8. maj 2015.11 god. comment_216858 http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11592559/Chelsea-news-Atletico-Madrid-forward-Antoine-Griezmann-keen-on-summer-move-to-Stamford-Bridge.html Chelsea news: Atletico Madrid forward Antoine Griezmann keen on summer move to Stamford Bridge Ovo dobija na tezini posle pisanja spanskih medija da je Vieto blizu prelaska u Atletiko. Dobra zamena za Grizmana. Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216865 update dakle za sad nas povezuju sa sledećim igračima,imajući u vidu samo kolko tolko proverene izvore Anderson iz Lacija -još jedan brazilac i još jedno krilo,pominje se suma od 40 miliona evra,Oskar skoro izjavio da bi voleo da ga vidi u plavom dresu(mada faka pa već je u plavom dresu??????); Nema novih vesti za njega već neko vreme Dibala iz Palerma - omaleni argentinac ove sezone zablistao,predsednik Palerma tvrdi da će otići najverovatnije za 40 miliona evra,proteklih par dana zasipaju nas vestima da se Čelzi "ozbiljno" zagrejao za ovo dete,verovatno uz Pogbu najsmornija transfer priča ove godine;Zamparini nastavlja da smara,tvrdi da će transfer biti gotov u narednih 15 dana Pogba - o njemu se manje više sve zna,verovatno zvezda letnjeg prelaznog roka -hotline linija otvorena 25 h dnevno 7 dana u nedelji,mada tajni izvor javlja da Čelzi prati razvoj situacije bez obzira na to što se skromno držimo po strani ; Goal preneo da je igrač prodat PSG,medjutim to nisu potvrdili drugi izvori,ostaje sve otvoreno,Barsa uveliko priča o njemu Gomez iz Valensije - novo čedo Hesusove škole fudbala,Matić junior - navodno nije "svestan interesa od strane Čelzija(tvrdi pazar) Grin iz qpr - bez starca nema udarca,u više navrata blistao ove sezone,trebalo bi da nasledi Čeha na klupi Daglas kosta - čovek koji je zaljubljen u čelzi - prati se njegova situacija sa kolenom ; Priznao da bi pored Čelzija bio zainteresovan i za prelazak u redove PSG Kenedi - flumineze -totalni anonimus,dovesti isključivo na insistiranje Caeta - zatišje pred buru? Varan - zajedno sa Zumitom največi talenat na pozicji štopera - DOVEDITE GA Par klinaca iz anderlehta ,; Youri Tielemans potpisao novi ugovor,predsednik kluba izjavio da će sledeća destinacija biti jedino real ili barsa i na kraju onaj rumun,ne sećam se kako mu je ime Šnajderlin - Whisperova velika žela Klajn - bolje kod nas da dodje nego da ode u Junajted - šuška se da je Junajted završio transfer ; po nekim informacijama sledeća destinacija junajted ili Čelzi Sterling - dobra usta za pušenje Koke (AM) - Nabildana verzija Fabregasa,Kun svršava na njega ;Dimarzio preneo da smo zainteresovani za njega Humels - fuck nou - sve više se povezuje sa Junajtedom Nejtan - praktično gotov transfer - OTAC potvrdio maltene na konferenciji da je sve završno,podvlačim da je u pitanju igrač koga prati klub,nije to Murinjova želja što je on sam izjavio ; Stvarno više ne znam šta se dešava sa njim,trebalo bi da je tranfer kompletiran ali još ništa nije službeno potvrdjeno,sam igrač je u Londonu,bodrio Čelzi protiv Arsenala Kresvel -WH-stidljivo se javlja kao plan b.c.d... javlja se neka priča o ceni do 20 miliona,ništa čudno,mislim da je samo prosto recikliranje stare vesti ,ne treba obraćati mnogo pažnje Ikardi - Inter -uporan momak,ipak se izbor za status "jačeg izvora" danas je ESPN javio da je Čelzi kontaktirao Inter u vezi sa potencijalnim transferom Grizman AM-otvoren za prelazak u Čelzi john stones everton ,navodno naši počeli pregovore sa Evertonom oko transfera Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216872 PIRLO TO PREM? Chelsea and Liverpool are both interested in signing Juventus midfielder Andrea Pirlo, who has hinted he could leave the Italian champions, according to Tuttosport. Pirlo said: "I wouldn't go to another Italian team. Juventus will be my last Serie A team, whatever happens. MLS could be an idea, but for the moment I don't have anything, Juve are the only thing on my mind." Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216873 Pirlo nikad prezaljeni igrac.Uz Zidane-a najbolji CM u historiji po meni.Kontrole lopte i pasovi na najvecem nivou.A tek snalazljivost u datom momentu kada je pod presingom ili slicno.Volio bih ga vidjeti u Chelsea-u pa makar i u 40. godini zivota. Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216880 Moze Pirlo na sezonu, ionako nemamo playa medju omladincima koji ceka sansu(a morao bi da bude Verrati, minimum, da bi je docekao). Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216881 kako nemamo ,pa šta je Kolket(Colkett)onda(il kako se već čita/piše) ovo bi bilo super https://twitter.com/F8Piraux/status/596401147012915200 Benteke jak u skoku,igra ledjima super,kad je u formi možda i najjači igrač u premu u tom pravcu,Kosta nažalost nikad neće napredovati u tom pravcu Solanke u koga sam sumnjao,nakon odgledanih 7,8 utakmica me je baš iznenadio,kapa dole,agresivan,bori se kao Kosta,mali buldog,uklopio bi se u naš sistem lagano samo izgleda da već postaje nestrpljiv Mourinho: Solanke & his people have to control the emotions because it is very important to trust us, the same way we trust the player Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216884 Sad se setih, pa ako vec jurimo tog drugog napadaca, odnosno konkurenciju Kosti, od Ostina ne vidim bolje resenje, naravno ako, kao sto ce KPR ispasti iz lige. Jos je lik navijac Celsija, bar je bio dal je osto, to nzm. Prekuco ovu sezonu, 25 god, ne bi nas puno koštao,ima iskustva u PL, kud ćes vise. Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216885 kako nemamo ,pa šta je Kolket(Colkett)onda(il kako se već čita/piše) Imamo, ali kad sam rekao da mora da bude Verati, mislio sam na taj nivo kvaliteta. Cak i onda mislim da bi ostao neprimecen. Takva je situacija s nasom akademijom, bila i ostace. A Austin je slobodan za 10 miliona funti, ako QPR ispadne. Tako sam bar citao negde. Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216891 Nije meni Ostin za Čelzi,statičan je,više mi je recimo za Arsenal Ings je totalno druga priča,agresivan,radilica,njega bi mogo i da ubaciš u neku kombinaciju ali sve to ne rešava problem što nemamo igrača tipa drogbe i to nam je veliki minus u neku ruku,nemamo tu raznovrsnost u napadu plus što ni to desno krilo ništa ne radi,strašno smo limitirani u napadu Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216892 Samo da Icardi nebude opcija za dovodjenje, lik je nikakav igrac a napuhali su mu cijenu. Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216894 Mislim da bi priča oko Griezmanna lako mogla da od nagađanja stigne do ozbiljne i konkretne priče, bar ja tako mislim, samo ne znam kako bi njega uklopili u formaciju 4-3-2-1. Opcije su da igra ili desno krilo ili da igra ofanzivnog veznog tj. na mjestu Oscara, a na takvim pozicijama dugo nije igrao, u Atleticu igra u formaciji 4-4-2 iza Mandzukića. Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216896 Ma lahko je naci mjesta dobrom igracu.A treba nam ljevak u ofanzivnom dijelu pod hitno u ekipi jer bi odmah imali drugacijih opcija u napadu nego inace. Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216903 samo ne znam kako bi njega uklopili u formaciju 4-3-2-1. Opcije su da igra ili desno krilo ili da igra ofanzivnog veznog tj. na mjestu Oscara, a na takvim pozicijama dugo nije igrao, u Atleticu igra u formaciji 4-4-2 iza Mandzukića.Ne igramo tu formaciju opste, igramo 4-2-3-1 koliko ja znam. Prijavi
9. maj 2015.11 god. comment_216905 Ne igramo tu formaciju opste, igramo 4-2-3-1 koliko ja znam. Nemoj zajebavat, nije moguće da igramo 4-2-3-1 :-O Vidiš da se ne može editirat post, greška, dešava se i najboljima.. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217042 Može li se kako krenuti po Sterlinga? Igračina. Jedino što ga često jebe je završnica, zadnji pas ili šut. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217052 Može li se kako krenuti po Sterlinga? Igračina. Jedino što ga često jebe je završnica, zadnji pas ili šut. Jedino to, sitnica... Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217053 Mlad je, to se može izvježbati. Ima tehniku, brzinu, dobar je na lopti, zadaje probleme svakom beku u ligi, Englez.. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217071 Ma sta vise trpaju griezmanna u napad, to ako pise napadac pored igraca, ne mora znaciti da igra u vrhu napada jebo im ja mater :D Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217083 Sa sterlingom se povezujemo i prati se situacija ali ne verujem da će ići po njega,biće on papreno skup priča se da je Siti spreman da mu ponudi skoro 200.000 platu a ovo da mu fali završnica,ne slažem se potpunosti,nadavao se on golova al sad se vidi da dečko više nije na terenu,prso je skroz zbog tih pregovora oko novog ugovora/prelaska u drugi klub Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217092 Diabala navodno ode u JUve.. u narednih par dana bi trebali dobiti potvrdu. Znaci nista od njega. Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217096 neću da ulazim u to dal je dibala gotov il ne ali ako jeste onda to može da znači samo jedno a vidim da su se navijači juvea raspisali o tome,samo ne znam dal je neka patka il obična spekulacija pogba je bivši igrač Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.