Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor

Hahahaha, danas sam depresivan, ali tvoj post me digao xD

Evo kako im izgleda otac, Roger Lukaku, inače veliki afrički nogometaš koji je u mirovini. Ne do Bog s njim u duel, mogu misliti kako ovaj lomi:

mg_5850.jpg

MUhammed Ali !

http://bleacherreport.com/articles/969223-chelsea-fc-10-players-who-should-go-and-who-should-replace-them/page/11 Vrijedno pročitati, s većinom se slažem, s nekim ne, al dobar tekst definitivno.

Drogba - Doumbia APSOLUTNO DA!

Torres - Pato APSOLUTNO DA!

Anelka - Ocampos ??? Ko je Ocampos?

Kalou - Vargas Nah, ne sviđa mi se ovaj Vargas

Malouda - Jovetić Ne leži mi ovaj Jovetić al eto

Mikel - Corgnet NE, Mikel je još uvijek dobar za klupe a ovaj Corgnet...no comment

Ferreira - Radu Svejedno, Paulo nikome ne smeta i ne bih imao protiv i da ostane

Alex - Benatia Ko je ovaj Benatia isusati, đe nalaze ove igrače da mi je znat?

Bosingwa - Pereira Ista je to pasta, svejedno

Essien - Tiote Možda

Hahahaha, danas sam depresivan, ali tvoj post me digao xD Evo kako im izgleda otac, Roger Lukaku, inače veliki afrički nogometaš koji je u mirovini. Ne do Bog s njim u duel, mogu misliti kako ovaj lomi: mg_5850.jpg

drago mi je :)

znao sam da je i stari neka mrga, ne govori se badava "kakav otac takav sin" ;)

Drogba - Doumbia APSOLUTNO DA!

Torres - Pato APSOLUTNO DA!

Anelka - Ocampos ??? Ko je Ocampos?

Kalou - Vargas Nah, ne sviđa mi se ovaj Vargas

Malouda - Jovetić Ne leži mi ovaj Jovetić al eto

Mikel - Corgnet NE, Mikel je još uvijek dobar za klupe a ovaj Corgnet...no comment

Ferreira - Radu Svejedno, Paulo nikome ne smeta i ne bih imao protiv i da ostane

Alex - Benatia Ko je ovaj Benatia isusati, đe nalaze ove igrače da mi je znat?

Bosingwa - Pereira Ista je to pasta, svejedno

Essien - Tiote Možda

Ovo za Tiotea nije toliko lose, jos je tu i Romeu (ako se ne vrati u farcelonu) a sto se tice Perreire koliko ja znam on je lijevi bek tako da je vise konkurencija Coleu neko Bosingwi.

O čemu mi pričamo ovdje ?

Vi bi da Andre da šansu našim mladićima, da igraju konstantno a u isto vrijeme i da vam ispunjava želje sa transferima. :rolleyes:

Napadači nam ne trebaju, izgleda da ovaj klub svaki put kad je u govnima kupuje napadače. Kako će se Lukaku probiti pored toliko igrača, ne ide mi u glavu. Previše idealizirate određene igrače, recimo i meni su dragi neki ali nikoji u tolikoj mjeri koliko recimo dubrovcaninu ovaj Doumbia ili nekom Aguero, Hamšik, šta ti ja znam. Prihvatite da to nisu igrači Chelsea i dok god nisu nemojte se zavaravati sa njima. -_-

Ovaj klub treba smjenu generacija, treba jednu-dvije sezone tranzicije i promjena i u tom periodu moramo biti pažljivi.

O čemu mi pričamo ovdje ? Vi bi da Andre da šansu našim mladićima, da igraju konstantno a u isto vrijeme i da vam ispunjava želje sa transferima. :rolleyes: Napadači nam ne trebaju, izgleda da ovaj klub svaki put kad je u govnima kupuje napadače. Kako će se Lukaku probiti pored toliko igrača, ne ide mi u glavu. Previše idealizirate određene igrače, recimo i meni su dragi neki ali nikoji u tolikoj mjeri koliko recimo dubrovcaninu ovaj Doumbia ili nekom Aguero, Hamšik, šta ti ja znam. Prihvatite da to nisu igrači Chelsea i dok god nisu nemojte se zavaravati sa njima. -_- Ovaj klub treba smjenu generacija, treba jednu-dvije sezone tranzicije i promjena i u tom periodu moramo biti pažljivi.

S obzirom da Anelka, Kalou i Drogba idu iz kluba, ostajemo na Torresu i Lukakuu, koji će vjerovatno na posudbu. Šta ćemo, imati jednog napadača u ekipi?

U jednu ruku se slažem sa Wisey-om a u jednu ga prečera, naravno Lukaku na posudbu a Torres sam, slažem se u potpunosti sa Tonijem da treba dovesti jednog dobrog napadaca, ali VISE SE BAZIRATI NA VEZNE IGRACE ...

A opet ne možeš ostat s jednim napadačem. Al dobro, to je stvar osobnog viđenja, ja osobno Doumbiu vidim kao dosta veći potencijal od Lukakua.

S 24 godine nisi potencijal već gotov igrač.

O čemu mi pričamo ovdje ?

Vi bi da Andre da šansu našim mladićima, da igraju konstantno a u isto vrijeme i da vam ispunjava želje sa transferima. :rolleyes:

Napadači nam ne trebaju, izgleda da ovaj klub svaki put kad je u govnima kupuje napadače. Kako će se Lukaku probiti pored toliko igrača, ne ide mi u glavu. Previše idealizirate određene igrače, recimo i meni su dragi neki ali nikoji u tolikoj mjeri koliko recimo dubrovcaninu ovaj Doumbia ili nekom Aguero, Hamšik, šta ti ja znam. Prihvatite da to nisu igrači Chelsea i dok god nisu nemojte se zavaravati sa njima. -_-

Ovaj klub treba smjenu generacija, treba jednu-dvije sezone tranzicije i promjena i u tom periodu moramo biti pažljivi.

Ako se desi najavljivana cistka u januaru, ostase nam samo Torres i Lukaku. Ne moze, tim, sa velikim ambicijama, na tri fronta izneti polu-sezonu sa samo dva spica. A, nijedan napadac, iz omladinskog pogona, nije ni blizu kvaliteta, da odmeni bilo koga, od njih dvojice.

Lukaku mi je jako drag igrac, i voleo bih da zaseni Drogbu, u buducnosti. Ali, pre buducnosti je sadasnjost, a u toj sadasnjosti, sa dva napadaca, od kojih je jedan totalno van forme a drugi zelen za Premierligaski fudbal, tesko da cemo se proslaviti. Tako je - kako je....

Drogba - Doumbia Da

Torres - Pato APSOLUTNO ne znam volim Torresa :(

Anelka - Ocampos Moze ali jos koja Milja uz to http://www.transfermarkt.co.uk/en/lucas-ocampos/profil/spieler_189441.html

Kalou - Vargas King je King!

Malouda - Jovetić Da!!

Mikel - Corgnet NE!

Ferreira - Radu Svedno...

Alex - Benatia Moze...

Bosingwa - Pereira Moze

Essien - Tiote NE!!!!

S 24 godine nisi potencijal već gotov igrač.

Za Young Boyse je igrao do 22. godine i postigao 57 golova u 78 utakmica.

Također je obe godine bio najbolji igrač i najbolji strijelac lige.

Za CSKA mu je ovo tek druga sezona a već je postigao 42 gola u 55 nastupa.

Podatak o asistencijama ne mogu naći, ali vjerujem i da ima barem 30-ak asistencija.

Da, gotov je igrač i ako dobije šansu u velikom klubu postat će veliki igrač. Nažalost, CSKA je još uvijek klasa B europskog nogometa tako da je to tamo neostvarivo. On je gotov igrač i takav nam sad treba, Lukakuu će trebat još bar 2 godine da se razvije.

Napadac nam je prijeko potreban jer smo bez njega ko gola kita. Nasa tri napadaca ove sezone u PL su dali 5 golova sto je katastrofa. Pogotovo za tim koji igra 4 3 3. Napadac je u ovoj situaciji glavni za igru tog kluba i on mora biti u formi.

Mi imamo 4 napadaca

Anelka, Kalou Drogba-OUT

Torres-jos malo probat do kraja sezone ako ne ide i njega na bubanj( 20 mil Anziju, Malagi, PSG-u)

Lukaku-nije jos spreman i tacno je da nece odma biti prva, na posudbu naredne sezone.Tek mozda za 3, 4 godine mozemo se nadat da ce bit bar nalik na drogbu

Vidi se da nam je prijeko potreban jedan vrhunski napadac vec u januaru, jer ovako nece ici.

Novinar jednog od nasih sportskih portala je napisao odlicnu recenicu:

"Prebogati i nikad siti Mancester Siti"

Nemaju oni umjerenosti!

• Autor

Drogba - Doumbia | Torres - Pato ... prodati Drogbu ostaviti Torres-a i dovesti Pata (HIguaina,Cavania)

Anelka - Ocampos - Prodati Anelku da , dovesti ovog-a ne !

Kalou - Vargas - Apsolutno

Malouda - Jovetić Prodati Maloudu , dovesti nekog ko nije skup kao Jovetic , a da je priblizna kvaliteta (ima takvih http://www.transfermarkt.de/de/douglas-costa/profil/spieler_75615.html , http://www.transfermarkt.de/de/willian/profil/spieler_52769.html) i mnogi jos ...

Mikel - Corgnet || Essien - Tiote - ako vec prodavati Mikela/Essiena dovesti M'Villu

Ferreira - Radu Ne !

Alex - Benatia prodati Alex-a dovesti Cahill-a , ili Howedes-a il Humells-a

Bosingwa - Pereira - prodati Bosingwu a dovesti nekoga drugog ne Perreiru

• Autor

Torres , Lukaku (Sturridge ako zagusti) ...

Mata ode na mjesto gdje sada igra Sturridge to jest krilo desno , a na Matinu poziciju udje Malouda...

Iako bi vise volio da dodje jedan napad , ali ako ne onda moze i ovako (jer ste pricali kao jedan je zelen a drugi je u "formi" ) :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.