17. decembar 2011.14 god. comment_11230 Negde sam procitao vest, da se Manchester United interesuje za desnog beka Crystal Palasa: http://www.transfermarkt.co.uk/en/nathaniel-clyne/profil/spieler_85177.html Ja bih ga doveo, cisto da im pokvarim planove... ZNamo svi, kakvo oko za talente ima SAF Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11234 Jao vidi ih što su nasrnuli, samo sam rekao da mi izgleda kao promašen slučaj, NE RADI GOLOVA, HEBE MI SE KOLIKO JE ZABIO, NEGO ZBOG POKRETA. Više ne možeš ni mišljenje iznjet na forumu da te netko ne popljuje, odvratno. Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11238 Ne, odvratno je što se ti tako postavljaš, čuj na osnovu pokreta daješ procjene. Ne da je smiješno, sada već postaje glupo i dosadno. :mellow: Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11239 dajte, smirite se... lukaku ima 18 godina, nije dobio ni pravu priliku igrati za prvi tim, a vi ga vec ocjenjujete kao propali slucaj... samo polako, za godinu-dvije cete kupovat njegove dresove.... Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11241 Kako god malo smo zaspamali temu. Kako je vec AVB izjavio da necemo dovoditi napadaca msm da jedan vezni i centralci branic bi dobro dosli. I negdje sam procitao da su neki pisali da bi trebali dovesti desnog beka ali nezz zasto kad Ivanovic taj posao odradjuje savrseno. Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11248 desni bek bacanje para,mozda neki stoper koji moze igrati i beka... veznjak bi dobro dosao ili da matu prebace u vezu ali onda kupiti krilo... Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11249 Kako god malo smo zaspamali temu. Kako je vec AVB izjavio da necemo dovoditi napadaca msm da jedan vezni i centralci branic bi dobro dosli. I negdje sam procitao da su neki pisali da bi trebali dovesti desnog beka ali nezz zasto kad Ivanovic taj posao odradjuje savrseno. Posto AVB planira prodati Bosingwu i Ferreiru pa nam treba pricuvni igrac :) Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11257 @sisati i @Blues4 Zašto govorite djeco smirite se ( i tako to), dakle množini u vezi ovog sa Lukakuom, kad je samo jedan tip to bubno ??? Januar.... Jbg sve zavisi, ko će nam otići iz ekipe. Ako ode recimo još Kalou ili Malouda, Anelka je već bivši, ja očekujem novo krilo (ne napadača).. I ako bi tako bilo, imali bi dva nova krila jer i Kakuta se vraća ( ja bih računao i na njega), Mata bi mogao u sredinu iza napadača, tako nam nebi trebao novi veznjak. Pogotovo ako Josh ne ode na posudbu. Što se tiče odbrane, Alex odlazi, tu bi trebalo naći zamjenu. Ili vratit Brumu, Rajkovića ili kupiti novog (možda Cahill). Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11263 Odlazaka će biti, bar kako se prića, ako odu Malouda i Kalou, htio bih vidjet Adama Johnsona, a za obranu Cahilla, pogotovo jer su englezi.Trebal bi nam i jedan playmaker,al to moze i na ljeto. A ovo što pričate u vezi Lukakua su gluposti.Kako mozete čovjeka koji ima 18 godina i kojega bi vjerojatno svaki tim na svijetu htio imat u timu,koji dobiva 10 min, ako i toliko po utakmici i to jos ne na prirodnoj poziciji, promašenim slučajom? Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11268 Smirite tenzije ljudi. Prvo skočiti pa reći hop. Prvo dočekati Novu godinu, proslaviti je i tako to i onda ćemo vidjeti šta i kako a na medijske natpise se ne treba primati. Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11276 desni bek bacanje para,mozda neki stoper koji moze igrati i beka... veznjak bi dobro dosao ili da matu prebace u vezu ali onda kupiti krilo... Taj ti stoji pred nosem. Luiz nikad kod nas nije igrao desnog bega ali citao sam da moze igrati i desnog bega i zadnjeg veznog. Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11310 Taj ti stoji pred nosem. Luiz nikad kod nas nije igrao desnog bega ali citao sam da moze igrati i desnog bega i zadnjeg veznog. a zamisli povrjedi se A.Cole ko ce igrati na njegovoj poziciji ? Prijavi
17. decembar 2011.14 god. comment_11346 kupiti nekog krmčinu u napadu da ih poslaže sve ko metar drva pa ćete vidjet kako se daju golovi Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11482 nadam se da je istina...ajde romane obraduj nas http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-boss-avb-has-abramovich-backing-neymar-bid-2561681 Prijavi
18. decembar 2011.14 god. Autor comment_11488 Ryan Bertrand nije zelen , mislim da mu treba davati vise prilika ! Sumnjam da ce doci Neymar kod nas -_- Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11490 Dajte ba ljudi to samo obične "bombe" sto oni izjavljivaju, do neki dan bilo je po svim portalima da nece ic u evropu te da ce ostat u Santosu, sad ovo, sve je to meni sumnjivo, al hajd ... Ne bi mi bilo dražeg dana kad bi dosli jedan od ova tri igrača Hazard/Gotze/Neymar, realno to je moguce, moguce je dovesti jednog pa bar dvojicu iskusnih i talentovanih igraca. Ovo sve sto pričamo su šuplje priče, sve ćemo doznati u Januaru kada počinju prvi pregovori ;) Prijavi
18. decembar 2011.14 god. comment_11505 Ryan Bertrand nije zelen , mislim da mu treba davadi vise prilika ! Sumnjam da ce doci Neymar kod nas Upravo zato nema iskustva ne mozes porediti njega i A.Cola Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.