Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Čitam negdje da nema dovoljno tih tekmi. :(

Mislim da bi bio jeftin, samim time sjajna kupovina jer se ne bi bunio sjediti na klupi i biti u rotaciji često ako se uz njega odlučimo i uzeti neko zvučnije ime iz Evrope.

A sigurno da bi bio dosta jeftiniji, kao što sam gore negdje naveo. Znači ostalo bi samo da ga prijave kao velikog talenta, mada to je već malo teže (da prihvate), ali nije nemoguće.

Ne znam za vas momci, ali ja bih silno volio vidjeti nekog Brazilca iz Shakhtara kod nas. A evo ako je ovo onaj Douglas iz Shakhtara onda bi nam on sigurno bio pun pogodak. Brz, kreativan a o tehnici i ne treba pricati jer Brazilci prvo sto nauce kada se rode je baratanje s loptom + ove sezone Shakhtar se i nije pokazao u nekom svjetlu u Evropi a i on je sam spreman da napravi korak dalje u svojoj karijeri.

Ne znam za vas momci, ali ja bih silno volio vidjeti nekog Brazilca iz Shakhtara kod nas. A evo ako je ovo onaj Douglas iz Shakhtara onda bi nam on sigurno bio pun pogodak. Brz, kreativan a o tehnici i ne treba pricati jer Brazilci prvo sto nauce kada se rode je baratanje s loptom + ove sezone Shakhtar se i nije pokazao u nekom svjetlu u Evropi a i on je sam spreman da napravi korak dalje u svojoj karijeri.

Nisam u ovom slučaju mislio na Douglasa Costu iz Sahtara, već na Douglasa, stopera iz Twentea.

Sta me lozis onda ovdje... :D

Lazare, ljudino, dodji. Valjda ce uprava reagovati na ovo. Potrebni su nam ti koji iskreno vole tim.

Lazar, Doumbia po meni igraci kojima treba pruziti priliku da dođu bez obzira na sve jer jako vole ovaj klub, pa cak vise od svega, dok s druge strane imamo mladih talenata po Evropi na bacanje. Iskreno volio bi vidjeti u timu ovog mladog Vargasa, Dzagoeva, pa i Douglasa iz Shahtara, bili smo jedno vrijeme pricali o tom momku ovdje i svi smo iznijeli pozitivne komentare za njega, brzonog, a i izvrstan po tehnici ... :D

Sta vi znate za Vargasa, Dzagoeva kakvi su oni kada promjene sredinu, tipa Sturridge promijenio klub tj. otisao na posudbu, tamo se oslobodio i sada cini dar-mar po desnoj strani i za par sezona ce biti velika i ozbiljna prijetnja po gol vratara ;) . Zato ja stojim na strani maldih igraca koji mogu napraviti cuda i velika iznenađenja, dok igraci tipa Torres u koje se 50 puta vise ulaze nego u mlade nije pokazao nista sem par asistencija i 3-4 gola, ja ne kazem da je on los ali nije ni ono sto smo svi ovdje ocekivali od tako velike zvijezde. ;)

• Autor

Sturridge promijenio klub tj. otisao na posudbu, tamo se oslobodio i sada cini dar-mar po desnoj strani i za par sezona ce biti velika i ozbiljna prijetnja po gol vratara ;)

Kao da to sada nije !?

Da jeste ali kome se on cini tako stasnom prijetnjom, pitaj navijace ostalih klubova jel on tolika prijetnja, ja msm da nije niti ce oni reci da jeste, ali sad ti kazem za 1-2 sezone on ce harat ;)

• Autor

Juce smo bas na terminu pricali od Sturridegu i moji drugovi (inace fanovi Barcelone , MUFC-a , Juventusa) ... kazu je u najbolji u Chelsea (iako oni mislim neprate mnogo Chelsea,ali svi su gledali protiv Svraka tekmu) ... tako da nebudi toliko siguran da ostale ekipe ne znaju odakle vreba najveca opasnost ! ;)

Ljudi šta vam je? Pranjić je odličan, a jeftin igrač. U Bayernu nije korišten na pravi način i na pravoj poziciji i zato nije ostvario očekivanja. U CFC-u bi mogao biti dobra pričuva.

Jos jedna frizura kod nas. :D

da mi je samo znati kako im izgleda otac :blink: neka i on dođe, kad je bal nek je maskembal.

Hahahaha, danas sam depresivan, ali tvoj post me digao xD

Evo kako im izgleda otac, Roger Lukaku, inače veliki afrički nogometaš koji je u mirovini. Ne do Bog s njim u duel, mogu misliti kako ovaj lomi:

mg_5850.jpg

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.