28. april 2015.11 god. comment_215259 "Veoma mi se sviđa PSŽ. Postali su veliki klub i bilo bi pravo zadovoljstvo da nosim njihov dres.", izjavio je Košta za francuske medije. Šupičku materinu ako mi ovakve plaćenike jurimo, dosta nam je jedan Vilian, i jedan Oscar, i previše. ako ovog dovedemo oticu u london da mu slomijem obe noge, pre zvanicnog potpisivanja. Ko je u pitanju? Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215260 Vjerovatno douglas costa :D Koji je izjavljivao kako bi zelio u Chelsea, voli nas ovo ono :D Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215261 [quote name="The Pensioner" post="215226" timestamp="1430218389"] Imbula je novi Matić. Otkako je Bielsa na klupi pratim Marseille i Imbula je novi Matić. Znači to je najbliži opis. Jako, jako sličan način igre, a svi znamo koliko je takav tip igrača rijedak. Ja sam definitivno za da ga dovedemo i prodamo recimo Mikela (oprosti diablo) ili Ramiresa i onda ga rotiramo. Nekada igra Cesc na AMF, a 2 zadnja vezna Matić - Imbula, nekada Imbula na klupi, onda kad dođu kartoni Cescu/Nemanji upadne ti Imbula. Mislim da je ogroman potencijal i da za nekoliko godina može biti jedan od najboljih na svojoj poziciji[/quote] Šta je fora onda, ako je on novi Matić, upariti njega i Matića? I imati dva klasična DEFANZIVNA VEZNA igrača u liniji. To je loše, nekreativno. Uz Matića može stajati samo Fabregas ili neki CM sličan njemu kao što je Pogba. [quote name="The Pensioner" post="215226" timestamp="1430218389"] Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215276 Pa jebo ga ti cae jesi ti uopće pogledao koju utakmicu ove sezone ili samo trollas po cijele dane!? :D Pazi, imali smo protiv Uniteda Matića i Zouma, baš su kreativci obojica.. Ja nisam rekao upariti ih na svakoj utakmici, ali imati ćeš utakmica poput ove gdje jednostavno trebaš dodatnu čvrstinu u sredini, gdje trebaš markirati nekog igrača kao što je tu trebalo Fellainija. Posebno je to potrebno u eliminacijskim utakmicama odnosno kupovima i ligi prvaka gdje ti na primjer u uzvratu igra 0:0 pa staviš njih dvojicu i imaš ispred obrane armirani beton i igraš na kontre. Kažem, u nekim utakmicama će se dogoditi i suspenzije i ozljede pa ti ode Nemanja, eto ti onda prilike Imbuli pa ako Nemanja ne bude u formi kao što ga je malo jebalo kad se vratio poslije ozljede opet tu je Imbula. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215281 Kolko su promasili sa Pastoreom tolko su pogodili sa njim Jedino sto mislim da nikad nece imati one duge lopte kao Fab ali trebalo bi u svemu ostalo da bude top i pre svega jako zahvalan igrac Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215284 Pastore im je ove sezone, otkako se vratio od ozljede, glavni igrač, odnosno jedan od glavnih uz Ibru i Verrattija, momak se preporodio Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215285 Zato Ver moze primit loptu na kvadratnom metru sa Shaqom na ledjima, okrenuti se i poslati do jaja pas. Tehnika besprijekorna. Ove sezone pokazuje zrelost u igri a kad na to dodas odlican tackling, to je to. Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215303 dobro fizički jeste jak ko somina i to mu je velika prednost to mi se i svidja kod njega volim takve igrače,prosto neverovatno da ga naši nisu primetili ,ipak je nama trebao takav tip igrača a nas su šatra sve povezivali sa mutinjom Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215332 ,prosto neverovatno da ga naši nisu primetili Ko bre da ga primeti ?! Prijavi
28. april 2015.11 god. comment_215340 Vjerovatno douglas costa :D Koji je izjavljivao kako bi zelio u Chelsea, voli nas ovo ono :D Aha, ja sam u jednom trenutku pomislio na našeg Costu pa mi nije bilo ništa jasno.. Na ovog Douglasa sam totalno zaboravio, mislim ne treba puno davati na značaju "šlep izjavama", vjerovatno mu je dosadilo u Ukrajini pa se sada nudi kome stigne, vjerovatno je dobio informaciju od svog agenta ili je čuo preko medija da Chelsea ima neki interes prema njemu pa je i on poletio da se ponudi, kao što je sada izjavio za PSG, kao što će vjerovatno izjaviti za neki treći klub. Možda ga čak i mi dovedemo nije ni to isključeno, ako do toga dođe tek onda možemo govoriti o njemu kao igraču.. Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215400 Prekinuti poslovanja i transfere sa Sahtjorom. Pljackaju nas. Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215408 Prekinuti poslovanja i transfere sa Sahtjorom. Pljackaju nas. Pa nismo nikog do sada ni kupili od njih.. Prijavi
29. april 2015.11 god. comment_215420 OOPS post v2: Prekinuti sa kupovinom Brazilaca koji su jedno vreme nosili dres Sahtjora i igraju na pozicijama AMF/RW. Koga zmija ujede i gustera se plasi. Prijavi
30. april 2015.11 god. comment_215657 Službeno:Gundogan nije prihvatio produženje ugovora sa Borusijom Dortmund.Sta mislite bil nam on dobro dosao i ima li ikakve zainteresiranosti od strane naseg kluba za njega? Prijavi
30. april 2015.11 god. comment_215665 Službeno:Gundogan nije prihvatio produženje ugovora sa Borusijom Dortmund.Sta mislite bil nam on dobro dosao i ima li ikakve zainteresiranosti od strane naseg kluba za njega? niposto Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215875 Chelsea are winning the race to sign Lyon striker Alexandre Lacazette. The Blues will offer £15m plus Loic Remy for the 23-year-old French international (Sun) oho,napokon da nas povezuju sa lakazeteom,nije ništa ozbiljno ali ući će u sekciju vezanu za "manje pozdane izvore" Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215877 Jebiga, 30 golova u 37 nastupa ove sezone ne može proći neopaženo. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215887 Chelsea are winning the race to sign Lyon striker Alexandre Lacazette. The Blues will offer £15m plus Loic Remy for the 23-year-old French international (Sun) oho,napokon da nas povezuju sa lakazeteom,nije ništa ozbiljno ali ući će u sekciju vezanu za "manje pozdane izvore" Lacazette has already been tracked by Juventus, AC Milan, Inter, AS Roma, PSG, Arsenal, Bayern, Liverpool, Manchester City and Tottenham (TMW) Neće otići za manje od 20 miliona evra, rekao bi čovek da će za najboljeg strelca francuske lige tražiti barem 40... Atletico intend to raise the Griezmann’s clause to €70m, and put him on the same level as some of the squad’s best-paid players Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215890 Sad Igi zapjeva 'istino moja, iz lepih dana, meni je s tobom, meni je s tobom sreća obećanaaaaaaaa' Inače ne znam što se rješavamo Remya, ako je istina ta ponuda. Prijavi
2. maj 2015.11 god. comment_215911 Službeno:Gundogan nije prihvatio produženje ugovora sa Borusijom Dortmund.Sta mislite bil nam on dobro dosao i ima li ikakve zainteresiranosti od strane naseg kluba za njega? Ne hvala, ne znam kad je posljednji put povezao 2-3 dobre utakmice + povrede ga ubijaju.. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216208 Zna li neko,a pretpostavljam da bi chiba to mogao znati,kako stojimo na planu FFP-a sto se tice ove godine odnosno kupovine novih igraca u predstojecem ljetnom prelaznom roku?Ponajvise me zanima jer smo osvojili ligu,samim tim dobili kao nagradu najveci novac,TV prava,novi ugovor sa Yokohamom i jos neke druge stvari koje na to uticu.Da li cemo moci iskesirati veliku sumu novca za neku mega zvijezdu bez prodaje vlastitih igraca? Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216209 Zna li neko,a pretpostavljam da bi chiba to mogao znati,kako stojimo na planu FFP-a sto se tice ove godine odnosno kupovine novih igraca u predstojecem ljetnom prelaznom roku?Ponajvise me zanima jer smo osvojili ligu,samim tim dobili kao nagradu najveci novac,TV prava,novi ugovor sa Yokohamom i jos neke druge stvari koje na to uticu.Da li cemo moci iskesirati veliku sumu novca za neku mega zvijezdu bez prodaje vlastitih igraca? FFp je u stvari mnooooogo slozeniji nego sto se misli :D Evo jednog finog teksta o tome, kako se zapravo on primenjuje i racuna, a ima veze sa transferima igraca, platama, ugovorima... http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/transfers/11480312/Chelsea-transfer-news-Jose-Mourinho-told-FFP-cash-boost-could-allow-him-to-sign-a-superstar.htmlSa druge strane, Gazzeta saznaje kako se Juve interesuje za Ramiresa. Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216222 Zna li neko,a pretpostavljam da bi chiba to mogao znati,kako stojimo na planu FFP-a sto se tice ove godine odnosno kupovine novih igraca u predstojecem ljetnom prelaznom roku?Ponajvise me zanima jer smo osvojili ligu,samim tim dobili kao nagradu najveci novac,TV prava,novi ugovor sa Yokohamom i jos neke druge stvari koje na to uticu.Da li cemo moci iskesirati veliku sumu novca za neku mega zvijezdu bez prodaje vlastitih igraca? ffp ti je prostim rečima "kolko zaradiš tolko možeš i da potrošiš" i nije tu ništa tooolko komplikovano,svi top klubovi su profitirali zbog toga a medju njima je i Čelzi sva sreća.da ne dužim sad nešto,nismo mi još u rangu Junajteda,Bajerna,Barse,Reala ponajviše zbog toga što nemamo tolko bazu navijača(što Mou stalno pominje) ako želiš nešto više da saznaš pošto ja nemam kad sad sve da ispišem(moram do pijace) imaš sledeće linkove http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2014/10/16/6968855/chelsea-ffp-database kako se deli novac od transfera,plata...iz ugla ffp http://weaintgotnohistory.sbnation.com/chelsea-fc-finances https://www.youtube.com/watch?v=dJIByM0Dzfw pre svega zbog dobrog poslovanja u zadnjih 5 godina fino stojimo iz ugla FFP ali ne zanosite se,nije to još dovoljno,novi ugovor vezan za tv prava ne donosi novac samo nama nego i drugim klubovima Prijavi
4. maj 2015.11 god. comment_216232 Zna li neko,a pretpostavljam da bi chiba to mogao znati,kako stojimo na planu FFP-a sto se tice ove godine odnosno kupovine novih igraca u predstojecem ljetnom prelaznom roku?Ponajvise me zanima jer smo osvojili ligu,samim tim dobili kao nagradu najveci novac,TV prava,novi ugovor sa Yokohamom i jos neke druge stvari koje na to uticu.Da li cemo moci iskesirati veliku sumu novca za neku mega zvijezdu bez prodaje vlastitih igraca? Pisalo se o tome nakon ugovora koji smo potpisali sa Yokohamom, možemo bez problema da priuštima sebi igrača tipa Pogbu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.