Nikad se ne zna. Prošle sezone u Januaru su se dogodili veliki transferi. Znam jedan od njih je i transfer Torres-a ! Ali su realno u Januaru cijene dosta veće! Svidja mi koga je do sada doveo AVB i nadam se da ce nastaviti tako i u ovom prelaznom roku ! Prijavi
21. decembar 2011.14 god. Autor comment_11985 Transfer Torresa nije bio velik, ali je bio skup e jbg sad i ti ga pretjera Ti si znao da ce on dati ovoliko golova , da ce se ovako dobro uklopiti u tim Chelsea ? Realno on odlican napadac samo sto se jednostavno nije snasao u Chelsea-u , ispao je iz forme i sad se nemoze vratiti ! A da je bio medju top 5 napadaca to sigurno ! I kako onda mozes reci da to nije veliki transfer ? :) Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11986 e jbg sad i ti ga pretjera Ti si znao da ce on dati ovoliko golova , da ce se ovako dobro uklopiti u tim Chelsea ? Realno on odlican napadac samo sto se jednostavno nije snasao u Chelsea-u , ispao je iz forme i sad se nemoze vratiti ! A da je bio medju top 5 napadaca to sigurno ! I kako onda mozes reci da to nije veliki transfer ? :) Ja sam bio protiv njegovog transfera, vjerovao sam da cemo dovesti Suareza. Ali eto sta je tu je sada :) samo da nam se ne ponovi prosli siječanj heh :) Prijavi
21. decembar 2011.14 god. Autor comment_11988 Ja sam bio protiv njegovog transfera, vjerovao sam da cemo dovesti Suareza. Ali eto sta je tu je sada :) samo da nam se ne ponovi prosli siječanj heh :) Neda nam se sa CF-ovima :) i svi se nadamo (i stahujemo) da se neponovi prosli Januar . Mislim da AVB zna sta radi , zna kakvi ce se igraci uklopiti u sistem igre koji od zahtjeva ! :) Do sada AVB nije imao gresaka prilikom dovodjena nekog igraca (Mata,Oriol,Lukaku,Meireles) , nadam se da ce tako nastaviti ! A Torres je bio Romanov "hir" i on da je doveo ! :) Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11992 A Torres je bio Romanov "hir" i on da je doveo ! :) Ovo ste svi od mene prepisali :D Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11998 Ovo si upravu Elao... Ali drago mi je sto je Frank Arnesen otisao iz kluba jer on je bio glavni odgovoran za transfere i mislim da bi sada stvari trebale krenuti na bolje pri trgovanju.. Dok je Barca osvajala i nakon svake uspjesne sezone se dobro pojacavala kvalitetnim igracima, mi smo gledali misleci da nam niko ne treba i da smo dovoljno jaki.... Tako je bilo i prosle sezone, iako su osvojili sve opet su kupili dva vrlo jaka igraca; Fabregasa i Sanchesa... Zbog takve politike kluba zato i jesu vec godinama najjaci... prije bi bilo zato sto imaju messia, iniestu i xavia, ali i ovo sto si reko ima neku ulogu :D Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12228 AVB potvrdio da ce dovesti jednog CB.. Citam to sad na FB i ako je to istina msm da bi nam najbolje pasao Cavani ili Higuain i msm da je Argentinac jeftini pa bi bilo isplatnije. Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12231 AVB potvrdio da ce dovesti jednog CB.. Citam to sad na FB i ako je to istina msm da bi nam najbolje pasao Cavani ili Higuain i msm da je Argentinac jeftini pa bi bilo isplatnije.Izvini mozda ne razumijem napisao si CB to mu ga dodje centre back(stoper),a ispod pises da bi nam tu dobro dosao Cavani ili Higuain a oni su CF :huh: Prijavi
23. decembar 2011.14 god. comment_12234 aaaa da da xD moja greska. Svejedno onda bi Caihil najbolje pasao. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12365 ma nema veze Inace cujem da nas opet povezuju sa Kakom koji je izgleda na transfer listi :unsure: Prijavi
24. decembar 2011.14 god. Autor comment_12371 skromno JAKO skromno ! Bolje Gotze-a dovesti za te pare ! :) Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12418 Najskuplji igrači koji mogu igrati LP (do 26 god): 1. Luka Modrić 2. Falcao 3. Javier Pastore 4. Neymar 5. Luis Suarez 6. Gareth Bale 7. Jesus Navas 8. Aaron Lennon 9. Fernando Llorente 10. Arturo Vidal 11. Andy Carroll 12. Yann M'vila 13. Marouane Fellaini 14. Alvaro Negredo 15. Claudio Marchisio 16. Ganso 17. Stevan Jovetic 18. Ricardo Montolivo 19. Mamadou Sakho 20. Hernanes 21. Arda Turan 22. Lukas Podolski 23. Jeremy Menez 24. Bojan Krkić 25. Balazs Dzsudzsak 26. Marco Reus 27. Marko Marin 28. Gabriel Agbonlahor 29. Benedikt Howedes 30. Leandro Damiao 31. Kevin Gameiro 32. Papis Demba Cisse 33. Pablo Osvaldo 34. Leonardo Bonucci 35. Gary Cahill Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12433 Jesus Navas mi se sviđa i mislim da bi bio dobar back-up Mati. Šta mislite o tome??? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.