Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Jbg kad je takva situacija da bi možda trebali pojačati i prvu postavu i klupu, eh sada šta će biti prioritet i koliko je novca na raspolaganju to ne znamo, uglavnom treba odraditi pametne poteze. Znači izabrati prioritet i onda se uključiti u borbu za određenog igrača a sa druge strane vrebati povoljne situacije da pokupimo neko pojačanje..

Teško je naći igrača koji je dovoljno kvalitetan da bude solidna rezerva a da sa druge strane on prihvata da sjedi na klupi i bude alternativa, tako da biće zanimljivo pratiti kako ćemo ovaj prelazni rok odraditi.

Od ovih kapitalaca moj izbor je Bale ili Pogba, ali ja bi uzeo Balea jer na pozicijama koje pokriva Pogba imamo dva odlična igrača dok na desnom krilu nemamo igrača koji može donijeti ravnotežu između desne i lijeve strane napada, tako da bi ja prije izabrao opciju da za pozicije Matića i Fabregasa pojačamo rješenja sa klupe a da dovedemo vrhunsko krilo.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ja stvarno ne znam zasto se uopste Bale toliko potencira. 

Da ne tupim mnogo, nema utakmice Reala u kojoj on umesto da spoji saigraca sa golom pogodi nekoga u publici. Njegova sebicnost i lose rasudjivanje su tragikomedija. 

Ronaldo bi prvi platio da mu vidi ledja.

Zamisli da na jednoj strani imas Edena, koji svim srcem igra za Chelsea, a sa druge ovog naduvanog egocentrika... Ne ide, ne ide!

Ako ćemo kod dovođenja pojačanja, naglašavam ovo POJAČANJA, a ne prinove kao što je Cuadrado, gledati njegove karakterne osobine onda ga jebi. Pa neki od najboljih igrača su egomanijaci, i takvog igrača treba imati u ekipi zašto ne, sjećam se kakv je bila priča kada je Costa trebao doći, bila je takva priča o njegovom karakteru kao da dolazi iz zatvora, a čovjek se samo bori na svoj način, dok je prema izjavama igrača najbolji lik u ekipi. Zajebite karakter ako će nam neko donijeti golove i konkretan učinak, ne zaboravite da mi na klupi imamo čovjeka koji je veći egocentrik od bilo kojeg igrača, znači nema igrača kojem će Mourinho dozvoliti da bude iznad ekipe i iznad njega, tako da mislim da ni sa Baleom ne bi bilo nikakvih problema. Sada je problem što Bale puno šuta i pokušava, dok se sa druge strane pojedinci žale što Willian nema muda i da nam na njegovom mjestu treba igrač koji će donijeti učinak u napadu, znači puno je tu kontradiktornosti.

Bale je se dokazao u Premiershipu znači čovjek je kidao dok je igrao u Engleskoj, u reprezentaciji Velsa takođe dokazuje da ima znanje i kvalitet, i ja sam u nekim momentima dok sam ga gledao u Realu mislio "ma nema pojma, samo napucava loptu" ali onda se prisjetim njegovih partija iz Premiershipa i dolazim do zaključka da bi on bio odlično pojačanje. Ekstremno je brz i sa loptom i bez lopte, ima šut sa kojim može biti pretnja za rivale i svake pozcije, takođe tehnika na zavidnom nivou, igrač koji u svakom trenutku napada slobodan prostor, znači mislim da bi nama bio veliko pojačanje, iako ja smatram da neće doći kod nas.

ne znam zašto bale ne bi mogo bit dobar kod nas kad je bejl ustvari 3x bolja i skuplja verzija šurlea koji je za ovu polusezonu s klupe dao 5 golova. i još je licjemerno pisat kako je bejlu mana to što je sebičan u ključnim situacijama dok 90% forumaša na azarovoj temi pišu kako je azar previše nesebičan. jedina mana dovođenja bejla je kasnije mouovo moguće stavljanje azara u drugi plan što svi znamo kkp bi moglo završit.

Metro, Miror i Mundo Deportivo pisu da Chelsea krece po Griezmanna...

de objasni u dve rečenice zašto bi njega voleo da vidiš u Čelziju

i primarni izvor za ovu vest je "El Confidencial" koji bi trebalo šatra da bude pouzdaniji

are pretty reliable as far as the Spanish media goes and last summer they were ahead of the game on Atletico Madrid's transfer to Chelsea and also the business conducted at Real Madrid.

de objasni u dve rečenice zašto bi njega voleo da vidiš u Čelziju

i primarni izvor za ovu vest je "El Confidencial" koji bi trebalo šatra da bude pouzdaniji

Levak :D 

Izuzetno talentovan igrac, igra na poziciji desnog krila, brzina, dribling, prodor. Jedan od boljih na svojoj poziciji danas.

Ja licno smatram da nam prije svega treba desno krilo koje igra lijevom nogom.Trenutno nema boljih igraca od Bale-a,Robbena,Di Marie na toj poziciji.Ustvari ima Messi ali njega ne treba ni pominjati.Zadnju 2-cu ne mislim da mozemo dovesti dok je Welsanin sasvim realna solucija,zavisi sve koliko bi kostao.Igrac tog kalibra bi nam donio nesto novo u ekipu,kao prodori ka sredini i sutanje gjde zaista ima projektil u nogama.Zatim ima nevjerovatno brzinu pa i po bocnoj liniji,nebitno gdje igrao(lijevo ili desno) takodjer moze dosta toga ponuditi.
Medjutim skeptican sam po pitanju tog desnog krila jer je Mou vec doveo Cuadrada.ne vjerujem da ce ga odmah prodati niti da ce nam on nesto pretjerano i ponuditi tako da smo tu pusiona.
Ono sto takodjer smatram veoma potrebnim je pozicija napadaca.Pored Coste koji ce imati zacementirano mjesto u prvih 11 treba nam dobra zamjena.Volio bih da imamo napadaca koji je jak na lopti,da ima dobar prijem i zavidnu tehniku.Da zna nesto s loptom,da moze i predriblati,napraviti visak iz nicega.Nije da nema takvih igraca.Recimo Nolito iz Celte,iako mu pozicija napadaca nije primarna pozicija,igrao je nekoliko puta u samom vrhu.Mene je odusevio i bas sam sa bratom pricao kako i nekim losijim ekipama zaista ima dobrih igraca.Neku noc je Realu pravio "dar-mar" i pitao sam se kako bi tek izgledao da igra u boljem timu koji dosta vise napada i ima loptu u nogama.

Levak :D

Izuzetno talentovan igrac, igra na poziciji desnog krila, brzina, dribling, prodor. Jedan od boljih na svojoj poziciji danas.

Zar on ne igra nesto kao poluspicu,to je igrao i u Sociedadu?

On to igra zbog cudne formacije koju forsira Simeone, neki 4-4-2, gde mu Koke igra levog spoljnjeg, recimo..... Bilo da ga Mourinho koristi kao SS ili kontra krilo, doneo bi mnogo nasoj igri. On je igrac koji nudi veliku raznovrsnost u napadu, upravo jer moze da pokrije sve pozicije, napravi visak bilo gde na terenu, i rastereti Hazarda. 

Ima strasan osecaj za gol, sto brojke i dokazuju, vec ih je postigao 22. 

Gubi 1.1 loptu u proseku po mecu(Hazard 2.8, Messi 1,9, Ronaldo 1,2) 

Pasing mu je na 78%(Ronaldo 81%, Messi 83% Hazard 82%)

Rame uz rame njima trojici, jako pouzdan igrac, uzima odgovornost i moze da postane match winner. 

Medjutim skeptican sam po pitanju tog desnog krila jer je Mou vec doveo Cuadrada.ne vjerujem da ce ga odmah prodati niti da ce nam on nesto pretjerano i ponuditi tako da smo tu pusiona.

To nam i jeste bila greška, ako su već klub napuštali Salah i Schurrle onda smo trebali naći neko jeftinije rješenje od Cuadrada i rješenje koje bi nam više donijelo, jer u zimskom prelaznom roku ponuda igrača je siromašna u odnosu na ljeto, tako da smo trebali čekati ljeto da onako muški rješimo to pitanje desnog krila a ne to POKUŠAVATI rješiti u januaru.

Ovu ulogu što je imao Cuadrado za ovaj period od kada je došao bi uspješno možda čak i bolje odradio neki jeftini igrač iz Premiershipa, recimo da smo vratili Mosesa sa posudbe ne bi bili ništa slabiji, ili da smo krenuli po nekog pa recimo doveli recimo Mirallasa koji bi koštao duplo manje od Cuadrada, kažem opet da je greška što smo uopšte dovodili nekog u zimskom prelaznom roku ali eto..

The Sun piše da krećemo po Imbulu, cijena 20m funti. Želi ga Mou upariti s Matićem, što znači da bi, u tom slučaju, Oscar sigurno bio prodat.

I da se nećemo uključivat u borbu za Pogbu..

Imbula je novi Matić. Otkako je Bielsa na klupi pratim Marseille i Imbula je novi Matić. Znači to je najbliži opis. Jako, jako sličan način igre, a svi znamo koliko je takav tip igrača rijedak. Ja sam definitivno za da ga dovedemo i prodamo recimo Mikela (oprosti diablo) ili Ramiresa i onda ga rotiramo. Nekada igra Cesc na AMF, a 2 zadnja vezna Matić - Imbula, nekada Imbula na klupi, onda kad dođu kartoni Cescu/Nemanji upadne ti Imbula. Mislim da je ogroman potencijal i da za nekoliko godina može biti jedan od najboljih na svojoj poziciji

Francuska liga trenutno drzi dvojicu najtalentovanijih igraca na toj poziciji, Imbulu i Kongdobiu. Obijica ce biti vrlo trazena roba ovog leta, jer su mladi a pouzdani, i resavaju mesto u timu na duzi period.

"Veoma mi se sviđa PSŽ. Postali su veliki klub i bilo bi pravo zadovoljstvo da nosim njihov dres.", izjavio je Košta za francuske medije.

Šupičku materinu ako mi ovakve plaćenike jurimo, dosta nam je jedan Vilian, i jedan Oscar, i previše.

ako ovog dovedemo oticu u london da mu slomijem obe noge, pre zvanicnog potpisivanja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.