Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Anzhi iz Makhachkale, a nista cudno sa obzirom da i Maloudi i Kalouu isticu ugovori za 6 mjeseci, tako da mogu otici za mizerne pare ili besplatno

Ako obojica odu, osta nam klupa nikakva, i to pred januarsko ludilo u PL...

Trenutno najblizi prikljucenju u A tim je Lucas Piazon, ako ima pravo nastupa, jer, s obzirom da je od relativno skoro u klubu, pruza zavidne partije, i brzo se adaptira. On bi donekle pokrio Matu i levu stranu terena, ali to je nedovoljno... Bez obzira na to, sto Roman planira velike kupovine tek za leto, mislim da ce klub morati da izadje na trziste u januaru, jednostavno, imacemo premalo igraca.

Nadam se samo, da se klubu nece osvetiti, sto su olako prepustili Vargasa Napoliju.

Ovo izgleda kao zvanicno....

http://football-talk.co.uk/53123/transfer-news-chelsea-launch-12m-bid-for-united-target-jack-rodwell/

Ali, Daily Mail je u pitanju....... Tako da se vest uzima s rezervom :)

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor

Jel se prelazni ork otvara 1.1.2012 ? :D

Ko prati Everton ? Ima li ovaj Jack Rodwell kvaliteta za Chelsea ? I da li je puno 20 mil funti za njega ?

Ako će Rodwell doć, Mikel mora ići. Po meni, definitivno ima.

Da se nadovezem....

I ja mislim da, ako Rodwel dodje, za Mikela nece biti mesta, u Boasovim planovima.

Boas insistira na brzim igracima u vezi, koji su sposobni za brzu tranziciju iz napada u odbranu i obrnuto, ali i za nadigravanje sa tehnicki superiornijim protivnicima. Tu se Mikel ne snalazi bas najbolje, jer nema pomenute karakteristike.

Na 9 utakmica u PL, sutirao je 17 puta na gol, 5 puta u okvir, od cega je postigao 2 pogotka. Pored toga je zabelezio i 1 asistenciju.

Nije losa statistika za 20o godisnjeg zadnjeg veznog igraca.

Potraznja za igracem ovog puta diktira cenu. Mancester United je takodje zainteresovan, zato se Plavcima i zuri, oko realizacije njegovog transfera. 20miliona, kao zalog za buducnost, nije mnogo...

http://www.crunchsports.com/category/Soccer/Arsenal-FC-and-Chelsea-FC-scout-Eden-Hazard-as-40million-race-heats-up-201112200050/

Izgleda da Roman zaista priprema velika pojačanja i veliku rekonstrukciju ekipe :D . Poslije Goetze, Rodwella, Cavanija i Eden Hazard se izgleda ponovo povezuje kao moguće pojačanje Chelseja.

Zar Anzhi i Mahackala nije isto ? :blink: :blink:

Zajeb vjerovatno. Prema pričama iz Daily Faila Maloudu traži Anzhi, a Kaloua Lokomotiv Moskva. ;)

Moguci transfer Moutinha je jedan od brojnih primjera loseg transfer poslovanja Chelsea, ne zbog igraceve kvalitete, solidan igrac i mislim da bi se odlicno uklopio u ekipu nego zato jer su ga trazili dok je bio jos u Sportingu i tada su ga mogli dovesti za manju cijenu, ali ne, morao je on preci u drugi klub i ponovo pokazati kvalitet i onda da ga plate duplo vise, sto bi bio slucaj i sa Patom

Kako se cini, ovo ce sve brzo biti gotovo, po, vec mnogo puta oprobanom receptu - Sto Roman zeli, Roman dobije.

http://www.footballfriendsonline.com/transfer-gossip/2011/12/20/abramovich-agrees-to-break-the-bank-for-german-wonderkid.html

http://www.sportske.net/vest/transferi/roman-kupuje-gecea-61222.html

Moguci transfer Moutinha je jedan od brojnih primjera loseg transfer poslovanja Chelsea, ne zbog igraceve kvalitete, solidan igrac i mislim da bi se odlicno uklopio u ekipu nego zato jer su ga trazili dok je bio jos u Sportingu i tada su ga mogli dovesti za manju cijenu, ali ne, morao je on preci u drugi klub i ponovo pokazati kvalitet i onda da ga plate duplo vise, sto bi bio slucaj i sa Patom

Ovo si upravu Elao... Ali drago mi je sto je Frank Arnesen otisao iz kluba jer on je bio glavni odgovoran za transfere i mislim da bi sada stvari trebale krenuti na bolje pri trgovanju..

Dok je Barca osvajala i nakon svake uspjesne sezone se dobro pojacavala kvalitetnim igracima, mi smo gledali misleci da nam niko ne treba i da smo dovoljno jaki.... Tako je bilo i prosle sezone, iako su osvojili sve opet su kupili dva vrlo jaka igraca; Fabregasa i Sanchesa... Zbog takve politike kluba zato i jesu vec godinama najjaci...

U jbt koliko dobrih igraca je povezano s nama. U sekundi se covjek nalozi... :D

Da sacekamo januar, valjda ce se nesto dobro desiti.

Da, treba malo pričekati. Još ništa nije sigurno, ali ako se ostvari ovo s Gotzeom i Cahillom, uh kako će dobro izgledat.

Pored njih još jedno krilo i udri.

• Autor

ma ovako novinari pisu svako ljeto i i svaki decembar a sta je od toga istina i sta ce se ostvariti znaju samo u klubu...

Sjetite se samo proslog ljeta ! ;)

Neymar,Pastore,Sanchez,Falcao,Modric,Moutinho,Mata,Pereira,Snaider !

Od pomenutih samo Mata dosao ! :)

Za Modrica smo bili vrlo zainteresovani ali klub ga nije pustio,...steta sto on nije reagirao kao sto je to Fabregas uradio jer je znao da u Arsenalu nikada nista nece osvojiti.... Tako da i Modric moze osvojiti samo Carling ili FA kup sa Tottenhamom...

A za Sanchezom jos zalim jer ga je Barca kupila vrlo jeftino...

A mogu reci da smo i mi Matu dobili jeftino, nije prenapucana cijena kao sto je u Neymara, Modrica ili Pastorea...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.