5. decembar 2011.14 god. comment_9753 http://bleacherreport.com/articles/969223-chelsea-fc-10-players-who-should-go-and-who-should-replace-them/page/11 Vrijedno pročitati, s većinom se slažem, s nekim ne, al dobar tekst definitivno. Prijavi
5. decembar 2011.14 god. Autor comment_9755 Hahahaha, danas sam depresivan, ali tvoj post me digao xD Evo kako im izgleda otac, Roger Lukaku, inače veliki afrički nogometaš koji je u mirovini. Ne do Bog s njim u duel, mogu misliti kako ovaj lomi: MUhammed Ali ! Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9761 Pun je Anderlecht ovih talenata, treba tu jos sta pogledat http://www.youtube.com/watch?v=JwZsqNIrs0E Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9766 http://bleacherreport.com/articles/969223-chelsea-fc-10-players-who-should-go-and-who-should-replace-them/page/11 Vrijedno pročitati, s većinom se slažem, s nekim ne, al dobar tekst definitivno. Drogba - Doumbia APSOLUTNO DA! Torres - Pato APSOLUTNO DA! Anelka - Ocampos ??? Ko je Ocampos? Kalou - Vargas Nah, ne sviđa mi se ovaj Vargas Malouda - Jovetić Ne leži mi ovaj Jovetić al eto Mikel - Corgnet NE, Mikel je još uvijek dobar za klupe a ovaj Corgnet...no comment Ferreira - Radu Svejedno, Paulo nikome ne smeta i ne bih imao protiv i da ostane Alex - Benatia Ko je ovaj Benatia isusati, đe nalaze ove igrače da mi je znat? Bosingwa - Pereira Ista je to pasta, svejedno Essien - Tiote Možda Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9775 Hahahaha, danas sam depresivan, ali tvoj post me digao xD Evo kako im izgleda otac, Roger Lukaku, inače veliki afrički nogometaš koji je u mirovini. Ne do Bog s njim u duel, mogu misliti kako ovaj lomi: drago mi je :) znao sam da je i stari neka mrga, ne govori se badava "kakav otac takav sin" ;) Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9778 Drogba - Doumbia APSOLUTNO DA! Torres - Pato APSOLUTNO DA! Anelka - Ocampos ??? Ko je Ocampos? Kalou - Vargas Nah, ne sviđa mi se ovaj Vargas Malouda - Jovetić Ne leži mi ovaj Jovetić al eto Mikel - Corgnet NE, Mikel je još uvijek dobar za klupe a ovaj Corgnet...no comment Ferreira - Radu Svejedno, Paulo nikome ne smeta i ne bih imao protiv i da ostane Alex - Benatia Ko je ovaj Benatia isusati, đe nalaze ove igrače da mi je znat? Bosingwa - Pereira Ista je to pasta, svejedno Essien - Tiote Možda Ovo za Tiotea nije toliko lose, jos je tu i Romeu (ako se ne vrati u farcelonu) a sto se tice Perreire koliko ja znam on je lijevi bek tako da je vise konkurencija Coleu neko Bosingwi. Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9780 O čemu mi pričamo ovdje ? Vi bi da Andre da šansu našim mladićima, da igraju konstantno a u isto vrijeme i da vam ispunjava želje sa transferima. Napadači nam ne trebaju, izgleda da ovaj klub svaki put kad je u govnima kupuje napadače. Kako će se Lukaku probiti pored toliko igrača, ne ide mi u glavu. Previše idealizirate određene igrače, recimo i meni su dragi neki ali nikoji u tolikoj mjeri koliko recimo dubrovcaninu ovaj Doumbia ili nekom Aguero, Hamšik, šta ti ja znam. Prihvatite da to nisu igrači Chelsea i dok god nisu nemojte se zavaravati sa njima. Ovaj klub treba smjenu generacija, treba jednu-dvije sezone tranzicije i promjena i u tom periodu moramo biti pažljivi. Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9781 O čemu mi pričamo ovdje ? Vi bi da Andre da šansu našim mladićima, da igraju konstantno a u isto vrijeme i da vam ispunjava želje sa transferima. Napadači nam ne trebaju, izgleda da ovaj klub svaki put kad je u govnima kupuje napadače. Kako će se Lukaku probiti pored toliko igrača, ne ide mi u glavu. Previše idealizirate određene igrače, recimo i meni su dragi neki ali nikoji u tolikoj mjeri koliko recimo dubrovcaninu ovaj Doumbia ili nekom Aguero, Hamšik, šta ti ja znam. Prihvatite da to nisu igrači Chelsea i dok god nisu nemojte se zavaravati sa njima. Ovaj klub treba smjenu generacija, treba jednu-dvije sezone tranzicije i promjena i u tom periodu moramo biti pažljivi. S obzirom da Anelka, Kalou i Drogba idu iz kluba, ostajemo na Torresu i Lukakuu, koji će vjerovatno na posudbu. Šta ćemo, imati jednog napadača u ekipi? Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9782 Dovedi tog Doumbiu i Lukaku nikad neće uspjeti u Chelseaju. Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9784 U jednu ruku se slažem sa Wisey-om a u jednu ga prečera, naravno Lukaku na posudbu a Torres sam, slažem se u potpunosti sa Tonijem da treba dovesti jednog dobrog napadaca, ali VISE SE BAZIRATI NA VEZNE IGRACE ... Prijavi
5. decembar 2011.14 god. comment_9785 Dovedi tog Doumbiu i Lukaku nikad neće uspjeti u Chelseaju. A opet ne možeš ostat s jednim napadačem. Al dobro, to je stvar osobnog viđenja, ja osobno Doumbiu vidim kao dosta veći potencijal od Lukakua. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9787 A opet ne možeš ostat s jednim napadačem. Al dobro, to je stvar osobnog viđenja, ja osobno Doumbiu vidim kao dosta veći potencijal od Lukakua. S 24 godine nisi potencijal već gotov igrač. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9791 O čemu mi pričamo ovdje ? Vi bi da Andre da šansu našim mladićima, da igraju konstantno a u isto vrijeme i da vam ispunjava želje sa transferima. Napadači nam ne trebaju, izgleda da ovaj klub svaki put kad je u govnima kupuje napadače. Kako će se Lukaku probiti pored toliko igrača, ne ide mi u glavu. Previše idealizirate određene igrače, recimo i meni su dragi neki ali nikoji u tolikoj mjeri koliko recimo dubrovcaninu ovaj Doumbia ili nekom Aguero, Hamšik, šta ti ja znam. Prihvatite da to nisu igrači Chelsea i dok god nisu nemojte se zavaravati sa njima. Ovaj klub treba smjenu generacija, treba jednu-dvije sezone tranzicije i promjena i u tom periodu moramo biti pažljivi. Ako se desi najavljivana cistka u januaru, ostase nam samo Torres i Lukaku. Ne moze, tim, sa velikim ambicijama, na tri fronta izneti polu-sezonu sa samo dva spica. A, nijedan napadac, iz omladinskog pogona, nije ni blizu kvaliteta, da odmeni bilo koga, od njih dvojice. Lukaku mi je jako drag igrac, i voleo bih da zaseni Drogbu, u buducnosti. Ali, pre buducnosti je sadasnjost, a u toj sadasnjosti, sa dva napadaca, od kojih je jedan totalno van forme a drugi zelen za Premierligaski fudbal, tesko da cemo se proslaviti. Tako je - kako je.... Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9798 Drogba - Doumbia Da Torres - Pato APSOLUTNO ne znam volim Torresa Anelka - Ocampos Moze ali jos koja Milja uz to http://www.transfermarkt.co.uk/en/lucas-ocampos/profil/spieler_189441.html Kalou - Vargas King je King! Malouda - Jovetić Da!! Mikel - Corgnet NE! Ferreira - Radu Svedno... Alex - Benatia Moze... Bosingwa - Pereira Moze Essien - Tiote NE!!!! Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9799 S 24 godine nisi potencijal već gotov igrač. Za Young Boyse je igrao do 22. godine i postigao 57 golova u 78 utakmica. Također je obe godine bio najbolji igrač i najbolji strijelac lige. Za CSKA mu je ovo tek druga sezona a već je postigao 42 gola u 55 nastupa. Podatak o asistencijama ne mogu naći, ali vjerujem i da ima barem 30-ak asistencija. Da, gotov je igrač i ako dobije šansu u velikom klubu postat će veliki igrač. Nažalost, CSKA je još uvijek klasa B europskog nogometa tako da je to tamo neostvarivo. On je gotov igrač i takav nam sad treba, Lukakuu će trebat još bar 2 godine da se razvije. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9800 Napadac nam je prijeko potreban jer smo bez njega ko gola kita. Nasa tri napadaca ove sezone u PL su dali 5 golova sto je katastrofa. Pogotovo za tim koji igra 4 3 3. Napadac je u ovoj situaciji glavni za igru tog kluba i on mora biti u formi. Mi imamo 4 napadaca Anelka, Kalou Drogba-OUT Torres-jos malo probat do kraja sezone ako ne ide i njega na bubanj( 20 mil Anziju, Malagi, PSG-u) Lukaku-nije jos spreman i tacno je da nece odma biti prva, na posudbu naredne sezone.Tek mozda za 3, 4 godine mozemo se nadat da ce bit bar nalik na drogbu Vidi se da nam je prijeko potreban jedan vrhunski napadac vec u januaru, jer ovako nece ici. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9801 http://bleacherreport.com/articles/963538-premier-league-transfers-10-big-time-january-deals-that-might-just-happen/page/10 Samo me zanima sta ce koji djavo i Cavani i Citiju pa zar nemaju dovoljno napadaca 4 napadaca svjetske klase :o Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9805 http://bleacherrepor...-happen/page/10 Samo me zanima sta ce koji djavo i Cavani i Citiju pa zar nemaju dovoljno napadaca 4 napadaca svjetske klase Novinar jednog od nasih sportskih portala je napisao odlicnu recenicu: "Prebogati i nikad siti Mancester Siti" Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9806 Novinar jednog od nasih sportskih portala je napisao odlicnu recenicu: "Prebogati i nikad siti Mancester Siti" Nemaju oni umjerenosti! Prijavi
6. decembar 2011.14 god. Autor comment_9808 Drogba - Doumbia | Torres - Pato ... prodati Drogbu ostaviti Torres-a i dovesti Pata (HIguaina,Cavania) Anelka - Ocampos - Prodati Anelku da , dovesti ovog-a ne ! Kalou - Vargas - Apsolutno Malouda - Jovetić Prodati Maloudu , dovesti nekog ko nije skup kao Jovetic , a da je priblizna kvaliteta (ima takvih http://www.transfermarkt.de/de/douglas-costa/profil/spieler_75615.html , http://www.transfermarkt.de/de/willian/profil/spieler_52769.html) i mnogi jos ... Mikel - Corgnet || Essien - Tiote - ako vec prodavati Mikela/Essiena dovesti M'Villu Ferreira - Radu Ne ! Alex - Benatia prodati Alex-a dovesti Cahill-a , ili Howedes-a il Humells-a Bosingwa - Pereira - prodati Bosingwu a dovesti nekoga drugog ne Perreiru Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9811 Drogba neće otići u januaru tako da su on, Torres i Lukaku sasvim dovoljni do kraja sezone što se samog špica napada tiče. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. comment_9814 Torres i Lukaku? Sta je sa Danielom, i on je napadac! Koliko smo puta raspravili da je on sedamsto dvadeset i dva puta bolji na krilu.. Prijavi
6. decembar 2011.14 god. Autor comment_9819 Torres , Lukaku (Sturridge ako zagusti) ... Mata ode na mjesto gdje sada igra Sturridge to jest krilo desno , a na Matinu poziciju udje Malouda... Iako bi vise volio da dodje jedan napad , ali ako ne onda moze i ovako (jer ste pricali kao jedan je zelen a drugi je u "formi" ) :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.