20. decembar 2011.14 god. comment_11850 Anzhi iz Makhachkale, a nista cudno sa obzirom da i Maloudi i Kalouu isticu ugovori za 6 mjeseci, tako da mogu otici za mizerne pare ili besplatno Ako obojica odu, osta nam klupa nikakva, i to pred januarsko ludilo u PL... Trenutno najblizi prikljucenju u A tim je Lucas Piazon, ako ima pravo nastupa, jer, s obzirom da je od relativno skoro u klubu, pruza zavidne partije, i brzo se adaptira. On bi donekle pokrio Matu i levu stranu terena, ali to je nedovoljno... Bez obzira na to, sto Roman planira velike kupovine tek za leto, mislim da ce klub morati da izadje na trziste u januaru, jednostavno, imacemo premalo igraca. Nadam se samo, da se klubu nece osvetiti, sto su olako prepustili Vargasa Napoliju. Ovo izgleda kao zvanicno.... http://football-talk.co.uk/53123/transfer-news-chelsea-launch-12m-bid-for-united-target-jack-rodwell/ Ali, Daily Mail je u pitanju....... Tako da se vest uzima s rezervom :) Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11854 Moyes izjavio da nisu dobili zvanicnu ponudu, ako bude prodavao neke od svjih igraca mnogo ce da kostaju! Prijavi
20. decembar 2011.14 god. Autor comment_11861 Jel se prelazni ork otvara 1.1.2012 ? Ko prati Everton ? Ima li ovaj Jack Rodwell kvaliteta za Chelsea ? I da li je puno 20 mil funti za njega ? Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11862 Jel se prelazni ork otvara 1.1.2012 ? Ko prati Everton ? Ima li ovaj Jack Rodwell kvaliteta za Chelsea ? I da li je puno 20 mil funti za njega ? Ako će Rodwell doć, Mikel mora ići. Po meni, definitivno ima. Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11864 Ako će Rodwell doć, Mikel mora ići. Po meni, definitivno ima. Da se nadovezem.... I ja mislim da, ako Rodwel dodje, za Mikela nece biti mesta, u Boasovim planovima. Boas insistira na brzim igracima u vezi, koji su sposobni za brzu tranziciju iz napada u odbranu i obrnuto, ali i za nadigravanje sa tehnicki superiornijim protivnicima. Tu se Mikel ne snalazi bas najbolje, jer nema pomenute karakteristike. Na 9 utakmica u PL, sutirao je 17 puta na gol, 5 puta u okvir, od cega je postigao 2 pogotka. Pored toga je zabelezio i 1 asistenciju. Nije losa statistika za 20o godisnjeg zadnjeg veznog igraca. Potraznja za igracem ovog puta diktira cenu. Mancester United je takodje zainteresovan, zato se Plavcima i zuri, oko realizacije njegovog transfera. 20miliona, kao zalog za buducnost, nije mnogo... Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11866 Samo bih volio da odu odredjeni igraci,da se ne vuku po klubu sve do ljeta. Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11867 http://www.crunchsports.com/category/Soccer/Arsenal-FC-and-Chelsea-FC-scout-Eden-Hazard-as-40million-race-heats-up-201112200050/ Izgleda da Roman zaista priprema velika pojačanja i veliku rekonstrukciju ekipe . Poslije Goetze, Rodwella, Cavanija i Eden Hazard se izgleda ponovo povezuje kao moguće pojačanje Chelseja. Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11874 Zar Anzhi i Mahackala nije isto ? :blink: Zajeb vjerovatno. Prema pričama iz Daily Faila Maloudu traži Anzhi, a Kaloua Lokomotiv Moskva. ;) Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11875 jedna dobra vijest http://sport.informacije.ba/nogomet/nogomet-ostalo/item/946-abramovich-odobrio-100-miliona-za-kupovinu.html Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11876 Moguci transfer Moutinha je jedan od brojnih primjera loseg transfer poslovanja Chelsea, ne zbog igraceve kvalitete, solidan igrac i mislim da bi se odlicno uklopio u ekipu nego zato jer su ga trazili dok je bio jos u Sportingu i tada su ga mogli dovesti za manju cijenu, ali ne, morao je on preci u drugi klub i ponovo pokazati kvalitet i onda da ga plate duplo vise, sto bi bio slucaj i sa Patom Prijavi
20. decembar 2011.14 god. comment_11878 Secam se kad je Teveza trazio Celsi, a on odbio, pa otisao u West Ham... Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11923 "TheSun" donosi pricu kako je Chelsea dogovorio visinu obestecenja za Cahilla (7 mil funti), te kako je ostalo samo da se Gary dogovori o visini place.http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4011888/Transfer-news-Chelsea-agree-7m-fee-for-Gary-Cahill.html Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11926 Dobar igrac, bice dobro pojacanje ukoliko se ovaj transfer ostvari.. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11931 Kako se cini, ovo ce sve brzo biti gotovo, po, vec mnogo puta oprobanom receptu - Sto Roman zeli, Roman dobije. http://www.footballfriendsonline.com/transfer-gossip/2011/12/20/abramovich-agrees-to-break-the-bank-for-german-wonderkid.html http://www.sportske.net/vest/transferi/roman-kupuje-gecea-61222.html Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11937 Kao i u slucaju Cahilla pise se dosta i o Gotzeu tako da se zna da nije patka, vidjecemo sta ce biti u januaru Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11944 Moguci transfer Moutinha je jedan od brojnih primjera loseg transfer poslovanja Chelsea, ne zbog igraceve kvalitete, solidan igrac i mislim da bi se odlicno uklopio u ekipu nego zato jer su ga trazili dok je bio jos u Sportingu i tada su ga mogli dovesti za manju cijenu, ali ne, morao je on preci u drugi klub i ponovo pokazati kvalitet i onda da ga plate duplo vise, sto bi bio slucaj i sa Patom Ovo si upravu Elao... Ali drago mi je sto je Frank Arnesen otisao iz kluba jer on je bio glavni odgovoran za transfere i mislim da bi sada stvari trebale krenuti na bolje pri trgovanju.. Dok je Barca osvajala i nakon svake uspjesne sezone se dobro pojacavala kvalitetnim igracima, mi smo gledali misleci da nam niko ne treba i da smo dovoljno jaki.... Tako je bilo i prosle sezone, iako su osvojili sve opet su kupili dva vrlo jaka igraca; Fabregasa i Sanchesa... Zbog takve politike kluba zato i jesu vec godinama najjaci... Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11945 U jbt koliko dobrih igraca je povezano s nama. U sekundi se covjek nalozi... Da sacekamo januar, valjda ce se nesto dobro desiti. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11946 Da, treba malo pričekati. Još ništa nije sigurno, ali ako se ostvari ovo s Gotzeom i Cahillom, uh kako će dobro izgledat. Pored njih još jedno krilo i udri. Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11950 ma ovako novinari pisu svako ljeto i i svaki decembar a sta je od toga istina i sta ce se ostvariti znaju samo u klubu... Prijavi
21. decembar 2011.14 god. Autor comment_11964 ma ovako novinari pisu svako ljeto i i svaki decembar a sta je od toga istina i sta ce se ostvariti znaju samo u klubu... Sjetite se samo proslog ljeta ! Neymar,Pastore,Sanchez,Falcao,Modric,Moutinho,Mata,Pereira,Snaider ! Od pomenutih samo Mata dosao ! :) Prijavi
21. decembar 2011.14 god. comment_11965 Za Modrica smo bili vrlo zainteresovani ali klub ga nije pustio,...steta sto on nije reagirao kao sto je to Fabregas uradio jer je znao da u Arsenalu nikada nista nece osvojiti.... Tako da i Modric moze osvojiti samo Carling ili FA kup sa Tottenhamom... A za Sanchezom jos zalim jer ga je Barca kupila vrlo jeftino... A mogu reci da smo i mi Matu dobili jeftino, nije prenapucana cijena kao sto je u Neymara, Modrica ili Pastorea... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.