11. maj 2015.11 god. comment_217100 Ma sta vise trpaju griezmanna u napad, to ako pise napadac pored igraca, ne mora znaciti da igra u vrhu napada jebo im ja mater :D traore je špic ! Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217128 ako je verovati ovim navodima,radi se na transferu jos jednog brazilca http://www.theguardian.com/football/2015/may/11/chelsea-nathan-de-souza-robert-kenedy?CMP=share_btn_tw Chelsea aim to follow Nathan de Souza signing with £4.5m Robert Kenedy deal nismo skoro imali vesti o njemu Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217135 Jebo takve transfere, čekam kraj sezone i sapunice oko igrača koji će biti pojačanje u pravmo smislu te riječi.. Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217137 što,meni ovo baš interesantno ,kad iskopaju nekog anonimusa,il npr kad neki "mid table club" ubode neko pojačanje najlakše uočiti klase zato su mi recimo Azpilkueta,Kurtoa,KDB najbolji kupovine,Zuma od poslednjih Bogu su npr uzeli sa 12 godina Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217150 ako je verovati ovim navodima,radi se na transferu jos jednog brazilca http://www.theguardian.com/football/2015/may/11/chelsea-nathan-de-souza-robert-kenedy?CMP=share_btn_tw Chelsea aim to follow Nathan de Souza signing with £4.5m Robert Kenedy deal nismo skoro imali vesti o njemu Ma dobro, Nathan je vec gotov transfer, jos kennedy i bit ce to fini igraci. Uglavnom idu na posudbu zbog work permit, pa ih necemo barem 2-3 godine vidjeti kod nas u timu :) Nego da je vise cuti da je neki transfer gotov za nas, od ovih laca7, griezmann ili tako nesto :D Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217160 što,meni ovo baš interesantno ,kad iskopaju nekog anonimusa,il npr kad neki "mid table club" ubode neko pojačanje najlakše uočiti klase zato su mi recimo Azpilkueta,Kurtoa,KDB najbolji kupovine,Zuma od poslednjih Bogu su npr uzeli sa 12 godina Ma shvatam ja to, iskopavamo anonimuse u cilju nekog profita od par miliona ili da neko od njih nekim epskim čudom bude igrač za prvu ekipu, ali i transferi oko anonimusa su postali sapunice i to je ono što mene smara. Ovi mladi Brazilci su možda ovde u Europi anonimusi ali su tamo kod njih da tako kažem teen zvjezde i cijenjena roba. Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217162 Ako kule napadaca popisat ce se po bamfordu i solankeu. Ako kupi pogbu il nekog popisat ce se rubenu. nego ja bi ovo ljeto il griezmana il kokea volio u plavom dresu. Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217169 https://twitter.com/F8Piraux/status/597874160677838848 Dobro došao! Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217171 Sta je ovo, frizura Azpillicuete, brada Edena Hazarda, lice Adema Ljajica, ime Nathana Akea? Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217174 Od svih prica oko transfera, ja bih najvise volio da dodje centralni vezni, evo necu nabrajat tu najtrazeniju robu, ali sa prelaskom u 4 3 3 formaciju. Matic, Cesc i taj treci. A gore bih Sterlinga bez dvojbe. Drugi pick bi mi bio Bale Savrseno odradjen prelazni rok i ekipa za svjetski vrh Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217175 Mora se dovesti kvalitetna zamijena za Fabregasa i naravno stoper. Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217191 španski medijiji tačnije "el confidencial" nas ponovo povezuju sa Grizmanom,samo što se sad odustalo od one priče da mu je otkupna klauzula 30 miliona evra,nego je jelte oko 65 miliona evra s tim da su voljni da pregovaraju i malo spuste cenu.Navodno Simeone nema ništa protiv prodaje a sve to u cilju skupljanja sredstava za nova pojačanja. Još se u tekstu javlja i Mendeševo ime koji je navodno faktor X koji treba da završi ceo posao s obzirom na to da on predstavlja vezu izmedju Murinja i Atletika. Inače je jako teško pratiti transfer priče iz španskih medija (osim ako to nije javio/preneo kakav radio,il ako nešto nije "slučajno" izletelo Pikeu na sred konferencije) tako da uzmite sve ovo sa odredjenom dozom nepoverenja dok to ne prenese i neko na ostrvu. Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217245 Jedan izvor javlja da se predstavnici Čelsija se nalaze u Madridu, pregovaraju sa Atletikom oko jednog transfera. Koke ili Grizman? Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217246 oho ho šta znam,TORES možda :D ps:to se samo poklapa sa ovim što sam ja justros postao Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217249 Izgleda da je Grizman primarna meta ovog letnjeg prelaznog roka.Odlican fudbaler moze na krilo/polu-spica grantuje sigurno 15-20.golova po sezoni. Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217250 Koju bi kombinaciju najradije prihvatili. Naravno radi se o crème de la crème igračimam, tipa Varan, Bejl, Koke, Pogba, Grizman..... A ovo su kombinacije. 1.Štoper-Vezni 2.Štoper-Krilo 3.Vezni-Krilo Ja ovu treću,(prvenstveno što u tom slučaju brazilski dvojac seli na klupu, odnosno u drugi klub) a odbranu nek krpimo, valjda Zumara rasturi sl. sezonu. (Kad bolje razmislim kakvu politiku kluba vodi, bice dobro ako odigra 10+ tekmi.) Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217254 rancuski reprezentativac i član Atletico Madrida Antoine Griezmann nadomak je prelasku u redove Chelseaja. Vijest je to koja se munjevitom brzinom proširila Otokom i Pirenejima, a sve zahvaljujući poznatom superagentu Jorgeu Mendesu. Naime, Portugalac se uključio u cjelokupni posao između Madrida i Londona, a poznato je kako je u bliskim odnosima s glavnim trenerom 'Bluesa' Joseom Mourinhom, ali i izvršnim direktorom Rojiblancosa Michelangelom Gil Martinom. Španjolski El Confidencial navodi kako se Mendes planirao 'ubaciti' u ovaj posao tek onda kada dođe do velikih pomaka u pregovorima. On je u ovom slučaju u službi Chelseaja, a nastojat će izvući što manji iznos koji bi 'Bluesi' proslijedili u blagajnu Atletica. Navodi se kako Griezmann u svom ugovoru ima odštetnu klauzulu od 65 milijuna eura, a sigurno je kako ga uprava momčadi s Vicente Calderona neće pustiti ispod 50 milijuna eura. Francuzu ugovor u Atleticu istječe u lipnju 2020. godine i jasno je kako će Abramović biti u podređenoj ulozi u pregovorima oko cijene. Protiv prodaje, smatra El Confidencial, ništa nema argentinski stručnjak na klupi AtleticaDiego Simeone, jer bi dobiveni novac proslijedio u kupnju novih pojačanja za iduću sezonu. Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217256 oš sad uz dužno poštovanje da mi objasniš zašto si to postao kad sam ja isto još jutros preveo u kratkim crtama :hljeb: :D ps:navodno smo blizu potpisa Grina iz QPR http://www.standard.co.uk/sport/football/chelsea-close-to-wrapping-up-2m-deal-for-rob-green-as-petr-cech-replacement-10243888.html Chelsea close to wrapping up £2m deal for Rob Green as Petr Cech replacement Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217261 Jedan izvor javlja da se predstavnici Čelsija se nalaze u Madridu, pregovaraju sa Atletikom oko jednog transfera. Koke ili Grizman? Ako je Koke ili Grizmann, ja bi izabrao Grizmana, Koke mi je nije baš igrač koji donosi nešto posebno.. Koju bi kombinaciju najradije prihvatili. Naravno radi se o crème de la crème igračimam, tipa Varan, Bejl, Koke, Pogba, Grizman..... A ovo su kombinacije. 1.Štoper-Vezni 2.Štoper-Krilo 3.Vezni-Krilo Ja ovu treću,(prvenstveno što u tom slučaju brazilski dvojac seli na klupu, odnosno u drugi klub) a odbranu nek krpimo, valjda Zumara rasturi sl. sezonu. (Kad bolje razmislim kakvu politiku kluba vodi, bice dobro ako odigra 10+ tekmi.) U principu su nam potrebni i štoper i vezni i krilo, eh sada po važnosti svako će drugačije poredati, ako izaberemo ovu treću opciju onda se moramo kockati i možda ostaviti recimo Kalasa u klubu, takođe škripi nam i na pozicijama bekova, ako Luis ode iz kluba ostajemo na Azpilicueti i Ivanoviću(pitanje je da li on može još jednu sezonu sam iznjeti kada je u pitanju desni bek). Trenutno nemamo sređenu ni odbranu, ni sredinu terena, ni napad, u koju god liniju igre pogledaš nešto nam fali. Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217277 Jose Luis Gaya ima izlaznu klauzulu od 18 miliona evra. kakva ce to kradja biti, ko god ga potpise.... Prijavi
12. maj 2015.11 god. Autor comment_217279 Jose Luis Gaya ima izlaznu klauzulu od 18 miliona evra. kakva ce to kradja biti, ko god ga potpise.... Slažem se s tobom. Mali je igračina već sada.Problem je što kod nas nema zagarantovano mjesto u prvih 11 i nešto je lošiji u defanzivi što kod Josea puno znači. Nešto ne vjerujem da bi on bio voljan da sjedi na klupi. Ima odličan centaršut i često se priključuje napadu,sve u svemu veoma dobar igrač koji će još mnogo napredovati. Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217280 Koju bi kombinaciju najradije prihvatili. Naravno radi se o crème de la crème igračimam, tipa Varan, Bejl, Koke, Pogba, Grizman..... A ovo su kombinacije. 1.Štoper-Vezni 2.Štoper-Krilo 3.Vezni-Krilo Ja ovu treću,(prvenstveno što u tom slučaju brazilski dvojac seli na klupu, odnosno u drugi klub) a odbranu nek krpimo, valjda Zumara rasturi sl. sezonu. (Kad bolje razmislim kakvu politiku kluba vodi, bice dobro ako odigra 10+ tekmi.) Ako moram birati biram drugu opciju :D Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217313 Negdje sam procitao da smo i mi kao i vecina Evropskih ekipa zainteresovani za dovodjenje Kondobie iz Monaca.Ne mogu da se sjetim gdje posto sam sinoc sa mobitela procitao ali to bi bio strasan posao.Apsolutno dominantan igrac svojom konstitucijom plus tehnika veoma dobra. Po meni bi idealan prelazni rok bio kad bi doveli ova 3 igraca: Kondobia,Griezman,Benteke. Jer ako cemo dovoditi Griezmana momentalno otpada Koke jer nece Atletico prodati citavu ekipu nama,bolje onda da promjene ime kluba u Chelsea 2nd. team. ili slicno ha ja. Pogbu takodjer ne vidim u nasem klubu radi velikih riba koji su spremni platiti i do 100 miliona samo da ga dovedu, E sad,mozda dovedemo i Lacazeta,treba nam i jedan brz napadac,koji zna nesto sa loptom,mada Griezman moze igrati i klasicnog napadaca po potrebi tako da ako bi njega doveli odmah zaboravite i na Lakazeta i ostalu kompaniju. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217315 Hamco slazem se sve sto si napisao samo Laca umjesto Bentekea, hehe. Griezmann je mogao igrati spica u Spaniji, nije mi za Engleske na toj poziciji, a Laca, sta ja znam, on je atleta, njemu bi to odgovaralo. Prijavi
13. maj 2015.11 god. comment_217316 Benteke se spominje kao potencijalna zamjena za Drogbu zato sam ga ja i napisao.A sta ja znam,meni Benteke nije ni los igrac a stojim iza toga da svaka iole ozbiljna ekipa mora imati jednog korpulentnog napadaca u svojim redovima pogotovo kada ti ne ide "od ruke" pa moras sto prije postici gol,promjeniti koncept igre,pokusati dugim loptama,nabacivanjima...naravno da on ne bi bio prvi izbor pored Coste ali moze nam posluziti itekako.A Laca mi djeluje nesto ala Aguero barem po konstituciji,mal,brz i nabijen.Mogao bi on itekako dobar biti bilo gdje pa i nama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.