24. decembar 2011.14 god. comment_12435 Ovakav nama treba. http://www.youtube.com/watch?v=zXp8DRo4dro Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12439 hazard i cahill , meni ne treba vise nitko Slazem se, za januarski prelazni rok to bi bio fantastican posao. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12440 mislim da bi bio red da mi pocnemo promisljeno kupovati igrace. Trebamo kupovati igrace koji nam trebaju (ne prenapucivati neke pozicije), i trebamo kupovati samo vrhunske igrace koji mogu pomoci... sad cemo vidjeti jel AvB ima dobru viziju... Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12442 Prodati Bosingwa - (11 000 000 €) - 7 000 000 € Alex - (13 000 000 €) - 8 000 000 € Malouda - 17 000 000 €) - 13 000 000 € Anelka - (10 000 000 €) - 8 000 000 € Poslati na posudbu McEachran Lukaku Dovesti Cahill - (13 000 000 €) - 8 000 000 € Hazard - (26 500 000 €) - 40 000 000 € Cifra u zagradi je vrijednost igrača prema www.transfermarkt.de , a cifra poslije zagrade je za koliko bi se igrač mogao prodati odnosno kupiti. Ako bi sve ovako bilo : - Dobili bi 36 000 000 € od prodaje igrača - Potrošili bi 48 000 000 € za kupovinu igrača - Bili bi u minusu od 12 000 000 €, što je "sića" u odnosu na prošle prelazne rokove - Poslali bi dva naša najveća talenta na posudbe Eh, kada bi ovako bilo. Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12444 ovako nesto kad bi napravili to bi bio posao mileniuma haha al nesto su mi slabo ragrizli za hazarda momak je igracina nevidjena pretezno svaku utakmicu ima ili gol ili asist. , on mata i staridz bi harali i karali , cahill bi donio sigurnost u odbrani kakva bi to ekipa bila boze bozee Prijavi
24. decembar 2011.14 god. comment_12452 Anelka je otisao na free, a za Maloudu moli Boga da se dobije 5-6 mil sad u januaru ili na free da ode na ljeto Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12461 Anelka je otisao na free, a za Maloudu moli Boga da se dobije 5-6 mil sad u januaru ili na free da ode na ljeto Nema nikakvog dokaza da je otisao free ;) Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12466 Otisao je na FREE Ja jos nisam nigdje to vidio, samo da je potpisao ugovor, ali ne govore nista o odsteti niti da je otisao dzaba. Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12471 Otisao je na FREE Ma nije mogao otici FREE... ipak je imao 6 mjeseci ugovora :D Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12477 http://www.espnstar.com/football/premier-league/news/detail/item727430/Chelsea,-Juve-to-fight-for-Higuain/ Chelsea u borbi sa Juventusom za Gonzala Higuaina. Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12493 http://www.index.hr/sport/clanak/goetze-i-ja-bih-volio-zaigrati-za-barcelonu/590335.aspx BTW. Mislim da je Higuain odličan potez (ako se ostvari). Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12505 Sta bi to Higuain mogao popraviti u napadu.. Situacija bi bila skoro pa ista, nama je ipak potrebniji playmaker... Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12507 Sta bi to Higuain mogao popraviti u napadu.. Situacija bi bila skoro pa ista, nama je ipak potrebniji playmaker... a cuj, higuain je igračina... i bio bi super zamjena za drogbu mislim da real nece prodavat takvog igrača, a ako kojim slučajem hoće, treba ga ugrabit odma recimo hazard, higuain i cahill, ako ne ove zime, onda bar na ljeto da dovedemo te igrače, to bi bio posao Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12510 Naravno da je igracina, i Torres je igracina ali se nije uklopio u ovaj sastav.. Sta da radi jos jedan vrhunski napadac u timu ako nemamo dobru vezu... Zato bolje pare dati za playmakera koji moze gurnuti loptu u sredinu pa ce i Torres zabijati... Nije Torres zaboravio igrati, niti je glup.. On je vrlo talentovan i vjest.. Ali brate mi nemamo najpotrebniju kariku u timu... Meireles je prosjek, Ramirez nije taj igrac... Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12511 Zato sam ja postavio video Borja Valere. Frajer je rođen da asistira napadačima. Nije sad popularan kao veznjaci Reala ili Barcelone, ali je igračina. Ima 26 godina ( nije loše), playmaker je. Ubio se za Torresa i njegovu formu, ali ne samo za njega već i za Daniela, Lukakua, Didiera... Nije skup, možda bi se mogao za 15 milki- do 20. dovesti. Što nije puno za takvog kreativca. Pogledajte koju tekmu Villareala i vidjet će te, kakav je. I čudi me da se ne piše o njemu puno u novinama. PS. Kad je Torres bio na jednom golu u plavom dresu, igrali su Španci tekmu protiv USA. Torres je tada zabio gol, a Borja mu asistirao. Što znači da... ;) Prijavi
25. decembar 2011.14 god. Autor comment_12513 Zato sam ja postavio video Borja Valere. Frajer je rođen da asistira napadačima. Nije sad popularan kao veznjaci Reala ili Barcelone, ali je igračina. Ima 26 godina ( nije loše), playmaker je. Ubio se za Torresa i njegovu formu, ali ne samo za njega već i za Daniela, Lukakua, Didiera... Nije skup, možda bi se mogao za 15 milki- do 20. dovesti. Što nije puno za takvog kreativca. Pogledajte koju tekmu Villareala i vidjet će te, kakav je. I čudi me da se ne piše o njemu puno u novinama. PS. Kad je Torres bio na jednom golu u plavom dresu, igrali su Španci tekmu protiv USA. Torres je tada zabio gol, a Borja mu asistirao. Što znači da... A jos Villareal u jako losoj formi ako se nevaram 17 su ! Tako da je pravo vrijeme da se pokupi Borja ! :) Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12514 Ne znam... Nije mi dovoljno lijep za Chelsea.. haha salim se, ali ne svidja mi se nesto, nema dovoljno kreativnosti i brzine, nije okretan... Ja volim ipak igrace sa ukusom koji su kreativni pa mozda zato... Izuzetno mi se svidja Ganso, kako ga ja zovem Brazilski Zidane jer me podsjeca na njegovu igru. Njegove pasove i njegove driblinge.. Jednostavno sa stilom.... Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12515 Ne znam... Nije mi dovoljno lijep za Chelsea.. haha salim se, ali ne svidja mi se nesto, nema dovoljno kreativnosti i brzine, nije okretan... Ja volim ipak igrace sa ukusom koji su kreativni pa mozda zato... Izuzetno mi se svidja Ganso, kako ga ja zovem Brazilski Zidane jer me podsjeca na njegovu igru. Njegove pasove i njegove driblinge.. Jednostavno sa stilom.... Šta ti ubrajaš pod kreativcem??? Čisto da znam. Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12516 Ubrajam ono sto se treba ubrajati u kreativnost, a valjda znas sta to znaci... Igrac koji ima mnogo slobode i koji se u svakom trenutku nalazi na ralzicitim pozicijama. Igrac koji leti, Jedini kod nas takav igrac je Mata.. Kada imas vise takvih igraca u mogucnosti si da eliminises pozicionu igru i tako omogucis igracu ili igracima da se nadju u bilo kojem dijelu terena...Tu se ne radi o igri slobodnim stilom ili igri u kojoj svako može da radi šta hoće da se razumijemo, nego o smislenom nadopunjavanju u kojem igrači, uslovno rečeno, samo razmjenjuju mjesta. Dakle, na tvoje mesto dolazi saigrač koji podjednako dobro odgovara zahtjevima te pozicije... i dodatno mozes napraviti visak u igri, i u vecoj si prilici da zabijes.... Kreativni igraci su nepredvidljivi, njeguje se pas, dribling i svaki igrac postaje potencijalni strijelac.. To su igraci koji njeguju leprsav i slobodan fudbal nekada se to zvao totalni fudbal... Taj Valero ti nije takav igrac i mene vrlo podsjeca na naseg Meirelesa a zasto da imamo dva slicna igraca kad nam treba nesto novo da bi razbili monotoniju u igri... i zato ja nisam za tog igraca... To je moje misljenje za tog igraca i sto se tice kreativnosti... Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12517 Ubrajam ono sto se treba ubrajati u kreativnost, a valjda znas sta to znaci... Igrac koji ima mnogo slobode i koji se u svakom trenutku nalazi na ralzicitim pozicijama. Igrac koji leti, Jedini kod nas takav igrac je Mata.. Kada imas vise takvih igraca u mogucnosti si da eliminises pozicionu igru i tako omogucis igracu ili igracima da se nadju u bilo kojem dijelu terena...Tu se ne radi o igri slobodnim stilom ili igri u kojoj svako može da radi šta hoće da se razumijemo, nego o smislenom nadopunjavanju u kojem igrači, uslovno rečeno, samo razmjenjuju mjesta. Dakle, na tvoje mesto dolazi saigrač koji podjednako dobro odgovara zahtjevima te pozicije... i dodatno mozes napraviti visak u igri, i u vecoj si prilici da zabijes.... Kreativni igraci su nepredvidljivi, njeguje se pas, dribling i svaki igrac postaje potencijalni strijelac.. To su igraci koji njeguju leprsav i slobodan fudbal nekada se to zvao totalni fudbal... Taj Valero ti nije takav igrac i mene vrlo podsjeca na naseg Meirelesa a zasto da imamo dva slicna igraca kad nam treba nesto novo da bi razbili monotoniju u igri... i zato ja nisam za tog igraca... To je moje misljenje za tog igraca i sto se tice kreativnosti... Samo ću ti reći da bolje pogledaš Valeru, ne samo na klipu, pa ćeš vidjeti da je on itekako kreativan. I ni blizu nije sličan Meirelešu (osim po izgledu). edit. Meireleš se baš jako puno kreće, svuda ga ima. Da ima zadnji pas kao Borja bio bi jedan od najboljih veznjaka. Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12518 Pitanje je to, prelazak iz Španije u Englesku nije lak (Mata je izuzetak). ;) Prijavi
25. decembar 2011.14 god. comment_12523 Pitanje je to, prelazak iz Španije u Englesku nije lak (Mata je izuzetak). Ima i toga, ali ni sa jednim igračem to ne znaš. ;) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.