18. april 2015.11 god. comment_213707 kako smo ovde balavili dok je Piazon bio na pozajmicu ,pa naslovi tipa on je deo dogovora za Iska hahahhahaha Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213718 Da, tada je bila priča da smo Piazona poslali u Malagu da bi bili prvi u redu za Isca. :D Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213720 U to vreme, izgledalo je jako realno. Isco briljirao, Piazon se lepo uklapao... To je moralo biti uradjeno, kao i mnogo toga, doduse, pa se propustilo... Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213744 Ma lik "prodo dupe" za Real,zna se da ti latinosi,pogotovo španci daju sve samo da zaigraju il u Realu il u Barsi jbt pa znalo se da u Realu neće imati kakav status pa je ipak pristao,dajem glavu da je to odavno bio dogovoren transfer,inače sad mu je otkupna kluzula 150 miliona pa ko voli nek izvoli(ali da,Bejlu je 75 milke,kako da ne) sa njim bi ponovo šljakali 4-2-3-1 a ja sam više za to da se definitivno predje/vratimo na 4-3-3 ,samo što taj film verovatno neću gledati sve dok je Oskar u timu Telegraf javljda da pratimo golmana Fulama,čuvar mreže Engleske mlade reprezentacije Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_214022 Sta mislite o Andre Gomesu iz Valensije?Pominje se da ga mi pratimo i da bi ga Murinjo volio u svom taboru.Meni djeluje po youtube kriterijumu veoma odlicno. https://www.youtube.com/watch?v=JxcVubMGgd8 Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214156 Sta mislite o Andre Gomesu iz Valensije?Pominje se da ga mi pratimo i da bi ga Murinjo volio u svom taboru.Meni djeluje po youtube kriterijumu veoma odlicno. već smo pisali o njemu,prelistaj malo forum/temu,mrzi me sad da kopiram postove Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214171 Vidio sam da se pisalo,zanima me onako misljenje ostalih,jel ga ko pratio,gledao jer po ovom youtube kanalu on djeluje extra. Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214182 https://www.youtube.com/watch?v=QP8YWoLoGTI Iskreno se nadam da ce ovaj decko obuci Plavi dres,jednostavn klasa je kao Eden Hazard. Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214184 Sto se tice slj. sezone vezni red nam je prioritet definitivno. Tu imamo samo Matica i Fabregasa. Malo mi je glupo ako ne zelimo odrijesiti kesu i platiti novac za Pogbu. Hocemol to postat Arsenal? Odrijesi bre kesu, plati igraca svjetskog kalibra i osiguraj si buducnost. Provjerenog igraca. Naravno ako se samo nas pita. Sve vise se potencira ta prica kako mi necemo dati toliko novaca za jednog igraca, a zasto? Fudbal se promijenio, svi se pojacavaju, a mi pricamo o tome da je bolje uzet 2-3 osrednja igraca za te pare. Jest moj kurac, eto platili smo Salahe-Cuadrade-Luise pa sta smo dobili? KURCINU obicnu, mlohavu. Jebo i desno krilo, jebo i desnog beka. Moze Bane jos odigrati vrhunski, jebo pad forme. Uostalom imamo tu pridoslicu Luisa, imamo Dejva. Koliko toliko smo tu sigurni. Imamo Zoumu koji je sto posto spreman za prvi tim. STO POSTO. Terry vala pokazuje da moze jos, vidjet cemo slj sezonu. VEZNI RED... U napadu smo isto tako relativno dobro pokriveni. Relativno dobro-naravno zbog desne strane. Naravno da nam skripi desno krilo, al jebiga. I to bi se poboljsalo kad bi doveli Pogbu i napravili jednu kvalitetniju ekipu, jednu slobodniju igru prije svega Willianu i Oscaru. Naravno moja velika zelja je Bale, ali ako bih birao izmedju jednog mega transfera definitivno Pogba, a ovamo sta se napravi. Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214196 Mi kad bi doveli Pogbu i Bale bi bili skoro pa nepobjedivi.Zaista tako mislim. Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214227 https://www.youtube.com/watch?v=QP8YWoLoGTI Iskreno se nadam da ce ovaj decko obuci Plavi dres,jednostavn klasa je kao Eden Hazard. Prvi put gledam klip i upste njega i ovo nine lose uopste. Jedino YT igra napravi i od Benayouna igracinu. Jel ga neko ovako pratio? Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214232 ma nešto je sumnjivo oko njega,jest i sky sports preneo da smo poslali ponudu ,jest to i palermo ali čudno mi je to kako se sve javlja kakav posrednik koji i nije šatra njegov agent verovatno pored pogbe "najsmornija" transfer priča ove godine Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214314 idemo dalje Imena sa kojima se povezujemo a da su preneli izvori koji su mi jos uvek pod znakom pitanja Aron Kresvel- WH zanimljivo,treba obratiti paznju na ovo* Koke - AM povezivali smo se sa njim i prosle godine,navodno velika zelja Oca ali se od njega odustalo zbog ogromne otkupne klauzule* Ikardi - Inter ,nakon Destra jos jedno ime,napadac iz Italije sa kojim nas povezuju,kako sky sports jos nije preneo ovu pricu a di marzio se nije oglasio(ako mi nesto nije promaklo) mislm da ne treba pridavati mnogo paznje* Taliska - benfika dobro je poznato da ga je Otac nahvalio proslo leto,konkretne ponude nema jos uvek Emenike - fener bez komentara Valensija - WH - dovodi se u vezu sa Čelzijem već neko vreme,ne treba pridavati suviše pažnje,pogotovo kad se dovodi u kontekstu da se prodajom Oskara finansira njegov transfer Danny Rose - Toti - strašno,ne znam kako su imali hrabrosti da lupe tako nešto Bejl - RM - prosto mi je neverovatno da se ovaj transfer ostvari a pogotovo ne isplatom kakve otkupne kluzule od 75 miliona funti Henderson - Liverpul - iako je preneo Telegraf verovatno još jedna buva puštena od strane agenta dotičnog igrača ili pak prosto filovanje stranica u trenutku kad Liverpul tapka u mestu sa Sterlingom - verovatno će produžiti ugovor sa LIverpulom,dalo se pretpostaviti Ros Barkli - Everton - svako dete može povezati mladu zvezdu Evertona sa Čelzijem,ne vidim kako bi Čelzi mogo da iskešira pomenutih 40 miliona funti s obzirom na njegov pad forme u proteklom periodu Falkao - Monako - o njemu se manje više sve zna,logično je da se povezuje sa nama,još uvek nemu tu nekih jakih izvora MIranda - AM-prežvaka priča od prošle,pretprošle godine Gaitan - Benfika - javila priča ovih dana da naša najnovija igračka,Nejtan ide na pozajmicu u portugal a u suprtonom smeru Gaitan...verujem da će na kraju završiti u Valensiji ili u Zenitu Aymeric Laporte - stigli smo i mi da se povezujemo sa jednim od najvećih talenata na poziciji štopera,izvor je AS koji tvrdi da je to naša rezevna opcija u slučaju da propadne transfer Varana (još jedan madafaking francuz,samo trpaj) update *prebačeni u deo koji je vezan za "proverene" izvore dakle za sad nas povezuju sa sledećim igračima,imajući u vidu samo kolko tolko proverene izvore Anderson iz Lacija -još jedan brazilac i još jedno krilo,pominje se suma od 40 miliona evra,Oskar skoro izjavio da bi voleo da ga vidi u plavom dresu(mada faka pa već je u plavom dresu??????) Dibala iz Palerma - omaleni argentinac ove sezone zablistao,predsednik Palerma tvrdi da će otići najverovatnije za 40 miliona evra,proteklih par dana zasipaju nas vestima da se Čelzi "ozbiljno" zagrejao za ovo dete,verovatno uz Pogbu najsmornija transfer priča ove godine Pogba - o njemu se manje više sve zna,verovatno zvezda letnjeg prelaznog roka -hotline linija otvorena 25 h dnevno 7 dana u nedelji,mada tajni izvor javlja da Čelzi prati razvoj situacije bez obzira na to što se skromno držimo po strani Gomez iz Valensije - novo čedo Hesusove škole fudbala,Matić junior - navodno nije "svestan interesa od strane Čelzija(tvrdi pazar) Grin iz qpr - bez starca nema udarca,u više navrata blistao ove sezone,trebalo bi da nasledi Čeha na klupi Daglas kosta - čovek koji je zaljubljen u čelzi - prati se njegova situacija sa kolenom Kenedi - flumineze -totalni anonimus,dovesti isključivo na insistiranje Caeta - zatišje pred buru? Varan - zajedno sa Zumitom največi talenat na pozicji štopera - DOVEDITE GA Par klinaca iz anderlehta i na kraju onaj rumun,ne sećam se kako mu je ime Šnajderlin - Whisperova velika žela Klajn - bolje kod nas da dodje nego da ode u Junajted - šuška se da je Junajted završio transfer Sterling - dobra usta za pušenje Koke (AM) - Nabildana verzija Fabregasa,Kun svršava na njega Humels - fuck nou - sve više se povezuje sa Junajtedom Nejtan - praktično gotov transfer - OTAC potvrdio maltene na konferenciji da je sve završno,podvlačim da je u pitanju igrač koga prati klub,nije to Murinjova želja što je on sam izjavio Kresvel -WH-stidljivo se javlja kao plan b.c.d... javlja se neka priča o ceni do 20 miliona,ništa čudno,mislim da je samo prosto recikliranje stare vesti ,ne treba obraćati mnogo pažnje Ikardi - Inter -uporan momak,ipak se izbor za status "jačeg izvora" danas je ESPN javio da je Čelzi kontaktirao Inter u vezi sa potencijalnim transferom Prijavi
21. april 2015.11 god. comment_214316 Ja sam danas procitao na Interovoj fan stranici da je Icardi potpisao novi ugovor.Ne znam ustvari da li je jos potpisan ali ce sigurno to uraditi u narednim danima. Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214355 http://www.givemesport.com/567173-chelsea-to-offer-john-obi-mikel-as-part-of-morgan-schneiderlin-deal Mikel+pare za Snajderlina to ne bi bilo lose, samo ne znam da li OTAC vidi Snajderlina na klupi ili u tandemu sa maticem :D diablo napusta forum i prestaje da navija za Celsi ako se ovo desi Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214373 http://sport24.ba/index.php/transferi/item/24487-velika-imena-oni-su-besplatni-na-kraju-sezone Po Meni Khediru potpisati Mikela pustiti za neke novce. Zagristi za malog Jon Flanagana mislim da decko moze biti odlican desni bek. Plus dva vrhunska pojacanja po meni Sterling i Pogba bi bili najbolji posao s obzirom na godine i ako cemo gledati u buducnost! Prijavi
22. april 2015.11 god. comment_214377 Flanagan celu sezonu propustio zbog kolena,jebano je tomislim da će i pored toga dobiti nov ugovor Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214561 Igrac koji bi bio odlican squad play, a cak je i jako dobar defanzivac.. Nema od toga nista, naravno, ali koristio bi nam itekako. Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214566 Memphis izgleda zavrsava posao sa Unitedom steta Whis.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214572 Mladi talentovani holanđanin, Memphis Depay je jučer bio u Manchesteru, kako bi dogovorio uvjete sa Manchester Unitedom. PSV je dao zeleno svjetlo, i po svemu sudeći, najboljeg strijelca holandskog šampionata ćemo gledati u Premiershipu sljedeće sezone... Prijavi
24. april 2015.11 god. comment_214576 Ima i gore od toga sto ce Depay zavrsiti u Unitedu 09:44 BLUES TARGET PEDRO Chelsea are weighing up a summer swoop for Barcelona forwardPedro, who wants to quit the Nou Camp this summer writes Marca. Arsenal, Liverpool and Inter Milan have all been strongly linked with the Spain international, but the trio could face competition from the Blues. Marca says Chelsea are monitoring his situation, with Jose Mourinho keen to bolster his attacking options. The report adds Mourinho values Pedro’s attitude on the pitch and his ability to press the opposition, while he is a valuable and reliable source of goals. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.