Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ma nece ponuditi nista vise od Williana.Nekako mi identicni tipovi igraca.Al eto do septembra valja slusati svakakve spekulacije mada mislim da cemo i ovo ljeto lijepo pazariti.
Ako vec ne moze Pogba,daj nam Svajnija,rece mi drug koji navija za Bayern 99% da ce ici na kraju sezone.Ne bi sigurno bio skup al jos u njemu ima vatre.Kad se sjetim samo sad na svjetskom kako je lik igrao,krvav utakmicu zavrsio. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor

Falagan za Chelsea :O
Zaista svašta čovjek može pročitati.

Laporte veoma dobar štoper,samo mislim da će biti skup ako se odlučimo za njega(možda čak i skuplji od Varanea).

http://www.dailystar.co.uk/sport/football/438309/Isco-Man-Utd-Arsenal-Chelsea-transfer-news

Isco nezadovoljan u Madridu, možda ode na leto.

Želje i pozdravi sada, Nabil Fekir iz Lyona. http://www.transfermarkt.com/nabil-fekir/profil/spieler/203496

Ne samo što je vrlo dobar u Fifi, porede ga sa Hazardom.

https://www.youtube.com/watch?v=AxBsW4i8e3c

Ima nekoliko asistencija za Laca7-a :D

Pojedini engleski mediji javljaju da je Real Madrid odbio našu ponudu od 100 miliona funti za Balea i Varanea.

Takođe se spominje i Falcao, navodno smo spremni da uđemo u borbu sa Liverpoolom za njegov potpis, njegov dolazak bi značio da će Remy napustiti klub.

Ja nisam protiv Balea ako bi igrao kao u Tottenhamu. Koliko god da košta. S njim s jedne i s Hazardom s druge strane imali bi najbolja krila svijeta AKO bi on igrao kao u Tottenhamu a Hazard zadržao (i uznapredovao) trenutnu formu.

Ako mi ne pokupimo nekog od ovih igraca, Bale/Pogba/Reus/Varane ima ko hoce. Evo citam i City se ukljucio za Pogbu, njima nece bit problem odrijesit kesu. Bale ce u Manchi zavrsit ko sto gledam, nije on ni pola dobar igrac u Realu kakav moze da bude. A ni Manchi nece bit problem odrijesit kesu za takav transfer. Za igraca koji vrijedi.

Malo i mi kenjamo ljudi, jer nije vala moguće da sad svi apsolutno svi ti velikani mogu dovodit skupe igračke, samo mi ne, pa dovest ćemo i mi neku zvjerku 100%, pa bio to Bale, Pogba ili neko treći, ali skupocjena igračka će doći u ruke Mournihu.

Ja bih bio ZA i za Balea i Pogbu i Reusa i Sterlinga i šta znam koga već.

.........COSTA.........

HAZARD     BALE

Premoćno priznat ćete a iza njih    Fabregas, Matić, Pogba :D   

Siguran sam da nećemo kupiti neko značajnije pojačanje dok se sezona ne završi i dok ne bude jasno koji igrači su slobodni.

Sa Fabregasom smo uboli a bio je višak u Barci. Još da smo doveli Alexisa, gdje bi nam bio kraj?!

Real, Barca, PSG će možda imate neke slobodne igrače koji će se nama svidjeti.

Želje i pozdravi sada, Nabil Fekir iz Lyona.

Ima nekoliko asistencija za Laca7-a :D

podcenejn igrač dosta čini mi se,malo sam ga gledao al veliki deo tereta pada na njega a lakazete je ipak u prvom planu

zato sam ti i reko kolko puta da ne znam dal bi lakazete mogo sam da igra u špicu

Dovesti Khediru obavezno, bio bi odlican za rotaciju. Pokusati dovesti Bejla ili Rojsa na krilu. U napadu umesto Drogbe ,koji se povlaci, vratiti Bamforda sa pozajmice. I u odbrani Varane ili Shawcross. 

To je realno. E sad, kada bi doveli Pogbu umesto Khedire to bi bila perverzija. Ili Falcaa na pozajmicu umesto Bamforda.

podcenejn igrač dosta čini mi se,malo sam ga gledao al veliki deo tereta pada na njega a lakazete je ipak u prvom planu

zato sam ti i reko kolko puta da ne znam dal bi lakazete mogo sam da igra u špicu

Fekiru je ovo prva "ozbiljna" sezona, prošle je jedva 600 minuta skupio. Ima tu još prostora za napredak sigurno, inače igra ofanzivnog veznog (krilo i špica). A Lakazet je izjavio da će još ostati u Lyonu, odlično za obojicu.

Veznjak Borussije Dortmund Ilkay Gundogan dogovorio prelazak u Manchester United ovog ljeta. Dvadesetčetverogodišnjak će potpisati ugovor ovog vikenda. Iznos transfera je 30 milijuna eura.

Izvor: Sky Sport News HD

Chelsea kreće u borbu s Liverpoolom za Radamela Falcaa, čiji ugovor od Monaca sigurno neće otkupiti Manchester United.

Izvor: Metro

Real Madrid je odbio izdašnu ponudu Chelseaja od 140 milijuna eura za Garetha Balea i Raphaela Varanea.

Izvor: The Sun

Bayern München pokazao je interes za Chelseajevog braniča Branislava Ivanovića i razmišlja da ga dovede ovoga ljeta. 

Izvor: Daily Express

Plasim se da Mourinhova rokada igraca vise nece upaliti.... Jeste klub napravio dobar posao zaradivsi sve transfere prodajom, ali ne vredi to kad Baneta, Terya, Hazarda, Matica, Fabregasa nema ko da zameni. Ovoga puta ce klub morati da finansira dovodjenje igraca na drugi nacin, jer tanka klupa je veliki problem.

Eeej, 140 mil za Balea i Varanea. Recimo da je Varane 40-50 mil. Pa nije valjda da bi kupili Balea za 90-100 mil eura? Pa Real ga je platio 94 mil eura kada je bio u PUNO boljoj formi. Smjesno skroz.

Pominje se Schneiderlin u zamjenu za Mikela i vjerovatno nesto kesa. Bio bi to odlican posao, imali bi odlicnog igraca koji bi mogao da odigra uz Matica mnogo dobro i samim time oslobodi Cesca i pusti ga malo vise naprijed gdje bi bio jos opasniji. Ovo u potpunosti podrzavam, trebo bi bit lud da kazem suprotno...

Da je napraviti čistku u veznom redu, pa dovest Reusa da nam igra 10ku (Willian pričuva) i dovest Sterlinga da igra desno krilo. Bili bismo silni.

Hazard - Reus - Sterling. Ne zna se koji je bolji :) :) :)

Cae ne prestaje da impresionira vizijom :D

Nego, da se bavimo glasinama malo

• Chelsea are eyeing a £20million deal for French sensation Giannelli Imbula (The Sun)

Hteli smo ga i prosle godine. Prilicno dobar igrac, mlad, sa jos puno prostora da napreduje.

Klasican zadnji vezni, agresivan, ne libi se da napadne igraca sa loptom. Mislim da Mourinho u njemu vidi svog novog "igraca zadatka", jer Zouma ce verovatno u ozbiljnu konkurenciju za startnog stopera.

Cena je malo diskutabilna, mislim da bi to moglo i ispod 20, ako OM ne izbori Evropu recimo...

Prvo kao prvo,mislim da ovo nije istina i da je samo recikliranje starih vestu

Na drugu stranu Apsolutno protiv ovog transfera

Nije igrac koji ce ciniti razliku,doduse,zavrsio bi nam posao i bio od velike koristi sigurno ali kad vec imas jednog RLC guraj njega i radi sa njim

Definitivno odustajem od forsiranja Pogbe,Sisoka,Snajderlina jer na osnovu vidjenog u poslednje vreme smatram da je RLC vredan rizika i strpljenja ,samo on akedemije jer je fizicki spreman za prem pa kud puklo da puklo.

Sredstva koja imamo da se usmere na dovodjenje rezevnog golman,CB,da se resi to pitanje beka jer Ivanovica vise ne mogu da gledam,ostalo necu da komentarisem u ovom trenutku mada mi bode oci to da sa Remijem i Kostom ne mozemo da izguramo sezonu nikako
Bice jebano na leto

Pisalo se kako se Remi posvađao sa Murinjom, ne znam, možda ga zato nema lol. Svi mi miriše na to da će otići na leto, a bio je fantastičan backup dok je igrao.

Spominje se i Khedira, lik navodno traži 200k funti nedeljno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.