Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Koliko smo puta raspravili da je on sedamsto dvadeset i dva puta bolji na krilu..

Kako si tako siguran kada mu AVB i nije dao sansu da se pokaze u spicu!!

Dannyjev san je da jednom zaigra spic i da bude glavni napadac... Ja mislim da bi on jednako dobar bio i na toj poziciji samo sto ga sada moramo koristiti na krilu jer nemamo druge opcije, a njegov ulazak iz drugog plana nam donosti mnogo... Za sada to nam ide vrlo dobro, ali nemoj reci da je sedamsto i dva puta bolji na krilu jer je u Boltonu igrao spica ili kao drugi napadac iza K. Daviesa i zabijao kao lud...

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Dannyjev san je da jednom zaigra spic i da bude glavni napadac... Ja mislim da bi on jednako dobar bio i na toj poziciji samo sto ga sada moramo koristiti na krilu jer nemamo druge opcije, a njegov ulazak iz drugog plana nam donosti mnogo... Za sada to nam ide vrlo dobro, ali nemoj reci da je sedamsto i dva puta bolji na krilu jer je u Boltonu igrao spica ili kao drugi napadac iza K. Daviesa i zabijao kao lud...

Slazem se!

Sturridge je odlican i na krilu ali on bi svojom eksplozivnoscu i sjajnom tehnikom silovao stopere i bili bi uz njega non-stop a to bi davalo sansu nasim krilima, Mati i jos nekom krilu koje bismo trebali dovesti da krljaju i po stranama.

hahah joj ja nisam za to meni to onda isto kao da i walcot i lennon igraju spica XD

jojj onaj rece da je onaj doumbia bolji od lukakua jest malo sutra daje rusima tamo golove koliko znam ja i lukaku je razvaljivao u belgiji...llukaku je lukaku vidjeti cete vi njega za godinu dvije ..ni sturridge nije bio nesto kad je tek dosao ode malo na posudbu i vidite ga sad razvaljujeee ...tako treba i sa lukakuom sta ce nam djaba taj doumbiaaa...i ime mu debilno heheh xD

Kako znam!? Pa pogledaj mu igru malo, to je ko da Robbena u špic guraš...Danny je idealan za ulaske iz drugog plana, dribler sa jakim šutem i brzinom...u špicu treba biti klasični golgeter, kao što je to nekad bio Torres, kao što su to danas Gomez, Higuain, Chicharito i slični...

Moram se složiti s Dubrovčaninom u ovom slučaju ne zbog Danielovih nogometnih sposobnosti ili nesposobnosti, nego zbog njegovog menatalnog sklopa. NaimE primjetIo sam dA Je Danielu jedNo trostruko lakše igrati kada nijE u pRvOm planu, to jEst kada nije Pod priTIskom. Špic nApAda bi za NjeGa bIo PReveLiki pRiTisak, A I neMaMo TakO dobrOg tehničara na desnom krilu Pa da Si Daniela priuštimo u vrhu napada. Evoi da imamo AdaMa Johnsona pa haj haj, ali ovakO, formaciJA s Matom i Sturridgeom na krilu se pokazala kao pogodak. šTO EkSpErImEntIrati Kad Su te PoZIcIje perfektNe? (soRry nA SlovImA, tipkovnica mi poDivljalA).

Moram se složiti s Dubrovčaninom u ovom slučaju ne zbog Danielovih nogometnih sposobnosti ili nesposobnosti, nego zbog njegovog menatalnog sklopa. NaimE primjetIo sam dA Je Danielu jedNo trostruko lakše igrati kada nijE u pRvOm planu, to jEst kada nije Pod priTIskom. Špic nApAda bi za NjeGa bIo PReveLiki pRiTisak, A I neMaMo TakO dobrOg tehničara na desnom krilu Pa da Si Daniela priuštimo u vrhu napada. Evoi da imamo AdaMa Johnsona pa haj haj, ali ovakO, formaciJA s Matom i Sturridgeom na krilu se pokazala kao pogodak. šTO EkSpErImEntIrati Kad Su te PoZIcIje perfektNe? (soRry nA SlovImA, tipkovnica mi poDivljalA).

AHAHAHAHHAHAHHAHA podivljala testatura :D

Kako znam!? Pa pogledaj mu igru malo, to je ko da Robbena u špic guraš...Danny je idealan za ulaske iz drugog plana, dribler sa jakim šutem i brzinom...u špicu treba biti klasični golgeter, kao što je to nekad bio Torres, kao što su to danas Gomez, Higuain, Chicharito i slični...

ajd ne lupetaj.. Sturridge i jest ubiti spic samo sto je prekomandovan na krilo a Robben se ne moze ni zamisliti kao spic... Sve je to ok, i slazem se da Sturridge igra vrlo dobro na trenutnoj poziciji ali ti ja opet kazem da to nije isto kao da Robbena stavis na spic jer Sturridge to vrlo dobro moze odigrati, opet ti navodim primjer: posudba u Bolton. Samo sto ga mi morako koristiti na krilu jer bolje zamjene nema...

Iznenadio si me tim poredjenejm kao da Robbena guras u spic...

otisli smo off-topic

..Sta ima za Januar? :D :D :D

samo me zanima...cujem da pranjić dolazi u chelsea...po mom misljenju to nije uopce realno

ja stvarno necu vise gledat chelsea ako ovakav prosjek dođe

nama trebaju svjetski igrači da se borimo za premierligu i ligu prvaka a ne neki polovnjaci ko pranjic mislim, realno pranjić nije ni za dinamo dovoljno dobar...

samo me zanima...cujem da pranjić dolazi u chelsea...po mom misljenju to nije uopce realno

ja stvarno necu vise gledat chelsea ako ovakav prosjek dođe

nama trebaju svjetski igrači da se borimo za premierligu i ligu prvaka a ne neki polovnjaci ko pranjic mislim, realno pranjić nije ni za dinamo dovoljno dobar...

Nije više u tome kakav je Pranjić nego što mu je 30 godina.

• Autor

Sajt i nije toliko mjerodavan !

Ali ovo i ne bi bilo toliko lose , dodje nam Cahill ( koji je 23x bolji od Alex-a , a Josh se "kali" u Boltonu kao i Sturridge svojevremeno) :D

To bi bilo odlicno ako bi McEachran dobivao priliku u Boltonu, mada mislim da bi prije to bilo kao sa Kakutom, zato ga je najbolje poslati na posudbu u tim koji prvenstveno njega trazi (npr Swansea) a ne da ga ukljucuju u klauzule gdje nije sigurno da ce igrati

http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-man-city-pounce-ac-milan-prepare-sacrifice-pato-2542031

http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-boss-villas-boas-plans-new-bid-porto-ace-moutinho-2541991

http://www.tribalfootball.com/articles/man-utd-face-chelsea-competition-real-madrid-midfielder-khedira-2541851

http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-launching-bid-marseille-winger-ayew-2541801

Treba sad pokupovat ovo dobrih igrača što ima u Villarealu, Lilleu, Genku, Dortmundu, Šahtaru, Tottenhamu, Dynamo Kievu, Celticu, Rennesu...

Sve su to dobri klubovi sa ponešto dobrih igrača, a svi su ispali iz Europe, tako da su im ambicije za ovu sezonu vjerojatno pale..

Da, da... Dok su frisko potreseni, sad u januaru nagrnuti i dovesti neke kvalitetne igrace.

http://www.footballfriendsonline.com/transfer-gossip/2011/12/8/chelsea-enter-the-race-for-german-wonderkid.html

Eto, bas kao sto sam naveo ranije.

Mozda sajt i nije bas merodavan, ali, ovo nije prvi put, da se ovakva vest pojavljuje u medijima.

Secate se, tako je bilo i za Matu :D

Daj Romane obraduj nas sve za vrijeme ovih praznika. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.