Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/11592559/Chelsea-news-Atletico-Madrid-forward-Antoine-Griezmann-keen-on-summer-move-to-Stamford-Bridge.html
Chelsea news: Atletico Madrid forward Antoine Griezmann keen on summer move to Stamford Bridge

Ovo dobija na tezini posle pisanja spanskih medija da je Vieto blizu prelaska u Atletiko. Dobra zamena za Grizmana.
  • Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

update

dakle za sad nas povezuju sa sledećim igračima,imajući u vidu samo kolko tolko proverene izvore

• Anderson iz Lacija -još jedan brazilac i još jedno krilo,pominje se suma od 40 miliona evra,Oskar skoro izjavio da bi voleo da ga vidi u plavom dresu(mada faka pa već je u plavom dresu??????); Nema novih vesti za njega već neko vreme
  • Dibala iz Palerma - omaleni argentinac ove sezone zablistao,predsednik Palerma tvrdi da će otići najverovatnije za 40 miliona evra,proteklih par dana zasipaju nas vestima da se Čelzi "ozbiljno" zagrejao za ovo dete,verovatno uz Pogbu najsmornija transfer priča ove godine;Zamparini nastavlja da smara,tvrdi da će transfer biti gotov u narednih 15 dana
  • Pogba - o njemu se manje više sve zna,verovatno zvezda letnjeg prelaznog roka -hotline linija otvorena 25 h dnevno 7 dana u nedelji,mada tajni izvor javlja da Čelzi prati razvoj situacije bez obzira na to što se skromno držimo po strani ; Goal preneo da je igrač prodat PSG,medjutim to nisu potvrdili drugi izvori,ostaje sve otvoreno,Barsa uveliko priča o njemu
  • Gomez iz Valensije - novo čedo Hesusove škole fudbala,Matić junior - navodno nije "svestan interesa od strane Čelzija(tvrdi pazar)
  • Grin iz qpr - bez starca nema udarca,u više navrata blistao ove sezone,trebalo bi da nasledi Čeha na klupi
  • Daglas kosta - čovek koji je zaljubljen u čelzi - prati se njegova situacija sa kolenom ; Priznao da bi pored Čelzija bio zainteresovan i za prelazak u redove PSG
  • Kenedi - flumineze -totalni anonimus,dovesti isključivo na insistiranje Caeta - zatišje pred buru?
  • Varan - zajedno sa Zumitom največi talenat na pozicji štopera - DOVEDITE GA
  • Par klinaca iz anderlehta ,; Youri Tielemans potpisao novi ugovor,predsednik kluba izjavio da će sledeća destinacija biti jedino real ili barsa
  • i na kraju onaj rumun,ne sećam se kako mu je ime
  • Šnajderlin - Whisperova velika žela
  • Klajn - bolje kod nas da dodje nego da ode u Junajted - šuška se da je Junajted završio transfer ; po nekim informacijama sledeća destinacija junajted ili Čelzi
  • Sterling - dobra usta za pušenje 
  • Koke (AM) - Nabildana verzija Fabregasa,Kun svršava na njega ;Dimarzio preneo da smo zainteresovani za njega
  • Humels - fuck nou - sve više se povezuje sa Junajtedom
  • Nejtan - praktično gotov transfer - OTAC potvrdio maltene na konferenciji da je sve završno,podvlačim da je u pitanju igrač koga prati klub,nije to Murinjova želja što je on sam izjavio  ; Stvarno više ne znam šta se dešava sa njim,trebalo bi da je tranfer kompletiran ali još ništa nije službeno potvrdjeno,sam igrač je u Londonu,bodrio Čelzi protiv Arsenala
  • Kresvel -WH-stidljivo se javlja kao plan b.c.d... javlja se neka priča o ceni do 20 miliona,ništa čudno,mislim da je samo prosto recikliranje stare vesti ,ne treba obraćati mnogo pažnje 
  • Ikardi - Inter -uporan momak,ipak se izbor za status "jačeg izvora" danas je ESPN javio da je Čelzi kontaktirao Inter u vezi sa potencijalnim transferom
  • Grizman AM-otvoren za prelazak u Čelzi
  • john stones everton ,navodno naši počeli pregovore sa Evertonom oko transfera

PIRLO TO PREM?

Chelsea and Liverpool are both interested in signing Juventus midfielder Andrea Pirlo, who has hinted he could leave the Italian champions, according to Tuttosport.

Pirlo said: "I wouldn't go to another Italian team. Juventus will be my last Serie A team, whatever happens. MLS could be an idea, but for the moment I don't have anything, Juve are the only thing on my mind."

Pirlo nikad prezaljeni igrac.Uz Zidane-a najbolji CM u historiji po meni.Kontrole lopte i pasovi na najvecem nivou.A tek snalazljivost u datom momentu kada je pod presingom ili slicno.Volio bih ga vidjeti u Chelsea-u pa makar i u 40. godini zivota.

kako nemamo ,pa šta je Kolket(Colkett)onda(il kako se već čita/piše)

ovo bi bilo super

https://twitter.com/F8Piraux/status/596401147012915200

Benteke jak u skoku,igra ledjima super,kad je u formi možda i najjači igrač u premu u tom pravcu,Kosta nažalost nikad neće napredovati u tom pravcu

Solanke u koga sam sumnjao,nakon odgledanih 7,8 utakmica me je baš iznenadio,kapa dole,agresivan,bori se kao Kosta,mali buldog,uklopio bi se u naš sistem lagano

samo izgleda da već postaje nestrpljiv 

Mourinho: Solanke & his people have to control the emotions because it is very important to trust us, the same way we trust the player

Sad se setih, pa ako vec jurimo tog drugog napadaca, odnosno konkurenciju Kosti, od Ostina ne vidim bolje resenje, naravno ako, kao  sto ce KPR ispasti iz lige. Jos je lik navijac Celsija, bar je bio dal je osto, to nzm.

tumblr_nmp3s489k81rvp5tho1_540.jpg

Prekuco ovu sezonu, 25 god, ne bi nas puno koštao,ima iskustva u PL, kud ćes vise.

kako nemamo ,pa šta je Kolket(Colkett)onda(il kako se već čita/piše)

Imamo, ali kad sam rekao da mora da bude Verati, mislio sam na taj nivo kvaliteta. Cak i onda mislim da bi ostao neprimecen. Takva je situacija s nasom akademijom, bila i ostace.

A Austin je slobodan za 10 miliona funti, ako QPR ispadne. Tako sam bar citao negde. 

Nije meni Ostin za Čelzi,statičan je,više mi je recimo za Arsenal

Ings je totalno druga priča,agresivan,radilica,njega bi mogo i da ubaciš u neku kombinaciju

ali sve to ne rešava problem što nemamo igrača tipa drogbe i to nam je veliki minus u neku ruku,nemamo tu raznovrsnost u napadu

plus što ni to desno krilo ništa ne radi,strašno smo limitirani u napadu 

Mislim da bi priča oko Griezmanna lako mogla da od nagađanja stigne do ozbiljne i konkretne priče, bar ja tako mislim, samo ne znam kako bi njega uklopili u formaciju 4-3-2-1. Opcije su da igra ili desno krilo ili da igra ofanzivnog veznog tj. na mjestu Oscara, a na takvim pozicijama dugo nije igrao, u Atleticu igra u formaciji 4-4-2 iza Mandzukića.

Ma lahko je naci mjesta dobrom igracu.A treba nam ljevak u ofanzivnom dijelu pod hitno u ekipi jer bi odmah imali drugacijih opcija u napadu nego inace.

samo ne znam kako bi njega uklopili u formaciju 4-3-2-1. Opcije su da igra ili desno krilo ili da igra ofanzivnog veznog tj. na mjestu Oscara, a na takvim pozicijama dugo nije igrao, u Atleticu igra u formaciji 4-4-2 iza Mandzukića.

Ne igramo tu formaciju opste, igramo 4-2-3-1 koliko ja znam.

Sa sterlingom se povezujemo i prati se situacija

ali ne verujem da će ići po njega,biće on papreno skup

priča se da je Siti spreman da mu ponudi skoro 200.000 platu

a ovo da mu fali završnica,ne slažem se  potpunosti,nadavao se on golova al sad se vidi da dečko više nije na terenu,prso je skroz zbog tih pregovora oko novog ugovora/prelaska u drugi klub

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.