Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

ugovor sa japancima je samo još jedan korak napred

• povećanje baze navijača u poslednjih 10 godina
  • veća zarada na komercijalnom planu(prodaja dresova ...)
  • jači ugovori sa sponzorima(adidas,pa taj poslednji ugovor ..)
  • štedljiva transfer politika te velika zarada od prodaje igrača
  • plus novac koji inače dobijamo od tih tv prava
  • progresivno smanjenje rostera i plata(odlazak lamparda,kola,esijena)

sve to je bitno iz ugla FFP i zato danas možemo sebi da priuštimo jedno top pojačanje

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

http://www1.skysports.com/transfer/news/11668/9837426/gareth-bale-signing-for-chelsea-would-spell-trouble-for-premier-league-rivals-says-gary-neville

Gareth Bale signing for Chelsea would spell trouble for Premier League rivals, says Gary Neville

Čisto sumnjam da će kod nas završiti jer Telegraf je nedavno javio da bi Junajted išo i do 100 miliona funti za njega a iako bi u nekim snovima mogo da zamislim da Čelzi potroši nakon Toresa ponovo velike pare na jednog igrača mislim da nije baš tolko realno da sad damo tolke pare

“There's one player touted about possibly coming available this summer, and that's Bale,” he said.

“The talk is he's going to go to one of Manchester City, Manchester United or Chelsea. If he becomes available, if Chelsea win that battle, and say they lost Oscar or Ramires and got him for a net cost of £25million, I think the other teams are in trouble for the next few years, I really do.”

još mi je neverovatno da dodje po ovim uslovima

jer prodaja Oskara i /ili Ramireša bi samo otvorila vrata za neke nove kupovine 

Je l' mi se čini ili je Ančeloti bio zainteresovan za Ramiresa pre nekoliko rokova? Nek se kao raspitivao za njega ili sam pomešao nešto...

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Kokea ne bi, jedino što on ima to je centaršut, sve ostalo prosjek..

Bale bi odmah uzeo to bi bio kapitalac, samo mi to nije realno, jer mislim da će klubovi iz Manchestera ići koliko god treba kada su milioni u pitanju, posebno United, jedino bi ih mogli pobjediti ako Mourinho obavi neki razgovor sa Baleom, ova šampionska titula bi nam mogla takođe biti neki plus, ali svakako borba će biti paklena.

Kokea ne bi, jedino što on ima to je centaršut, sve ostalo prosjek.

Šta će nam više, eto igrača koji će izvoditi kornere. :))

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Koke je dobar ali ni blizu ovom majstoru.Iako na youtube kanalu vecina igraca izgleda dobro,ovaj zaista odusevljava.Pazite finti i driblinga..ono waooo!

https://www.youtube.com/watch?v=UAjMvZSdSxQ

Ja imam osjećaj da bi Bale bio perverzno pojačanje..

Vjerovatno čim bi mi kontaktirali Real za Bale oni bi od nas tražili Hazarda, ali kada pogledaš klubove koji klubovi žele Balea to su United, City, Bayern itd, sve klubovi koji su financijski jači od nas.

mislim da nam za iduću sezonu nisu toliko važna pojačanja, imamo vrlo dobru ekipu koja je svake sezone sve jača, puno važnija je naša igra, da je igru dignemo na višu razinu, da napokon počmemo igrat mudima, onda kad i igramo bunker da to bude pravi kvalitetni i taktičko potkovan bunker a ne da protivnik stvori sto šansi ko šta nam se znalo ove sezone događat...

što se pojačanja tiče, mislim da nam sljedeće pozicije fale, jedan DMC, koji zna igrat u oba smjera da pojača klupu i konkurenciju, krilo i ako se procjeni da remy ne može bit kvalitetna zamjena costi (a ja mislim da može) napadač.

Rekao bih još i 10-ka ali s obzirom da smo je imali (mata) i prodali + oscar je mou-ov miljenik tako da ništa od toga...

mislim da nam za iduću sezonu nisu toliko važna pojačanja, imamo vrlo dobru ekipu koja je svake sezone sve jača, puno važnija je naša igra, da je igru dignemo na višu razinu, da napokon počmemo igrat mudima, onda kad i igramo bunker da to bude pravi kvalitetni i taktičko potkovan bunker a ne da protivnik stvori sto šansi ko šta nam se znalo ove sezone događat...

Imamo jaku ekipu ali da se borimo za prvaka Engleske. Budući da će se konkurenti ovog ljeta pojačati, da bi mi ostali u igri i Chelsea mora ići na pijacu. Ako uzmemo u obzir da smo zakazali i razočarali u ligi prvaka sa ovim igračima koje sada imamo onda je za očekivati da ćemo imati burno ljeto. Titula prvaka, novi ugovor, više novca, sve to govori da će Chelsea uložiti u pojačanja a možda i Roman odriješi kesu. 

Očekujem POJAČANJA jer sam već nekoliko puta napisao i sada sam istog mišljenja, imamo ekipu za Premiership ali ne i za Ligu Prvaka. Real, Barca, Bayern i PSG su trenutno jači i od Chelsea i od bilo kojeg kluba u Premierligi.

Što se tiče Balea, ako bude na tržištu, zašto ne. Bolje da ga Chelsea ulovi nego City ili United. Logično. :p

Strašan je igrač. Ako ga Murinjo želi, znači da imamo odobren novac za njega , da možemo priuštiti ovako skup transfer a da pri tome ispoštujemo i FFP.

Real ima najskupljeg madjionicara na svetu. Hudini i Copperfield su niko i nista za Balea. Covek je uspeo da nestane pred vise od 40000 ljudi na stadionu, i jos par stotina miliona iza TV ekrana, a da niko ne zna kako. 

Nikad, ali nikad nisam video da neko ko je placen toliko mnogo, i zaradjuje Boga oca igra onako lose. Amaterski.

Sto dalje od Chesleaja. Na Antarktik poslati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.